Kas see foorum on surnud?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 28 Nov 2024 17:04Kas oskate soovitada mõnda sõbralikumat foorumit? Kuna ma ei tunne end inglise keeles täiesti vabalt, eelistaks eestikeelset.
Jah. Meile tehti https://www.reddit.com/r/perekool/, on 25 liiget.
Külaline

Seal ei saa kuude kaupa Heinmetsa teema kadumist vms nämmutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 17:41
Anonymous kirjutas: 28 Nov 2024 17:04Kas oskate soovitada mõnda sõbralikumat foorumit? Kuna ma ei tunne end inglise keeles täiesti vabalt, eelistaks eestikeelset.
Jah. Meile tehti https://www.reddit.com/r/perekool/, on 25 liiget.
Juba on 26!
Külaline

Kui seal ka hakkab olema sadu-tuhandeid teema vaatajaid ja 1-10 vastajat (sellestki enamus troll), siis sureb samamoodi nagu siinne.
Külaline

Paraku meeldivad need kohad ka neile, kes mingil põhjusel ei tööta, noh mingil põhjusel töövõimetud, neil on aega, neil on igav ja nad võivad produtseerida tohutul hulgas kommentaare iga päev. Ja siis hakkabki tema hääl võimendatult domineerima. Kui tema maailmavaade ongi väga äärmuslik või tal on vaimne häire, siis ta läbistab teema ära.
Külaline

Hawthoriacooperi kirjutas: 28 Nov 2024 18:20Redditis on ka alafoorum Naistejutud tehtud.
Tänud, seda ei teadnudki!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 17:22
Anonymous kirjutas: 28 Nov 2024 17:04 Sisimas mõtlen, et kas tõesti arutle-foorum on läbilõige meie ühiskonnast?
Seda mõnitamist võib siin toimetada ka ainult 1-2 inimest.
See on ülimalt tõenäoline.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 17:04 Mul on kahju tunnistada, aga olen selles uues arutle-foorumis väga pettunud. Ootasin siit veidi paremat aurat.

Olen tavaline pereema, käin tööl ja tegelen lastega, kuid sõbrannadega suhtlemiseks aega napib. No mis teha, on praegu selline eluperiood. Sestap nii kangesti tahaksin paar korda päevas kiigata kuskile anonüümsesse foorumisse, kus saaks niisama maast ja ilmast veits lobada. Aga siin foorumis - absoluutselt ükskõik millise teema all sõna võtta ja ükskõik kuidas, hakatakse alati sõimama, naeruvääristama ja mõnitama. Isegi kõige süütumate teemade all, nagu nt kodumasinatest või õunakoogi retsepti jagamisest - ikka leidub alati keegi, kes viskab sulle näkku mõne irvitava "killu". No tore, tüüp sai oma päeva paremaks, aga miks peaks see käima teiste inimeste arvelt?

Ei, ma ei nuta patja! Loen miljonendat mõnitust ja kerin lihtsalt edasi. Sisimas mõtlen, et kas tõesti arutle-foorum on läbilõige meie ühiskonnast? Ma ei tea, minul küll ei ole mingit tungi käia kusagil anonüümses netifoorumis võõraid inimesi halvustamas ja ma ei mõista neid, kes seda teevad. Ja siis veel imestatakse, miks meie ühiskonnas on vaimse tervisega nii kehvasti. Kuid sellest aru ei saada, et kõik algab meist endist: pole vähimatki tolku psühholoogide hordidele oma sajaliste viimisest, kui ühiskond kuni anonüümse foorumini on tigedust täis.

Kas oskate soovitada mõnda sõbralikumat foorumit? Kuna ma ei tunne end inglise keeles täiesti vabalt, eelistaks eestikeelset.
Samad tunded. Olin viimased paar aastat ka perekooli igapäevane kasutaja. Kuna elan välismaal, ilma suurema tugivõrgustikuta, siis oli/on tore oma emakeeles lugeda ja vahel ka midagi vastavasse teemasse kirjutada, mis kõneta(b)s.

Aga kuna perekooli kasutajate maht oli ikkagi nii suur, et nende nõmetsejate ja trollide postitused kadusid kuidagi normaalse arutelu vahele ära, siis siin paistab eriti silma see sapine ja ära panemise vajadus silma. Inimesed ei tahagi vastata.
Olen isegi vastamata jätnud selle tõttu. Et ei taha trolli aktiveerida.
Ma ikka vahel imestan, mis neid inimesi küll ometi vaevab.

Ei ole ma ka "normaalses" peres kasvanud ja omajagu s***a läbi elanud aga mu päeva eesmärk ei ole mitte kunagi kellelegi ära panna või meelega pahasti öelda.
Külaline

Aga kuna perekooli kasutajate maht oli ikkagi nii suur, et nende nõmetsejate ja trollide postitused kadusid kuidagi normaalse arutelu vahele ära, siis siin paistab eriti silma see sapine ja ära panemise vajadus silma. Inimesed ei tahagi vastata.
Olen isegi vastamata jätnud selle tõttu. Et ei taha trolli aktiveerida.
Ma ikka vahel imestan, mis neid inimesi küll ometi vaevab.
Siin on ikkagi üks konkreetne vanem mees, kes iga teema ära trollib. On ka teisi, aga tema konkreetselt hakkab ükskõik mis teemas konflikti rebima. Seda tegi ka Perekoolis ja enda arust andis suure panuse foorumi elavdamisse. Tootlikkuselt ehk tõesti, aga see läheb nii tüütuks, üks ja sama naiste halvustamine, igaühele ninna hüppamine, mingi ajuvaba jama tootmine. Ja kui Perekoolis toimus see siis, kui normaalne arutelu oli ennast ammendanud, siis nüüd ei saa mingit arutelu tekkidagi üldse, juba see inimene võtab üle ja kukub sõimlema.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Arvan, et pea iga foorumi "surm" on püsivalt teemad näiteks "kas kelleGIl veel nii", kas kellegil veel triibulised sokid, jne ... ning järgneb a la 100 vastus, minul ka. Kas see on foorumis tõsiselt võetav arutelu, et enamus on meil näiteks paremakäelised?
Eks siis tulebki läbi lillede erinevat ilkumist, mida nõrgema närvikavaga inimesed ei kannata ja kukuvad kurtma.
Külaline

Ants kirjutas: 28 Nov 2024 20:22 Arvan, et pea iga foorumi "surm" on püsivalt teemad näiteks "kas kelleGIl veel nii", kas kellegil veel triibulised sokid, jne ... ning järgneb a la 100 vastus, minul ka. Kas see on foorumis tõsiselt võetav arutelu, et enamus on meil näiteks paremakäelised?
Eks siis tulebki läbi lillede erinevat ilkumist, mida nõrgema närvikavaga inimesed ei kannata ja kukuvad kurtma.
Sa ilgud nagu läbi lillede enda arust või? Sa mõnitad jumala tavalisi teemasid, igal pool on sul midagi halvustavat öelda. Kas lihtsalt vait ei või olla, kui sinu arust on mõttetu teema?
Külaline

Ants kirjutas: 28 Nov 2024 20:22 Arvan, et pea iga foorumi "surm" on püsivalt teemad näiteks "kas kelleGIl veel nii", kas kellegil veel triibulised sokid, jne ... ning järgneb a la 100 vastus, minul ka. Kas see on foorumis tõsiselt võetav arutelu, et enamus on meil näiteks paremakäelised?
Aga miks sind häirib, et keegi sokkide teemal arutab?
Kui teema ei sobi, pole ju ometi kohustust üldse avada seda ja veel vähem vastata.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:29
Sa ilgud nagu läbi lillede enda arust või? Sa mõnitad jumala tavalisi teemasid, igal pool on sul midagi halvustavat öelda. Kas lihtsalt vait ei või olla, kui sinu arust on mõttetu teema?
Tundmatuks jääda sooviv külaline: palun viidake, kus ma jumala tavalisi teemasid halvustan. Sisustage samuti, mis on Teie arust "jumala arust" ning "halvustav". Näiteid palun!
Külaline

Ants kirjutas: 28 Nov 2024 20:34
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:29
Tundmatuks jääda sooviv külaline: palun viidake, kus ma jumala tavalisi teemasid halvustan. Sisustage samuti, mis on Teie arust "jumala arust" ning "halvustav". Näiteid palun!
Mul on homme operatsioon teemas mõnitasid et läks punne pigistama.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:31
Kui teema ei sobi, pole ju ometi kohustust üldse avada seda ja veel vähem vastata.
Ma arvan, et kui on arutle foorum siis võin ka arutlemisel oma arvamust avaldada? Või ei või?
Üldiselt on inimesel kaks jalga ja 100 vastuse asemel tuleks 200 vastust. Viitsite neid kõiki lugeda? Mõnel on suur jalg ja väike pea, siis tuleb juba 300 sokki.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Ants kirjutas: 28 Nov 2024 20:37
Ma arvan, et kui on arutle foorum siis võin ka arutlemisel oma arvamust avaldada? Või ei või?
Üldiselt on inimesel kaks jalga ja 100 vastuse asemel tuleks 200 vastust. Viitsite neid kõiki lugeda? Mõnel on suur jalg ja väike pea (sokk suusamõtsi asemel), siis tuleb juba 300 sokki.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:35
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:29 Sa ilgud nagu läbi lillede enda arust või? Sa ...
Tundmatuks jääda sooviv külaline: palun ...
Mõne inimese arvamuse kohaselt ongi punnide pigistamine opretsioon, kuigi meditsiiniliselt see seda pole. Paanika külvamine pole kunagi hea asi.
Külaline

Üldiselt on inimesel kaks jalga ja 100 vastuse asemel tuleks 200 vastust. Viitsite neid kõiki lugeda? Mõnel on suur jalg ja väike pea, siis tuleb juba 300 sokki.
Sa ei saa ikka üldse aru, milles point on. Mis see sokkide või vastuste arv siia puutub?

Sa tahad lihtsalt vastikult alati ära torgata ja nõmetseda. Isegi kui konkreetselt teemale vastavat arvamust ei avalda.
Teema on aiast ja sinu vastused on aia august.
Külaline

Ants kirjutas: 28 Nov 2024 20:42
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:35
Tundmatuks jääda sooviv külaline: palun ...
Mõne inimese arvamuse kohaselt ongi punnide pigistamine opretsioon, kuigi meditsiiniliselt see seda pole. Paanika külvamine pole kunagi hea asi.
No näed. Mida helli nagu 😆 kahju kui päriselt sellise mõttemaailmaga inimene olemas on 😐
Halenaljakas ma ütles selle kohta
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:44
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 20:31 Aga miks sind häirib, et ...
Ma arvan, et kui on arutle foorum siis võin ka ...
Sa ei saa ikka üldse aru, milles point on. Mis see sokkide või vastuste arv siia puutub?
Sa tahad lihtsalt vastikult alati ära torgata ja nõmetseda. Isegi kui konkreetselt teemale vastavat arvamust ei avalda.
Teema on aiast ja sinu vastused on aia august.
Jään Teiega eriarvamusele: Te ei suuda selgitada, miks Teie arvates on tegu "vastikult ja alati ja torkamise ja nõmetsemisega". Lihtsalt niisama halb enesetunne pole minu arvates argumenteeritud põhjus.
Muideks: igas sokis on auk, sealt käib jalg sisse. Igas aias on auk ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist