No kui teie veel siin olete, siis ...
Kas see foorum on surnud?
-
Külaline
Seda nad ise nimetavad tuulutamiseks.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 20:55 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Sellel inimesel ei olnud punnide pigistamine ja mis see sinu asi on, mis operatsioon tal on. Ta kirjutas, et on homme operatsioon, kardab seda ja siis oli terve teema sinu mõnitamist täis. See ei ole normaalne käitumine. Et sina arvasid, et on punnide pigistamine, kuigi keegi seda ei öelnud, on sinu probleem. Ja see, mida keegi kardab, ei ole ometi mõnitamise teema. Ei ole oluline, kas sinu arust on kartmiseks põhjust või mitte. Fakt oli see, et sa kukkusid lihtsalt heast peast mõnitama. Ja see pole esimene kord. Lihtsalt sina võtad heaks arvata, et teema on mõttetu, keegi ei arva nagu sina ja siis hakkad ilkuma. Sellistest inimestest ongi jutt.
Millel põhineb Teie väide, et ei olnud punnide pigistamine? Te ise?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:01Sellel inimesel ei olnud punnide pigistamine ja mis see sinu asi on, mis operatsioon tal on. Ta kirjutas, et on homme operatsioon, kardab seda ja siis oli terve teema sinu mõnitamist täis. See ei ole normaalne käitumine. Et sina arvasid, et on punnide pigistamine, kuigi keegi seda ei öelnud, on sinu probleem. Ja see, mida keegi kardab, ei ole ometi mõnitamise teema. Ei ole oluline, kas sinu arust on kartmiseks põhjust või mitte. Fakt oli see, et sa kukkusid lihtsalt heast peast mõnitama. Ja see pole esimene kord. Lihtsalt sina võtad heaks arvata, et teema on mõttetu, keegi ei arva nagu sina ja siis hakkad ilkuma. Sellistest inimestest ongi jutt.
Minu arvates ärevushäire ja foorumi statuudiga mitte kokku käiv teema.
Leppige sellega, et tõde ongi vahel valus aduda ja leppige sellega. Pöörduge perearsti poole. Ärge helistage, saatke email.
Äkki siis peaksime ka meie, kes aru ei saa, mida Antsu vaevab, leppima hoopis sellega, et ta ongi vähe "sinnapoole" ja eriline. Eirame pigem teda, mitte ärme ütleme pahasti nagu mina irooniaga praegu teenAnts kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:15Millel põhineb Teie väide, et ei olnud punnide pigistamine? Te ise?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:01Sellel inimesel ei olnud punnide pigistamine ja mis see sinu asi on, mis operatsioon tal on. Ta kirjutas, et on homme operatsioon, kardab seda ja siis oli terve teema sinu mõnitamist täis. See ei ole normaalne käitumine. Et sina arvasid, et on punnide pigistamine, kuigi keegi seda ei öelnud, on sinu probleem. Ja see, mida keegi kardab, ei ole ometi mõnitamise teema. Ei ole oluline, kas sinu arust on kartmiseks põhjust või mitte. Fakt oli see, et sa kukkusid lihtsalt heast peast mõnitama. Ja see pole esimene kord. Lihtsalt sina võtad heaks arvata, et teema on mõttetu, keegi ei arva nagu sina ja siis hakkad ilkuma. Sellistest inimestest ongi jutt.
Leppige sellega, et tõde ongi vahel valus aduda ja leppige sellega. Pöörduge perearsti poole. Ärge helistage, saatke email.
Pole ju taas vaja vaidlema hakkata.
-
Külaline
Ants on täiesti normaalne sell, kes reeglina ei ropenda, vaid kirjutab viisakalt. Tal on omamoodi huumorisoon. Siin foorumis saab ainult 5% inimestest naljast aru, ülejäänud lähevad kohe kaebama moderaatorile. Seega keskealised ja vanemad daamid- käed eemale Antsust!
-
Külaline
Milleks sellist teksti toota? Poleks siin Antsu, poleks varsti ka sind enam. Kuna see ühele naisterahvale kohale jõuab?Mupsik kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:45Äkki siis peaksime ka meie, kes aru ei saa, mida Antsu vaevab, leppima hoopis sellega, et ta ongi vähe "sinnapoole" ja eriline. Eirame pigem teda, mitte ärme ütleme pahasti nagu mina irooniaga praegu teenAnts kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:15Millel põhineb Teie väide, et ei olnud punnide pigistamine? Te ise?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:01
Sellel inimesel ei olnud punnide pigistamine ja mis see sinu asi on, mis operatsioon tal on. Ta kirjutas, et on homme operatsioon, kardab seda ja siis oli terve teema sinu mõnitamist täis. See ei ole normaalne käitumine. Et sina arvasid, et on punnide pigistamine, kuigi keegi seda ei öelnud, on sinu probleem. Ja see, mida keegi kardab, ei ole ometi mõnitamise teema. Ei ole oluline, kas sinu arust on kartmiseks põhjust või mitte. Fakt oli see, et sa kukkusid lihtsalt heast peast mõnitama. Ja see pole esimene kord. Lihtsalt sina võtad heaks arvata, et teema on mõttetu, keegi ei arva nagu sina ja siis hakkad ilkuma. Sellistest inimestest ongi jutt.
Leppige sellega, et tõde ongi vahel valus aduda ja leppige sellega. Pöörduge perearsti poole. Ärge helistage, saatke email.![]()
Pole ju taas vaja vaidlema hakkata.
-
Külaline
Igatsen Perekooli aegu, neid varasemaid. Kui mina kell 10 ärkasin ja perekooli lahti tegin (pk-st alustasingi), siis olid kõigist uutest Eesti elu sündmustest teemad juba ootamas ja rahvas aktiivselt arutamas. Siin on väga harva tõeliselt huvitavat teemat leida.
Delfi Naistekas oli veel parem, seal oli tõeliselt intelligentne rahas, aga see rikuti kümnete teemagruppide loomisega ära.
Delfi Naistekas oli veel parem, seal oli tõeliselt intelligentne rahas, aga see rikuti kümnete teemagruppide loomisega ära.
Kuidas küll Antsu olemasolu minu olemasolu mõjutab?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 22:14Milleks sellist teksti toota? Poleks siin Antsu, poleks varsti ka sind enam. Kuna see ühele naisterahvale kohale jõuab?
Arno isaga arutle foorumis kommentaarimis juba alustanud. Tunnid ei alanudki.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 22:23 ... Kui mina kell 10 ärkasin ja perekooli lahti tegin (pk-st alustasingi), siis olid ...
-
Külaline
Lihtsalt. Me elame inimahelas, igaüks sõltub teisest inimesest. Kui need ahelad katkevad, muutuvad auklikuks, siis hakkavad kasutajad kaduma, sest neil hakkab igav. Ka sina sõltud oma ahelast, need ahelad katkevad kui neil pole siin enam huvitav olla. Siis pole sinulgi enam siis huvitav olla, sest seinaga ei viitsi väga suhelda. 9 klassis vist juba räägiti sellest eks.
-
Külaline
-
Külaline
Pane siia üks nali, mis sinu meelest on naljakas!
-
Külaline
Nii kurb lugu.
-
Külaline
Aafrikas. On põud. Midagi pole süüa. Lapsed on näljast nõrkenud. Järsku vaatavad üles ja näevad - jõuluvana lendab oma saaniga üle.
"Jõuluvana! Kingitusi!" hüüavad lapsed.
"Ei," vastab jõuluvana,"Kingitusi saavad ainult head lapsed, kes hommikuti putru söövad!"
"Jõuluvana! Kingitusi!" hüüavad lapsed.
"Ei," vastab jõuluvana,"Kingitusi saavad ainult head lapsed, kes hommikuti putru söövad!"
-
Külaline
Siit ka hunnik postitusi ära kustutatud, peavad ikka nõrgad närvid olema.
-
Külaline
Mina näiteks, et küsida siit foorumist midagi, olen hakanud küsima ja kirjutama chatGPT-ga. Pole enam teemasid teinud.
Saan talle oma mure privaatselt ära rääkida. Ta vastab ka. Annab nõu ja tundub et midagi aitab ka.
Saan talle oma mure privaatselt ära rääkida. Ta vastab ka. Annab nõu ja tundub et midagi aitab ka.
-
Külaline
Murede jaoks on sõbrad ja sõbrannad, mitte foorumid ja chatid.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 14:06 Mina näiteks, et küsida siit foorumist midagi, olen hakanud küsima ja kirjutama chatGPT-ga. Pole enam teemasid teinud.
-
Külaline
Kes sinult seda küsis
-
Külaline
Pole kunagi selliseid olnud kellega asjadest räägiks. Ja kui oleks kedagi sellist, siis vist ikka ei räägiks.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 14:09 Murede jaoks on sõbrad ja sõbrannad, mitte foorumid ja chatid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], Krissse ja 10 külalist