Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:52
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:45
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:44
Väga segane kommentaar, mida üldse öelda soovisid?
Seda, et ma olen panustanud suure summa ravikindlustusse, millest ise kasutanud vaevu 10%.
Kuidas see võimalik on? Sa väitsid leht tagasi kuidas maksad 365 eurot ravikindlustust kuus, see teeb mingi 3600 eurose brutose kuupalga, mis on täiesti ebausutav. Kui sa kooli ära lõpetasid, läksid tööle, hakkasid sa saama 3600 eurost brutopalka eks ja seda kaua siis, 35 aastat???
Miks sa igas teemas oma alaväärsuskompleksi välja elad?
Mõnel on vist kool pooleli jäänud. Selline ravikindlustusmakse on umbes 2800 eur bruto teenival, mitte 3600 :D
Külaline

Tööandja maksab sinu sotsiaalmaksu, selge see. Aga kui oled ise enda tööandja, siis maksad kogu palgafondi oma taskust, oma teenistusega. Sellistele nüanssidele sa ei tule. Kaks viimast aastat oled sellist palka saanud, kui palju sa siis varem said? Miks sa vaidled asja kus selgemast selgem on see, et kui meil oleks ameerika stiilis maksa ise kõik ravi kinni, ka sünnitamine, siis ei saaks eesti naised üldse lapsi, sest poleks raha ka seda 1200 eurot maksta ja erameditsiini puhul on see summa juba 2000-3000 eurot, sest HK ise surub ravihindu alla. Eraarsti paljas vastuvõtt algab meil 80 või 120 eurost.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 13:00 Üldse kuidas nii jõukas inimene suutis teha osaühingu ja kapitaliks on kõigest sada eurot ja mitte 2500 eurot nagu on vajalik dividendide võtmiseks juhul kui on tekkinud jaotamata kasum. Miks siis seda raha ei ole? Aga muidugi kirjuta ikka kuidas kõik on tolad ja lollid, see on ühe inimese läbiv postituste viis terves foorumis ja ülla-ülla kes see isik saabki siis teine olla?
K.H?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 13:00 Üldse kuidas nii jõukas inimene suutis teha osaühingu ja kapitaliks on kõigest sada eurot ja mitte 2500 eurot nagu on vajalik dividendide võtmiseks juhul kui on tekkinud jaotamata kasum. Miks siis seda raha ei ole? Aga muidugi kirjuta ikka kuidas kõik on tolad ja lollid, see on ühe inimese läbiv postituste viis terves foorumis ja ülla-ülla kes see isik saabki siis teine olla?
Kellest jutt?
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 13:00Üldse kuidas nii jõukas inimene suutis teha osaühingu ja kapitaliks on kõigest sada eurot ja mitte 2500 eurot
Osaühingu sissemakse võib olla nii rahaline kui mitterahaline.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 18:52
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 13:00Üldse kuidas nii jõukas inimene suutis teha osaühingu ja kapitaliks on kõigest sada eurot ja mitte 2500 eurot
Ikka ei saa aru, mis teema on või kuidas see hetkel üldse haakub.
Supernali oli miski 10 aastat tagasi, kui tüüp, kes kekkas oma varaga, soovis mulle maksta 800 eurot kuus, et oleksin ta girlfriend, sai teada, et olen finantsvaba ja miljonär, kirjutas, et see pole tõsi, ta googeldas, mu ettevõttel pole mingit vara. Siis mõtlesin küll, et anna kannatust ja tore, et Eestis on tasuta haridus, äkki mõne kolu saab paremaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 18:52
Ikka ei saa aru, mis teema on või kuidas see hetkel üldse haakub.
Supernali oli miski 10 aastat tagasi, kui tüüp, kes kekkas oma varaga, soovis mulle maksta 800 eurot kuus, et oleksin ta girlfriend, sai teada, et olen finantsvaba ja miljonär, kirjutas, et see pole tõsi, ta googeldas, mu ettevõttel pole mingit vara. Siis mõtlesin küll, et anna kannatust ja tore, et Eestis on tasuta haridus, äkki mõne kolu saab paremaks.
Külaline

Rahu.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 13:18 Tööandja maksab sinu sotsiaalmaksu, selge see. Aga kui oled ise enda tööandja, siis maksad kogu palgafondi oma taskust, oma teenistusega. Sellistele nüanssidele sa ei tule. Kaks viimast aastat oled sellist palka saanud, kui palju sa siis varem said? Miks sa vaidled asja kus selgemast selgem on see, et kui meil oleks ameerika stiilis maksa ise kõik ravi kinni, ka sünnitamine, siis ei saaks eesti naised üldse lapsi, sest poleks raha ka seda 1200 eurot maksta ja erameditsiini puhul on see summa juba 2000-3000 eurot, sest HK ise surub ravihindu alla. Eraarsti paljas vastuvõtt algab meil 80 või 120 eurost.
Eestis pole erahaiglas sünnitamise võimalust.
Külaline

Miks sa vaidled asja kus selgemast selgem on see, et kui meil oleks ameerika stiilis maksa ise kõik ravi kinni, ka sünnitamine, siis ei saaks eesti naised üldse lapsi, sest poleks raha ka seda 1200 eurot maksta
Ja kust sul selline idee tuleb, et naine peab üksi sünnitamise kinni maksma? Ega see ainult tema laps ei ole. 1200 eurot on muidugi täielik kök-möki lapse kasvatamise kuludega võrreldes, tõukoergi maksab rohkem. Kui kõik naised ainult raha seisukohalt mõtleks, siis ei sünniks tõesti üldse mitte ühtegi last.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 21:34
Miks sa vaidled asja kus selgemast selgem on see, et kui meil oleks ameerika stiilis maksa ise kõik ravi kinni, ka sünnitamine, siis ei saaks eesti naised üldse lapsi, sest poleks raha ka seda 1200 eurot maksta
Ja kust sul selline idee tuleb, et naine peab üksi sünnitamise kinni maksma? Ega see ainult tema laps ei ole. 1200 eurot on muidugi täielik kök-möki lapse kasvatamise kuludega võrreldes, tõukoergi maksab rohkem. Kui kõik naised ainult raha seisukohalt mõtleks, siis ei sünniks tõesti üldse mitte ühtegi last.
Ajab täiesti kontekstivälist juttu tõesti. 1200 eurot maksab iga teine inimene oma jooksvast palgast kinni, õnneks poles sünnitamine, kui tuju ajel baari minek, kus õhtuga 300 eurot vaid jookidele läinud, viid kaaslase veel lisaks sööma, siis kõik kokku vähemalt 400. Selles tuules on mingtist olematust 1200 eur rääkimine mõnitav ja piinlik.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 21:29
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 13:18 Tööandja maksab sinu sotsiaalmaksu, selge see. Aga kui oled ise enda tööandja, siis maksad kogu palgafondi oma taskust, oma teenistusega. Sellistele nüanssidele sa ei tule. Kaks viimast aastat oled sellist palka saanud, kui palju sa siis varem said? Miks sa vaidled asja kus selgemast selgem on see, et kui meil oleks ameerika stiilis maksa ise kõik ravi kinni, ka sünnitamine, siis ei saaks eesti naised üldse lapsi, sest poleks raha ka seda 1200 eurot maksta ja erameditsiini puhul on see summa juba 2000-3000 eurot, sest HK ise surub ravihindu alla. Eraarsti paljas vastuvõtt algab meil 80 või 120 eurost.
Eestis pole erahaiglas sünnitamise võimalust.
Siiski on https://www.fertilitas.ee/
Külaline

Ja nagu arvata oligi, siis üleandmine ei oleks selliselt tohtinud toimuda, lastekaitse töös tuvastati 8 rikkumist.

https://www.delfi.ee/artikkel/120340033 ... -rikkumist
Külaline

Ära loe delfit, see on Eesti kõige labasem ajakirjandus.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 09:17
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 08:43
Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 22:56
Miks sa pead talle kasvatada andma? Lasteaiatoetus, tasuta kool, tasuta ravi, keegi maksab selle kinni. Võiksid olla ühiskonnale tänulik kuna nad aitavad sinu last kasvatada ehk siis sinu laps ei olegi sinu omand. Sinu tõekspidamised on lihtsalt väär.
Mida sa, trollionu, nüüd täpsemalt ütelda tahadki? Et kõik lapsed on ühiskondlik omand? Aga kes või mis see "ühiskond" üldsegi on? Kui ühiskond oleme meie, maksumaksjad, sh ka mina - siis mina kinnitan küll, käsi südamel, et ma pole eales himustanud Heinmetsa last endale võtta. Mul on omad lapsed olemas ja hoolitsen nende eest.
Lapsed sünnivad ühiskonda, täpsemalt Eesti vabariiki ja riik hoolitseb ema ja laste eest. Üsna märgatavalt hoolitseb. Lisaks hoolitseb lapse isa.
Sellest hoolitsusest tulenevalt on riigil ka õigused: ta sunnib täitma kehtivaid seadusi. Lapse isa õigused on lausa emaga võrdsed. Nii ütleb seadus.
KH rikkus kehtivaid seadusi.
Riik ei hoolitse laste eest. V.a vanemateta laste eest, kes on orvud või kelle vanemad on joodikud, sõltlased või raskelt haiged. Seaduse järgi vastutab alaealise lapse eest siiski tema vanem, mitte mingisugune müstiline "riik". Teiseks, palun defineeri, mis loom on sinu jaoks see riik? Kas riik on maksumaksjad ehk rahvas, või on riik käputäis ametnikke, kes seadustesse üsna omaloominguliselt suhtuvad?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 23:44 st 2019 maksis 1200 eurot juhul kui sünnitus oli lihtne. Aga kui oleks tegemist juba enneaegse lapsega, siis summad kohe kasvavad.
Ah, loe ise ka oma viidatud artikleid:
"Kõige kiirem ja lihtsam sünnitus maksis keskmiselt viiesaja euro kandis"
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 22:09 Eestis pole erahaiglas sünnitamise võimalust.
Siiski on https://www.fertilitas.ee/
[/quote]

Lihtsalt infoks, et enam ei saa ka Fertilitases sünnitada. Sünnitamise võimalus lõpetati juba oma 10 aastat tagasi. Ei tasunud ära ning komplikatsioonide korral oli ikka kiirsõit sealt haiglasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 22:36 Ära loe delfit, see on Eesti kõige labasem ajakirjandus.
Milles sa Delfit süüdistad? Sotsiaalkindlustusamet ise tegi järelvalvet õiguspärasuse kontrollimiseks ja leidis hulga puudusi.
Külaline

Huvitav, et see delfi just siis labaseks muutus, kui ta SKA järelvalve tulemust refereeris. Kui delfi selle üllitise avalda, mis selgelt isa poole kaldu oli, siis kõlbas seda refereerida küll ja tundus püha tõde olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 00:12
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 09:17
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 08:43

Mida sa, trollionu, nüüd täpsemalt ütelda tahadki? Et kõik lapsed on ühiskondlik omand? Aga kes või mis see "ühiskond" üldsegi on? Kui ühiskond oleme meie, maksumaksjad, sh ka mina - siis mina kinnitan küll, käsi südamel, et ma pole eales himustanud Heinmetsa last endale võtta. Mul on omad lapsed olemas ja hoolitsen nende eest.
Lapsed sünnivad ühiskonda, täpsemalt Eesti vabariiki ja riik hoolitseb ema ja laste eest. Üsna märgatavalt hoolitseb. Lisaks hoolitseb lapse isa.
Sellest hoolitsusest tulenevalt on riigil ka õigused: ta sunnib täitma kehtivaid seadusi. Lapse isa õigused on lausa emaga võrdsed. Nii ütleb seadus.
KH rikkus kehtivaid seadusi.
Riik ei hoolitse laste eest. V.a vanemateta laste eest, kes on orvud või kelle vanemad on joodikud, sõltlased või raskelt haiged. Seaduse järgi vastutab alaealise lapse eest siiski tema vanem, mitte mingisugune müstiline "riik". Teiseks, palun defineeri, mis loom on sinu jaoks see riik? Kas riik on maksumaksjad ehk rahvas, või on riik käputäis ametnikke, kes seadustesse üsna omaloominguliselt suhtuvad?
Riik hoolitseb laste eest küll väga palju. 18 kuud saad kodus passimise eest palka, see on ka riigi hoolitsus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist