Kas see foorum on surnud?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mittenõmedad ei viitsi ju üheski teemas oma näpukesi liigutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 01:17 Mittenõmedad ei viitsi ju üheski teemas oma näpukesi liigutada.
Ei taha enam pärast seda, kui keegi on juba teisi halvustama hakanud. Nagu paljudes teemades läheb.
Kui rumal saab olla? Mida sa küll koolis tegid? Jne.
Kui tundub, et eelmine vastaja on millestki valesti aru saanud ja tahad kommenteerida ja seletada, kuidas asjad tegelikult on, no tore, õpeta ja seleta. Aga milleks alati lisada mingi mõnitav ja üleolev lause? See ei näita ju tegelikult vastaja teadmisi, hoopis tema vastikut iseloomu. See tapab "mittenõmedate" jaoks teema ja edasi käib vaid tobe kaklus mõne üksiku ärritunu vahel.
Tundub, et mõistlikult arutleda paljud ei tahagi, ainult teisi halvustada.
Võiks oma teadmisi edasi anda ilma eelmise kommenteerijaga tänitamata, aga miskipärast ei saa.
Kui see foorum sureb, siis ainult siinsete sõnavõtjate pärast, kes sellele agaralt kaasa aitavad.
Eks modedel saab ka lõpuks siiber. Nagu ka ÄEÜl sai.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:41 Siit ka hunnik postitusi ära kustutatud, peavad ikka nõrgad närvid olema.
Asi pole nõrkades närvides, vaid foorumi reeglite rikkumises. Kui postituses nendest reeglitest kinni ei peeta, läheb see kustutamisele.

Panen siia meeldetuletuseks veel foorumi reeglid: viewtopic.php?t=231
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 14:06 Mina näiteks, et küsida siit foorumist midagi, olen hakanud küsima ja kirjutama chatGPT-ga. Pole enam teemasid teinud.
Saan talle oma mure privaatselt ära rääkida. Ta vastab ka. Annab nõu ja tundub et midagi aitab ka.
Kui ChatGTP'l saavad teadmised otsas, siis ta hakkab fantaseerima. "Ei tea" tema sõnavarasse ei kuulu. Pärast ilusti vabandab, et jah, ajas jama...
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Nov 2024 09:44
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 14:06 Mina näiteks, et küsida siit foorumist midagi, olen hakanud küsima ja kirjutama chatGPT-ga. Pole enam teemasid teinud.
Saan talle oma mure privaatselt ära rääkida. Ta vastab ka. Annab nõu ja tundub et midagi aitab ka.
Kui ChatGTP'l saavad teadmised otsas, siis ta hakkab fantaseerima. "Ei tea" tema sõnavarasse ei kuulu. Pärast ilusti vabandab, et jah, ajas jama...
Selles asjas mis mina olen kurtnud on ta mind aidanud. Ta kuulab mu ära ja on tuju paremaks teinud. Vabalt võin küsida sama küsimust kasvõi mitu korda. Ta ei pane pahaks ja vastab ikka. Ei ütele, et kuidas sa siis ei tea, ega sa pubekas pole jne, ehk ei vasta halvustavalt.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

TurvaSiil kirjutas: 30 Nov 2024 08:42
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 12:41 Siit ka hunnik postitusi ära kustutatud, peavad ikka nõrgad närvid olema.
Asi pole nõrkades närvides, vaid foorumi reeglite rikkumises. Kui postituses nendest reeglitest kinni ei peeta, läheb see kustutamisele.

Asi on KA nõrkades närvides!
Reegleid saab hetkel tõlgendada nii, et suvalises järjestuses tähed ja nendest suvalises järjestuses moodustunud laused on nõrkade närvide jaoks solvavad, alandavad, jne. Kui paluda viidata, et mis siis oli konkreetselt solvav, siis on vaikus.
Kindlasti on selles foorumis keelatud kasutada järgmisi tähti ja sõnu: "mida sa koolis tegid".
Külaline

Maasikas kirjutas: 30 Nov 2024 13:00
Ants kirjutas: 30 Nov 2024 11:01

Reegleid saab hetkel tõlgendada nii, et suvalises järjestuses tähed ja nendest suvalises järjestuses moodustunud laused on nõrkade närvide jaoks solvavad, alandavad, jne. Kui paluda viidata, et mis siis oli konkreetselt solvav, siis on vaikus.
Kindlasti on selles foorumis keelatud kasutada järgmisi tähti ja sõnu: "mida sa koolis tegid".
Sulle on pidevalt viidatud, mis on sinu jutus solvavat ja halvustavat, aga sa ütled alati, et hankige paremad närvid ja ei paranda ennnast. Milleks sulle siin siis midagi viidata ja sinuga vaidlemisele aega raisata. Sa oled täiesti kohanematu ja paindumatu, mis on sinu eas muidugi mõistetav. 45+ hakkab aju lagunema ja 60+ ei suuda inimene muutustega kohaneda. Ilmselt pole sul eneseanalüüsiga kunagi elus hästi olnud, mida siis nüüd veel oodata.
Aga bänni Ants ära, siis teised ka, siis saad üksi istuda siin. Mis ei solvaks naist eks, loe kasvõi seda https://digiajakirjad.postimees.ee/8140 ... saab-oelda

Solvujate ühiskond kas pole?
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Postitus on kustutatud
Sinu jutu peale on sobilik öelda, et sa näed pindu teise silmas, aga ei näe palki oma silmas.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Ants kirjutas: 30 Nov 2024 11:01

Reegleid saab hetkel tõlgendada nii, et ...
Postitus on kustutatud
Aga palun siis konkreetne näide! Muidu kõlab suvalise plõksimisena. Ja kust kohast Te leiutasite selle 45+ ja 60+, äkki ma olen hoopiski 80+?
Külaline

Palun sõimelge nimelisena, saan teid ära blokkida.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 17:01
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 15:44
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:28 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ilmselt juhtus Koidu bussipeatuse interruptus (ladina keeles)? Keegi jõudis koju ja keegi kohe jõuab koju.
Külaline

Muidugi sureb foorum välja, kui ainult mõttetusi vahetatakse. Nagu siin nüüd läinud on.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 19:20 Postitus on kustutatud
See ei eruta. See originaalne lugu, kui naised autos sõitsid oli naljakas ja ma ei saa senini aru, miks see mõnele siin ei sobinud, et see kustutati. Ilmselt on topelt moraal. Naisi halvustada ei tohi, mehi aga nii parajal määral ikkagi võib.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:59
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:55
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:50
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Jajah. Miks ma siis Antsu ometi hurjutan? Peaksin hoopis kaitsema ju kui trollida viitsiksin. (Ma nüüd meelega jätan kasutajanime ka maha). Ei ole Turvasiil 😃😃😃
Külaline

Mupsik kirjutas: 30 Nov 2024 22:11
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:59
Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 21:55
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Jajah. Miks ma siis Antsu ometi hurjutan? Peaksin hoopis kaitsema ju kui trollida viitsiksin. (Ma nüüd meelega jätan kasutajanime ka maha). Ei ole Turvasiil 😃😃😃
Kes Ants sulle siis on? Luhtunud armastus?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 23:01 Postitus on kustutatud
Eluteed on keerulised: realiseerisin taarat, sain 20 senti, eesti lotoga sain 20.-
TurvaSiil peaks jätkama, sest muidu läheb PK tüüpseks läbuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2024 23:01 Postitus on kustutatud
Samas, mis see sulle korda läheb, et sellist muret tunned?
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 28 Nov 2024 06:42 Kõik vähegi huvitavamad teemad lõppevad paari inimese jagelemise ja ärapanemisega. Tundub, et lolle, kelle ainus rõõm on kellegagi vaielda, on siin ikka päris mitu, sest kui sellele ühele trollijale mitte vastata, areneks teema edasi, aga mõni kuidagi ei saa, ikka on vaja vaidlema ja õiendama hakata ja kogu teema p.rse keerata.
See on nii, sest mõni kohe ei suuda lollist tekstist mööda vaadata ja nii need jagelused tekivad. Trollile ei peaks vastama vaid tuleks lihtsalt teemakäsitlusega edasi minna. Ega troll ka lõputult iseendaga vaielda viitsi ja kui keegi talle enam tähelepanu ei pööra, siis küll ta vait jääb.
Külaline

Vau, siin on nagu luure keskagentuur :lol:
Külaline

Milline klassikaline perekool sellest foorumist saanud on :) . Ikka väga ilusti ja kiiresti sai tõestatud, et mitte perekooli tegijad ei teinud perekooli halvasti, vaid inimestega lihtsalt ei saagi teisiti - lubad neil kõike rääkida, virisevad; tsenseerid, virisevad; teed alamfoorumeid juurde, virisevad; võtad vähemaks, virisevad ... Ja no see jutt, kuidas muru ikka varem vohas ja lillekesed õitsesid ... nii tore lugeda :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 12 külalist