Keegi kunagi ammu kirjutas selle ulmejutu ja nüüd seda aina meenutatakse. Milleks?Anonymous kirjutas: ↑30 Nov 2024 13:38See, et enamikel on 800 000 eest vara-korter, maamaja ja 2 investreerimiskorterit, pole minu kirjutatud. Ma ei genereeri sellist lollust, teades, mis ümberringi toimub ja kuidas inimesed hakkama saavad. Selline muinasjutuvestja elab omas mullis või on lihtsalt loll.
Kas eelistate kodus istuda ja pensioni saada, või tööl käia?
-
Külaline
-
Külaline
Siin ju üks igapäev jutustab oma miljonitest, firmadest.

-
Külaline
Ja sina mingist 16 aastat nooremast mehest. Ei anna rahu?
-
Külaline
16 aastat noorem mees, millest te omavahel suhtlete? On mingeid ühiseid teemasid ka peale argipäeva?
-
Külaline
Analüüs. Inimene kirjutab foorumis vabatahtlikult, et tal on ilus elu. Palju kinnisvata, osa sellest üüril ning kõige krooniks on 16 aastat noorem mees. Kirjutab vabatahtlikult ja ilmselt kerge uhkustundega rinnus. Vaadake foorumikülastajad, mul läheb ju hästi. Nüüd on sellest mõni kuu juba möödas ja kui keegi juhtub seda kirjutajat kiitma, et vaata kui tubli sa oled, sul on 16 aastat noorem mees, siis see enam talle ei meeldi. Huvitav miks see talle enem ei meeldi?
-
Külaline
Hahaaa, ta korrutab seda juba aastaid, muidugi mitte siin foorumis vaid eelmises. Terve eesti juba teab sellest prouast. Samas on talle vist copycat tekkinud noorema versiooni näol.
-
Külaline
Mul on endaealine mees. Mis sul viga on?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 15:0616 aastat noorem mees, millest te omavahel suhtlete? On mingeid ühiseid teemasid ka peale argipäeva?
-
Külaline
Mine kasta siis tilli.
-
Külaline
Ausalt öeldes, ainus, mis ketrab nagu lõputu plaat, on SINU sellekohane jutt. Jube tüütu.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 15:32 Analüüs. Inimene kirjutab foorumis vabatahtlikult, et tal on ilus elu. Palju kinnisvata, osa sellest üüril ning kõige krooniks on 16 aastat noorem mees. Kirjutab vabatahtlikult ja ilmselt kerge uhkustundega rinnus. Vaadake foorumikülastajad, mul läheb ju hästi. Nüüd on sellest mõni kuu juba möödas ja kui keegi juhtub seda kirjutajat kiitma, et vaata kui tubli sa oled, sul on 16 aastat noorem mees, siis see enam talle ei meeldi. Huvitav miks see talle enem ei meeldi?
-
Külaline
Kõik teemad spämmid ja spämmid täis, jube tüütu.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 19:32
Ausalt öeldes, ainus, mis ketrab nagu lõputu plaat, on SINU sellekohane jutt. Jube tüütu.
-
Külaline
-
Külaline
Jajah. proteese pensionärile hüvitatakse 260 eurot kolme aasta kohta. Mu tuttav 70-aastane töötav pensionär just tegeleb proteesimisega. Tal on juba tuhandeid sinna proteesimisesse läinud ja läheb veel. See 260 hüvitis on tore küll. Aga kui ta ei töötaks, ei saaks ta elus endale proteesimist lubada, Neid tuhandeid juba pensionist kokku ei kogu.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 16:51 Kommud suvel 50, talvel 150. Toit 200, riideid/jalanõusid küll iga kuu vaja ei ole, puhastusvahendid vast 30 kuu kohta. Hambaravi, proteese osal. hüvitatakse. Kui suitsu, viina ei osta, siis jääb üle küll.
-
Külaline
See ei ole võimalik, vaata proteesimise hinnakirju, need on avalikud.Anonymous kirjutas: ↑01 Dets 2024 13:03Jajah. proteese pensionärile hüvitatakse 260 eurot kolme aasta kohta. Mu tuttav 70-aastane töötav pensionär just tegeleb proteesimisega. Tal on juba tuhandeid sinna proteesimisesse läinud ja läheb veel. See 260 hüvitis on tore küll. Aga kui ta ei töötaks, ei saaks ta elus endale proteesimist lubada, Neid tuhandeid juba pensionist kokku ei kogu.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 15:16See ei ole võimalik, vaata proteesimise hinnakirju, need on avalikud.Anonymous kirjutas: ↑01 Dets 2024 13:03Jajah. proteese pensionärile hüvitatakse 260 eurot kolme aasta kohta. Mu tuttav 70-aastane töötav pensionär just tegeleb proteesimisega. Tal on juba tuhandeid sinna proteesimisesse läinud ja läheb veel. See 260 hüvitis on tore küll. Aga kui ta ei töötaks, ei saaks ta elus endale proteesimist lubada, Neid tuhandeid juba pensionist kokku ei kogu.
Ma mõtlesin sama. Aga vb on jutt implantaatidest?
Samas ma ei tea, kas nii vanadele enam implantaate pannakse, sest luustumine enam ju sama pole. Mul yädile näitels ei pandud implantaatti. Sest arst ütles, et see on liiga riskantne(paranemine pikk ja ei pruugi kruvi pidama jääda). Ta on 67.
-
Külaline
See on puhas lora. Implantaate pannakse ka 80-aastastele ja jäävad ilusti pidama. Kui su tädil on kulunud tuhandeid eurosid, siis paneb implantaate, mis on igati suusõbralikumad kui plaatproteesid. Aga pensionist neid ei pane tõesti.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 16:19
Samas ma ei tea, kas nii vanadele enam implantaate pannakse, sest luustumine enam ju sama pole. Mul yädile näitels ei pandud implantaatti. Sest arst ütles, et see on liiga riskantne(paranemine pikk ja ei pruugi kruvi pidama jääda). Ta on 67.
-
Külaline
Me ju kaks erinevat inimest. Üks muu siin kirjutas, et ta 70 aastasel tuttaval kulunud tuhandeid proteeside peale.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 19:24See on puhas lora. Implantaate pannakse ka 80-aastastele ja jäävad ilusti pidama. Kui su tädil on kulunud tuhandeid eurosid, siis paneb implantaate, mis on igati suusõbralikumad kui plaatproteesid. Aga pensionist neid ei pane tõesti.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 16:19
Mina kirjutasin oma vastuse vastu, et ehk implantaatidega ja tõin sisse, et mu tädile ei pandud enam.
Loe ikka vähe süvenenumalt.
-
Külaline
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12033 ... nam-kui-25
Kuidas teil läinud? Mul ka õiges fondis ning veerand juures.
Kuidas teil läinud? Mul ka õiges fondis ning veerand juures.
-
Külaline
No mis vahet seal on, mitu inimest vastab. Fakt on, et implantaatide panekul puudub vanusepiir. Ja kui on kulunud lausa tuhandeid, siis plaatproteesid need olla ei saa.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 20:49
Me ju kaks erinevat inimest. Üks muu siin kirjutas, et ta 70 aastasel tuttaval kulunud tuhandeid proteeside peale.
Mina kirjutasin oma vastuse vastu, et ehk implantaatidega ja tõin sisse, et mu tädile ei pandud enam.
Loe ikka vähe süvenenumalt.
-
Külaline
Mis kergelt tuleb, see kergelt ka läheb.
-
Külaline
mäh?
Imelik jutt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist