Jõulukingitused õpetajale

sh teismelised
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 08:34Sel juhul oled valelik, provokaator ning peas on midagi tõsiselt pahasti.
Kas jõudsid juba kirja haridusametisse ja kõigisse meediakanalitesse laiali saata? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 10:00
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 08:34Sel juhul oled valelik, provokaator ning peas on midagi tõsiselt pahasti.
Kas jõudsid juba kirja haridusametisse ja kõigisse meediakanalitesse laiali saata? :lol:
Kas tegu taas suurepäraste Antsu naljadega? No on ikka ossidega raske :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 10:06
Antsust endast on niigi küllalt, ei pea teised teda ka igasse teemasse toppima.
Miski ei meeldi, keri üle. See lõputu halvustamine on jube tüütu.
Külaline

Vabandust, et enne skeptiline olin.
Kas see inimene kuidagi tõestas, et tegemist on tõesti päris kirjaga ja mitte tema väljamõeldiega? Minu arust küll mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 10:44
Vabandust, et enne skeptiline olin.
Kas see inimene kuidagi tõestas, et tegemist on tõesti päris kirjaga ja mitte tema väljamõeldiega? Minu arust küll mitte.
Nojah, ma vahepealt ei lugenud, et oli mingi GPT asjaga jälle, nägigi selle moodi välja, mitte päris kirja moodi. Väga paljud siinsed jutud ei vasta tõele.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 10:09

Aga mis hingesugulane sulle see Ants nüüd on, et pead teda iga hinna eest kaitsema. Kas tunned kohe ennast puudutatuna, kui Antsu kohta midagi öeldakse, sest olete mõlemad 60+ ossidest naistevihkajatest invaliidid või mis viga on?
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 10:50Nojah, ma vahepealt ei lugenud, et oli mingi GPT asjaga jälle, nägigi selle moodi välja, mitte päris kirja moodi. Väga paljud siinsed jutud ei vasta tõele.
Kus avastas nüüd Ameerika.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 11:47
Anonymous kirjutas: 29 Nov 2024 10:50Nojah, ma vahepealt ei lugenud, et oli mingi GPT asjaga jälle, nägigi selle moodi välja, mitte päris kirja moodi. Väga paljud siinsed jutud ei vasta tõele.
Kus avastas nüüd Ameerika.
Ei usu, et siin nii palju vaimsete hälvetega inimesi on. Peast terve inimene ei valeta ega kopeeri mingeid lollusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 10:51
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 10:09
Aga mis hingesugulane sulle see Ants nüüd on, et pead teda iga hinna eest kaitsema. Kas tunned kohe ennast puudutatuna, kui Antsu kohta midagi öeldakse, sest olete mõlemad 60+ ossidest naistevihkajatest invaliidid või mis viga on?
Just vastupidi. Villand on temast. Kui mõni päev ta ongi vagusi, siis keegi hakkab kuradit välja kutsuma. Ta ju jaurab hiljem iga kommentaari peale pikalt, kus teda on mainitud. Kui üles ärkab.
Äkki ehk jääks kooliteemas ikka kooli juurde?
Külaline

Tundub, et meid on vähemalt kaks siin selles foorumil, kel sama õpetaja on ;)
Ja asi pole mitte selles, et õpetaja sellise kirja saatis - ta saatis sarnase kirja lausa 2 korda vanemate listi.
Et tema jõulud rikuti ära sellise väikses summas kingitusega. Samas ise aru saamata, et selliste kirjadega rikkus ta terve klassitäie vanemate jõulutunde, või vähemalt enamuse.
Lisaks, et ta ei suuda selle jõulukingitusetundega toime tulla, ei suuda ta ka psühholoogiliselt lastest targem olla. Aga see selleks. Sel aastal tegutsetakse varem ja juba on grupis jutt, et jõulukingitus on vähemalt 100 euri ringis.
Külaline

Ja võibolla on siin ka mõni ajakirjanik, kes sel teemal loo teeb. Siis äkki kutsuvad koolijuhid oma õpetajaid korrale, et lapsevanemad ei ole nende põhjatu rahakott, kes neile igal tähtpäeval kalleid ja ülikalleid kingitusi tegema peavad.
Kindlasti on toredaid ja väga lahedaid õpetajaid, kellele kingituse tegemine on lausa lust ja rõõm. Aga kahjuks rikuvad selle rõõmu mõned tõrvatilgad meepotis, kes nende maine alla tõmbavad.
Jah, ma ei julge avalikult sel teemal rääkida. Sest minu laps võib sel juhul kannataja olla. Ja sest ega sellised õpetajad ei salli, et nende tähtsus küsimärgi alla seatakse.
Külaline

See ühe minu lapse rühmaõpetaja oli veel nii väiklane, et vaikis kõik lasteaia-aastad kui sukk, ja alles pärast lõpupidu, kohe sellele järgneval päeval, saatis lastevanemate meililisti tigeda kirja, kus nurises endale sünnipäevadel ja jõulude ajal tehtud liiga odavate kingituste üle. Sellega rikkus ta põhjalikult ära lapsevanemate südamliku mälestuse oma lapse lasteaiapõlvest. Ja tõtt-öelda, ega lapsedki (praeguseks juba teismelised) seda õpetajat sooja sõnaga ei meenuta. Tollel õpetajal oli kombeks lapsevanemaid laste endi kuuldes seljataga rääkida ja halvustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 08:34
Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 06:57
Anonymous kirjutas: 28 Nov 2024 22:28Tõesta, miks sa arvad, et selle kirja kirjutaja valetab! St, miks sina oletad, et see tekst on AI poolt toodetud?
Ma ei pea midagi sulle tõestama. Ma ise söötsin need andmed ChatGPT-le ja palusin "viisakas toonis" kirja koostada.
Sel juhul oled valelik, provokaator ning peas on midagi tõsiselt pahasti.
Ja nagu välja tuli, valetaski. Päris haige. Otsi abi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Dets 2024 12:10Ma ei pea midagi sulle tõestama. Ma ise söötsin need andmed ChatGPT-le ja palusin "viisakas toonis" kirja koostada.
kiri oli tõesti õpetaja jaoks liiga keerulises, viisakas keeles.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Omal ajal oleksin kinkinud punase pastaka, aga sellise, mida saab kustutada
Külaline

nobody kirjutas: 25 Nov 2024 16:09 Ma otseselt ei ole kingituste vastu.
Aga trotsi tekitab see, et kui oled õpetajale kingi teinud, siis õpetaja pärast listis pahandab, et tema sai liiga väikeses väärtuses kingituse. Et nad värdlesid kõrvlaklasside omadega ja et kõik teised said üle sajaeurose, kahesajase kingituse ja tema sai alla saja euro väärtuses ja pahandas lapsevanemate listis päris kõvasti selle üle.
Minu jaoks ole see täiesti šokk, ja mitte ainult minu jaoks, vaid enamus vanemaid olid endast väljas. Ja seepärast on nüüd väike tõrge sees.
Kui see on tõsi, siis ma ei teeks talle mitte ühtegi kingitust enam. Ja tegelikult peaks need kirjad direktorile edasi saatma.
Teha kampaania, et õpetajatele kingituste tegemine selles koolis oleks keelatud - nagu altkäemaks. Ja kindlasti peaks teised ka teada saama kust teema üles,kerkis.
See on täiesti mitte aktsepteeritav käitumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2024 19:54 Tundub, et meid on vähemalt kaks siin selles foorumil, kel sama õpetaja on ;)
Ja asi pole mitte selles, et õpetaja sellise kirja saatis - ta saatis sarnase kirja lausa 2 korda vanemate listi.
Et tema jõulud rikuti ära sellise väikses summas kingitusega. Samas ise aru saamata, et selliste kirjadega rikkus ta terve klassitäie vanemate jõulutunde, või vähemalt enamuse.
Lisaks, et ta ei suuda selle jõulukingitusetundega toime tulla, ei suuda ta ka psühholoogiliselt lastest targem olla. Aga see selleks. Sel aastal tegutsetakse varem ja juba on grupis jutt, et jõulukingitus on vähemalt 100 euri ringis.
Mis te teete sellele inimesele uuesti kingituse? No ühest lollist ma saan aru, et jugtub seltskonda, aga terve klassitäis. Mis teil viga on? Mis mõttes te teete talle uuesti kingituse? Et annab kõrvakiilu, keerad teise põse ette?
Külaline

Igas klassis on mõni eriti aktiivne lapsevanem, kes tegutseb (tavaliselt mõne tüdruku ema). Ja nii ka meie klassis. Nüüd nad siis võtsid kätte, et igaks tähtpäevaks peab õpetajale midagi kinkima ja jõulukink peab siis kindlasti vähemalt 100 euri olema. Lapsi klassis ca 24 ja 20.- per nägu jõuluraha. Tegu Tallinna kooliga, mitte kesklinn.
Aga nagu ma eelnevalt juba ütlesin, et avalikult ei hakka ma midagi ütlema, kuna ei taha ei mahategemist ega ka seda, et õpetaja hakkaks mu last veelgi rohkem jälgima ja märkusi kirjutama.
Jah, võiks direktorile teada anda aga kuidas seda nii anonüümselt teada anda, et välja ei nuhitaks, kes teatas?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 00:56 Igas klassis on mõni eriti aktiivne lapsevanem, kes tegutseb (tavaliselt mõne tüdruku ema). Ja nii ka meie klassis. Nüüd nad siis võtsid kätte, et igaks tähtpäevaks peab õpetajale midagi kinkima ja jõulukink peab siis kindlasti vähemalt 100 euri olema. Lapsi klassis ca 24 ja 20.- per nägu jõuluraha. Tegu Tallinna kooliga, mitte kesklinn.
Aga nagu ma eelnevalt juba ütlesin, et avalikult ei hakka ma midagi ütlema, kuna ei taha ei mahategemist ega ka seda, et õpetaja hakkaks mu last veelgi rohkem jälgima ja märkusi kirjutama.
Jah, võiks direktorile teada anda aga kuidas seda nii anonüümselt teada anda, et välja ei nuhitaks, kes teatas?
Kui lapsi on klassis 24 ja korjati 20€ jõulukingituse rahaks, siis kuidas on jõulukingituse väärtus kokku 100€?
Külaline

Siin on nii, et loll on see, kes välja pressida ei oska. Mida kõvemini vingud, seda suurem kasutegur on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline