TRA V*TTU KAS KEEGI SUNNIB LUGEMA.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 11:53Ära valeta. Miks sa seal siis ei osale? Mingid kuivad pealkirjad, kümnetes.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 11:42Vastan. Miks ei või teemasid toota mis mind huvutavad? Mida see sind kotibKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 23:40 Siia on mingi ull siginenud. Toodab teemasid, samas ise ei vasta ega reageeri. Huvitav, kas see tegelane on siia alles hiljuti tee leidnud või on ta agenda mõnda vana teemat uputada?
ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI
-
Külaline
-
Külaline
Mingi jota?
-
Külaline
Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.
-
Külaline
Kustutamise ebaühtlus on jah hämmastav. Täiesti tavslisi asju võetakse kiirelt maha ja täielikud rõvedused seisavad.
-
Külaline
Mis nendes väljendites EBAkorrektset on? Esimene on lühendatud ja teine osaliselt tsenseeritud. Oled pettunud, et mõttetuid teemade üle irisejaid paika pannakse kes iga teema all “miks nii igav teema”, “miks sa komakohti ei pane”. Saategu paika pandud, korrapidajad ei olegi teie poolel nagu kooliajalKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 11:53Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.
-
Külaline
Kirjutasin siia teemasse kunagi kommentaari “Appi, kui labased naised siin on” vastuseks jubedatele roppustele ja loomulikult minu kommentaar kustutati, samas roppused “ilutsesid” edasi. Hakka või arvama, TS ise ropendab siinKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 11:53Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.
-
Külaline
Minu küsimus oli, et mis osa minu kommentaaris oli nendest konkreetsetest väljenditest ebakorrektsem.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:04Mis nendes väljendites EBAkorrektset on? Esimene on lühendatud ja teine osaliselt tsenseeritud. Oled pettunud, et mõttetuid teemade üle irisejaid paika pannakse kes iga teema all “miks nii igav teema”, “miks sa komakohti ei pane”. Saategu paika pandud, korrapidajad ei olegi teie poolel nagu kooliajalKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 11:53Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.![]()
-
Külaline
Mina kah ropendanud siin ja ei ma ei ole turvasiil. Pahaaimamatult jääb mulle mulje kuidas siia sattunud ……. kes siis seda ühte mode materdavad? No ma loen nende kirjutusi keda siin kõik turvasiilideks on peetud ja ei ole sama kirjastiil. Nagu hullumaja paranoikude osakonna tunne hakkab, tekkima. LõpetageKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:09Kirjutasin siia teemasse kunagi kommentaari “Appi, kui labased naised siin on” vastuseks jubedatele roppustele ja loomulikult minu kommentaar kustutati, samas roppused “ilutsesid” edasi. Hakka või arvama, TS ise ropendab siinKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 11:53Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.või kuidas muidu sellist asja põhjendada?
-
Külaline
A sa ju solvasid kõiki foorumikülastajaid oma “teades milline seltskond siin käib” selliste ******* kommentaare on vägagi tervitatav kustutamisele raporteerida, mõnuga teen.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:12Minu küsimus oli, et mis osa minu kommentaaris oli nendest konkreetsetest väljenditest ebakorrektsem.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:04Mis nendes väljendites EBAkorrektset on? Esimene on lühendatud ja teine osaliselt tsenseeritud. Oled pettunud, et mõttetuid teemade üle irisejaid paika pannakse kes iga teema all “miks nii igav teema”, “miks sa komakohti ei pane”. Saategu paika pandud, korrapidajad ei olegi teie poolel nagu kooliajalKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 11:53
Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.![]()
-
Külaline
Meile ei meeldi siin koolikiusajate moodi tegelased. Kõik naised on ****** ja mehed ***** pska võid kodus emale jutustada.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:09Kirjutasin siia teemasse kunagi kommentaari “Appi, kui labased naised siin on” vastuseks jubedatele roppustele ja loomulikult minu kommentaar kustutati, samas roppused “ilutsesid” edasi. Hakka või arvama, TS ise ropendab siinKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 11:53Minu vastus "Või siis niisama labiilse närvisüsteemiga... siin liigub ju igasuguseid." siin teemas, vastuseks sellele konkreetsele kommentaarile oli Turvasiili jaoks kustutamist vääriv kommentaar? Samas "jota", "TRA V*TTU" väljendeid sisaldavad kommentaarid on uhkelt alles. Arvestades teemat ennast ja eelnevate kommentaaride konteksti, ma kohe päris tõsiselt tahaks Turvasiili põhjendust sellele.või kuidas muidu sellist asja põhjendada?
-
Külaline
Tubli on! Peabki ikka mõnuga tegema, eriti kui see ongi ainuke kättesaadav mõnuKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:14 A sa ju solvasid kõiki foorumikülastajaid oma “teades milline seltskond siin käib” selliste ******* kommentaare on vägagi tervitatav kustutamisele raporteerida, mõnuga teen.
-
Külaline
Näib, et reportimine häirib sind palju, kuna oled juba mitmes kommentaaris uurinud, miks sinu arvamused ebaõiglaselt eemaldatakse. Kas pead kusagil oma “punktiseisu”?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:24 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kui on reeglid, siis peaksid need kehtima ühtlaselt kõigi jaoks ja mitte sõltuma kellegi suvast.
-
Külaline
Mina küll Kajale pöialt ei hoia. Loodan, et ta ei saa seda ametikohta, mida niiväga noolib.
-
Külaline
Saab küll ja mul on hea meelKülaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 23:20 Mina küll Kajale pöialt ei hoia. Loodan, et ta ei saa seda ametikohta, mida niiväga noolib.
-
Külaline
Loodetavasti ei saa. Tal puudub rahvusvaheline kogemus ja lisaks on ta russofoob. Raske on sellist tõsiselt võtta.
-
Külaline
Sind on raske tõsiselt võtta. Uuri mis ta tegi aastatel 2014–2018. Russofiilide aeg on lihtsalt möödas.
-
Külaline
Eile lõunast on teada juba, et saab, kuulamine läks hästi. Milleks toota oma luulusid, millel pole tegelikult juba toimunud faktidega midagi ühist. Uudiseid ei loe, inimene? Mis sina arvad, keda see tegelikult üldse huvitab.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:46 Loodetavasti ei saa. Tal puudub rahvusvaheline kogemus ja lisaks on ta russofoob. Raske on sellist tõsiselt võtta.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
See mõjukate tabel ajab mulle hirmu nahka. Kultuuritegelasi peaaegu polegi, selle asemel on mingi kahtlase väärtusega mudija.
-
Külaline
Kas mõni kultuuritegelane on olnud mõjukas?Tutiga Täi kirjutas: ↑01 Dets 2024 01:03 See mõjukate tabel ajab mulle hirmu nahka. Kultuuritegelasi peaaegu polegi, selle asemel on mingi kahtlase väärtusega mudija.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist