Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.
-
Külaline
Liblikad ei ela väga kaua, on isegi ühepäeva (või üheöö)liblikaid olemas.
Aga libastunud juba oled ja suhe pole enam sama, ei saa enam elu lõpuni mehele silma vaadata ja ütelda, et pole petnud ega valetanud mehele ja oled aus kena armastav naine. Vist mingi keskeakriis saabunud naisel, tahab veel viimaseid kordi ennast ka ihaldatu ja tahetuna tunda, enne kui "nähtamatuks" muutub, vanem naine enam kedagi ei huvita. Mehele tunnen kaasa, ta ei teagi, et ta naine on kolinaga oma moraaliredelilt maha kukkunud.
Aga libastunud juba oled ja suhe pole enam sama, ei saa enam elu lõpuni mehele silma vaadata ja ütelda, et pole petnud ega valetanud mehele ja oled aus kena armastav naine. Vist mingi keskeakriis saabunud naisel, tahab veel viimaseid kordi ennast ka ihaldatu ja tahetuna tunda, enne kui "nähtamatuks" muutub, vanem naine enam kedagi ei huvita. Mehele tunnen kaasa, ta ei teagi, et ta naine on kolinaga oma moraaliredelilt maha kukkunud.
-
Külaline
Kes soovib, see tõtaku aga partnerile libastumist üles tunnistama ja seejärel lahutama. Mina asjadele nii traagiliselt otsa ei vaataks. Väikesed "libastumised"...no kellel neid ette ei tuleks. Annab elule vürtsi juurde ja pärast on kodus oma partneriga voodis tulevärki rohkem. Mina lahutama ei ole tõtanud. Tõsi olen juba 50+ vanuses ja enam väga ei "libastu" ning kümne aasta pärast valmistun pensionipõlve rahulikult (seksivabalt?) veetma.
-
Külaline
Väga tülgastav, sul puuduks nagu mingi osa inimlikkusest. Minul ei ole ette tulnud “väikeseid libastumisi” ja kui ka tuleks, siis sureks ilmselt süümepiinades. Tunnen kaasa su kaaslasele.
-
Külaline
Sellise tasemega jutt meenutab kangesti ühe naljaseriaali, kus oli üks ontlik senaator, kes pidi pidevalt rahvale avalikke pöördumisi tegema, et selgitada kuidas näiteks lennujaama meeste vetsukabiinis valijaga politlitikast vestelema minnes ta libises kahetsusväärsel kombel ja tõmbas kogemata valija püksid alla. Avastades et selle käigus oli ka valija kontaktlääts maha kukkunud asuti seda koos otsima. Kogemata ja tahtmatult läks selle käigus omakorda üks kehaosa teise sisse, aga siis tuligi kohale politsei ja tekkis suur arusaamatus. Neid tahtmatuid libastumisi juhtus sellel naljateglasel muidugi pidevalt ja paljude inimestega.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 12:43Kes soovib, see tõtaku aga partnerile libastumist üles tunnistama ja seejärel lahutama. Mina asjadele nii traagiliselt otsa ei vaataks. Väikesed "libastumised"...no kellel neid ette ei tuleks. Annab elule vürtsi juurde ja pärast on kodus oma partneriga voodis tulevärki rohkem. Mina lahutama ei ole tõtanud. Tõsi olen juba 50+ vanuses ja enam väga ei "libastu" ning kümne aasta pärast valmistun pensionipõlve rahulikult (seksivabalt?) veetma.
https://youtu.be/FafVtHWn4X8?si=Ych6ftJJvBAZqQpM
-
Külaline
Eriti kummaline soov.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 18:42 Ma ei tea enam üldse mida ma elult ootan. Mul on olemas väga hea abikaasa. Lapsed. Oma kodu.
Kõik on olemas.
Ometi tunnen, et ma ei ole justkui rahul ja see ajab mind sisimas nii närvi. Mul on ju kõik olemas..
Ikka jäävad silma kenad mehed ja mõte kohe nendega voodisse minna. Tahan tunda seda tunnet kus keegi mind ihaldab. Keegi uus ja põnev. Et justkui avastaksin kedagi uut.
Aga ma ei taha ollla selline. Tahan olla oma mehele truu ja hea naine. Ta väärib seda. Ta on väga hea isa ja väga hea mees. Ühtegi halba sõna ei ole öelda. Aga mina idioot ei suuda seda hinnata. Kuidas suruda need tunded alla mis minus on ?
Petsin oma meest pool aastat tagasi. Hõljusin pilvedes ja see kõik oli nii ilus. Uus armumine, kirglik seks jne.
Oma mehega ei tunne ma enam seda tunnet. Kas armastus on läbi? Kirge tagasi ei saa. Olen püüdnud nii üht kui teistpidi. Uued asjad seksis , rollimängud. Mitte miski ei aita. Samas ei suuda ma tal minna lasta.
Samas tean, et see tunne tekiks ju iga uue suhtega. Algus ongi ilus ja hea ja põnev. Mida aeg edasi, siis tunned oma meest läbi ja lõhki ja siis tekibki see igavus ?
Ma vist ei oska elada ja olengi selline nõme l**s. Kurvaks teeb. Mu mees lihtsalt ei tekita minus enam neid emotsioone ja siis vahin ringi nagu mingi kiimas hull eit.
Ei, ma ei ole selle 15 abieluaasta jooksul teda petnud mitmete meestega. Oli vaid pool aastat tagasi see " libastumine " . Aga mõtted on pidevad. Kas olengi ainus selline ? Kõik elavad ilusat pereelu ja armastus on aastakümneid ja kirg ja seks ka super ? Igavesti ?
Peaksin ehk mehe vabaks laskma ja siis olemagi üksi. Võtan ühel õhtul ühe mehe ja teisel teise. Aga no mis elu see on ?
Te ilmselt ei saa aru mida ma tunnen. Ma ei oska lihtsalt end väljendada.
Vähemalt sai kirja pandud ja veidi välja elatud...
Suhte alguses on armumine ja sellega koos need liblikad. Armumine läheb üle ja sellest saab armastus. Armastus on see mis hoiab koos.
Pidev armunud olemine on ei ole tervisele hea. Ükski inimene ei suuda järjest 50 aastat armunud olla.
Sul peab midagi muud suhtes või elus paigast ära olema. Miks muidu nii mõtlematult käitud.
Proovi leida üles see põhjus, mis miks sa pole oma hea eluga rahul.
-
Külaline
Ma tuletan meelde, et selliseid rumalaid sõnu teise inimese kohta ei tohi siinses foorumis kasutada.
Kasuta mis sõnu tahes, mõte jääb samaks.
-
Külaline
Nii pika aja peale on enamik mehi juba ammu petnud.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 11:46Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 21:34 Vahelduseks teist proovida nüüd suur patt ei ole. Abielu selle pärast lahutada ka vaja ei ole. Saad 50 täis, seksiisu läheb väiksemaks ja siis on hea oma mehega turvaliselt pensionipõlve poole liikuda. Mõtled veel, vaat kui hea, et omal ajal lahutama ei tõtanud.
-
Külaline
Järgmine tüüpiline eneselohutus- kõik nagunii teevad, miks siis mina ennast petmise pärast halvasti tundma peaks. Aga vot ei tee kõik, ma isegi ei tee, okse tuleks peale paljast mõttest, et kellegi võõraga peaks petma ja veel rohkem mõeldes, et ma seksin siis veel oma mehega, kes midagi ei tea. Ka 15a abielus olnud.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 15:40 Nii pika aja peale on enamik mehi juba ammu petnud.
Vananeva naise tõmblemine on see sul. Kui oma elu ära rikud ja abielu laguneb su oma lollusest, eks siis tead, kas oli väärt või mitte.
-
Külaline
Mina pole kedagi petnud, aga ei viitsi mingi mehe pärast küll tõmmelda. Läheb, siis läheb. Natuke on kurb, aga lähen eluga edasi.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 15:46Järgmine tüüpiline eneselohutus- kõik nagunii teevad, miks siis mina ennast petmise pärast halvasti tundma peaks. Aga vot ei tee kõik, ma isegi ei tee, okse tuleks peale paljast mõttest, et kellegi võõraga peaks petma ja veel rohkem mõeldes, et ma seksin siis veel oma mehega, kes midagi ei tea. Ka 15a abielus olnud.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 15:40 Nii pika aja peale on enamik mehi juba ammu petnud.
Vananeva naise tõmblemine on see sul. Kui oma elu ära rikud ja abielu laguneb su oma lollusest, eks siis tead, kas oli väärt või mitte.
-
Külaline
Aga kui keegi sind väga ihaldab, ikka väga, väga? Tahab sind üle kõige maailmas, kaotab mõistuse sinu pärast.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 15:54 Mina pole kedagi petnud, aga ei viitsi mingi mehe pärast küll tõmmelda. Läheb, siis läheb. Natuke on kurb, aga lähen eluga edasi.
-
Külaline
Siis läheks kohe võimalikult ruttu võimalikult kaugele. Ei viitsi hulludega jännata, pealegi võib see ohtlik olla.
-
Külaline
Olgu omaette, ei huvita.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 16:16Aga kui keegi sind väga ihaldab, ikka väga, väga? Tahab sind üle kõige maailmas, kaotab mõistuse sinu pärast.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 15:54 Mina pole kedagi petnud, aga ei viitsi mingi mehe pärast küll tõmmelda. Läheb, siis läheb. Natuke on kurb, aga lähen eluga edasi.
-
Külaline
Ehmataks ära? Sa ei annaks endale võimalust armastuseks, kuigi sa seada niiväga ju soovid. Ja kui see hetk päriselt kätte jõuab, siis ei suuda armastusetundeid vastu võtta?Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 16:23Siis läheks kohe võimalikult ruttu võimalikult kaugele. Ei viitsi hulludega jännata, pealegi võib see ohtlik olla.
-
Külaline
Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks. Olgu mis on, las olla igav ja kurb elu, peaasi, et kellegagi ei seksi? Milleks te omale partneri võtsite, et lihtsalt kedagi omada? Milleks teist ja ennast piinata? Loomulik, et pika aja peale läheb kirg üle. Minge elage ise ja laske teisel ka elada. Nii palju erinevaid võimalusi. Seksiklubidest kuni mitmiksuheteni. Sul ei jää midagi vähemaks kui kaaslane endale vahel elamusi ja naudinguid saab lubada. Sama kehtib vastupidi. Tihti annab see hoopis juurde, inimene tunneb tänulikkusst kui paariline temale ka mõtleb, mitte ainult enda egole.
-
Külaline
Loomulikult tahan mina ise kedagi armastaksin. Aga seda ikka normaalse inimese moel, eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 16:50Ehmataks ära? Sa ei annaks endale võimalust armastuseks, kuigi sa seada niiväga ju soovid. Ja kui see hetk päriselt kätte jõuab, siis ei suuda armastusetundeid vastu võtta?Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 16:23Siis läheks kohe võimalikult ruttu võimalikult kaugele. Ei viitsi hulludega jännata, pealegi võib see ohtlik olla.
Mitte seda, et keegi hull kinnismõtete küüsis olev isik mind väga ihaldab, mind üle kõige maailmas tahab ja mõistuse kaotab. See ei ole normaalne ja sealt on vaid üks samm vägagi fataalsete tagajärgedeni.
-
Külaline
Ahsoo, aga miks siis nees sari"libastujad" ja liblikatejahtijad ei ole ausad oma partneriga? Miks petetakse ja varjatakse. Seksis iseenesest ei ole midagi halba, petmises, valetamises ja teise ärakasutamises on asi.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 17:02 Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks. Olgu mis on, las olla igav ja kurb elu, peaasi, et kellegagi ei seksi? Milleks te omale partneri võtsite, et lihtsalt kedagi omada? Milleks teist ja ennast piinata? Loomulik, et pika aja peale läheb kirg üle. Minge elage ise ja laske teisel ka elada. Nii palju erinevaid võimalusi. Seksiklubidest kuni mitmiksuheteni. Sul ei jää midagi vähemaks kui kaaslane endale vahel elamusi ja naudinguid saab lubada. Sama kehtib vastupidi. Tihti annab see hoopis juurde, inimene tunneb tänulikkusst kui paariline temale ka mõtleb, mitte ainult enda egole.
-
Külaline
Kuna üllatus-üllatus- seks ongi abielus “üks maailma tähtsamaid asju”, kui sa ehk märganud pole. Seda üritatakse küll devalveerida ja näidata mingi suvalise meelelahutusena, mida võib ükskõik kellega ja ükskõik mitmekesi harrastada, aga normaalse närvikavaga ja terve hingeeluga inimesele ei ole selline elustiil päris kindlasti tee õnne ja rahuloluni.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 17:02 Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks. Olgu mis on, las olla igav ja kurb elu, peaasi, et kellegagi ei seksi? Milleks te omale partneri võtsite, et lihtsalt kedagi omada? Milleks teist ja ennast piinata? Loomulik, et pika aja peale läheb kirg üle. Minge elage ise ja laske teisel ka elada. Nii palju erinevaid võimalusi. Seksiklubidest kuni mitmiksuheteni. Sul ei jää midagi vähemaks kui kaaslane endale vahel elamusi ja naudinguid saab lubada. Sama kehtib vastupidi. Tihti annab see hoopis juurde, inimene tunneb tänulikkusst kui paariline temale ka mõtleb, mitte ainult enda egole.
-
Külaline
Täitsa nõus, et valetamine on halb. Samas ma usun, et enamus valetab lihtsalt, et teisele mitte haiget teha. Sest ta teab ette, et ausalt rääkides teine niikuinii ei mõista.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 17:12Ahsoo, aga miks siis nees sari"libastujad" ja liblikatejahtijad ei ole ausad oma partneriga? Miks petetakse ja varjatakse. Seksis iseenesest ei ole midagi halba, petmises, valetamises ja teise ärakasutamises on asi.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 17:02 Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks. Olgu mis on, las olla igav ja kurb elu, peaasi, et kellegagi ei seksi? Milleks te omale partneri võtsite, et lihtsalt kedagi omada? Milleks teist ja ennast piinata? Loomulik, et pika aja peale läheb kirg üle. Minge elage ise ja laske teisel ka elada. Nii palju erinevaid võimalusi. Seksiklubidest kuni mitmiksuheteni. Sul ei jää midagi vähemaks kui kaaslane endale vahel elamusi ja naudinguid saab lubada. Sama kehtib vastupidi. Tihti annab see hoopis juurde, inimene tunneb tänulikkusst kui paariline temale ka mõtleb, mitte ainult enda egole.
Ma ei ütle, et kõik peavad kõigiga seksima, aga no kui sul suhe on juba sealmaal, et iga teine mõte puudutab teistega seksimist siis miks mitte kaaslasega rääkida, vbla saate mõlemad õnnelikumaks.
-
Külaline
Aga selles konks ongi, et mingu lahku ja seksigu kõigiga, kes vähegi silma jäävad. Miks see ei kõlba, kas aus olemine on niivõrd võimatu variant? Aga sellepärast see ei külba, et inimesed on liiga arad ja tegelikult ei taha oma tegude eest vastutust võtta, äkki pärast ei olegi toredam... Have your cake and eat it too... Et ei taha haiget teha? Siis ära peta, lihtne! Ei ole või?Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 17:33 Ma ei ütle, et kõik peavad kõigiga seksima, aga no kui sul suhe on juba sealmaal, et iga teine mõte puudutab teistega seksimist siis miks mitte kaaslasega rääkida, vbla saate mõlemad õnnelikumaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist