Anonüümid
-
Külaline
Oma nimega on halb kirjutada eelarvamuste pärast. Nt revolvri kirjutistesse suhtutakse eelarvamusega alati. Sest ta on mingis asjas oma joont ajav. Kui ta kirjutaks anonüümsena, siis loeks läbi, mõtleks, ahhaa, selline arvamus. Aga kui ta kirjutab oma nime alt, siis läheb kohe vaidluseks. Miks? Ma pole eriti kursis vist. Aga minu arust pole ta ebaviisakas ega ropendav? Lihtsalt arvab teisiti.
-
Külaline
Mulle tundub käekirja vaadates samamoodi, et siin on 1, äärmisel juhul 2 provokaatorit. Miskipärast temaga/nendega midagi ette ei võeta, aga kui keegi peaks midagi teravamat ülbitsejale vastu ütlema, siis need kommentaarid küll kustutatakse. Sama sõim ja naiste alavääristamine, nagu Perekoolis oli, saab jälle vabalt jätkuda, mistõttu pole tahtmist siin foorumis ka käia. Avad ühe teema, näed, et keegi on sealt vikatiga jälle üle käinud ning polegi tahtmist muid postitusi avada, vaid läheb leht ristist kinni. Tundub, et siin sureb see foorum juba enne välja, kui hoo sissegi saab ning seda kõigest 1-2 läbustaja tõttu, keda ei suudeta ohjata!Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 09:53"Väga palju ebameeldivaid vestlusi" tekitab ÜKS, max 2 kasutajat (kes muide on ka regatud, aga anonüümivad ennast ise, vist on endalgi häbi "oma nime" alt soga ajada). Nagu perekooliski, ja läks see nende pärast hukka ka.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 09:36 Nagu ka PK foorumis on ka siin tekkinud väga palju ebameeldivaid vestlusi,
Aga kuidas blokeerida küberkiusajaid, kes peidavad end anonüümsuse maski taha? Kas siin ei kohelda külalistena postitajaid ja oma kasutajanime all postitajaid ebavõrdselt? Ühed saavad end blokeerimise eest kaitsta, teised mitte.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 10:23 Soovitusi küberkiusamise tõkestamiseks:
suhtluskanalites blokeeri kiusaja.
Viimati muutis Arutleja, 21 Juun 2024 11:08, muudetud 1 kord kokku.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Siis tuleb anonüümsus kaotada, kaotada ka kasutaja profiilil olev link mis toob välja kõik kasutaja kommentaarid.
Mina olen 100% poolt. Läbustamine, kius ja sõim on kokku nagu veerev lumepall, muutudes aina suuremaks ja suuremaks, kui sellele otsustavalt piiri ei pane. Varsti ei suuda ka tubli mode seda enam ohjata ja siinne foorum muutub perekooliks vol 2.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:06 Siis tuleb anonüümsus kaotada, kaotada ka kasutaja profiilil olev link mis toob välja kõik kasutaja kommentaarid.
-
Külaline
-
Külaline
Ei ole selles foorumis kohanud mitte mingisugust avameelsust, mis viitaks kuidagi inimese ära tuntavusele kui tal oleks reg. konto.
Mis küll takistab sind oma kasutajanime alt postitades olema huvitavalt ja ausalt avameelne? Ka kasutajanimega postitajad on ju tegelikult anonüümsed. Ei tea me nende pärisnime ega elukoha aadressi ning tänaval kohates me neid ära ei tunneks. Kuid meie vahe on selles, et sina võid minu ära blokkida, kui minu postitused sulle ei meeldi, mina sind aga blokkida ei saa, ükskõik kui väga mind sinu postitused ka ei ärritaks.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:25 Anonüümsed vastused on huvitavamad avameelsemad. Päris arvamused.
-
Külaline
See et kasutajana tuntakse ära ja see eelarvamus su suhtes. Nt ei anna, ma, kasutaja Torulott, lapsele liha. Siis edaspidi on see ükskõik mis mu vastuses või teemas läbiv.Arutleja kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:41Mis küll takistab sind oma kasutajanime alt postitades olema huvitavalt ja ausalt avameelne? Ka kasutajanimega postitajad on ju tegelikult anonüümsed. Ei tea me nende pärisnime ega elukoha aadressi ning tänaval kohates me neid ära ei tunneks. Kuid meie vahe on selles, et sina võid minu ära blokkida, kui minu postitused sulle ei meeldi, mina sind aga blokkida ei saa, ükskõik kui väga mind sinu postitused ka ei ärritaks.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:25 Anonüümsed vastused on huvitavamad avameelsemad. Päris arvamused.
-
Külaline
Igat jama polegi vaja netti kirjutada.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:47See et kasutajana tuntakse ära ja see eelarvamus su suhtes. Nt ei anna, ma, kasutaja Torulott, lapsele liha. Siis edaspidi on see ükskõik mis mu vastuses või teemas läbiv.Arutleja kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:41Mis küll takistab sind oma kasutajanime alt postitades olema huvitavalt ja ausalt avameelne? Ka kasutajanimega postitajad on ju tegelikult anonüümsed. Ei tea me nende pärisnime ega elukoha aadressi ning tänaval kohates me neid ära ei tunneks. Kuid meie vahe on selles, et sina võid minu ära blokkida, kui minu postitused sulle ei meeldi, mina sind aga blokkida ei saa, ükskõik kui väga mind sinu postitused ka ei ärritaks.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 11:25 Anonüümsed vastused on huvitavamad avameelsemad. Päris arvamused.
-
Külaline
Minu arvamus: provokaatoriteks peanKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 10:54Mulle tundub käekirja vaadates samamoodi, et siin on 1, äärmisel juhul 2 provokaatorit. Miskipärast temaga/nendega midagi ette ei võeta, aga kui keegi peaks midagi teravamat ülbitsejale vastu ütlema, siis need kommentaarid küll kustutatakse. Sama sõim ja naiste alavääristamine, nagu Perekoolis oli, saab jälle vabalt jätkuda, mistõttu pole tahtmist siin foorumis ka käia. Avad ühe teema, näed, et keegi on sealt vikatiga jälle üle käinud ning polegi tahtmist muid postitusi avada, vaid läheb leht ristist kinni. Tundub, et siin sureb see foorum juba enne välja, kui hoo sissegi saab ning seda kõigest 1-2 läbustaja tõttu, keda ei suudeta ohjata!Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 09:53"Väga palju ebameeldivaid vestlusi" tekitab ÜKS, max 2 kasutajat (kes muide on ka regatud, aga anonüümivad ennast ise, vist on endalgi häbi "oma nime" alt soga ajada). Nagu perekooliski, ja läks see nende pärast hukka ka.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 09:36 Nagu ka PK foorumis on ka siin tekkinud väga palju ebameeldivaid vestlusi,
-
Külaline
Mulle tundub käekirja vaadates samamoodi, et siin on 1, äärmisel juhul 2 provokaatorit. Miskipärast temaga/nendega midagi ette ei võeta, aga kui keegi peaks midagi teravamat ülbitsejale vastu ütlema, siis need kommentaarid küll kustutatakse. Sama sõim ja naiste alavääristamine, nagu Perekoolis oli, saab jälle vabalt jätkuda, mistõttu pole tahtmist siin foorumis ka käia. Avad ühe teema, näed, et keegi on sealt vikatiga jälle üle käinud ning polegi tahtmist muid postitusi avada, vaid läheb leht ristist kinni. Tundub, et siin sureb see foorum juba enne välja, kui hoo sissegi saab ning seda kõigest 1-2 läbustaja tõttu, keda ei suudeta ohjata!Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 12:51
[/quote]
Ei taha aga ikka käid. Käid kuna sul puudub oma elu. Oled murtud ja katkine inimene kuna sinu elumõte Perekool pandi kinni. Siin keegi ei tee sinu räuskamisest välja. Kedagi ei huvita sinu foobiad jne. Ja üleüldse ei huvita sa ka inimesena mitte kedagi.
[/quote]
Ise käid kah siin.
“Kedagi ei huvita” - sinu kommentaari pikkust arvestades, kohe väga väga huvitab
-
Külaline
Minu jaoks on samuti see üks naistevihkaja foorumi ära rikkunud. Alguses oli okei, sai ta blokki panna, aga siis hakkas kirjutama külalise nime all. Siin on ju jälle pooled vastused kirjutanud. See lõputu negatiivsus ja mürk on nii vastikud, et ma ei taha seda lugeda, aga pole teemat, kus teda poleks. See naiste halvustamine ja vihkamine on lihtsalt nii jubedad, kuidas ta peab kogu aeg rääkima, et kepib jälle mingite tinderimuttidega, keda ta põlgab ja vihkab. Ma ei taha seda lugeda, aga mingit varianti pole neid vastuseid vältida, kui inimene produtseerib mitukümmend vastust päevas. Ja mitte midagi selle inimesega ei tehta ka. Kardan, et varsti see foorum lihtsalt selle ühe inimese pärast muutub nii ebameeldivaks, et inimesed lahkuvad siit.
Ma ei võta taipu, milleks on vaja jälle selline tülinorimise teema teha? Mina ei ütle Revolvri kohta ühtki paha sõna, vastupidi, teinekord ta on isegi asjalikum kui nii mõnigi teine, kuid logisch, et kui hakatakse norima, siis inimene kaitseb ennast. Mingid ... maitia, kas helbekesed või antihelbekesed - ei saanud juba küllalt Perekoolis vingumisest, nüüd tulevad siia sama lollaka joruga. Kui siin on hea(d) mode(d), nagu väidetakse, siis peaks selgelt pahatahtlikud kommentaarid ju ära kustutatama, milleks hakata siis jälle kerima ja inisema, et nii ja naa ja teist-kolmatmoodi?! Kirjutage oma asjast ja ärge virisege vahetpidamata.
-
Külaline
Teised kasutajad panid sinu kasutajale blokeeringu, nii nad siia vähemalt kirjutasid. Esimest korda kirjutan.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:16Mis plokk siis pandi proua provokaator? Mitu korda sa ühte ja sama kirjutad?Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 12:56Minu arvamus: provokaatoriteks peanKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 10:54
Mulle tundub käekirja vaadates samamoodi, et siin on 1, äärmisel juhul 2 provokaatorit. Miskipärast temaga/nendega midagi ette ei võeta, aga kui keegi peaks midagi teravamat ülbitsejale vastu ütlema, siis need kommentaarid küll kustutatakse. Sama sõim ja naiste alavääristamine, nagu Perekoolis oli, saab jälle vabalt jätkuda, mistõttu pole tahtmist siin foorumis ka käia. Avad ühe teema, näed, et keegi on sealt vikatiga jälle üle käinud ning polegi tahtmist muid postitusi avada, vaid läheb leht ristist kinni. Tundub, et siin sureb see foorum juba enne välja, kui hoo sissegi saab ning seda kõigest 1-2 läbustaja tõttu, keda ei suudeta ohjata!ja
p’it. Esimest veel kohe eriti. Siis hakati kirjutama kuidas
enese jaoks blokki pandi, ning siis hakkas külalisena kirjutama. Minu jaoks sellised inimesed on tüliotsijad, vastata tuleb lühidalt ja ignoreerivalt. Siis neil hakkab igav. Laias laastus samad meetodid töötavad mis riiakate lastega, kui ei anna võimalust neil edasi jonnida siis rahunevad
Ära vaevu vastama mulle, ignoreerin edaspidi.
-
Külaline
Kes need teised kasutajad siis olid sa jälle siin teemas oled? Esimest korda kirjutad, esimest korda oled siin lehel ja juba blokeerid jne. Mina vastan kõigile kellele tahan.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:46Teised kasutajad panid sinu kasutajale blokeeringu, nii nad siia vähemalt kirjutasid. Esimest korda kirjutan.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:16Mis plokk siis pandi proua provokaator? Mitu korda sa ühte ja sama kirjutad?Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 12:56
Minu arvamus: provokaatoriteks peanja
p’it. Esimest veel kohe eriti. Siis hakati kirjutama kuidas
enese jaoks blokki pandi, ning siis hakkas külalisena kirjutama. Minu jaoks sellised inimesed on tüliotsijad, vastata tuleb lühidalt ja ignoreerivalt. Siis neil hakkab igav. Laias laastus samad meetodid töötavad mis riiakate lastega, kui ei anna võimalust neil edasi jonnida siis rahunevad
-
Külaline
1 lause -> Mine otsi iseKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:49Kes need teised kasutajad siis olid sa jälle siin teemas oled? Esimest korda kirjutad, esimest korda oled siin lehel ja juba blokeerid jne. Mina vastan kõigile kellele tahan.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:46Teised kasutajad panid sinu kasutajale blokeeringu, nii nad siia vähemalt kirjutasid. Esimest korda kirjutan.
-
Külaline
Mis asja, blokeerimise eest kaitsta? Miks sa pead ennast selle eest kaitsma? Kui sinu sõnavõtte ei soovita lugeda, miks sa pead ennast nendele inimestele vägisi kaela suruma? Ega neid inimesi asjata ei blokita, järelikult nende negatiivsus ei meeldi. Tavalist kasutajat pole mitte mingit põhjust blokkida.Aga kuidas blokeerida küberkiusajaid, kes peidavad end anonüümsuse maski taha? Kas siin ei kohelda külalistena postitajaid ja oma kasutajanime all postitajaid ebavõrdselt? Ühed saavad end blokeerimise eest kaitsta, teised mitte.
-
Külaline
Huvitav, miks sa siis ise anonüümne oled kui blokkida tahad? Tegelikult anonüümselt käid sõimamas, aga oma nime alt kirjutad kuhugi koerte teemas, kas pole nii Barbara?Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:57Mis asja, blokeerimise eest kaitsta? Miks sa pead ennast selle eest kaitsma? Kui sinu sõnavõtte ei soovita lugeda, miks sa pead ennast nendele inimestele vägisi kaela suruma? Ega neid inimesi asjata ei blokita, järelikult nende negatiivsus ei meeldi. Tavalist kasutajat pole mitte mingit põhjust blokkida.Aga kuidas blokeerida küberkiusajaid, kes peidavad end anonüümsuse maski taha? Kas siin ei kohelda külalistena postitajaid ja oma kasutajanime all postitajaid ebavõrdselt? Ühed saavad end blokeerimise eest kaitsta, teised mitte.