Kuidas ei olnud naljakas. See oli üks naljakamaid jutukesi siin foorumis, naersin nii, et "munad märjad", nagu öeldakse. Aga inimesed ongi erinevad, mis ühele naljakas, see teisele mitte.
Kas see foorum on surnud?
-
Külaline
-
Külaline
Kahju, et kustutati. Tahaks ka lugeda.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 22:15Kuidas ei olnud naljakas. See oli üks naljakamaid jutukesi siin foorumis, naersin nii, et "munad märjad", nagu öeldakse. Aga inimesed ongi erinevad, mis ühele naljakas, see teisele mitte.
Nojah, see kõik on enam kui ilmselge. Lihtsalt '94-'95 kogesin ma seda kusagil mujal. Kuid '96 helistasin ka ise Microlinki sisse. Mingil hetkel (õige varsti) tehti sealsed tasuta meiliaadressid (online.ee) veel tasuliseks ja nii maksin mingi aasta aega 50 EEK oma meiliaadressi säilimise eest ...Egalitaar kirjutas: ↑01 Dets 2024 22:01mIRC ei olnud sissehelistamisteenus vaid varajane jututuba, mis muide eksisteerib tänapäevani. Microlink Online oli sissehelistamisteenus,mis anti kaasa koos CD'ga, ja see suunas hilisemasse Delfisse. BBSummer oli BBS kasutajate (ja nende tuttavate) kokkutulek. Vabandan väga, aga ma kahtlen sinu teadmistes. Aga ma usun küll, et sa ei elanud sellel ajal siin.
PS: Positiivse ääremärkusena: Sellel ajal oli tõesti parem elada mujal kui siin...
Kui olete pidanud foorumeid modereerima siis vast teate, et pole mõtet analüüsiga tegeleda.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 20:42 Mul on tunne, et mode ei loegi neid raporteeritud ütlusi vaid lihtsalt kohe kustutab ära. Ükskord ta kirjutas, et tal pole aega teksti süveneda ja kõik raporteeritud asjad lähvad kustutamisele.
See on muidugi väga vale, et nii tehakse. Nii mõnigi kustutatud kommentaar pole olnud sugugi õel ega solvav.
Soovitasin ise TurvaSiilil asuda postituste kustutamisele ja tundub, et võttis nõu kuulda: sain ise ka bänni.
-
Külaline
Olid kaks inimest, kes sõitsid vidukti alt läbi. Üle nende sõitis rong. Üks ütleb teisele, et kui kaks teed sedasi kokku saavad, siis tuleb midagi soovida ja soov lähebki täide.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 22:25Kahju, et kustutati. Tahaks ka lugeda.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 22:15Kuidas ei olnud naljakas. See oli üks naljakamaid jutukesi siin foorumis, naersin nii, et "munad märjad", nagu öeldakse. Aga inimesed ongi erinevad, mis ühele naljakas, see teisele mitte.
Midagi sellist.
Naljakam oleks ehk olnud, et kui rong sinust üle sõidab, siis peaksid midagi soovima ja see läheb täide.
-
Külaline
Soovide soovimine peab jääma ju saladuseks, tean ma. Aga paistab, et toimib ka siis, kui soov teistele kuuldavaks teha 
-
Külaline
Mina olen küll foorumit modereerinud - ikka mitukümmend korda suuremat foorumit kui see siin. Pidasin seda üle 10 aasta. Ning jaksasin vabalt kõik kustutamisele minevad postitused läbi lugeda ning neid ka analüüsida. Siin foorumis on päris palju reklaame ja teades nende hindu, julgen väita, et selle raha eest saavad foorumi tegijad endale modereerimist lubada küll.Ants kirjutas: ↑01 Dets 2024 22:28Kui olete pidanud foorumeid modereerima siis vast teate, et pole mõtet analüüsiga tegeleda.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 20:42 Mul on tunne, et mode ei loegi neid raporteeritud ütlusi vaid lihtsalt kohe kustutab ära. Ükskord ta kirjutas, et tal pole aega teksti süveneda ja kõik raporteeritud asjad lähvad kustutamisele.
See on muidugi väga vale, et nii tehakse. Nii mõnigi kustutatud kommentaar pole olnud sugugi õel ega solvav.
Soovitasin ise TurvaSiilil asuda postituste kustutamisele ja tundub, et võttis nõu kuulda: sain ise ka bänni.
Ma ei näe reklaame, seega ei oska kaasa rääkida, mida konkreetsed moded lubada saavad, aga kõlab loogiliselt.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 09:19Mina olen küll foorumit modereerinud - ikka mitukümmend korda suuremat foorumit kui see siin. Pidasin seda üle 10 aasta. Ning jaksasin vabalt kõik kustutamisele minevad postitused läbi lugeda ning neid ka analüüsida. Siin foorumis on päris palju reklaame ja teades nende hindu, julgen väita, et selle raha eest saavad foorumi tegijad endale modereerimist lubada küll.
Ilmselt pole Teil olnud põhitöökohta foorumi kõrvalt, sest minu puhul hakkas selline "kõrvaltegevus" tööd segama.
-
Külaline
Ilmselt pole sul tõesti töökohta foorumi kõrvalt...
-
Külaline
Mis imelised foorumid need olid mida te kõik modereerinud olete? Eestis ei ole neid eriti olnudki.
-
Külaline
Naiste ja meeste vaheline asi on ju näägutamine. Kas see on nüüd keelatud?Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 21:27See kustutati. Seal oli see lause, et ammu polnud tehtud seda va meeste ja naiste vahelist asja, see võis saada saatuslikuks.![]()
-
Külaline
Osa ajast oli mul põhitöökoht olemas, mõned aastad olin kahe järjestikuse lapsega kodus ka. Aga ikkagi ei saa ma aru sest halast, et polevat aega modereerida. Vajadusel modereerisin kasvõi öösel, mil lapsed magasid. Kui oled endale võtnud selle kohustuse, siis tuleb seda täita.Ants kirjutas: ↑02 Dets 2024 15:29Ma ei näe reklaame, seega ei oska kaasa rääkida, mida konkreetsed moded lubada saavad, aga kõlab loogiliselt.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 09:19Mina olen küll foorumit modereerinud - ikka mitukümmend korda suuremat foorumit kui see siin. Pidasin seda üle 10 aasta. Ning jaksasin vabalt kõik kustutamisele minevad postitused läbi lugeda ning neid ka analüüsida. Siin foorumis on päris palju reklaame ja teades nende hindu, julgen väita, et selle raha eest saavad foorumi tegijad endale modereerimist lubada küll.
Ilmselt pole Teil olnud põhitöökohta foorumi kõrvalt, sest minu puhul hakkas selline "kõrvaltegevus" tööd segama.
-
Külaline
No kes sind ületada saab.Anonymous kirjutas: ↑02 Dets 2024 16:59Osa ajast oli mul põhitöökoht olemas, mõned aastad olin kahe järjestikuse lapsega kodus ka. Aga ikkagi ei saa ma aru sest halast, et polevat aega modereerida. Vajadusel modereerisin kasvõi öösel, mil lapsed magasid. Kui oled endale võtnud selle kohustuse, siis tuleb seda täita.
-
Külaline
Tõesti, no kes sind jõuab ära kiita.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 16:59 Osa ajast oli mul põhitöökoht olemas, mõned aastad olin kahe järjestikuse lapsega kodus ka. Aga ikkagi ei saa ma aru sest halast, et polevat aega modereerida. Vajadusel modereerisin kasvõi öösel, mil lapsed magasid. Kui oled endale võtnud selle kohustuse, siis tuleb seda täita.
-
Külaline
Minu meelest, nüüd kui igaüks saab kasutajaid enda jaoks blokkida, võiks kustutamise ja modereerimisega tõesti veidi tagasi tõmmata.
Vana perekooli üks väärtustest ikka oligi see, et pandi ära nii et tolmas. Ja no ei saa võtta internetielust osa kui närv vastu ei pea.
See, mis anonüümsena toimus hakkas lihtsalt foorumit lämmatama, sest paar inceli ajasid igas teemas üht ja sama lõppematut sisutut pläma. Nii et see anonüümsuse kaotamine oli arusaadav. Aga teemakohane “isiklik solvamine” ja mõni krõbedam nali, ei ole asjad, mida peaks maha võtma.
Vana perekooli üks väärtustest ikka oligi see, et pandi ära nii et tolmas. Ja no ei saa võtta internetielust osa kui närv vastu ei pea.
See, mis anonüümsena toimus hakkas lihtsalt foorumit lämmatama, sest paar inceli ajasid igas teemas üht ja sama lõppematut sisutut pläma. Nii et see anonüümsuse kaotamine oli arusaadav. Aga teemakohane “isiklik solvamine” ja mõni krõbedam nali, ei ole asjad, mida peaks maha võtma.
-
Külaline
Kui kirjutad külalisena, nagu sa ise, siis seda ei saa.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 20:29 Minu meelest, nüüd kui igaüks saab kasutajaid enda jaoks blokkida
-
Külaline
Siin ju sama, et paar incelit ajavad oma joru. Ja on enamasti külalised.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 20:29 Minu meelest, nüüd kui igaüks saab kasutajaid enda jaoks blokkida, võiks kustutamise ja modereerimisega tõesti veidi tagasi tõmmata.
-
Külaline
Selles foorumis ei tea kunagi mis on keelatud ja mis mitte.
-
Külaline
Jah siin sama külalistega ja oli ka perekoolis kägudega.
Ajatempel, või näit, kes mida millal külalisena postitas aitaks. Siis ei saa enda vaielda ja läheb vähe keerulisemaks/tüütuks edasi tagasi ühe või teise kontoga sisse logimine
Ajatempel, või näit, kes mida millal külalisena postitas aitaks. Siis ei saa enda vaielda ja läheb vähe keerulisemaks/tüütuks edasi tagasi ühe või teise kontoga sisse logimine
-
Külaline
Aa, krt, ma sain aru, et kui anonüümsust enam pole, siis saab külalisi ka blokkida. Kuigi ise ei teagi, mis kasutaja külalise taga on. A ilmselt sain siis valesti aru. Kahju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist