Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 11:38
Anonymous kirjutas: 03 Dets 2024 10:04Seksi osas sa mulle üldse huvi ei paku. Oled tore laste ema ja teed hästi süüa.
Aga võib ju ka nii olla, et naine ei soovi peale 25 aastast kooselu enam seksida (no ok üks kord kuus kannatab välja). Mees käib vaikselt paar korda kuus vasakul, oma naist ülemäära magamistoas ei tülita (no korra kuus ehk). win win olukord, kas pole?
Olgu, aga sellisel juhul teavita oma naist/meest, mis su edasised plaanid on. Siis teine pool oskab arvestada - kas muudab midagi endas, teeb selle enda jaoks sobivaks või lihtsalt liigub oma eluga edasi.

Kuigi, enamasti petetakse ka siis, kui oma partnerile pole seksi sageduse ja sobivuse osas mitte midagi ette heita.

Ainuüksi suguhaiguste pärast tuleks oma naist/meest teavitada, kui on soov väljaspoolt kodu seksima hakata. Siis partner saab otsustada, kas talle sobib selline elu või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 10:34
Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 10:04
Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 09:48

Tundub suhe seksi osas talutav*
Sa ei saagi seda mõista. Kõik inimesed ei seo seksi armastusega.
Jaa, nii tore. Kõlab samasuguse õigustusena, nagu paljud liiderdajatest meestest oma naisele ütlevad: ma armastan sind küll, aga seksida tahaks ikka võimalikult paljude teiste naistega. Seksi osas sa mulle üldse huvi ei paku. Oled tore laste ema ja teed hästi süüa. Mina sellise mehega küll elada ei tahaks. Ja kõige hullem on sinu juures siiski see, et sa ei ole ju aus oma mehe vastu. Varjad oma liiderdamist. Ja oled enda jaoks vabanduse välja mõelnud, et ta ei taha lahku minna, sest aastaid tagasi ju ei tahtnud. Aga siis sa ju veel ka enda sõnul ei petnud. Äkki nüüd tahab, sa ei tea. Aga sul on mugav seda kodust sussi seal pidada ja tema eest kõike varjata.
Õnneks ta ei ole suss. Vägagi isane mees. Me ei sobi ainult seksi osas.
Ok, samas ei saa aru, miks sa siis kõiki teisi naisi endamoodi "tegudele" utsitad? Teistel naistel ei ole kodus suss ja kehv sekspartner. Sellest oleksid võinud ju juttu alustadagi, et sul on oma pereelus olulised puudujäägid ja sellepärast püüad seda kompenseerida. Me oleksime sind siis ehk pisut rohkem mõistnud ja ehk isegi kaasa tundnud.

Hea suhe on siiski see, kus eksisteerib armastus koos seksuaalse sobivusega. Sinul on sellest vaid pool. Kuigi see armastuse jutt on ka kahtlane, sest .... no, milline armastav inimene toimetab salaja oma armastatu selja taga?
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 13:08
Huviline kirjutas: 03 Dets 2024 11:32
Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 10:44

Juba teist korda sööd oma sõnu. Oledki siis läbinisti valelik inimene, kui isegi suva foorumis kogu aeg valetad ja vassid mingeid mõttetuid detaile.
Ma saan aru, et sa oled antiseksuaalne kuivik ja üritad mind paika panna. Usu, see ei õnnestu sul.
Assoo, Huviline on siis see liiderdajast keskealine, kellel on kodus suss mees, kes ei käi väljas ja keda peab kuidagi teiste meeste abil välja kannatama. See selgitab seda suurt huvi suunamudijate elude vastu ja KH-a maniakaalset kaitsmist. Ja kui midagi ei oska öelda, siis tuleb isiklik rünnak, et kindlasti oled mingi aseksuaalne (mitte antiseksuaalne) kuivik, kui teised sellist elu ei taha elada.
Mis need suunamudijad ja KH siia puutub? Mis sinu elus halvasti on, et naisepeksmist õigustad?
Ahjaa, sa oled ju see mees, kes usub, et ainult nii ongi õige.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 14:04
Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 11:32
Anonymous kirjutas: 03 Dets 2024 08:17Olen ka väga sarnases suhtes, nagu teemaalgataja ja samade tunnetega. Olen meest korduvalt 20a jooksul petnud ja alati peale head seksi on mõneks ajaks kodus jälle ka suhe minu jaoks talutav. Ka seksi osas. Rääkida ei plaani oma abikaasale, sest miks? Ma ei plaani lahku minna, abikaasa kannab mind kätel ja on hea isa. Ta poleks ka elusees nõus lahkuminekuga, olen üritanud.
Tundub, et siin foorumis on veel teisigi, kes minuga sarnaselt mõtlevad
No näed kui tore, leidsid veel ühe viie lehekülje vastajate seast, kellele truudus on ainult juhuse puudus... ülejäänutele on selline elu tülgastav. Kuigi võib arvata, et ka siin vastajate seas on petetuid, kes sellest ei teagi, mida nende "kallis kaasa" teinud ja käinud on ja kellel on samuti petturist partner.
Sellist elu elavad julgelt pooled kooselud. Võimalik, et ka sinu partner. Ininesed lihtsalt on kindlad, et seda ei juhtu, sest kõik on kodus hästi. Kodus ongi kõik hästi tänu armukesele.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Dets 2024 23:06Ja sa ei ole kordagi selle peale tulnud, et selle eksi vanemate abielu oligi täpselt selline - (tõenäoliselt) isa pool kontrolliv ja omandihimuline jne. Vanal ajal, kui lahutamine oli hirmus häbiasi, püsisid sellised abielud väga ilusti koos ja sageli paistsid nad teistele inimestele eeskujulike ja tugevate paaridena. See, mis fassaadi taga toimus, oli iseasi. Ja vat selle mustri võttis sinu eks kaasa ka oma koosellu. Just! Õppis oma isa pealt.
Mitte et ma ei ole kordagi selle peale tulnud, vaid nii ei olnudki. Vanemad on täiesti normaalsed, olen aastaid nende katuse all ka elanud. Isa küll töötas välismaal ega viibinud igapäevaselt seal. Kontrollist ja omandihimust oli küll asi väga kaugel, isa oli ikka väga chill tüüp.
Külaline

Inimesed otsivad ikka alati seda, mida endal pole.

Minu eksmees ihaldas mind kogu aeg, ka pärast 10-aastast kooselu. Mulle muutus see lõpuks tüütuks, tavalisi pereasju ei saanudki rääkida ega teha, ainult mingi iha tema silmis kogu aeg. Loomulikult pidin kogu aeg seksikas ja ahvatlev välja ka nägema, muidu heitis ette, et ma ei hooli temast.

Enam me koos ei ole, sest mina tahtsin oma ellu tegelikult hoolimist ja turvalisust. Ja näen, et ka vallaliste meeste seas on selliseid, kes soovivad hellust ja kodusoojust, mitte 24/7 iha ja liblikaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 08:48
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 23:32
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 23:17
Mis minuga läks, ma ei saa nüüd aru, mida sa silmas pead?
Jah, mis sinuga nii viltu läks, et sul endal selline väärastunud peremudel on?

Mäletan sinu heietusi samal teemal juba perekoolist - kuidas su vanematel oli ikka imeline kooselu kuni ema surmani. Ja mäletan katkematut imestamist: "Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks."

Aga ongi maailma tähtsaim asi! Paarisuhtes on emotsionaalne ja füüsiline truudus üks kõige olulisemaid asju üldse. Ilma usalduseta ei ole suhe hea. Sina teaksid seda ka, kui su enda eluga midagi viltu poleks läinud. Ja ilmselgelt kujundab inimest just tema lapsepõlvekodu ja vanemate eeskuju. Normaalse peremudeliga perest ei tule sellise mõtteviisiga inimest.
Väärastunud peremudel? See, et mul on oma fertiilse 40 aasta jooksul olnud 3 meest, lapsed sama mehega, on sinu jaoks väärastunud peremudel? Ma ei ole mitte iialgi rääkinud oma vanemate imelisest kooselust, pealegi suri mu ema verinoorena. Ammugi pole kiitnud heaks truudusetust. Minu kõige tähtsam suhe saigi minupoolse lõpu truudusetuse tõttu. Ise olen oma suhtes samuti truu. Mida sa lahmid ja topid erinevaid inimesi ühte patta?
Sa katsu nüüd ära otsustada - kas sa oled vooruse etalon või on partnerite vahetus ja kõrvalttõmbamine väga tervitatav nähtus.

Kas natukene imelik ei ole kahes järjestikuses kommentaaris täpselt vastupidist juttu ajada ja siis teisi inimesi enda solvamises süüdistada?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 08:28
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 23:32

Jah, mis sinuga nii viltu läks, et sul endal selline väärastunud peremudel on?

Mäletan sinu heietusi samal teemal juba perekoolist - kuidas su vanematel oli ikka imeline kooselu kuni ema surmani. Ja mäletan katkematut imestamist: "Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks."

Aga ongi maailma tähtsaim asi! Paarisuhtes on emotsionaalne ja füüsiline truudus üks kõige olulisemaid asju üldse. Ilma usalduseta ei ole suhe hea. Sina teaksid seda ka, kui su enda eluga midagi viltu poleks läinud. Ja ilmselgelt kujundab inimest just tema lapsepõlvekodu ja vanemate eeskuju. Normaalse peremudeliga perest ei tule sellise mõtteviisiga inimest.
Väärastunud peremudel? See, et mul on oma fertiilse 40 aasta jooksul olnud 3 meest, lapsed sama mehega, on sinu jaoks väärastunud peremudel? Ma ei ole mitte iialgi rääkinud oma vanemate imelisest kooselust, pealegi suri mu ema verinoorena. Ammugi pole kiitnud heaks truudusetust. Minu kõige tähtsam suhe saigi minupoolse lõpu truudusetuse tõttu. Ise olen oma suhtes samuti truu. Mida sa lahmid ja topid erinevaid inimesi ühte patta?
Sa katsu nüüd ära otsustada - kas sa oled vooruse etalon või on partnerite vahetus ja kõrvalttõmbamine väga tervitatav nähtus.

Kas natukene imelik ei ole kahes järjestikuses kommentaaris täpselt vastupidist juttu ajada ja siis teisi inimesi enda solvamises süüdistada?
Millest sa aru ei saa? Ütlesin, et ühe ja samaga terve elu on liig. Kõrvaltpanemist pole ma iial tolereerinud, selle mõtlesid sa küll ise välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 09:05

Millest sa aru ei saa? Ütlesin, et ühe ja samaga terve elu on liig. Kõrvaltpanemist pole ma iial tolereerinud, selle mõtlesid sa küll ise välja.
Järelikult siis - su imetletud ema ja isa ning teie imeline perekond, on ka nõmedad. Olid su vanemadki ju ühes ja truus kooselus kogu elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2024 20:20

Järelikult siis - su imetletud ema ja isa ning teie imeline perekond, on ka nõmedad. Olid su vanemadki ju ühes ja truus kooselus kogu elu.
15 aastat pole kogu elu. Ära mõtle siin lugusid välja, nõmedik, ma pole mingist imelisest perest rääkinud. Valed sul vist lausa sügelevad tagataskus.
Külaline

Teemaalgatus on aga justnimelt kõrvaltpanemisest. Ja sa ju kiitsidki teemaalgatajale takka, et sina küll mõistad tema teguviisi (ehk siis kõrvaltpanemist). Samuti kirjutad: #Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand." Ehk siis õigustad petmist, pidades seda täiesti loomulikuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 09:07

Teemaalgatus on aga justnimelt kõrvaltpanemisest. Ja sa ju kiitsidki teemaalgatajale takka, et sina küll mõistad tema teguviisi (ehk siis kõrvaltpanemist). Samuti kirjutad: #Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand." Ehk siis õigustad petmist, pidades seda täiesti loomulikuks.
Sa said väga valesti aru. Ma mõistan, et tal pole enam mehega tundeid ega kirge. Seetõttu ei kadesta pikalt koos olijaid. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel tõesti, see on elukogemus ja see, mida ma kõrvalt näen. Ma pole mitte kusagil öelnud, et ma seda või petmist üldse õigustan. Sa mõtled ise mingid asjad välja ja siis omistad mulle! Mina oma suhtes ei peta ning petmist loomulikuks ei pea. Kui soovin kedagi teist, lähen lahku. Kui petaksin suhtes ning jääksin vahele, on suhe nii või naa otsas.
Külaline

Naine olla ongi raske, tujud, peavalud jne....
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 12:10

Sa said väga valesti aru. Ma mõistan, et tal pole enam mehega tundeid ega kirge. Seetõttu ei kadesta pikalt koos olijaid. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel tõesti, see on elukogemus ja see, mida ma kõrvalt näen. Ma pole mitte kusagil öelnud, et ma seda või petmist üldse õigustan. Sa mõtled ise mingid asjad välja ja siis omistad mulle! Mina oma suhtes ei peta ning petmist loomulikuks ei pea. Kui soovin kedagi teist, lähen lahku. Kui petaksin suhtes ning jääksin vahele, on suhe nii või naa otsas.
Aga teemaalgataja ei öelnud ju seda, et tal oleks mõttetu pikaajaline tundetu suhe, vastupidi, ta rõhutas, et mees on hea mees, hea isa, midagi ette heita ei ole. Järelikult on asi naises ja tema sügelevas nabaaluses ja rahuldamata tähelepanuvajaduses (mida ei rahulda pikaajalise partneri rahulolu ja hea suhe, vaid tema vajab just uudsust, teisi mehi ja liblikaid). Lahku minna ei taha ega kavatse, aga oma mehele nugaselga lüüa on ok küll. Kui mees petmisest (ühest juba reaalselt olnud ja veel tulevatest, sest sellise jutu järgi need tulemata ei jää), on see suhe nagunii läbi või vindub õnnetuna edasi ning naine saab "rahuliku südamega" minna oma seiklusi otsima. Haige on eriti see, et TA on juba petnud, aga ei kahetse ega tunne süüdi oma mehele otsa vaadates, vaid tahaks veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2024 09:54
Aga teemaalgataja ei öelnud ju seda, et tal oleks mõttetu pikaajaline tundetu suhe, vastupidi, ta rõhutas, et mees on hea mees, hea isa, midagi ette heita ei ole. Järelikult on asi naises ja tema sügelevas nabaaluses ja rahuldamata tähelepanuvajaduses (mida ei rahulda pikaajalise partneri rahulolu ja hea suhe, vaid tema vajab just uudsust, teisi mehi ja liblikaid). Lahku minna ei taha ega kavatse, aga oma mehele nugaselga lüüa on ok küll. Kui mees petmisest (ühest juba reaalselt olnud ja veel tulevatest, sest sellise jutu järgi need tulemata ei jää), on see suhe nagunii läbi või vindub õnnetuna edasi ning naine saab "rahuliku südamega" minna oma seiklusi otsima. Haige on eriti see, et TA on juba petnud, aga ei kahetse ega tunne süüdi oma mehele otsa vaadates, vaid tahaks veel.
Teemaalgataja ju küsib, kas oma mehe vastu armastus on läbi ja et ta ei tunne ammu neid tundeid, nagu teiste vastu. Hea mees ja hea isa ei tähenda, et seetõttu teda armastad. Lihtsalt ongi mehena ok, aga sellega ka asi piirdub.
Külaline

Siin neid vastuseid lugedes pole mõtet vist soovitadagi mingit vabasuhet. Siin enamus naisi omavad oma meest ja ilmselt mees peab juba selleks ka luba küsima, kui tahetakse sõbraga õlut jooma minna. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Dets 2024 18:50 Postitus on kustutatud
Nii pikas kooselus on see meespool ammugi teisi proovinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:02 Mis küll osasid inimesi vaevab? Mis selles seksis nii hirmus halba on? Nagu maailma tähtsaim asi oleks. Olgu mis on, las olla igav ja kurb elu, peaasi, et kellegagi ei seksi? Milleks te omale partneri võtsite, et lihtsalt kedagi omada? Milleks teist ja ennast piinata? Loomulik, et pika aja peale läheb kirg üle. Minge elage ise ja laske teisel ka elada. Nii palju erinevaid võimalusi. Seksiklubidest kuni mitmiksuheteni. Sul ei jää midagi vähemaks kui kaaslane endale vahel elamusi ja naudinguid saab lubada. Sama kehtib vastupidi. Tihti annab see hoopis juurde, inimene tunneb tänulikkusst kui paariline temale ka mõtleb, mitte ainult enda egole.

100% nõus. Monogaamiasse ei usu, seega ei survesta ei ennast ega kaaslast.
Aga noh, enamus siiralt usuvad, et parem on olla krääksuvas suhtes, kui see, et lasta kaaslasel natuke lõbutseda, aga olla mõlemad õnnelikud ja rahul.
Külaline

https://marimell.eu/avameelselt-svingerdamisest/
Külaline

Petmine üle kümneaastases püsisuhtes ei ole reegel. Mina olin oma mehega koos 35 aastat ja ei petnud teda mitte kunagi. Ja ma kohe kindlasti ei ole frigiidne puritaan, vaid üle keskmise libiido ja seksuaalsusega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist