Kõige halvema maitsega toit, mida olete söönud?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mingi India toidukoha marineeritud mango. Võimatu kirjeldada.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2024 11:11
Kedagi ei huvita, mida sa ei söö.
Teema on kõige halvema maitsega toitudest, mida olete söönud, kui sa juhuslikult tähele ei pannud.
Kas tõesti piimakissell on maailma kõige jubedama maitsega toit? Ei asi pole selles. Suurema näljaga sööks nad oma kisselli ära. Kõiksugu kissellid on paljudele vastumeelsed veniva tekstuuri tõttu.

Enamus heietab niisama, mida kõike nad ei söö, aga need pole kindlast jäleda maitsega söögid. Ma ei söö maksa, heeringat, toorevõitu liha jne, aga ma kohe kindlasti mitte ai arva, et need on maitse mõttes maailma kõige jubedamad söögid. Kõik nad on minu jaoks eelkõige tekstuurilt ebameeldivad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Dets 2024 11:05Kaameli tatt oli meil tavaline läbipaistev kissell.
Vesi+tärklis või?
Külaline

Lagritsat ei salli. Valmistoitudest meenub esimese asjana gourmet clubi mehhiko salsa, kohutav asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2024 13:17
Anonymous kirjutas: 08 Dets 2024 11:05Kaameli tatt oli meil tavaline läbipaistev kissell.
Vesi+tärklis või?
Tapeediliim siis ju :)
Külaline

Mul on välja pakkuda lausa terve kategooria toite - poes müüdavad kondiitritooted- koogid ja tordid on enamasti ühtviisi jõleda koostise, kui ka olematu maitseelamusega.
“Tordiks” kokku stabiliseeritud taimne koor, margariin, palmiõli, munamass jms.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2024 08:58 Väiksena ei söönud ma ei paprikat, leivasuppi ega ka maksakastet. Ka sült mida kodus tehti, ei maitsenud. Süldi sisse pangi ka mingit krõmpskondi sarnast.
Nüüd aga söön ainult puhast lihast sülti. Poe omad õnneks on sellest krõmpsust puhtad. Nüüd söön neid kõikke.

Aga vastik asi, mida ma kunagi proovinud ei ole ja puhas mõte ajab iiveldama on keedetud seakeel. See on ainuke asi mis meelde tuleb hetkel.
Teema on vastiku maitsega toitudest. kui sa kunagi proovinud ei ole, siis sa maitset ei tea ja ei saa kuidagi väita, et see on vastiku maitsega. Sul on lihtsalt eelarvamus ja kõik.

Mina ise olen üsna kõigesööja. Mõni toit maitseb rohkem, mõni vähem, aga päris vastiku maitsega ei ole minu meelest ükski toit. No ok, mul on ka eelarvamusi mingite väga eksootiliste toitude suhtes - näiteks ussikesi või pulli mune ei ole kunagi proovinud. Aga ma ei arva, et nad vastiku maitsega on, ma lihtsalt pole neid proovinud. Ma ei söönud ma neid nõkaaegseid magustoite - leivasuppi ja piima-, kakao- või karamellikiselli. Mulle need tõesti ei maitsenud. Aga ikka ei paindu mu keel ütlema, et need on vastiku maitsega, mulle nad lihtsal ei maitsenud ja kõik.
Külaline

Enamus heietab niisama, mida kõike nad ei söö, aga need pole kindlast jäleda maitsega söögid.
Mina jälle arvan, et on. Sina ei saa teiste eest öelda, mis neile jäle tundub või mitte. Maitse pole ainult maitse, vaid ka tekstuur, kogemused, lõhn, kõik see kokku. Ja kui kellegi jaoks on see piimakisselli puhul kokku jäle, siis nii ongi. Sina ei saa teiste eest rääkida, mis asi on jäle ja mis asi ei ole.
Külaline

ma üldiselt ei tõstagi taldrikule (ega telli restoranis) toitu, mis näeb ebameeldiv välja või mille koostisosade kohta tean juba ette, et ei soovi.
Aga väga väga halb elamus oli ühe vegani sünnipäevapeo tort - selline toortort, täielik tihke käkk. Põhi ilmselt siis datlitest, täidis jumal teab millest. Huhh.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Vegan hapukoor kaerapiimast, see oli jäle. Samuti pullimunad.
trikimiki
Kontakt:

Postitus Postitas trikimiki »

lasteaias juurvilja-piimasupp, jube.
Külaline

Ma olen vist imelikult kõikesööv inimene, aga enamus siin mainitud toitudest on minu jaoks maitsvad toidud. Näit. paljukirutud piima- ja kakaokissel - magus ja kui natuke hapukat moosi veel keskel, siis väga hea. Leivasupist rääkimata - mõnusalt hapukasmagus, kodus sõime leivasuppi veel lusikatäie vahukoorega, hapuaks leivasupp ja kreemjas vahukoor - mmm, kui hea. Keedetud keel on väga hea. Kalaõli võtan, selle kalamaitse pole minu jaoks ka midagi hullu. Vegantoidud - jah, mõned neist on küll natuke tuimavõitu ega pane vaimustuma, lausa halvamaitselist aga ei meenu.

Küll aga ei maitsenud mulle Soomes müüdav Maksalaatikko - vormiroog, mis koosneb riisist, maksast, sibulast ja... rosinatest. Kõik eraldi võttes söödavad toiduained, aga kokku andsid nad minu jaoks ebameeldiva maitsekoosluse. No tõesti, panna maks ja rosinad kokku :roll:

Surströmmingut pole söönud, aga arvan, et no see ei saa midagi meeldivat (no kui sellel on jõle roskunud kala hais!) olla :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 19:14 Ma olen vist imelikult kõikesööv inimene, aga enamus siin mainitud toitudest on minu jaoks maitsvad toidud. Näit. paljukirutud piima- ja kakaokissel - magus ja kui natuke hapukat moosi veel keskel, siis väga hea. Leivasupist rääkimata - mõnusalt hapukasmagus, kodus sõime leivasuppi veel lusikatäie vahukoorega, hapuaks leivasupp ja kreemjas vahukoor - mmm, kui hea. Keedetud keel on väga hea. Kalaõli võtan, selle kalamaitse pole minu jaoks ka midagi hullu. Vegantoidud - jah, mõned neist on küll natuke tuimavõitu ega pane vaimustuma, lausa halvamaitselist aga ei meenu.

Küll aga ei maitsenud mulle Soomes müüdav Maksalaatikko - vormiroog, mis koosneb riisist, maksast, sibulast ja... rosinatest. Kõik eraldi võttes söödavad toiduained, aga kokku andsid nad minu jaoks ebameeldiva maitsekoosluse. No tõesti, panna maks ja rosinad kokku :roll:

Surströmmingut pole söönud, aga arvan, et no see ei saa midagi meeldivat (no kui sellel on jõle roskunud kala hais!) olla :shock:
Soome Mämmi on ka üsna söödamatu. Nagu kõrbema läinud, ülipaks tumeda leiva veniv asi.
Siin süüakse seda vahustamata külma vahukoorega või piimaga.
Noh aga samas see ongi tehtudrukkijahust, melass? Ja vesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 23:54 Meil oli suur Tartu kool, menüüs olid nii piimakissell, karamellkissell kui ka kakaokissell, mis olid kõik ühtmoodi venivad, aga väga maitsvad. Kodus tehti ka neid kõiki, sõime kas moosi, vahukoore või jäätisega. Koolis vist ka pisike tuts moosi oli peal.
Vahel pakuti koolis ka pubertit, aga see tundus kuidagi lääge, kodus ja vanaema juures sai paremat. Lumepallisupp oli mu parim magustoit, seda tellisin vanaemalt iga kord, kui tema juurde jõudsin.
Bubert.
Külaline

Soome Mämmi on ka üsna söödamatu. Nagu kõrbema läinud, ülipaks tumeda leiva veniv asi.
Siin süüakse seda vahustamata külma vahukoorega või piimaga.
Noh aga samas see ongi tehtudrukkijahust, melass? Ja vesi.
[/quote]

Mäletan kui laps olin ja vanaisa tõi Soomest mämmit, sõin külma piimaga, niiiii hea oli!
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 20:47 Koolisööklas küll lumepallisuppi ei antud. Ikka piimakisselli.
Lasteaias anti kohe kindlasti.
Külaline

Kui tooraine on kvaliteetne ja kokk ka väga palju ei pinguta, et seda ära rikkuda, siis võib iga toit tegelikult suurepärane olla. Mina sööks eelmainitud piima-aedviljasuppi, lumepallisuppi, leivasuppi, keelt, maksa, heeringat , lagritsat, sülti, krõmpsliha, krõbedat kamarat ja mämmit piimaga vägagi meeleldi.

Mida ma igapäevasteat toitudest aga väldin on kiirhelvestest kaerahelbepuder ja marineeritud kõrvitsasalat. Ei ole vastikud, aga tekita ka mingeid positiivseid tundeid. Ja mõlemalt poolt kõvaks praetud praemuna - kes munaga sellist jälkust ometi teeb!

Pole palju kogemust kiir- või rämpstoiduga, aga oli periood kus kööki ei olnud ja katsetasime erinevaid kiirnuudleid, purgisuppe jms. Ja selles vallas oli nigelaid maitseelamusi ikka omajagu. Aga ei hakka midagi esile tooma. Tõesti loodan et inimesed tarbivadki neid ainult häda sunnil, mitte igapäevase toiduna.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 18:39Ja mõlemalt poolt kõvaks praetud praemuna - kes munaga sellist jälkust ometi teeb!
Novot maitsed ongi niivõrd erinevad. Mina niimoodi praemuna vaid sööngi. Härjasilma eks ma suure nälja ja pika hambaga ära sööks aga ise endale ei tee kunagi seda. Kollane peab alati tahkunud vähemalt olema.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 18:39Mida ma igapäevasteat toitudest aga väldin on kiirhelvestest kaerahelbepuder ja marineeritud kõrvitsasalat. Ei ole vastikud, aga tekita ka mingeid positiivseid tundeid. Ja mõlemalt poolt kõvaks praetud praemuna
Täpselt nagu mina. Seest veidi vedel praemuna on väga hea mu arust ja need kiirpudrud on jubedad. Marineeritud kõrvitsat võin ju tüki toidu kõrvale võtta, kui ei taha perenaist solvata, sest ta pakub mulle seda, aga muidu ei.
Veel on õudukad tükkidega mannapuder ja mannakreem. No ei suuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 19:51
Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 18:39Mida ma igapäevasteat toitudest aga väldin on kiirhelvestest kaerahelbepuder ja marineeritud kõrvitsasalat. Ei ole vastikud, aga tekita ka mingeid positiivseid tundeid. Ja mõlemalt poolt kõvaks praetud praemuna
Täpselt nagu mina. Seest veidi vedel praemuna on väga hea mu arust ja need kiirpudrud on jubedad. Marineeritud kõrvitsat võin ju tüki toidu kõrvale võtta, kui ei taha perenaist solvata, sest ta pakub mulle seda, aga muidu ei.
Veel on õudukad tükkidega mannapuder ja mannakreem. No ei suuda.
Ja mina söön iga päev kiirputru ja jälestan vedelat muna😂
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist