See ju veel hullem kui kuldsed liblikad (need saab vähemalt kappi peita).
Andke palun kingiideid
-
Külaline
-
Külaline
Saa nüüd aru, et inimesed on erinevad. Mina kannan heameelega ilusaid ise kootud asju ning eelistan neid kingina järjekordsele juustu-, pähkli- või puuviljavaagnale. Sa vist pole korraliku kuduja töid näinud, mäletad ainult enda koolis kootud lokkivat salli? Villane sokk võib olla ka mittekorraliku kuduja oma, ikka kulub ära.
-
Külaline
Kuidas on võimalik kahel inimesel selliste asjade üle vaielda ja ennast teisele tõestada?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 13:35Saa nüüd aru, et inimesed on erinevad. Mina kannan heameelega ilusaid ise kootud asju ning eelistan neid kingina järjekordsele juustu-, pähkli- või puuviljavaagnale. Sa vist pole korraliku kuduja töid näinud, mäletad ainult enda koolis kootud lokkivat salli? Villane sokk võib olla ka mittekorraliku kuduja oma, ikka kulub ära.
Viisakas ei ole tühja käega minnaKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 13:13Täpselt selles mu mõte oligi. Et miks üldse kinke teha, kui kingisaajal on endal raha piisavalt. Kui teha, siis ainult midagi unikaalset, mida kingisaaja ise hankida/teha ei suuda/oska. Muidugi peab see miski ikka kingisaaja jaoks otstarvet ja väärtust ka omama, kuldseid liblikaid (nagu keegi näiteks tõi) muidugi ei ole hea mõte kinkida. Ise kootud korralik müts või kindad või sokid, ise vanaema retsepti järgi marineeritud seened või keedetud moos jne jne.
-
Külaline
Jah, muidugi, külakosti on alati hea viia. Aga küsiti kingi kohta.
-
Külaline
Kas siis on vaja üldse mingit kingitust välja punnitada?
Minge parem koos kuhugi välja sööma ja maksab see, kes tahab kinki teha. Jõululõuna või õhtusöök oleks siis kingitus.
Minge parem koos kuhugi välja sööma ja maksab see, kes tahab kinki teha. Jõululõuna või õhtusöök oleks siis kingitus.
-
Külaline
Need on nagu rändauhinnad, kingi edasi! Mõne aasta pärast võib juba tagasi ka kinkida, ega ta enam mäleta.
-
Külaline
Kunagi räägiti jah, et arst kinkis suure summaga kommikarbi. No ei vaadanud pakendi sisse 
-
Külaline
Kalamarjale ja champagnele pandi miinused, miks? Minu meelest väga hea kink. Vb veel ka kammkarbid, krevetid vms selline, mida igapäevaselt ei (raatsi) osta.
-
Külaline
Suuusabaaasis tuleb tantsupidu või mida krt ma villaste sokkidega teen? Mul põrandaküte.
-
Külaline
Mis krt paneb sind arvama, et just sulle neid tahetakse kinkida??? Su oma tuttavad vast ikka teavad su põrandaküttest. Igaks juhuks võid muidugi kõigile kõva häälega üle korrata, et kellelgi meelest ei läheks. Millest selline mina olen maailmanaba mõtlemine?
Alkohoolikule šampanjat ka ei kingi, ega mereandideallergikule mingeid kammkarpe vmt. Siin pakutakse üldisi variante välja, valiku teeb kinkija ikka kingi saajast lähtuvalt ise.
-
Külaline
Mõnedel inimestel on kombeks õues käia, mitte ainult oma põrandaküttel. Isegi külma ilmaga. Kui natuke nuputad, küllap välja mõtled, kuhu sel juhul need sokid käima peaksid! Ole tubli!
-
Külaline
Jalkafännist lapsele kuulsate jalgpallurite komplekte või multikafännidele multikategelastega asju saab järgmiselt lingilt:
https://swentykidz.ee/e-pood/
https://swentykidz.ee/e-pood/
-
Külaline
Tänapäevased saapad ei vaja sokke.
-
Külaline
Palja jala otsa paned saapa? Nunu. Mina panan ikka soki ka ja villane on asendamatu. Toas ei hakka palav ja õues ei hakka külm.
-
Külaline
Villane sokk ajab jala higistama ja siis hakkab jalg külmetama.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 23:10Palja jala otsa paned saapa? Nunu. Mina panan ikka soki ka ja villane on asendamatu. Toas ei hakka palav ja õues ei hakka külm.
-
Külaline
Tegelikult ongi nii. Villaseid sokke kandsin viimati lapsepõlves oma 40 aastat tagasi. Praegu on mul ikka nii soojad saapad juba palju aastaid, et piisab õhukesest sokist täiesti ka 30 miinuskraadiga.
Kes armastab villast, väga hea kingitus sel juhul! Kui ise kootud, seda toredam!
-
Külaline
Ei. Villane sokk käib koos õhukese puuvillasega, ei higista ega külmeta. Mõlemad hingavad.
-
Külaline
Käid nõukaaegsete viltidega, et kõik see ära mahub?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist