Andke palun kingiideid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 00:16
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 00:07Ei. Villane sokk käib koos õhukese puuvillasega, ei higista ega külmeta. Mõlemad hingavad.
Käid nõukaaegsete viltidega, et kõik see ära mahub?
Sul on number 50 jalg ja number 50,5 saapaid enam ei tehta? Arusaadav siis. Mina jalanõusid ostes valin suuruse selle järgi, kuidas neid kanda soovin. Kui õhuke sokk, siis väiksem suurus, kui on jalanõud, mida paksemate sokkidega kanda tahan, ostan ka vastavalt pisut suurema numbri. Aga mu jalg ei ole ka nii suur, et suuremaid numbreid enam ei toodeta, saan vabalt valida. Kahju, et sul nii suur jalg on, see võib tõesti ebamugav olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 00:16
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 00:07Ei. Villane sokk käib koos õhukese puuvillasega, ei higista ega külmeta. Mõlemad hingavad.
Käid nõukaaegsete viltidega, et kõik see ära mahub?
Nojah, villane sokk mu pidulikku saapasse tõesti hästi ei mahuks jah. Igapäevane nahksaabas jääks ka veidi kitsaks vist. Seepärast neid sokke ei vajagi, saapad niigi soojad.
Aga nii on küll, et suusa-, töö- ja matkasaapas on ikka mõlemad, jalg ei higista ega külmeta.
Külaline

Söödavate kinkidega on mul ajalooliselt kuidagi kehvasti läinud, mulle on toodud mingeid väga veidraid (võibolla ka kalleid) asju - imelikke moose, möginaid, pasteete või juuste ning tihti ei ole need lõpuks kasutust leidnud. Veinid, viskid jm alkohol vähemalt seisab või saab muretult edasi kinkida.

Mulle meeldiks villaste sokkide asemel head nahast sõrmikud, sest need kaovad pidevalt.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 08:30Veinid, viskid jm alkohol vähemalt seisab või saab muretult edasi kinkida.
minu puhul sama mõttetud kui villased sokid :D
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 23:54 Villane sokk ajab jala higistama ja siis hakkab jalg külmetama.
Villane on materjal, mis EI AJA higistama. Sünteetika ajab higistama, mitte villane. Villane hingab ja seepärast ongi asendamatu.
Mina näiteks kasutan villaseid sokke ka jahedamal ajal (kevad-sügis) spordijalatsite sees. Jah, mahub ära, sest ostangi vastava varuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:36
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 23:54 Villane sokk ajab jala higistama ja siis hakkab jalg külmetama.
Villane on materjal, mis EI AJA higistama. Sünteetika ajab higistama, mitte villane. Villane hingab ja seepärast ongi asendamatu.
Mina näiteks kasutan villaseid sokke ka jahedamal ajal (kevad-sügis) spordijalatsite sees. Jah, mahub ära, sest ostangi vastava varuga.
Mulle ka villane sokk meeldib. Aga minu jalgu ajab see sügelema/kihelema. Mul on suur varu vanavanaema, vanast villasest haprast ja peenest lõngast, kootud sokke.
Kannaks rohkem aga see kihelus... kodus ma panen õhema puuvillase soki sinna alla( esime korrus ja põrandad kipuvad miinustega jahedad olema kus vaippa pole) aga jalanõude sisse jälle on liiga palju.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:11
Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 13:28Ise kootud korralik müts või kindad või sokid,
Suuusabaaasis tuleb tantsupidu või mida krt ma villaste sokkidega teen? Mul põrandaküte.
Mul käib mees põrandaküttega majas talvega 3 paari villaseid sokke läbi :lol: isekootud villane sokk on väga hea kingitus talle (kuduja sõbranna kingib).
Külaline

Hingab kuidas? Samahea miks sportlased ei kasuta kunagi puuvillasest riideid, sest nii puuvill kui tavaline vill imeb endasse niiskust ja meeste jalad higistavad rohkem. Villased sokid lähevad niiskeks ja jalg hakkab külmetama.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 22:22
Hingab kuidas? Samahea miks sportlased ei kasuta kunagi puuvillasest riideid, sest nii puuvill kui tavaline vill imeb endasse niiskust ja meeste jalad higistavad rohkem. Villased sokid lähevad niiskeks ja jalg hakkab külmetama.
Puuvill ja vill on kaks eri asja. Villane sokk ei ole puuvill. Kui hakkab higistama ja külmetama, on seal ka mingit sünteetilist lisaks.
Soki puhul loeb palju ka jalanõu seal ümber. Muud trenniriided on üldse teine teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:24
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:36 Villane on materjal, mis EI AJA higistama. Sünteetika ajab higistama, mitte villane. Villane hingab ja seepärast ongi asendamatu.
Puuvill ja vill on kaks eri asja. Villane sokk ei ole puuvill. Kui hakkab higistama ja külmetama, on seal ka mingit sünteetilist lisaks.
Soki puhul loeb palju ka jalanõu seal ümber. Muud trenniriided on üldse teine teema.
Mis eriline vahe on villal ja puuvillal kui mõlema nimes on vill? Miks sa vaidled kui sa midagi ei jaga asjast? Miks keegi ei tee sporti villane sokk jalas? Lepi sellega, et elu on ammu muutunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:29

Mis eriline vahe on villal ja puuvillal kui mõlema nimes on vill? Miks sa vaidled kui sa midagi ei jaga asjast? Miks keegi ei tee sporti villane sokk jalas? Lepi sellega, et elu on ammu muutunud.
Okei ma ei viitsi vaielda. Googelda ise tarkpea. Lepi sellega...jälle sama plaat.
Ma panen ka sama plaadi käima...
NÕME OLED! 😊 osta ele omale.

Elu muutub iga päev. Vägagi teadlik sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:32
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 23:29

Okei ma ei viitsi vaielda. Googelda ise tarkpea. Lepi sellega...jälle sama plaat.
Ma panen ka sama plaadi käima...
NÕME OLED! 😊 osta ele omale.

Elu muutub iga päev. Vägagi teadlik sellest.
Proua, ma olen terve elu teinud sporti, äkki siis ikka annad alla ja lõpetad oma naiseliku vastandumise?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist