Mees kutsub sind aega viitma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 21:28
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:51
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:49 Kui mees teeb välja teatripileti, hiljem kostitab veel kohvikus hea ja paremaga, siis viisakas naine kutsub ta peale seda enda juurde nö jätkule....
Aga kui mees pole huvitatud?
Tõeline härrasmees ei ütle daamile kunagi ei. Kui kõlbas daamiga teatris ja kohvikus käia, siis kõlbab daamiga ka koos linade vahele minna.
Ei taha küll iga naisega voodisse minna. Kinno võib vanaemaga ka minna :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:49 Kui mees teeb välja teatripileti, hiljem kostitab veel kohvikus hea ja paremaga, siis viisakas naine kutsub ta peale seda enda juurde nö jätkule....
Segi kammisid? No way.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:46
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:44
Anonymous kirjutas: 13 Dets 2024 20:29Üks vastus pakkus telefoninumbrit, millest enesearengu heaks meeleldi loeks täpsemalt.
Nt SEBi äpis saad teha makse nii SEBi kui ka teiste pankade klientidele, sisestades nende mobiiltelefoni numbri.
V-o pakuvad kõik äpid sama varianti, ei tea. Ei pea teadma nende a/a numbrit.
Oma tuttavatega jah, kohtingule kutsujale ju ei maksa. Päris naljakas,
Miks ei maksa siis? Ma pole kunagi tahtnud kellelegi võlgu jääda.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:00
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 16:47
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 16:35

Sõna lausumata ära pole keegi jalutanud. Suud on peas, need tehakse lahti ja öeldakse.
On nad siis öelnud, et miks solvusid?
Et ei lasta olla mehed, peavate neid vaesteks?
No üks nähvas päris teravalt feministidest ja et “võiks lasta mehel mees olla”.
Üks ütles otse välja, et temaga koos mingit naise poolset maksmist ei toimu, sest temale käib see au pihta.
No mingi mees, kes tahab "mees olla" on päris suur punane lipp, sest eeldab naiselt, et too tahab "naine olla". Ehk siis selline tore traditsiooniline rolli jaotus, mida tänapäeva tingimustes esindab ehk mõni üksik skisofreenik või psühhopaat: MEES ütleb, otsustab ja vastutab, naine teeb mis öeldi.
Külaline

WD40 kirjutas: 14 Dets 2024 05:58
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 18:00
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 16:47
On nad siis öelnud, et miks solvusid?
Et ei lasta olla mehed, peavate neid vaesteks?
No üks nähvas päris teravalt feministidest ja et “võiks lasta mehel mees olla”.
Üks ütles otse välja, et temaga koos mingit naise poolset maksmist ei toimu, sest temale käib see au pihta.
No mingi mees, kes tahab "mees olla" on päris suur punane lipp, sest eeldab naiselt, et too tahab "naine olla". Ehk siis selline tore traditsiooniline rolli jaotus, mida tänapäeva tingimustes esindab ehk mõni üksik skisofreenik või psühhopaat: MEES ütleb, otsustab ja vastutab, naine teeb mis öeldi.
Oleks siis, et vastutab ..
Külaline

Ma ise olen abielus ja oma mehega väljas käies maksab see, kelle käes hetkel on pere see pangakaart, millelt tasutakse meelelahutuse eest. See on perel ühine ja mõlemad töölkäijad kannavad sinna raha.

Mu 17-aastane tütar on suhtes ja maksavad kordamööda: see, kes leiab mingi ägeda teatrietenduse või põneva filmi, kutsub ja ostab piletid. Viimane kord, kui nad teatris käisid, ostis piletid mõlemale mu tütar.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 08:23 Ma ise olen abielus ja oma mehega väljas käies maksab see, kelle käes hetkel on pere see pangakaart, millelt tasutakse meelelahutuse eest. See on perel ühine ja mõlemad töölkäijad kannavad sinna raha.

Mu 17-aastane tütar on suhtes ja maksavad kordamööda: see, kes leiab mingi ägeda teatrietenduse või põneva filmi, kutsub ja ostab piletid. Viimane kord, kui nad teatris käisid, ostis piletid mõlemale mu tütar.
Nojah, eriti noorte puhul, kes ise suurt ei teeni, on veider oodata teiselt välja tegemist.
Külaline

WD40 kirjutas: 14 Dets 2024 09:24
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 08:23 Ma ise olen abielus ja oma mehega väljas käies maksab see, kelle käes hetkel on pere see pangakaart, millelt tasutakse meelelahutuse eest. See on perel ühine ja mõlemad töölkäijad kannavad sinna raha.

Nojah, eriti noorte puhul, kes ise suurt ei teeni, on veider oodata teiselt välja tegemist.
See tähendab siis, et mina naisena pean oma poja tüdrukule välja tegema. Tore lugu jah, et ise eriti ei käi teatris, sest raha pole, aga kui poeg pruudi leiab, siis pean hakkama plekkima.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 09:56Tore lugu jah, et ise eriti ei käi teatris, sest raha pole, aga kui poeg pruudi leiab, siis pean hakkama plekkima.
Kui tahad, et poeg tüdrukute silmis heas kirjas on, siis plekidki. Kui poeg tööle läheb, siis maksab ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 09:56

See tähendab siis, et mina naisena pean oma poja tüdrukule välja tegema. Tore lugu jah, et ise eriti ei käi teatris, sest raha pole, aga kui poeg pruudi leiab, siis pean hakkama plekkima.
Ei pea ju.. Kui poeg oli väiksem ja tahtis 500 eurost puldiautot, siis pidid ka ostma selle või? Täpselt sama asi.. Siis tahtis autot, nüüd tahab tüdrukut.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 10:12
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 09:56Tore lugu jah, et ise eriti ei käi teatris, sest raha pole, aga kui poeg pruudi leiab, siis pean hakkama plekkima.
Kui tahad, et poeg tüdrukute silmis heas kirjas on, siis plekidki. Kui poeg tööle läheb, siis maksab ise.
Selliste tüdrukute silmis ei peagi heas kirjas olema.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 10:36Selliste tüdrukute silmis ei peagi heas kirjas olema.
Milliste selliste? Kas nende, kes armastavad teatris käia? Kui poiss teab, et tüdrukule meeldib teatris üks etendus, poiss palub vanematelt raha ja ostab piletid ära, siis mis siin halvasti on.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 10:41
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 10:36Selliste tüdrukute silmis ei peagi heas kirjas olema.
Milliste selliste? Kas nende, kes armastavad teatris käia? Kui poiss teab, et tüdrukule meeldib teatris üks etendus, poiss palub vanematelt raha ja ostab piletid ära, siis mis siin halvasti on.
Halvasti on see, et las tüdruku vanemad ostavad talle pileti. Teatripilet ei maksa mingi 5 eurot, et seda peavad poisi vanemad maksma, eriti kui nad pole jõukad inimesed.
Kirilee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kirilee »

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 08:23

??? Jutt oli ju kordamööda piletite ostmisest. See on võrdsus. Või eeldad, et tüdruku vanemad peavad sinu pojale kõik välja tegema?
Külaline

Kirilee kirjutas: 14 Dets 2024 11:04

??? Jutt oli ju kordamööda piletite ostmisest. See on võrdsus. Või eeldad, et tüdruku vanemad peavad sinu pojale kõik välja tegema?
Jutt oli ikka sellest, et poiss peab piletid ostma, sest tüdrukule meeldib teatris käia. Mina pole midagi eeldanud, ära soni.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:17
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 23:53
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 20:46
Oma tuttavatega jah, kohtingule kutsujale ju ei maksa. Päris naljakas,
Postitus on kustutatud
Mul oli üks kohting selline, et kutsuti kohvikusse, võtsin ainult ühe kohvi. Kui arve toodi, siis mees kohe võttis arve enda kätte ja maksis ära. Pakkusin pärast, et maksan selle kinni, 3.50 võeti tänuga vastu. Ja siis kukkus mind veel käperdama, ma ütlesin, et ei soovi esimesel kohtumisel seksida. Selle peale veel mossitas ka. Loomulikult jäi see viimaseks kohtumiseks, kuigi ta proovis mind korduvalt uuesti välja kutsuda ja ei saanud aru, mis viltu läks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 10:41
Muidu sööjad
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:22
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 23:53
Postitus on kustutatud
Mul oli üks kohting selline, et kutsuti kohvikusse, võtsin ainult ühe kohvi. Kui arve toodi, siis mees kohe võttis arve enda kätte ja maksis ära. Pakkusin pärast, et maksan selle kinni, 3.50 võeti tänuga vastu. Ja siis kukkus mind veel käperdama, ma ütlesin, et ei soovi esimesel kohtumisel seksida. Selle peale veel mossitas ka. Loomulikult jäi see viimaseks kohtumiseks, kuigi ta proovis mind korduvalt uuesti välja kutsuda ja ei saanud aru, mis viltu läks.
Kui oleks kahe soti eest välja teinud, oleks võinud ka käperdada, eks :D
Külaline

WD40 kirjutas: 14 Dets 2024 13:24
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:22

Postitus on kustutatud
Kui oleks kahe soti eest välja teinud, oleks võinud ka käperdada, eks :D
Olen mitmel korral käinud esimesel kohtingul restos. Mingi 150 ikka läheb. Ega ma seepärast temaga magama pea. Nagunii ei maga mitte kellegagi esimesel kohtumisel, see on ju loogiline.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

See ei ole ju nii keeruline teema. Ma ei lähekski välja mehega, kelle vastu mul huvi pole või kes pole piisavalt huvitv isiksus.
Kui on huvitav isiksus, kellesse suhtun algusest peale sõbrana, maksan oma osa alati. Või teeme korda-mööda välja, kui sagedamini kohtume.
Kui mees pakub huvi mehena ja tema kutsub, siis ma raha ei paku. Eeldan, et see väike summa ei käi mehel üle jõu. Kui käiks, siis ilmselgelt pole meil kuigi palju ühist. Ja isegi, kui suhet ei sünni, saab ju mees meeldiva õhtu, ma olen laia silmaringiga ja vaimukas. Kui aga suhtlemine ja mõlemapoolne huvi kestab, kutsuksin ise ka (ja maksaksin) mingitele südmustele. Kokkuvõttes oleks aja -ja rahakulu tasakaalus, kui see kellelegi oluline on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 4 külalist