Liiga sõbralik mees

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Liiga sõbralik mees

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 14 Dets 2024 13:25tänaval trehvan jutu peale mõne mehega
Küsid pidevalt teed või?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 14 Dets 2024 13:25 Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
Mui ma liiga sõbralik olen, siis see naine väga meeldib mulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 15:04
Tolmukübe kirjutas: 14 Dets 2024 13:25 Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
See küll kübemele hea vastus ei ole...
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Hea vastus, väga võimalik. Isegi hakkasin mõtlema, et ehk näen asja natuke liiga kehvasti.
Külaline

Alles ju oli jutt, et Tolmukübe on nii tohutult ilus naine, et mehed kardavad talle ligineda. Ta ikka ise peab meest kõvasti julgustama ligi astuma.
Külaline

Mulle tundub see tolmukübe...kuidas seda viisakalt öelda...pisut kohtlase olekuga.
Külaline

Pigem palgalise teemade loojana.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:41Mulle tundub see tolmukübe...kuidas seda viisakalt öelda...pisut kohtlase olekuga.
Miks? Siia ei tasugi ju intelligentsemaid teemasid teha, need ei saa ainsatki vastust.
Külaline

Aga mulle hakkab Tolmukübe meeldima ja juba meeldibki.
Külaline

Kuidas see tänaval "liiga sõbralik" olemine välja peaks nägema?? Pigem on ikka tegu ülimeeleheitel olemisega, kus iga meessoost mööduja pilk juba tundub jube suhe ja "suured tunded", nagu Kübemel siin mingis teemas olid tööl...
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 19:26 Kuidas see tänaval "liiga sõbralik" olemine välja peaks nägema?? Pigem on ikka tegu ülimeeleheitel olemisega, kus iga meessoost mööduja pilk juba tundub jube suhe ja "suured tunded", nagu Kübemel siin mingis teemas olid tööl...
Miks nii negatiivne oled? Ennegi nähtud neid müürilillekesi kes vanemaks saades suurteks suhtlejateks saavad ja ongi valmis iga inimesega tänaval suhtlema. Sina muidugi näed meeleheidet, sest sa isegi oled müürililleke ja pead meeleheiteks kui keegi on sõbralik. Ainult internetis oled suur käratseja.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 14 Dets 2024 15:36
Hea vastus, väga võimalik. Isegi hakkasin mõtlema, et ehk näen asja natuke liiga kehvasti.
Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:40 Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Seda juttu, et on liiga ilus jne ei kirjutanud tema vaid mina. Tõin endapoolse näite kuidas mul oli. Et ka nii võib olla.
Pole vaja halvustada.
Külaline

Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole :)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:04
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:40 Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Seda juttu, et on liiga ilus jne ei kirjutanud tema vaid mina. Tõin endapoolse näite kuidas mul oli. Et ka nii võib olla.
Pole vaja halvustada.
Sina arvasid ka, et olid liiga ilus ja Tolmukübeme jaoks oligi see vastus ainuke, millest ta kohe kinni haaras, et kindlasti oli tema puhul ka nii. Mitu aastat pidevalt kirjutab, mees ei vasta, aga kindlasti sellepärast, et Tolmukübe on nii tohutult ilus, et lihtsalt ei julge. Te mõlemad võiks aru saada, et sellist asja, et mõni mees arvaks, et tema jaoks on mõni naine liiga ilus, kes ennast ise kaela riputab ja siis sellepärast ei vasta, on äärmiselt ebatõenäoline variant. Kui mehele naine meeldib, siis ta vastab talle. Imelik, et keskealised prouad on nii naiivsed. Nüüd on Tolmukübemel uus luul, et mehed muudkui kõnetavad teda tänaval ja on liiga sõbralikud, sest ta niiväga meeldib meestele. Just oli teine variant, et oma tohutu iluga peletab mehed eemale.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:16 Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole :)
Ma ei tea, mis meestega te seal tänaval pidevalt siis jutustate, minuga on juttu tulnud ajama ainult mehed, kes on nokastanud või siis mõned pensionärid ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:23
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:16 Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole :)
Ma ei tea, mis meestega te seal tänaval pidevalt siis jutustate, minuga on juttu tulnud ajama ainult mehed, kes on nokastanud või siis mõned pensionärid ka.
Ma ei väitnudki, et jutustama tulevad jõukad kompud :) Oleks see vaid nii :) aga nii ei ole..
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:31
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:23
Ma ei väitnudki, et jutustama tulevad jõukad kompud :) Oleks see vaid nii :) aga nii ei ole..
Tolmukübe ju kirjutas, et mõtleb, et liiga hea, et tõsi olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:21 Sina arvasid ka, et olid liiga ilus
Ma ei ole naine.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 11 külalist