Liiga sõbralik mees
Liiga sõbralik mees
Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
-
Külaline
Küsid pidevalt teed või?
-
Külaline
Mui ma liiga sõbralik olen, siis see naine väga meeldib mulle.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Dets 2024 13:25 Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
-
Külaline
See küll kübemele hea vastus ei ole...Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 15:04Mui ma liiga sõbralik olen, siis see naine väga meeldib mulle.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Dets 2024 13:25 Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
Hea vastus, väga võimalik. Isegi hakkasin mõtlema, et ehk näen asja natuke liiga kehvasti.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 15:04Mui ma liiga sõbralik olen, siis see naine väga meeldib mulle.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Dets 2024 13:25 Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
-
Külaline
Alles ju oli jutt, et Tolmukübe on nii tohutult ilus naine, et mehed kardavad talle ligineda. Ta ikka ise peab meest kõvasti julgustama ligi astuma.
-
Külaline
Mulle tundub see tolmukübe...kuidas seda viisakalt öelda...pisut kohtlase olekuga.
-
Külaline
Miks? Siia ei tasugi ju intelligentsemaid teemasid teha, need ei saa ainsatki vastust.
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas see tänaval "liiga sõbralik" olemine välja peaks nägema?? Pigem on ikka tegu ülimeeleheitel olemisega, kus iga meessoost mööduja pilk juba tundub jube suhe ja "suured tunded", nagu Kübemel siin mingis teemas olid tööl...
-
Külaline
Miks nii negatiivne oled? Ennegi nähtud neid müürilillekesi kes vanemaks saades suurteks suhtlejateks saavad ja ongi valmis iga inimesega tänaval suhtlema. Sina muidugi näed meeleheidet, sest sa isegi oled müürililleke ja pead meeleheiteks kui keegi on sõbralik. Ainult internetis oled suur käratseja.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 19:26 Kuidas see tänaval "liiga sõbralik" olemine välja peaks nägema?? Pigem on ikka tegu ülimeeleheitel olemisega, kus iga meessoost mööduja pilk juba tundub jube suhe ja "suured tunded", nagu Kübemel siin mingis teemas olid tööl...
-
Külaline
Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Dets 2024 15:36Hea vastus, väga võimalik. Isegi hakkasin mõtlema, et ehk näen asja natuke liiga kehvasti.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 15:04Mui ma liiga sõbralik olen, siis see naine väga meeldib mulle.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Dets 2024 13:25 Mul on olnud mitu korda, kui tänaval trehvan jutu peale mõne mehega, kes on minu suhtes liiga sõbralik. Mind see nagu peletab eemale, teeb ettevaatlikuks. Kas ma näen asju liiga mustades värvides? Ise olen mõtlema hakkanud, et paistab liiga hea, et olla tõsi. Aga võib-olla ongi tõsi? Mida teie arvate, mõnel koguni kogemusi.. ?
-
Külaline
Seda juttu, et on liiga ilus jne ei kirjutanud tema vaid mina. Tõin endapoolse näite kuidas mul oli. Et ka nii võib olla.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:40 Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Pole vaja halvustada.
-
Külaline
Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole 
-
Külaline
Sina arvasid ka, et olid liiga ilus ja Tolmukübeme jaoks oligi see vastus ainuke, millest ta kohe kinni haaras, et kindlasti oli tema puhul ka nii. Mitu aastat pidevalt kirjutab, mees ei vasta, aga kindlasti sellepärast, et Tolmukübe on nii tohutult ilus, et lihtsalt ei julge. Te mõlemad võiks aru saada, et sellist asja, et mõni mees arvaks, et tema jaoks on mõni naine liiga ilus, kes ennast ise kaela riputab ja siis sellepärast ei vasta, on äärmiselt ebatõenäoline variant. Kui mehele naine meeldib, siis ta vastab talle. Imelik, et keskealised prouad on nii naiivsed. Nüüd on Tolmukübemel uus luul, et mehed muudkui kõnetavad teda tänaval ja on liiga sõbralikud, sest ta niiväga meeldib meestele. Just oli teine variant, et oma tohutu iluga peletab mehed eemale.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:04Seda juttu, et on liiga ilus jne ei kirjutanud tema vaid mina. Tõin endapoolse näite kuidas mul oli. Et ka nii võib olla.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:40 Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Pole vaja halvustada.
-
Külaline
Ma ei tea, mis meestega te seal tänaval pidevalt siis jutustate, minuga on juttu tulnud ajama ainult mehed, kes on nokastanud või siis mõned pensionärid ka.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:16 Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole![]()
-
Külaline
Ma ei väitnudki, et jutustama tulevad jõukad kompudKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:23Ma ei tea, mis meestega te seal tänaval pidevalt siis jutustate, minuga on juttu tulnud ajama ainult mehed, kes on nokastanud või siis mõned pensionärid ka.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:16 Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole![]()
-
Külaline
Tolmukübe ju kirjutas, et mõtleb, et liiga hea, et tõsi olla.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:31Ma ei väitnudki, et jutustama tulevad jõukad kompudKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:23Ma ei tea, mis meestega te seal tänaval pidevalt siis jutustate, minuga on juttu tulnud ajama ainult mehed, kes on nokastanud või siis mõned pensionärid ka.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:16 Minul on ka vahel juhtunud, et inimesed on minuga ebamugavalt sõbralikud. Aga mina võin kinnitada, et liiga ilus mina küll ei ole![]()
Oleks see vaid nii
aga nii ei ole..
-
Külaline
Ma ei ole naine.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 21:21 Sina arvasid ka, et olid liiga ilus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist