Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 12:19
Kuidas siis jõulud läksid? Läks nii hästi kui plaanisite?
Oh märkasin alles nüüd küsimust. No tegelikult oli täitsa tore. Ilm muidugi mängis vingerpussi, aga mu üllatuseks suutsid lapsed õues üsna palju tegutsemist leida, nad ehitasid endale mingi takistusraja kõikvõimalikest koludest, mis kuskilt kuurist ja lauda alt leidsid, teismelised ja lõpuks isad läksid väiksematele appi ja nii vinge rada sai, et lõpuks kõik käisime üle tõkete kargamas ja tasakaalu hoidmas seal.
Pärnus spaa oli küll kohutavalt rahvast täis, nii et basseini- ja saunarõõme just üleliia ei nautinud, aga ikka oli hea hotellis olla, ei pidanud ise söökide ega koristamisega vaeva nägema ja vähemalt mulle meeldib mere ääres iga ilmaga jalutada ka, olgu siis lumi või suvi või midagi vahepealset, nagu seekord läks.
Täitsa kahju ja tühi tunne oli, kui nad ära läksid, no nagu sageli külalistega ongi, et hea rahu ja vaikust nautida, aga kuidagi kurb ka. Ehkki need hommikud mu oma vaikses koduköögis, kui terve pere magab ja ühtegi armsat oi kui ärkvel külalist ei tule püüdlikult sosistades koos minuga kohvi jooma, vaid olengi oma uniste mõtetega õndsalikult üksi... neid ikkagi ei trumpa miski üle
Järgmine aasta plaanime igatahes midagi sarnast, aga võib-olla natuke lühemalt.