Anonüümid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minule küll revolver meeldib. Ma ka ei mõista seda eriti naiselikku mõtlemist, kus teiselt poolt asjade nägemist sees pole. Tahate et laev oleks koguaeg kreenis.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 08:47 Minule küll revolver meeldib. Ma ka ei mõista seda eriti naiselikku mõtlemist, kus teiselt poolt asjade nägemist sees pole. Tahate et laev oleks koguaeg kreenis.
Ma ei tea, kes on Revolver või kui palju neid on, kes seda läbu siia toodavad, aga asjalikke vastuseid otsi tikutulega taga. Lihtsalt teemavälist läbu on nii palju.
Vaidlemise vastu pole midagi, aga enamuse teemade all ei käi enam vaidlemine vaid lihtsalt teemade kaaperdamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 08:35 Tegelikult on ikka muutunud häirivaks küll.
Teine asi on kommentaarid a la: “küll mõnele meeldib pläägutada” - nagu praegu auroteemas.
Ma pole isegi kirjutanud autoteemasse, aga raportisin postitust. Midagi sellega ei tehtud.. no ok, ma siis ei pane oma pläägutust sinna.
Sest ega ajaviite foorum pole ju mingiks pläägutamiseks loodud.
Üks või paar sedasorti kommentaari oleks suva, aga peaegu on see praktiliselt igas teemas.
Olin väga arutle foorumi poolt kui see tehti, aga praegu näen, kuidas see lõputu mölisemine teiste kasutajate (eriti naiste) kallal lihtsalt suretab foorumi välja.
Isegi ei viitsi enam eriti käia lugemas just sellel põhjusel.
Mind on see samuti häirima hakanud. Kui pikka komnentaari ei jaksa lugeda, keri edasi, aga ei - ta võtab kohe ekstra aja, et pläägutada, et keegi pläägutab. Selle passiiv-agressiivse meesterahvaga siin sama - kõik on tal kangesti kibestunud, aga ise täpselt samasugune.
Külaline

Teistes foorumites saastaja hääletatakse lõppu või blokeeritakse. Siin loll otsib lollimat ja alati leiab või vastab ta ise endale, ega aru olegi saada.
Külaline

Alguses ka mulle väga meeldis see foorum, aga üks inimene võib siin nimetada teisi tädikesteks ja toota negatiivset jura kõigis teemades suurtes kogustes ja tema kirjutisi ei peeta ei teemavälisteks ega solvavateks, samas palju neutraalsemaid positusi kustutatakse. Natuke tuleb välja, et moderaatorid on mehed, kes toetavad pigem seda naiste halvustamist. Kustutamiste osas ei ole siin asi õiglane. Aga noh, eks igaühel oma valik, käia siin või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:01 Alguses ka mulle väga meeldis see foorum, aga üks inimene võib siin nimetada teisi tädikesteks ja toota negatiivset jura kõigis teemades suurtes kogustes ja tema kirjutisi ei peeta ei teemavälisteks ega solvavateks, samas palju neutraalsemaid positusi kustutatakse. Natuke tuleb välja, et moderaatorid on mehed, kes toetavad pigem seda naiste halvustamist. Kustutamiste osas ei ole siin asi õiglane. Aga noh, eks igaühel oma valik, käia siin või mitte.
täpselt sama mõtted mul.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:01 Alguses ka mulle väga meeldis see foorum, aga üks inimene võib siin nimetada teisi tädikesteks ja toota negatiivset jura kõigis teemades suurtes kogustes ja tema kirjutisi ei peeta ei teemavälisteks ega solvavateks, samas palju neutraalsemaid positusi kustutatakse. Natuke tuleb välja, et moderaatorid on mehed, kes toetavad pigem seda naiste halvustamist. Kustutamiste osas ei ole siin asi õiglane. Aga noh, eks igaühel oma valik, käia siin või mitte.
Kas foorum(eriti anonüümne foorum) on tõesti see koht, kus kõik peavad alati ja eranditult poliitkorrektsed olema?

Ja jätke see revolveri materdamine, on teemasid kus ka minul on temaga lahkhelid, aga tegelikult on ju tore lugeda eri inimeste vaatenurki erinevatel teemadel. Selleks siia koguneda, et kedagi järjepanu kiusata, ei ole ju mõtet. Moderaatorid teevad oma tööd ka hästi ning sipsik ja turvasiil on tegelikult need tänu kellele meil see foorum üldse on.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 16:30
Kas foorum(eriti anonüümne foorum) on tõesti see koht, kus kõik peavad alati ja eranditult poliitkorrektsed olema?

Ja jätke see revolveri materdamine, on teemasid kus ka minul on temaga lahkhelid, aga tegelikult on ju tore lugeda eri inimeste vaatenurki erinevatel teemadel. Selleks siia koguneda, et kedagi järjepanu kiusata, ei ole ju mõtet. Moderaatorid teevad oma tööd ka hästi ning sipsik ja turvasiil on tegelikult need tänu kellele meil see foorum üldse on.

/Juustup
Kuule. Eriarvamused on täiesti okeid. Solvama hakata, mind seksteenuste osutajaks kutsuda ja mida kõike veel ei ole normaalse inimese käitumine. Vaata ta kommentaare, läheb isiklikuks ja solvamisele üle. Sellise ip tulekd blokeerida.
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 17:23
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:21
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 16:30

/Juustup
Kuule. Eriarvamused on täiesti okeid. Solvama hakata, mind seksteenuste osutajaks kutsuda ja mida kõike veel ei ole normaalse inimese käitumine. Vaata ta kommentaare, läheb isiklikuks ja solvamisele üle. Sellise ip tulekd blokeerida.
Tõesta et see külaline olid sina, kui ei suuda tõestada, siis lihtsalt laimad.
Ma teen oma postitustest ekraanivideosid. Kutsu veel nimedega, lase käia :)
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 17:25
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:24
Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 17:23

Tõesta et see külaline olid sina, kui ei suuda tõestada, siis lihtsalt laimad.
Ma teen oma postitustest ekraanivideosid. Kutsu veel nimedega, lase käia :)
Siis ma tean kes sa päriselt oled, võin kohe oma tõestuseks panna siia päris lingi ja sul pole midagi kobiseda.
MIKS ma
Sulle midagi tõestama peaks? Vale inimesega jaurad, mul suht siiber juba.
Külaline

Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 16:30 Alguses ka mulle väga meeldis see foorum, aga üks inimene võib siin nimetada teisi tädikesteks ja toota negatiivset jura kõigis teemades suurtes kogustes ja tema kirjutisi ei peeta ei teemavälisteks ega solvavateks, samas palju neutraalsemaid positusi kustutatakse. Natuke tuleb välja, et moderaatorid on mehed, kes toetavad pigem seda naiste halvustamist. Kustutamiste osas ei ole siin asi õiglane. Aga noh, eks igaühel oma valik, käia siin või mitte.

/Juustup
Muidu ma olen igasuguste tsenseerimiste vastane, aga siin hetkel tõesti üks või paar poolemeelset inimest rikub terve foorumi ära. Omanike asi muidugi, mis nad teevad või ei tee, aga lihtsalt nad võib-olla ise ei märka, et tegelikult ei ole foorumit võimalik kasutada sihiotstarbeliselt. Alguses oli väga hea, aga praeguseks läheb iga teema mingi revolveri üle jauramiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:28
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 16:30 Alguses ka mulle väga meeldis see foorum, aga üks inimene võib siin nimetada teisi tädikesteks ja toota negatiivset jura kõigis teemades suurtes kogustes ja tema kirjutisi ei peeta ei teemavälisteks ega solvavateks, samas palju neutraalsemaid positusi kustutatakse. Natuke tuleb välja, et moderaatorid on mehed, kes toetavad pigem seda naiste halvustamist. Kustutamiste osas ei ole siin asi õiglane. Aga noh, eks igaühel oma valik, käia siin või mitte.

/Juustup
Muidu ma olen igasuguste tsenseerimiste vastane, aga siin hetkel tõesti üks või paar poolemeelset inimest rikub terve foorumi ära. Omanike asi muidugi, mis nad teevad või ei tee, aga lihtsalt nad võib-olla ise ei märka, et tegelikult ei ole foorumit võimalik kasutada sihiotstarbeliselt. Alguses oli väga hea, aga praeguseks läheb iga teema mingi revolveri üle jauramiseks.
Lõpetan selle foorumi lugemise ilmselt. Siin oli palju potentsiaali alguses. Aga sellist vaidlemist vaidlemise pärast ma ei kannata. Üks kasutaja rikub kahjuks kpgu kasutajakogemuse. Vaielgu üksi edasi siin.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:30

/Juustup
Lõpetan selle foorumi lugemise ilmselt. Siin oli palju potentsiaali alguses. Aga sellist vaidlemist vaidlemise pärast ma ei kannata. Üks kasutaja rikub kahjuks kpgu kasutajakogemuse. Vaielgu üksi edasi siin.
Kas Te olete tõesti nii häsised, et te ei suuda nn "ebapopulaarsete" kasutajate kommentaare lihtsalt ignoreerida?
Jeesus, on ikka probleemid inimestel..

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 17:34
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:30

Kas Te olete tõesti nii häsised, et te ei suuda nn "ebapopulaarsete" kasutajate kommentaare lihtsalt ignoreerida?
Jeesus, on ikka probleemid inimestel..

/Juustup
Kle sry tema teksti on pool foorumit täis. Aga hea mõte, teen kasutaja ja panen blokki ta. Unustasin selle täielikult
Külaline

Pool foorumit on tema teksti täis, sest nii kui ta mõnes teemas sõna võtab, nii kukuvad kaarnad teda kohe nokkima ja inimesel on ju ometi õigus ennast kaitsta. Sind ennast tuleks ära blokkida, saaks õhu kohe puhtamaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:18 Pool foorumit on tema teksti täis, sest nii kui ta mõnes teemas sõna võtab, nii kukuvad kaarnad teda kohe nokkima ja inimesel on ju ometi õigus ennast kaitsta. Sind ennast tuleks ära blokkida, saaks õhu kohe puhtamaks.
Jah sest ta esitab solvavaid küsimusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:41
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:18 Pool foorumit on tema teksti täis, sest nii kui ta mõnes teemas sõna võtab, nii kukuvad kaarnad teda kohe nokkima ja inimesel on ju ometi õigus ennast kaitsta. Sind ennast tuleks ära blokkida, saaks õhu kohe puhtamaks.
Ja sina oled kohe sunnitud neile vastama? Üle kerida kohe mitte kuidagi ei ole võimalik?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:43
Ja sina oled kohe sunnitud neile vastama? Üle kerida kohe mitte kuidagi ei ole võimalik?
Kas tal on mingisugune diagnoos mis sunnib solvavaid küsimusi kirjutama? Muretse tema pärast, mitte vastajate pärast. Mina ei algata seda pska :lol:
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:43
Mida rohkem vastatakse igasugustele "solvavatele küsimustele" ärritunult, seda kauem foorum ka reostub nõmedate kommentaaridega. Püsige ise lihtsalt teemas ja ignoreerige kõiki emotsioone, mis teil tekivad, ärge vastake mitte midagi ühelegi nõmedusele. Ja see nõmetseja jääbki üksi.
Külaline

Mida rohkem vastatakse igasugustele "solvavatele küsimustele" ärritunult, seda kauem foorum ka reostub nõmedate kommentaaridega. Püsige ise lihtsalt teemas ja ignoreerige kõiki emotsioone, mis teil tekivad, ärge vastake mitte midagi ühelegi nõmedusele. Ja see nõmetseja jääbki üksi.
Mina täpselt nii teengi. Pole iial ennast provotseerida lasknud ja sellistele küsimustele ma lihtsalt ei vasta. Kui näen, et inimene paneb lolli teksti või üritab tüli üles tõmmata siis astun sellest üle nagu kakahunnikust.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist