Elisabeth Holmes, Amber Heard, Meghan Markle jms
-
Külaline
Suhtlusportaalide tähelepanek, mida kollim mees seda suuremad nõudmised naistele. Neil kuuldatel incelitel pole 99% ajast suurt nägu ega tegu, aga nõudmised naisele on sellised, nagu oleksid nad maailma rikkaim poissmees. Koomikud
-
Külaline
Mina nende ülirikaste nartsissisti ohvrite pärast ei muretseks väga. A la Depp.. Tal on nii palju võimalusi, et ta saab iga nartsissistiga hakkama. Aga tavaelus ei toimu sellist avalikustamist ja ei ole ka tavainimesel nii suurt toetuskonda kusagilt võtta.kukuu kirjutas: ↑22 Juun 2024 13:46 Ega nartsissistil mingit erilist valikut ei ole mitte nartsissist olla, nagu hunt ei saa valida mitte olla hunt. Kuna nartsissist täiesti süstemaatiliselt on veendunud, et viga on alati kõigis teistes, mitte temas, siis ei saa ta ka abi otsida, ükstapuhaks kui viletsaks tema valikud ka tema enda elu teevad, teistest rääkimata, ja kui teda sunnitakse abi otsima, siis ta 99% ei ole võimeline seda vastu võtma. Nartsissisti on üliraske kuidagi aidata, teiste isiksusehäiretega on lihtsam, sest enamjaolt tajutakse ikka endas ka mingit probleemi ja saadakse aru, et oleks vaja kuidagi paremini ja teistmoodi. Ainus, mida teha saab, on aidata nartsissisti ohvrit. Ja saab nartsissisti ära tunda, tõrjuda, blokeerida, neutraliseerida, temast eemale hoida, kui teisiti ei saa, siis hävitada, maatasa teha. Aga selliseks enesekaitseks ei ole keskmisel inimesel kogemust, tarkust, oskuseid, vahendeid. Johnny Deppil lõpuks oli, aga kõik nägid, kui kolossaalset lahingut see nõudis.
PS: See tähendab, et meedia ei kohtle kahtlemata neid inimesi kuidagi liiga karmilt. Pigem vastupidi. Neid tuleb maksimaalselt paljastada ja nähtavaks teha. Aga mitte sellepärast, et nad "väärivad" seda või et nad "õpivad" sellest kuidagi ja kahetsevad ja parandavad ennast. Vaid selleks, et muuta nende edasine tegutsemine võimatuks ja järgmiseid potentsiaalseid ohvreid nende eest hoiatada. Et nad saaks aru et tegid midagi valesti ja kahetseks ja muudaks ennast - seda ei juhtu. Ja "väärivad" nad seda peksu sama vähe nagu hunt väärib kaikaga saamist selle eest, et lambaid murrab.
Nii et üks isiksusehäirega inimene võib ikka korralikult elu ära rikkuda.
Ise jäin kunagi ühe poolearulise stalkeri hambusse. Oli ikka jube küll, mitte kusagilt abi ei saa, midagi teha ei saa. Ja ohtlik tundub ka kogu aeg.
Politseist null abi.
Lõpuks võtsid mul paar sõpra ta korralikult ette ja lubasid temaga igasuguseid asju teha kui ei lõpeta. Sellepeale tõmbas tagasi, aga olin temaga ikka päris hädas.
See oli ca 20 aastat tagasi, nüüdseks võib-olla midagi muutunud politsei suhtumises, ei tea.
-
Külaline
Sina oled kindlasti Harry parim sõber, et nii üksikasjalikult tead. Eesti keskmine eluiga on 76, seega keskmise inimese keskiga on lausa 38 eluaastat.Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 13:59Need Harry tüdruksõbrad lasid meedia tähelepanu pärast jalga. Prints ei ole tavaline inimene, selle vea ju Harry ka tegi, mitu korda varem lahutatud naine ei ole talle suhteõnne toonud. Hoopis teinud ta naerualuseks ja kõik need avalikustamised, need kindlasti ei olnud mitte tema idee, vaid naise idee. Keskiga algab ikka 40 eluaastast. Kui inimene elab 100 aastaseks, siis 39 aastaselt ei ole ta keskmises eas.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 13:53Mis vahe on abielul ja suhtel? Harryl oli samuti palju eelnevaid suhteid.Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 13:20
Jälle see normaalse mehe jutt ja miks naine peab modell olema? Miks ei võiks naine ollagi ilma eelneva abieluta? Polnud ka Harryl eelnevaid abielusid. Ja see ilmetud näitsikud... sinu enda jutt ongi puhas inceli jutt, kas sulle ei tundu? Sa näed inimesi hästi tehniliselt ja südametult.
Sul on see inceli definitsioon ka mingi omalooming? Harry on alles 39 aastane, pole isegi veel keskealine.
Incel (lühend sõnadest involuntary celibate; tõlkes tahtmatult tsölibaatne) on isik, enamasti mees ja heteroseksuaal, kes defineerib end inimesena, kes ei suuda pika aja jooksul endale kaaslast leida. Inceliks olemine võib viia masenduseni, isegi enesetapuni. Tuntud incelid on ka mõned massimõrvarid, nt Elliot Rodger (kelle väljakuulutatud eesmärgiks oli karistada naisi talle seksist keeldumise eest) ja mõned teised.
edit:
nende abielu on nagunii läbi ja see vähihaiguski ehk osaliselt väljamõeldud, siis jääks Meghan paremasse positsiooni ja Harry halvemasse, lahutab vähihaigest naisest. Nende abielu ongi algusest peale olnud suur suur intriig, mitte mingi armastusel baseeruv suhe.
Kui kohtad endale meeldivat ja sobivat inimest siis ei hakka ütlema, et sorry sa olid aastal 2011 abielus, ei saa sinuga naituda
39 on keskiga. KESKiga, tead mida see tähendab ikka? Inimese eluea keskel olev vanus. 39+39= 78
Mis maalt sinu jaoks keskiga hakkab? 50 aastaselt? Elad jaapani väikesaarel kus 100ni välja punnitakse?
Kle ja selle diagnoosiga oled sa jumala metsas, selle sai Kate mitte Meghan, suur ekspert IRW. Mis ma ikka 70 aastastega vaidlen
-
Külaline
Mul on hea kaaslane olemas kes mult ei nõua absurdseid tingimusi. Sinul muidugi pole? Sind ma kindlasti ei tahaks, annaks keegi 100 000 peopeale, siis ka mitte.Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 14:00Sul siis on nägu peas? Sa ainult sõimled, aga isegi oled üksik, okei lapseke, kellel on peika ja mida sinult keegi nõuab? Koomik oled ikka ise.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 13:55 Suhtlusportaalide tähelepanek, mida kollim mees seda suuremad nõudmised naistele. Neil kuuldatel incelitel pole 99% ajast suurt nägu ega tegu, aga nõudmised naisele on sellised, nagu oleksid nad maailma rikkaim poissmees. Koomikud
-
Külaline
Oh sa läksid kohe nii äksi täis irw.Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:15Ise hakkasid ju rääkima kuidas mehed nõuavad absurdseid asju naistelt, sest nad on incelid ja siis on sul tore kaaslane ja mõlgutad mõtteid kas sa tahaks mind kui keegi annaks 100 000? Kuidas nii geniaalselt küll mõelda saab? Nagu ma oleks mingi asi mida sina võtad või ei võtaKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 14:54Mul on hea kaaslane olemas kes mult ei nõua absurdseid tingimusi. Sinul muidugi pole? Sind ma kindlasti ei tahaks, annaks keegi 100 000 peopeale, siis ka mitte.![]()
![]()
![]()
![]()
Kas saab veel jaburamaks minna? Ära määri end teistele kaela, see on nii naeruväärne.
Ma võin mõlgutada mida tahes, sina mulle absoluutselt midagi ütlema ei tule selles osas
-
Külaline
Mõni sureb 1 aastasest ära, hakkad keskeaks 6 kuud pidama? Naeruväärne arvamus.Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:13Kui sa sured 28 aastaselt ära, siis oled juba praegu keskeas kas pole mitte?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 14:52Sina oled kindlasti Harry parim sõber, et nii üksikasjalikult tead. Eesti keskmine eluiga on 76, seega keskmise inimese keskiga on lausa 38 eluaastat.Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 13:59
Need Harry tüdruksõbrad lasid meedia tähelepanu pärast jalga. Prints ei ole tavaline inimene, selle vea ju Harry ka tegi, mitu korda varem lahutatud naine ei ole talle suhteõnne toonud. Hoopis teinud ta naerualuseks ja kõik need avalikustamised, need kindlasti ei olnud mitte tema idee, vaid naise idee. Keskiga algab ikka 40 eluaastast. Kui inimene elab 100 aastaseks, siis 39 aastaselt ei ole ta keskmises eas.
-
Külaline
Olen teemaalgataja.. nagu näen on mu teema ära kaaperdatud. No tore. Kas sobib teile kui ma teen uue sarnase teema ja jätan selle teile. Jätkake siin samas vaimus, aga teeme nii, et te ei tule sinna minu uude teemasse üksteise kallal mölisema? Mind tegelt huvitas kasutajate arvamus kuulsate petisnaiste kohta, mitte see, kui palju revolver peab maksma, et mõne naisega magada..
-
Külaline
See revolver rikubki pea iga teema ära. Hakkab solvama ja vaidlema kasutajatega. Seni kuni ta siin on see jätkub. Õudne lihtsaltKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:53 Olen teemaalgataja.. nagu näen on mu teema ära kaaperdatud. No tore. Kas sobib teile kui ma teen uue sarnase teema ja jätan selle teile. Jätkake siin samas vaimus, aga teeme nii, et te ei tule sinna minu uude teemasse üksteise kallal mölisema? Mind tegelt huvitas kasutajate arvamus kuulsate petisnaiste kohta, mitte see, kui palju revolver peab maksma, et mõne naisega magada..
-
Külaline
Kas sa oled juba 50 aastaselt lubjastunud? Emalt isalt kehv geneetiline pagas? KaastunneRevolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:37See ongi ju teie naiste ajuvaba loogika. Loogika puudust kompenseerib sõimamine. Kui te olete juba 39 aastaselt keskealised, siis oletegi 50 aastaselt ju penskarid? Kui ruttu te end maha kannate ja lubjastute?
https://epl.delfi.ee/artikkel/65128220/ ... -aastaselt
Ega ta üksi ei vaidle, kes sellega kaasa läheb on ise samasugune.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:58See revolver rikubki pea iga teema ära. Hakkab solvama ja vaidlema kasutajatega. Seni kuni ta siin on see jätkub. Õudne lihtsaltKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:53 Olen teemaalgataja.. nagu näen on mu teema ära kaaperdatud. No tore. Kas sobib teile kui ma teen uue sarnase teema ja jätan selle teile. Jätkake siin samas vaimus, aga teeme nii, et te ei tule sinna minu uude teemasse üksteise kallal mölisema? Mind tegelt huvitas kasutajate arvamus kuulsate petisnaiste kohta, mitte see, kui palju revolver peab maksma, et mõne naisega magada..
Nii Holmes'i kui Heard'i puhul on adekvaatsete ja erapooletute allikate leidmine kasvõi kohtudokumentide näol olemas ja üsna kergesti leitav. Holmes on petis ja Heard sotsiopaatiliste isikuomadustega ja vägivallale kalduv manipulaator. Markle'i puhul oled sa aga oma arvamuse kujundanud puhtalt briti kuningakojale lojaalse kõmuajakirjanduse kõverpeeglist ja presenteerid seda kui fakti.
-
Külaline
No tegelikult sai tema avalik allakäik alguse vist sellest intervjuust, mille ta Aafrikas andis. Täitsa omaalgatuslikult omasõber ajakirjanikule.Lendorav kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:20 Nii Holmes'i kui Heard'i puhul on adekvaatsete ja erapooletute allikate leidmine kasvõi kohtudokumentide näol olemas ja üsna kergesti leitav. Holmes on petis ja Heard sotsiopaatiliste isikuomadustega ja vägivallale kalduv manipulaator. Markle'i puhul oled sa aga oma arvamuse kujundanud puhtalt briti kuningakojale lojaalse kõmuajakirjanduse kõverpeeglist ja presenteerid seda kui fakti.
Et päeval kohtus noorte tüdrukutega, kes käivad koolis paljajalu ja räägivad, kuidas nad õpivad enesekaitset, et mitte vägistatud saada ja siis õhtul läheb tädi ja räägib kaamera ees kui raske elu tal on, sest "keegi ei küsi, kas ta on okei". Ma ei tea.. mu meelest ikka peab üsna tropp olema, et mitte aru saada, et see tundub kergelt proportsioonist väljas.
See intervjuu polnud kuningakoja ega pressiga kuidagi seotud. Või oli?
Fakt on see, et sa ei tea ja ei saagi teada mis ja kui pikalt sellele eelnes. Kuningakoda ei avalda seda, sest nende prioriteet on alati olnud troonipärija iga hinna eest kaitsmine. Harry on olnud patuoinas, keda ennast ja kelle suhteid meediale ette sööta alates varasest teismeeast. Meghan oli lihtsalt selle nn. pikendus, keda on hea vajadusel pressile ette sööta. Williami ja Kate suhtumine ja susimine aga muutis ta peamiseks märklauaks. Sa ei usu, et selline asi võiks depressiooni tekitada? Või, et depressioonis inimene võib täiesti ootamatult proportsioonist väljas emotsionaalse reaktsiooniga esineda?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:31No tegelikult sai tema avalik allakäik alguse vist sellest intervjuust, mille ta Aafrikas andis. Täitsa omaalgatuslikult omasõber ajakirjanikule.Lendorav kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:20 Nii Holmes'i kui Heard'i puhul on adekvaatsete ja erapooletute allikate leidmine kasvõi kohtudokumentide näol olemas ja üsna kergesti leitav. Holmes on petis ja Heard sotsiopaatiliste isikuomadustega ja vägivallale kalduv manipulaator. Markle'i puhul oled sa aga oma arvamuse kujundanud puhtalt briti kuningakojale lojaalse kõmuajakirjanduse kõverpeeglist ja presenteerid seda kui fakti.
Et päeval kohtus noorte tüdrukutega, kes käivad koolis paljajalu ja räägivad, kuidas nad õpivad enesekaitset, et mitte vägistatud saada ja siis õhtul läheb tädi ja räägib kaamera ees kui raske elu tal on, sest "keegi ei küsi, kas ta on okei". Ma ei tea.. mu meelest ikka peab üsna tropp olema, et mitte aru saada, et see tundub kergelt proportsioonist väljas.
-
Külaline
See võiks nii olla kui see oleks olnud ühekordne episood. Aga see oli lihtsalt esimene kord. Edaspidi hakkas sama vingu tulema iga kord kui nad midagi öelda üritasid.Lendorav kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:50Fakt on see, et sa ei tea ja ei saagi teada mis ja kui pikalt sellele eelnes. Kuningakoda ei avalda seda, sest nende prioriteet on alati olnud troonipärija iga hinna eest kaitsmine. Harry on olnud patuoinas, keda ennast ja kelle suhteid meediale ette sööta alates varasest teismeeast. Meghan oli lihtsalt selle nn. pikendus, keda on hea vajadusel pressile ette sööta. Williami ja Kate suhtumine ja susimine aga muutis ta peamiseks märklauaks. Sa ei usu, et selline asi võiks depressiooni tekitada? Või, et depressioonis inimene võib täiesti ootamatult proportsioonist väljas emotsionaalse reaktsiooniga esineda?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:31No tegelikult sai tema avalik allakäik alguse vist sellest intervjuust, mille ta Aafrikas andis. Täitsa omaalgatuslikult omasõber ajakirjanikule.Lendorav kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:20 Nii Holmes'i kui Heard'i puhul on adekvaatsete ja erapooletute allikate leidmine kasvõi kohtudokumentide näol olemas ja üsna kergesti leitav. Holmes on petis ja Heard sotsiopaatiliste isikuomadustega ja vägivallale kalduv manipulaator. Markle'i puhul oled sa aga oma arvamuse kujundanud puhtalt briti kuningakojale lojaalse kõmuajakirjanduse kõverpeeglist ja presenteerid seda kui fakti.
Näiteks nende oma podcast spotify’s oli täpselt sama stiil. Kuningakoja käpa alt on nad ju ammu väljas. Aga nyydseks ongi nad vingumisest omale elukutse teinud. No ei ole kuningakoda selles küll kuidagi süüdi.
-
Külaline
Ja Meghan ei hädalda ju ainult kuningakoja üle. Isegi aastaid tagasi “võta või jäta” kohvritydruku töö kohta avastas nüüd, et see oli ikka hull ahistamine ja alandamine.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 17:02See võiks nii olla kui see oleks olnud ühekordne episood. Aga see oli lihtsalt esimene kord. Edaspidi hakkas sama vingu tulema iga kord kui nad midagi öelda üritasid.Lendorav kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:50Fakt on see, et sa ei tea ja ei saagi teada mis ja kui pikalt sellele eelnes. Kuningakoda ei avalda seda, sest nende prioriteet on alati olnud troonipärija iga hinna eest kaitsmine. Harry on olnud patuoinas, keda ennast ja kelle suhteid meediale ette sööta alates varasest teismeeast. Meghan oli lihtsalt selle nn. pikendus, keda on hea vajadusel pressile ette sööta. Williami ja Kate suhtumine ja susimine aga muutis ta peamiseks märklauaks. Sa ei usu, et selline asi võiks depressiooni tekitada? Või, et depressioonis inimene võib täiesti ootamatult proportsioonist väljas emotsionaalse reaktsiooniga esineda?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 16:31
No tegelikult sai tema avalik allakäik alguse vist sellest intervjuust, mille ta Aafrikas andis. Täitsa omaalgatuslikult omasõber ajakirjanikule.
Näiteks nende oma podcast spotify’s oli täpselt sama stiil. Kuningakoja käpa alt on nad ju ammu väljas. Aga nyydseks ongi nad vingumisest omale elukutse teinud. No ei ole kuningakoda selles küll kuidagi süüdi.
Ja ise oma podcastis räägib ta sellest nii et ei saa kuidagi olla kontekstist välja lõigatud vms..
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 00:41Harry on ilus, võrreldes Williamiga lausa väga ilus. Ja mõttetust on asi kaugel. Ülejäänud kuningliku pere kohta võib küll öelda, et üks haruldane juhus elus, kus jäädki uskuma, et karma on olemas.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 00:28
Aga sellega olen nõus, et Harry on oma hädades ise süüdi. Ilmselgelt ainult avaliku mulje järgi ja seda mis ta päriselt on muidugi ei tea, aga ta tundub nii mõttetu mees. Meghan on vähemalt ilus, Harry pole sedagi![]()
-
Liane
Loete briti kollast ajakirjandust ja teete järeldused selle põhjal? Heardi ja Deppi kohtuasi muide polnud selle üle, kas Heard valetas või mitte - see oli juba kindlaks tehtud, et Depp oli nende kooselus vägivaldne - , vaid, kas Heard kahjustas oma süüdistustega Deppi mainet. Meghan talus pea kaks aastat laimu ja kriitika tulva tema kohta kollases pressis enne, kui suu avas. Intervjuusid hakkasid nad andma aasta peale kuningakojast lahkumist, kui Daily Fail & Co jätkas järjekindlalt laimavate artiklite avaldamist nende kohta. Soovitan Harry raamatut lugeda.
-
Külaline
Mina olen teinud oma järjeldused Megani podcasti ja tema antud intervjuude põhjal. Justnimelt nende, mis nad hakkasid tegema kui Inglismaalt lahkusid. Enne suutis kuningakoja PR meeskond neid ilmselt veidi päästa. Aga kui nad omapäi jäid, siis paistis kogu nende ving ja tühisus välja.Liane kirjutas: ↑22 Juun 2024 20:59 Loete briti kollast ajakirjandust ja teete järeldused selle põhjal? Heardi ja Deppi kohtuasi muide polnud selle üle, kas Heard valetas või mitte - see oli juba kindlaks tehtud, et Depp oli nende kooselus vägivaldne - , vaid, kas Heard kahjustas oma süüdistustega Deppi mainet. Meghan talus pea kaks aastat laimu ja kriitika tulva tema kohta kollases pressis enne, kui suu avas. Intervjuusid hakkasid nad andma aasta peale kuningakojast lahkumist, kui Daily Fail & Co jätkas järjekindlalt laimavate artiklite avaldamist nende kohta. Soovitan Harry raamatut lugeda.
-
Külaline
Kuningakoja PR meeskond ei päästnud midagi vaid peedistas ja söötis saastameediale lugusid ette. Sa sellele variandile ei ole mõelnud, et äkki oli vingumiseks põhjust. Ka praegu, nagu Willy Baldielocks the Prince of Pegging ükskõik mis jamaga hakkama saab, ilmuvad kohe robinal erinevad artiklid "aaaaga Meghan ja Harryyyyyy...", et tähelepanu kõrvale juhtida. Soovitan samuti lugeda Harry raamatut, lihtsalt asjade teisest küljest nägemiseks.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 21:07Mina olen teinud oma järjeldused Megani podcasti ja tema antud intervjuude põhjal. Justnimelt nende, mis nad hakkasid tegema kui Inglismaalt lahkusid. Enne suutis kuningakoja PR meeskond neid ilmselt veidi päästa. Aga kui nad omapäi jäid, siis paistis kogu nende ving ja tühisus välja.Liane kirjutas: ↑22 Juun 2024 20:59 Loete briti kollast ajakirjandust ja teete järeldused selle põhjal? Heardi ja Deppi kohtuasi muide polnud selle üle, kas Heard valetas või mitte - see oli juba kindlaks tehtud, et Depp oli nende kooselus vägivaldne - , vaid, kas Heard kahjustas oma süüdistustega Deppi mainet. Meghan talus pea kaks aastat laimu ja kriitika tulva tema kohta kollases pressis enne, kui suu avas. Intervjuusid hakkasid nad andma aasta peale kuningakojast lahkumist, kui Daily Fail & Co jätkas järjekindlalt laimavate artiklite avaldamist nende kohta. Soovitan Harry raamatut lugeda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Kõuts, Semrush [Bot], taivopalm, YaCy [Bot] ja 6 külalist