Mees kutsub sind aega viitma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 11:27"Sinu ajast" saadik on paljud asjad muutunud, ürita ajaga kaasas käia, taadike. Restoranilõuna ei pane kedagi sinuga magama enam ammu.
Kes siin lõunast rääkis, loe hoolikamalt. Jutt oli õhtusöögist koos kärakaga ja tantsimisest. Peale mida mindi sobivuse korral jätkule...
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 20:18
Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 11:27"Sinu ajast" saadik on paljud asjad muutunud, ürita ajaga kaasas käia, taadike. Restoranilõuna ei pane kedagi sinuga magama enam ammu.
Selle sama taadikese vanused naised äkki magavad siiani restoranilõuna eest? Sest nii tehti kunagi ja tehakse edasi.
Ei ole kunagi nii tehtud, ätt ainult unistab. Eks temaga seksisid siis ka need, kes ise tahtsid. Aga nüüd on ätt vana ja keegi ei seksi enam temaga. Tema proovib siis sellega asja seletada, et tal pole lihtsalt raha enam naistele välja teha, sellepärast teda ei taheta.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 20:25Tõesti tunnete mõnd naist, kes ainult seepärast mehega voodisse läheb, et tunneb ühe restoskäigu tõttu suurt tänuvõlga?
Mina tunnen, sest omal ajal sai ikka korduvalt eri naistega jätkule minna :D
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 20:32
Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 20:25Tõesti tunnete mõnd naist, kes ainult seepärast mehega voodisse läheb, et tunneb ühe restoskäigu tõttu suurt tänuvõlga?
Ja miks sa endast nii halvasti arvad, et arvad, et nad ainult raha eest tulid?
Külaline

Korjasid õuest kodutuid?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 20:38
Ja miks sa endast nii halvasti arvad, et arvad, et nad ainult raha eest tulid?
No tõesti 😃
Mõnele naisele võisid sa ju ilma õhtusöögita ka meeldida. Miks selle välistad, et naine tahtiski lihtsalt lõbutseda, mitte ei tundnud mingit tänuvõlga toidu eest?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

90-ndatel olid lausa suuremates lehtedes kuulutused "otsin sponsorit õpingute ajaks, ise olen seksikas ja kompleksi vaba"
Külaline

WD40 kirjutas: 18 Dets 2024 07:38 90-ndatel olid lausa suuremates lehtedes kuulutused "otsin sponsorit õpingute ajaks, ise olen seksikas ja kompleksi vaba"
Need olidki tööotsimiskuulutused. Prostitutsioon ei olnud lubatud.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 08:48
WD40 kirjutas: 18 Dets 2024 07:38 90-ndatel olid lausa suuremates lehtedes kuulutused "otsin sponsorit õpingute ajaks, ise olen seksikas ja kompleksi vaba"
Postitus on kustutatud
Sul vist said õpingud juba ammu läbi :D
Külaline

WD40 kirjutas: 18 Dets 2024 09:04
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 08:48
Postitus on kustutatud
Sul vist said õpingud juba ammu läbi :D
Ôppiv naine vôib su pakkumisvihjet tôsiselt vôtta. Tore on ju teatris ja restoranis käia!
Külaline

Mõnel on "ajaviitmisest" ikka väga ühekülgne arusaam. Sebi oma tinderimutte edasi, kui need ka enam ei taha, siis womp-womp...
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 13:05 Postitus on kustutatud
Nii rõveda suuvärgiga naisterahvas?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 13:09 Mõnel on "ajaviitmisest" ikka väga ühekülgne arusaam. Sebi oma tinderimutte edasi, kui need ka enam ei taha, siis womp-womp...
Küll ikka muretsed meeste pärast...
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 13:24 Nii rõveda suuvärgiga naisterahvas?
Kes ütleb, kes mõtleb... mõtteviis on veel rõvedam.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 15:37
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 13:24 Nii rõveda suuvärgiga naisterahvas?
Kes ütleb, kes mõtleb... mõtteviis on veel rõvedam.
Usun, sest kui sa juba kõnes selline, milline sa veel mõtetes...
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 20:38Ja miks sa endast nii halvasti arvad, et arvad, et nad ainult raha eest tulid?
Ega ma ju raha neile ei pakkunud. Veetsime restoranis toreda õhtu koos nalja ja napsiga. Kuna olin nooruses sharmikas mees, siis loomulikult tulid mõned naised lootusega mulle mehele saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 20:49
Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 20:38Ja miks sa endast nii halvasti arvad, et arvad, et nad ainult raha eest tulid?
Ega ma ju raha neile ei pakkunud. Veetsime restoranis toreda õhtu koos nalja ja napsiga. Kuna olin nooruses sharmikas mees, siis loomulikult tulid mõned naised lootusega mulle mehele saada.
Kindel see.
Külaline

Anonymous kirjutas: 18 Dets 2024 20:52Kindel see.
Miks sa nii negatiivne oled? Mõtle rohkem positiivselt ja sa näed, et elu naeratab sulle vastu.

Nooruses sharmantne mees :D
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 21:00
Anonymous kirjutas: 18 Dets 2024 20:52Kindel see.
Miks sa nii negatiivne oled? Mõtle rohkem positiivselt ja sa näed, et elu naeratab sulle vastu.

Nooruses sharmantne mees :D
Ju ta lapsi ei vaata
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 21:00 Nooruses sharmantne mees :D
Ma arvan, paljud siin (ma ise kaasa arvatud) polnud veel sündinudki, kui see "sharmantne mees" noor oli... Hambad ja juuksed on ikka alles?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 9 külalist