Graafikuga töö ja haigusleht. Ei saa aru ..

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui võimalus, vaheta siis töökohta. Milleks olla tööl kohas kus valitseb ebaõiglus.
trikimiki
Kontakt:

Postitus Postitas trikimiki »

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 20:49 Koolides/lasteaedades tehakse samuti selliseid omavahelisi asendusi. Ise lepitakse kokku, kes keda asendab ja töötaja ise maksab teisele asendamise eest.
ma olen ka kuulnud, et nö ostetakse vahetusi. et jah, see, kes asendust soovis, maksab hiljem ise asendajale kinni palga.
Külaline

trikimiki kirjutas: 23 Dets 2024 10:18
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 20:49 Koolides/lasteaedades tehakse samuti selliseid omavahelisi asendusi. Ise lepitakse kokku, kes keda asendab ja töötaja ise maksab teisele asendamise eest.
ma olen ka kuulnud, et nö ostetakse vahetusi. et jah, see, kes asendust soovis, maksab hiljem ise asendajale kinni palga.
Nii ongi okei.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 14:05
Nii ongi okei.
Aga kui lepitakse kokku vahetamine, siis on ju täiesti selge, et seda vahetuse asendust ei tehta mitte siis, kui teine on haige ja graafik on nagunii muutunud. Päev asendatakse hiljem, kui teine on ka tööl tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 22:18

Nii ongi okei.
Aga kui lepitakse kokku vahetamine, siis on ju täiesti selge, et seda vahetuse asendust ei tehta mitte siis, kui teine on haige ja graafik on nagunii muutunud. Päev asendatakse hiljem, kui teine on ka tööl tagasi.
Loomulikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 22:18

Nii ongi okei.
Teemaalgataja ju tegi oma päeva ette ära ja graafikujärgsel päeval oli asendaja tööl. Kui ülemus oleks graafikusse muudatused teinud (temaga oli ju kokku lepitud et vahetavad), siis poleks migeid probleeme ja segadust ja hiljem asendamisi. Kui ülemus on nii jäik graafikus muudatuste tegemise suhtes, siis poleks ta pidanud lubama ka vahetamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 12:10
my2 kirjutas: 19 Dets 2024 11:46
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 10:29

Keegi peab asendama, kui keegi haige, seda klaarib tööandja. Ei ole ju nii, et kui asendust poleks omavahel tehtud, siis haiguslehe ajal kedagi tööl pole.
jah, keegi peab asendama loomulikult, üldse ei vaidle vastu. Aga asendaja ei pea oma töötasu ära andma ju nagu seal viimases punktis kirjas on.
Asendaja saab ju selle asendatud päeva eest palga!
Kuule, mine põhikooli ja palu neid lihtsaid asju endale õpetada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist