Ozempic

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Selle asemel, et ennast lihtsalt kokku võtta, natuke liigutada ja burkse piirata, süstitakse mingi jura endale sisse. Lihtne on olla lodev ja laisk ja ise mitte vaeva näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 16:48 Küsige Malluka käest, ta ju tarbib.
Mina arvan ka, et tarbib. Ei too mingi suva sõbranna oma rohtusid tema külmkappi vedelema, nagu ta siin üritab udutada. Miks peaks keegi seda tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 08:20 Lol, sa arvad, et ozempicule on vaja veel reklaami teha? Igaüks sööks, kui vaid saaks küüned taha.
Järjest ilmnemahakkavatest kaasuvatest probleemidest lugedes-kuuldes ei hakkaks kohe kindlasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 18:48
Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 08:20 Lol, sa arvad, et ozempicule on vaja veel reklaami teha? Igaüks sööks, kui vaid saaks küüned taha.
Järjest ilmnemahakkavatest kaasuvatest probleemidest lugedes-kuuldes ei hakkaks kohe kindlasti.
Mida uut siis ka on ilmnenud? Minu arust mitte midagi, mis poleks algusest peale teada olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 06:35
Mida uut siis ka on ilmnenud? Minu arust mitte midagi, mis poleks algusest peale teada olnud.
Võimalik, pole algusest saati jälginud, aga nüüd on need lähikonnas juba kaks inimest haiglasse viinud ja ülemaailmselt tuuakse sedasama välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 16:43

Võimalik, pole algusest saati jälginud, aga nüüd on need lähikonnas juba kaks inimest haiglasse viinud ja ülemaailmselt tuuakse sedasama välja.
Tohoh!
Mis nende sümptomid on või mis nendega juhtus, et haiglasse viidi?
Ma ei leidnud googeldades ka midagi ülemaailmset haiglasse sattumise kohta. Saad mõne lingi anda?

Küll aga leidsin artiklid uuringutest, et semaglutiidi tarvitajatel vähenes 40%-70% Alzheimer-sse haigestumine.
Näiteks üks link:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/39445596/

ka Postimees avaldanud:
https://naine.postimees.ee/8121770/aina ... us-avastus

Hetkel on ka käsil mitu uuringut selle ravimi kasulikkuse võimalikkusest alkoholismi ja nakromaania ohjeldamise puhul.

Kui sa vaid pealkirju loed, siis tõesti võib jääda mulje, et hullud kõrvaltoimed ja tagajärjed. Artiklite sisust ilmneb aga ikka ja jälle, et tegemist on olnud valesti manustamisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:07

Kui sa vaid pealkirju loed, siis tõesti võib jääda mulje, et hullud kõrvaltoimed ja tagajärjed. Artiklite sisust ilmneb aga ikka ja jälle, et tegemist on olnud valesti manustamisega.
Mul ka sugulane tarbib ja tal esimene kuu oli olnud väga ebameeldiv, aga kuidagi hiljem läks paremaks. Aga kaalust alla ta pole midagi võtnud, sest sööb ikka edasi nagu varem ja kõige halvemaid toite. Muidu hästi haritud inimene, aga seda mida suhu pista, seda mõistusega võtta ei suuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:49
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:07

Mul ka sugulane tarbib ja tal esimene kuu oli olnud väga ebameeldiv, aga kuidagi hiljem läks paremaks. Aga kaalust alla ta pole midagi võtnud, sest sööb ikka edasi nagu varem ja kõige halvemaid toite. Muidu hästi haritud inimene, aga seda mida suhu pista, seda mõistusega võtta ei suuda.
Aga nii selle ravimiga ongi. Toitumist tuleb ikka muuta. See on kergem koos ravimiga.
Paljude arvates on tegemist mingi imerohuga, mis lihtsalt rasva põletab. Ei ole!!! See on abivahend toitumise jälgimise juures.
Mina tean viit inimest, kes kasutavad. Kaks süstiga ja kolm tablettidega. Üks jättis pooleli, sest kaal ei alanenud. Ootused olid tal valed.
Teised ikka tasapidi langetavad kaalu ja kõigi suust sama jutt, et täiskõhutunne püsib kauem ja puudub tung vahepealseteks näksimisteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 16:43

Miks sa valetad?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Jaan 2025 15:22Miks sa valetad?
Sest mind sööb seest elusalt, et keegi võiks saledamaks saada ja vähendada nende inimeste ringi, keda ma kehakaalu pärast mõnitada saan.
Külaline

Olen 2 kuud Rybelsus'st võtnud ja kaalukaotus on olnud kõigest 1kg. Söögiisu vähenemisest ei saa eriti aru. Äkki olen olengi lootusetu juhtum.
Külaline

Tere. Ma tahaks väga proovida, et mis tulemusi annab. Kahjuks ei leia kedagi, kes müüks. Arst niisama ei kirjuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:41 Postitus on kustutatud
Väga nõme soovitus :?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:53
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:41 Postitus on kustutatud
Väga nõme soovitus :?
Miks ta siis nõme on?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 23:38Miks ta siis nõme on?
Mõtle ise kahh! Selleks peab ju mingile paksmaole külje alla pugema ja sõpra mängima. Vuihh!
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:40 Postitus on kustutatud
Sa tead, et retseptiravimitega äritsemine on kuritegu? Kui arst sulle seda ei kirjuta, järelikult pole sul piisavalt ülekaalu.

Endale mõjub Rybelsus hästi, 20kg on maas, tahaks veel 3kg ja siis katsuks säiliutama hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:25
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 10:55
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:40 Tere. Ma tahaks väga proovida, et mis tulemusi annab. Kahjuks ei leia kedagi, kes müüks. Arst niisama ei kirjuta.
Sa tead, et retseptiravimitega äritsemine on kuritegu? Kui arst sulle seda ei kirjuta, järelikult pole sul piisavalt ülekaalu.

Endale mõjub Rybelsus hästi, 20kg on maas, tahaks veel 3kg ja siis katsuks säiliutama hakata.
Postitus on kustutatud
Ma siiralt loodan, et millalgi leiutatakse ravim rumaluse ja ebaviisakuse välja ravimiseks. Saad ka abi ja normaalseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 23:58
Mõtle ise kahh! Selleks peab ju mingile paksmaole külje alla pugema ja sõpra mängima. Vuihh!
Ei ma ei mõelnud seda, miks nõme on. Retseptiravimid on põhjusega isikulised ja nende edasi andmine/müümine on vastutustundetu ja ebaseaduslik.
Las see ravim ikka jääb neile, kes seda otstarbeliselt ikka ise kasutavad ja vajavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:48
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 23:58
Ei ma ei mõelnud seda, miks nõme on. Retseptiravimid on põhjusega isikulised ja nende edasi andmine/müümine on vastutustundetu ja ebaseaduslik.
Las see ravim ikka jääb neile, kes seda otstarbeliselt ikka ise kasutavad ja vajavad.
Eestis on paljud ravimid retseptiravimid, sest sedasi piiratakse müüki. Mujal maailmas on paljud kõik käsimüügis, eriti ameerikas.
Külaline

Üks perearst ei kirjuta Ozempicut välja, teine kirjutab kohe. Kõik sõltub inimesest ehk arstist, mitte sellest nagu Ozempic tapaks kellegi ära. Tegemist ei ole toksilise ravimiga. Lihtsalt kuna Ozempic tarned on väiksed, siis üritatakse seda ravimit hoida diabeetikutele, aga paljud diabeetikud ei tarvita seda ravimist, sest nad lihtsalt ei taha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 2 külalist