Ohooo, konto taga oleks nagu teine inimene?Tolmukübe kirjutas: ↑22 Dets 2024 14:09Huvitav, mina küll ise ei tea, et ma arvan, et pean end iga hinna eest abielumehe sõbraks pressima ja et küll ma siis ta kätte ka saan. Kas sa räägid ikka faktidest? Ei paista nagu sedamoodi. Mina arvan, et abielumees on ka inimene, nagu vallaline mees, ja et võiks temaga lihtsalt platooniliselt suhelda, kui eelistab oma naist, Jumal temaga, aga abielunimestel võivad ka sõbrad olla. Ja kui teine ei taha, ega siis iga hinna eest ei pressi ju küll, või kuidas sinu arust selline tegevus võiks küll aset leida (teise tahte vastaselt).. ?Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 12:19No aga pole ju nii. Paljud armukesed ei saa aru, et nad on vaid väike vahepala. Loe seda Tolmukübeme juttu. Ta arvab, et peab iga hinna eest ennast abielumehele sõbraks pressima ja küll siis saab mehe kätte ka. Paljudel armukestel on sama mõte. Neid naisi on vähe, kellele meeldibki ainult mingi ajutine seksuaalne vahepala olla. Võta näiteks Evelin Ilves või kasvõi Ieva Ilves. Mõlemad arvasid armukeseks hakates, et see eelmine naine on kõnts ja mina olen see maailma parim hingesugulane. Kumbki ei mõelnud, et mees ongi üks liiderlik päss, kellel pole kunagi küllalt.Kas naine armukeseks hakates ise mõelda ei suudagi lugedes miljoneid lugusid kuidas armukesi ei võta ei meheks ega naiseks??? Iga naine on siis nii naiivne? Okei armuke võib ju kuu kolm olla, aga siis peaks selge olema kas teine lõpetab suhte ja tuleb või ei tule ja kui ei tule, tuleb ise see suhe lõpetada ja mitte end vägistada. Kas selles on armukese pidaja süü? Tema peaks suhte lõpetama kui tema huvi ongi armukest pidada. Mõnedele meeldib olla armuke, seksi saab, kingitusi ja tähelepanu saab, mingi suhe on ka olemas, salapära, samas on vabadus teha kõike muud ja ei pea ninapidi koos passima ja kaklema kes nõud peseb.
Mida nimetate armastuseks?
-
Külaline
-
Külaline
Sama jätkub kui siinse teema järgi otsustada. Armastus on kas otsus koos kohutusi kanda või lihtsalt kiim.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 13:33 No näete nüüd https://www.ohtuleht.ee/1121031/tonis-e ... nud-midagi
Oma mahukas sajanditepikkuses rahvaluules eestlased armastust kordagi ei maini. Pole ka ime. Eesti kirjakeelde jõudis sõna „armastus“ alles 1739. aasta piiblitõlke kaudu. Kuid seda tunnet, vähemalt tänapäevases mõttes, talurahvas tõesti ei tundnudki. Kiimalust ja seksihimu küll ehk nagu ütleb Johann Christoph Petri: „Kiimalus on eestlaste keskel valitsev ebavoorus. Nad orjavad teda väga ja vast enam tooremal kujul, kui ükski teine Euroopa rahvas.“
Päris kurb lugemine kui paljud inimesed pole elus armastust kogenud.
-
Külaline
Haige armusuhe, loomevaene suhe või vastukäivate vastustega suhe võib niipalju vaimset pärssivust tekitada küll, et alkohol leevenduseks saaks. Mõned suhted võivadki olla üle mõistuse, käsitlematud. See on 0 armastust. Mitte et ma seda kuidagi õigustaks, ei.
PS mu jutt ei haaku pildil olevate inimestega
-
Külaline
Oioi, ära nüüd nuta, eestlased ju aina õpivad armastust tundma, pered purunevad, kärjed kihavad, hingekaksikuid ja eluarmastusi muudkui sigineb ja leitakse ning taas leitakse uus, tunded tulvavad, kui enam ei tulva, siis tuleb lahutada ja muust enam ei laulda kui armastusest! Kõik on ju sinu vaates lihtsalt super, kas pole?Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 14:46Sama jätkub kui siinse teema järgi otsustada. Armastus on kas otsus koos kohutusi kanda või lihtsalt kiim.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 13:33 No näete nüüd https://www.ohtuleht.ee/1121031/tonis-e ... nud-midagi
Oma mahukas sajanditepikkuses rahvaluules eestlased armastust kordagi ei maini. Pole ka ime. Eesti kirjakeelde jõudis sõna „armastus“ alles 1739. aasta piiblitõlke kaudu. Kuid seda tunnet, vähemalt tänapäevases mõttes, talurahvas tõesti ei tundnudki. Kiimalust ja seksihimu küll ehk nagu ütleb Johann Christoph Petri: „Kiimalus on eestlaste keskel valitsev ebavoorus. Nad orjavad teda väga ja vast enam tooremal kujul, kui ükski teine Euroopa rahvas.“
Mõned hallid igandid on veel jäänud, kes mäletavad, et armastuse mõte ei olnud seks ega kibu, kirg ega põnevus, see oli midagi igavamat ja püsivamat. Aga eks nemadki varsti välja surevad, ära muretse.
-
Külaline
Õnneks sina selles ei osaleKülaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 16:07Oioi, ära nüüd nuta, eestlased ju aina õpivad armastust tundma, pered purunevad, kärjed kihavad, hingekaksikuid ja eluarmastusi muudkui sigineb ja leitakse ning taas leitakse uus, tunded tulvavad, kui enam ei tulva, siis tuleb lahutada ja muust enam ei laulda kui armastusest! Kõik on ju sinu vaates lihtsalt super, kas pole?Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 14:46Sama jätkub kui siinse teema järgi otsustada. Armastus on kas otsus koos kohutusi kanda või lihtsalt kiim.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 13:33 No näete nüüd https://www.ohtuleht.ee/1121031/tonis-e ... nud-midagi
Mõned hallid igandid on veel jäänud, kes mäletavad, et armastuse mõte ei olnud seks ega kibu, kirg ega põnevus, see oli midagi igavamat ja püsivamat. Aga eks nemadki varsti välja surevad, ära muretse.
-
Külaline
Tolmukübe ei saa vist ise arugi, kui jaburat juttu ajab. Sõber ja abikaasa on erinevates kategooriates, MIKS peaks sõber mitte eelistama oma abikaasat? Järelikult on su jutt puhas silmakirjalikkus ja sa ei soovi olla sõber, vaid selle varjus ujuda teisele külje alla ja abikaasa asemele.
Cate Blachett on selle selliga elanud koos 30a, miks peaks see olema alkohoolik, puhas laim on selle nõmediku jutt!
-
Külaline
Head luulud sul. Nii mõnigi inimene on sünnist saati punaste põskedega ja nii jääb see ka koolieas ja täiskasvanuna. Järelikult tarbib juba titt alkot?
-
Külaline
Miks sa nii palju nõmeposte pead tegema või võiksid natuke guugeldada?
https://www.today.com/popculture/cate-b ... 2d11988495
-
Külaline
Proovi selgemalt väljendada. Milles ei osale? Selles hääbuvas nähtuses õnneks osalen ja kärjenduse osas õnneks ei osale. Ja kurjust pole minus rohkem kui kelleski teises. Konkreetsemalt oskan end lihtsalt väljendada kui sina.
-
Külaline
Aga anna see neer ära. Mingil hetkel chillib armukesega, saad oma ühe neeruga edasi minna. Kui juhtub, et su laps peaks seda vaja, siis not gonna happen. Ma tean, mis on armastus. Ainult allaheitlik ning sõltuv inimene armastab kaaslast rohkem kui iseennast. Kahju sinust.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2024 18:40Nojah, sa pole mingi erand ilmselt. Päris paljud inimesed ei ole oma elus armastust tundnud. Ma ei oska tegelikult öelda, kas vähene tundeelu on õnn või õnnetus.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2024 16:42Ma ei annaks eales mingile mehele oma neeru. Ma võin teda armastada, aga iseennast armastan ma rohkem. Ainus inimene, kelle jaoks oma tervisega riskiksin, on mu laps.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2024 14:35
See väljendub selles, et ma tahan, et see teine inimene oleks õnnelik. Et tal oleks kõik hästi. Kui peaks näiteks juhtuma, et tal oleks vaja neeru, siis ma annaks. Ja annakski lihtsalt sellepärast, et ma tahan, et tal oleks hea.
Ma ei ole temaga enam ammu juba koos. Ma pole teda väga kaua isegi mitte näinud. Minu otsus oli, et meie elud ei saa ühised olla. See oli otsus, jah. Aga armastuse otsust ei saa teha. Ma armastan teda ikka samamoodi. Seksi ja iha suhtes: teoreetiliselt ma pean teda jah maailma kõige seksikamaks inimeseks. Aga reaalsuses - näiteks kui peaks juhtuma, et me satume purjuspeaga kõrtsus kokku.. ma ei seksiks temaga. See pole kuidagi armastusega seotud.
-
Külaline
Kui minu mehe elu sõltuks minu mingist kehaosast, siis iga kell annaksin tüki endast. Kui sobivus oleks kindel, üldse ei kahtleks.
-
Külaline
Mida kõike sina ei teeksKülaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 00:26 Kui minu mehe elu sõltuks minu mingist kehaosast, siis iga kell annaksin tüki endast. Kui sobivus oleks kindel, üldse ei kahtleks.
-
Külaline
Ausalt öeldes ei tuleks mul isegi arutelu, kas anda või mitte. See on nii elementaarne.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 00:26 Kui minu mehe elu sõltuks minu mingist kehaosast, siis iga kell annaksin tüki endast. Kui sobivus oleks kindel, üldse ei kahtleks.
Aga paljud ei saa sellest aru ja ei hakkagi saama. Ja ega sellest pole midagi. Ka ilma sügavate tunneteta saab oma elu kenasti ära elada. Ühiskonnale ongi parem kui seda halli massi on rohkem, ma arvan.
-
Külaline
No näe, kui sinul on tunded, oled kohe enda arust hallist massist nii palju kõrgemal olev olevusAusalt öeldes ei tuleks mul isegi arutelu, kas anda või mitte. See on nii elementaarne.
Aga paljud ei saa sellest aru ja ei hakkagi saama. Ja ega sellest pole midagi. Ka ilma sügavate tunneteta saab oma elu kenasti ära elada. Ühiskonnale ongi parem kui seda halli massi on rohkem, ma arvan.
-
Külaline
Aitab nüüd küll. Ei tea sina tunnetest rohkem, kui teised. Sügavad tunded on miski, mida pea kõik meist kogevad, sa pole kuidagi eriline.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 10:16Ausalt öeldes ei tuleks mul isegi arutelu, kas anda või mitte. See on nii elementaarne.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 00:26 Kui minu mehe elu sõltuks minu mingist kehaosast, siis iga kell annaksin tüki endast. Kui sobivus oleks kindel, üldse ei kahtleks.
-
Külaline
Ma arvasin ka, et enamus täiskasvanuid kogeb sügavaid tundeid. Aga nonäedsiis.. kasvõi siit lugedes on ju selge, et ainult üsna väike osa.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:08Aitab nüüd küll. Ei tea sina tunnetest rohkem, kui teised. Sügavad tunded on miski, mida pea kõik meist kogevad, sa pole kuidagi eriline.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 10:16Ausalt öeldes ei tuleks mul isegi arutelu, kas anda või mitte. See on nii elementaarne.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 00:26 Kui minu mehe elu sõltuks minu mingist kehaosast, siis iga kell annaksin tüki endast. Kui sobivus oleks kindel, üldse ei kahtleks.
-
Külaline
See üks vanamees räägib, et tundeid pole olemas, rohkem mitte keegi. Et ta palju kirjutab, ei tähenda, et neid inimesi peale tema veel palju oleks. Huvitav, et sul on omadus asjadest nii valesti aru saada, peaasi, et saaks ennast kuidagi upitada.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 14:38Ma arvasin ka, et enamus täiskasvanuid kogeb sügavaid tundeid. Aga nonäedsiis.. kasvõi siit lugedes on ju selge, et ainult üsna väike osa.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:08Aitab nüüd küll. Ei tea sina tunnetest rohkem, kui teised. Sügavad tunded on miski, mida pea kõik meist kogevad, sa pole kuidagi eriline.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 10:16
Ausalt öeldes ei tuleks mul isegi arutelu, kas anda või mitte. See on nii elementaarne.
-
Külaline
Sügav tunne ei eelda neeru loovutamist, rahune maha. Sul on need sügavad tunded vist nii sügavad, et anud põlvili, et sind maha ei jäetaks.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 14:38Ma arvasin ka, et enamus täiskasvanuid kogeb sügavaid tundeid. Aga nonäedsiis.. kasvõi siit lugedes on ju selge, et ainult üsna väike osa.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:08Aitab nüüd küll. Ei tea sina tunnetest rohkem, kui teised. Sügavad tunded on miski, mida pea kõik meist kogevad, sa pole kuidagi eriline.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 10:16
Ausalt öeldes ei tuleks mul isegi arutelu, kas anda või mitte. See on nii elementaarne.
-
Külaline
Ja siin on täpselt näide sellest olematust hingeelust, mis ma silmas pidasin.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 14:54Sügav tunne ei eelda neeru loovutamist, rahune maha. Sul on need sügavad tunded vist nii sügavad, et anud põlvili, et sind maha ei jäetaks.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 14:38Ma arvasin ka, et enamus täiskasvanuid kogeb sügavaid tundeid. Aga nonäedsiis.. kasvõi siit lugedes on ju selge, et ainult üsna väike osa.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:08
Aitab nüüd küll. Ei tea sina tunnetest rohkem, kui teised. Sügavad tunded on miski, mida pea kõik meist kogevad, sa pole kuidagi eriline.
-
Külaline
Vanamees räägib, et naistel ei ole tundeid. Ega üldse mitte midagi. Kahjuks ei saa teda blokkida.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 14:41See üks vanamees räägib, et tundeid pole olemas, rohkem mitte keegi. Et ta palju kirjutab, ei tähenda, et neid inimesi peale tema veel palju oleks. Huvitav, et sul on omadus asjadest nii valesti aru saada, peaasi, et saaks ennast kuidagi upitada.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 14:38Ma arvasin ka, et enamus täiskasvanuid kogeb sügavaid tundeid. Aga nonäedsiis.. kasvõi siit lugedes on ju selge, et ainult üsna väike osa.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:08
Aitab nüüd küll. Ei tea sina tunnetest rohkem, kui teised. Sügavad tunded on miski, mida pea kõik meist kogevad, sa pole kuidagi eriline.
Üks räägib siin järjest mingist neerust, ma täpselt ei tea, mis tal selle neeruga mure on. Pole aru saanud. Armastab oma neeru vist.
Ja siis on mõned, kes räägivad armastusest kui sügavast tundest ja mõned, kes räägivad armastusest kui otsusest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan, Semrush [Bot] ja 4 külalist