Mulle ka meeldiks. Üksikule inimesele polegi suur vaev. Armastan kasse ja koeri sama palju. Aga laste kõrvalt reaalsus oleks mul endal nii pikaajaliselt väga raske seda igapäevast aega leida kellegi teise koju minna. Ja oma kassid kannataks veidi.Külaline kirjutas: ↑24 Dets 2024 11:04Minule, kui suurele kassilembile see meeldiks väga, kui saaks iga päev nunnutamas käia. Ja seda küll mingiks tööks ei pea. Ahjukütmine on muidugi juba natukene töö, aga kindlasti mitte kontimurdev.Külaline kirjutas: ↑24 Dets 2024 10:01See pole tegelikult nii lihtne. Nad käisid iga päev. Ja mitte korraks vaid ikka istusid ja nunnutasid ka mu kasse. Käisid jalutamas nendega ja kütsid maja ka. Üsna palju jamamist siiski.Külaline kirjutas: ↑24 Dets 2024 07:13
Päris hea ja lihtne teenistus. Kas sa mind ei taha palgata, kui nüüd reisile lähed?
Lihtsam oleks hoidu pakkuda oma kodus.
Ma olen hetkel väuksemaga nagunii kodune ja olen mõelnud, et lisaraha saaks loomahoiuga teenida aga no üksgi loomaomanik ei ole kahjuks nõus lahe lapse ja kahe kassiga oma looma hoidu andma
Kui mul veel mõni aasta tagasi kasse polnud ja oli vaid 1 laps. Siis küll oli mul jõulide aeg koer hoida(omas kodus, tasuta tuttavale 2.5nädalat).