Tahan abielu lahutada, kuid rahaliselt lihtsalt ei ole võimalik uuesti alustada kõike.

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 11:35
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 10:59
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 09:58

Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öelda :D
Unustad mainimata, et laps on - pärast talle tekitatud traumat - ema juures tagasi. Mis oligi ema poolt kogu saaga eesmärk.
Aga selles mõttes on sul õigus, et ka isa sai oma eesmärgi - teha emale nii palju haiget kui võimalik. Kuna laps sai kahtlemata väga tugeva psüühilise trauma, siis ilmselgelt ema kannatas. Mis oli omakorda isa eesmärk selles saagas.
Laps on ühishooldusel. Pool aega kummagi vanemaga. Varem oli ainult kaks nädalalõppu kuus isaga, kuid emale see ei sobinud.
Isa pole kunagi nõudnud lapse ainuhoolduse õigust ja ei nõua ka praegu.
Vanemad lapsed keelduvad kohtumistest emaga.

Kas see oligi mis ta püüdis saavutada?
Sulle teises teemas ei vastata enam, et pead siia ronima või?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 08:35
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 22:56

Elame näeme
Sulle ei anna vist rahu, eks. Kõik su 100 lk soga läks lõpuks siiski vett vedama :D
Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öelda :D
Tahaks sulle adjöö öelda, kuidas saab? Postita siis vähemalt nime alt, saaks su ära blokkida...
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 14:07
Sulle ei anna vist rahu, eks. Kõik su 100 lk soga läks lõpuks siiski vett vedama :D
Tahaks sulle adjöö öelda, kuidas saab? Postita siis vähemalt nime alt, saaks su ära blokkida...
Nojah, midagi sisulist sul öelda ju pole :D
meri2
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas meri2 »

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 19:28
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 19:24
Egalitaar kirjutas: 17 Dets 2024 19:13

Ma just selleks selle näite tõingi, et OP võib ka sedapidi lahenduse leida kui olukord võimaldab. Siiski on küllalt tüüpiline ka see, et mees lahkub kodunt, ja jätab kodu naisele ja lastele.
Jätab kodu naisele ja lastele? :D :D :D :D :D
Kui mina omal ajal lahku läksin, räägiti minu mehest samamoodi-et vaat kui hea mees, jättis 3-toalise naisele ja lapsele. Tegelikkuses oli tegemist minu isikliku kinnisvaraga.
Mul sama mõte, naised võiks lahkuminekul jätta oma kinnisvara mehele, miks mitte.
Kui lapsed jäävad mehega, siis loomulikult.
Külaline

meri2 kirjutas: 18 Dets 2024 17:36
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 19:28
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 19:24
Jätab kodu naisele ja lastele? :D :D :D :D :D
Kui mina omal ajal lahku läksin, räägiti minu mehest samamoodi-et vaat kui hea mees, jättis 3-toalise naisele ja lapsele. Tegelikkuses oli tegemist minu isikliku kinnisvaraga.
Mul sama mõte, naised võiks lahkuminekul jätta oma kinnisvara mehele, miks mitte.
Kui lapsed jäävad mehega, siis loomulikult.
Mitu last sa siis mehele oled jätnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 14:04
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 10:59

Unustad mainimata, et laps on - pärast talle tekitatud traumat - ema juures tagasi. Mis oligi ema poolt kogu saaga eesmärk.
Aga selles mõttes on sul õigus, et ka isa sai oma eesmärgi - teha emale nii palju haiget kui võimalik. Kuna laps sai kahtlemata väga tugeva psüühilise trauma, siis ilmselgelt ema kannatas. Mis oli omakorda isa eesmärk selles saagas.
Laps on ühishooldusel. Pool aega kummagi vanemaga. Varem oli ainult kaks nädalalõppu kuus isaga, kuid emale see ei sobinud.

See on üks naistevihkajast töll jah siin foorumis, kes saab ilmselt boneri iga kord kui saab midagi halvati naiste kohta ütelda. Seal teemast enam talle ei vastata, nüüd üritab oma halinaga teisi teemasid üle võtta. Halle äpust vennike.
Aga õnneks on jõulupiltidelt näha, et kõik 3 last olid pühade ajal Kristiinaga juba. Väga armas. Õiglus võidab alati ja rahaga armastust ei osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 10:09

See on üks naistevihkajast töll jah siin foorumis, kes saab ilmselt boneri iga kord kui saab midagi halvati naiste kohta ütelda. Seal teemast enam talle ei vastata, nüüd üritab oma halinaga teisi teemasid üle võtta. Halle äpust vennike.
Aga õnneks on jõulupiltidelt näha, et kõik 3 last olid pühade ajal Kristiinaga juba. Väga armas. Õiglus võidab alati ja rahaga armastust ei osta.
Vaatasin piltudelt kuidas ligi 50 vananev beib on kunstrinnad ilusti pildile sättinud. Kogu rõhk piltidel on. Vaadake kui ilus ma olen. Ilysad pruntis mokad ja pringid rinnad mul on
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:27

Vaatasin piltudelt kuidas ligi 50 vananev beib on kunstrinnad ilusti pildile sättinud. Kogu rõhk piltidel on. Vaadake kui ilus ma olen. Ilysad pruntis mokad ja pringid rinnad mul on
Ongi kaunis. Ilusam ja kaunima kehaga, kui 90 protsenti naistest. Silm puhkab.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:32
Ja see on ka tema ainuke "väärtus" Kas sinu silm puhkab, aga hinges suur kadedus
Külaline

Uudistaja kirjutas: 27 Dets 2024 14:35
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:32

Ja see on ka tema ainuke "väärtus" Kas sinu silm puhkab, aga hinges suur kadedus
Kadedus on asi, mis mul absoluutselt puudub. Mul on endal kõike piisavalt-nii välimust kui raha. Hea meel, et õiglus sai võidu ning tütar ema juures tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 20:55 Kui ei soovi elukaaslasest majanduslikult sõltuda, siis ainus variant on tasuvam töökoht leida. Või lisatööd teha vabast ajast.
Miinimumpalgalistel polegi võimalik iseseisvalt toime tulla. Eriti, kui lapsed ka veel on.
Teises teemas väidavad paljud, et teismelisele ei kulu 400 eurot kuus. Täiskaksvanule kulub siis veel vähem, sest ei kasva riietest välja ja ei söö hiigelkoguseid. Miinimumpalgaga elab ju kenasti ära!
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 07:52
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 20:55 Kui ei soovi elukaaslasest majanduslikult sõltuda, siis ainus variant on tasuvam töökoht leida. Või lisatööd teha vabast ajast.
Miinimumpalgalistel polegi võimalik iseseisvalt toime tulla. Eriti, kui lapsed ka veel on.
Teises teemas väidavad paljud, et teismelisele ei kulu 400 eurot kuus. Täiskaksvanule kulub siis veel vähem, sest ei kasva riietest välja ja ei söö hiigelkoguseid. Miinimumpalgaga elab ju kenasti ära!
Ei väida paljud. Üks troll väidab seal seda sajase erinevas postituses.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 20:45Rahaliselt on okei. Saame hakkama.
Aga küsimus ongi selles, et kuidas on võimalik üldse üürida endale korter kui teenid maksimaalselt 1100kätte
No kuidas on rahaliselt okei, kui saad ainult 1100 kätte?!? See ei ole okei, sellise palgaga ei saa iseseisvalt elada. Õpeta oma lapsi, et vaadake, ärge tehke sama viga nagu mina, vaid käige koolis, saage tasustatud oskused ja saavutage iseseisvus. Et teil ei läheks nii nagu minuga, minuga on kööga.
Ja kust sa selle korteri 350€ eest loodad leida, Kohtla-Järvel elad või?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 13:53
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 22:56

Elame näeme
Järgmised kätsijad https://www.ohtuleht.ee/melu/1120854/ar ... lesid-sonu

Juba seati naise elu ohtu.... :lol: :lol: :lol:
Kuidas see elu veel ohtu sattus? Tõi susilt mingi halva haiguse või?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 09:35
Aga küsimus ongi selles, et kuidas on võimalik üldse üürida endale korter kui teenid maksimaalselt 1100kätte
No kuidas on rahaliselt okei, kui saad ainult 1100 kätte?!? See ei ole okei, sellise palgaga ei saa iseseisvalt elada. Õpeta oma lapsi, et vaadake, ärge tehke sama viga nagu mina, vaid käige koolis, saage tasustatud oskused ja saavutage iseseisvus. Et teil ei läheks nii nagu minuga, minuga on kööga.
Tallinnas on hetkel 194 üürikorterit hinnaga kuni 350 eurot kuus.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 11:48
Sellele lisanduvad kommunaalid.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Mina näiteks võiksin küll sel moel omale naisterahva kostile võtta.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 05:58
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 11:48

Sellele lisanduvad kommunaalid.
Mitteüürikorteris siis ei lisandu või? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 09:22
Tõutäkk kirjutas: 12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.
Enamus naisi nii ehk naa müüvad ennast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist