Sulle teises teemas ei vastata enam, et pead siia ronima või?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 11:35Laps on ühishooldusel. Pool aega kummagi vanemaga. Varem oli ainult kaks nädalalõppu kuus isaga, kuid emale see ei sobinud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 10:59Unustad mainimata, et laps on - pärast talle tekitatud traumat - ema juures tagasi. Mis oligi ema poolt kogu saaga eesmärk.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:58
Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öelda![]()
Aga selles mõttes on sul õigus, et ka isa sai oma eesmärgi - teha emale nii palju haiget kui võimalik. Kuna laps sai kahtlemata väga tugeva psüühilise trauma, siis ilmselgelt ema kannatas. Mis oli omakorda isa eesmärk selles saagas.
Isa pole kunagi nõudnud lapse ainuhoolduse õigust ja ei nõua ka praegu.
Vanemad lapsed keelduvad kohtumistest emaga.
Kas see oligi mis ta püüdis saavutada?
Tahan abielu lahutada, kuid rahaliselt lihtsalt ei ole võimalik uuesti alustada kõike.
-
Külaline
-
Külaline
Tahaks sulle adjöö öelda, kuidas saab? Postita siis vähemalt nime alt, saaks su ära blokkida...Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:58Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öelda![]()
-
Külaline
Nojah, midagi sisulist sul öelda ju poleKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 14:07Tahaks sulle adjöö öelda, kuidas saab? Postita siis vähemalt nime alt, saaks su ära blokkida...Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 09:58Mis mõttes vett vedama? Laps on hetkel ühishooldusel ja kohtuistung edasise elukorralduse asjus seisab ees tõenäoliselt enne suve. Väga palju sõltub sellest, kas ema edaspidi ei riku kehtestatud suhtluskorda. Kui nii peaks juhtuma, siis jääb ta senisest ajutisest õigusest kindlasti ilma ja võib seista kriminaalsüüdistuse ees. Portugali senjöörile tuleb mõneks ajaks adjöö öeldaKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 08:35
Sulle ei anna vist rahu, eks. Kõik su 100 lk soga läks lõpuks siiski vett vedama![]()
![]()
Kui lapsed jäävad mehega, siis loomulikult.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:28Mul sama mõte, naised võiks lahkuminekul jätta oma kinnisvara mehele, miks mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:24Jätab kodu naisele ja lastele?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kui mina omal ajal lahku läksin, räägiti minu mehest samamoodi-et vaat kui hea mees, jättis 3-toalise naisele ja lapsele. Tegelikkuses oli tegemist minu isikliku kinnisvaraga.
-
Külaline
Mitu last sa siis mehele oled jätnud?meri2 kirjutas: ↑18 Dets 2024 17:36Kui lapsed jäävad mehega, siis loomulikult.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:28Mul sama mõte, naised võiks lahkuminekul jätta oma kinnisvara mehele, miks mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:24
Jätab kodu naisele ja lastele?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kui mina omal ajal lahku läksin, räägiti minu mehest samamoodi-et vaat kui hea mees, jättis 3-toalise naisele ja lapsele. Tegelikkuses oli tegemist minu isikliku kinnisvaraga.
-
Külaline
See on üks naistevihkajast töll jah siin foorumis, kes saab ilmselt boneri iga kord kui saab midagi halvati naiste kohta ütelda. Seal teemast enam talle ei vastata, nüüd üritab oma halinaga teisi teemasid üle võtta. Halle äpust vennike.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 14:04Sulle teises teemas ei vastata enam, et pead siia ronima või?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 11:35Laps on ühishooldusel. Pool aega kummagi vanemaga. Varem oli ainult kaks nädalalõppu kuus isaga, kuid emale see ei sobinud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 10:59
Unustad mainimata, et laps on - pärast talle tekitatud traumat - ema juures tagasi. Mis oligi ema poolt kogu saaga eesmärk.
Aga selles mõttes on sul õigus, et ka isa sai oma eesmärgi - teha emale nii palju haiget kui võimalik. Kuna laps sai kahtlemata väga tugeva psüühilise trauma, siis ilmselgelt ema kannatas. Mis oli omakorda isa eesmärk selles saagas.
Aga õnneks on jõulupiltidelt näha, et kõik 3 last olid pühade ajal Kristiinaga juba. Väga armas. Õiglus võidab alati ja rahaga armastust ei osta.
-
Külaline
Vaatasin piltudelt kuidas ligi 50 vananev beib on kunstrinnad ilusti pildile sättinud. Kogu rõhk piltidel on. Vaadake kui ilus ma olen. Ilysad pruntis mokad ja pringid rinnad mul onKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:09See on üks naistevihkajast töll jah siin foorumis, kes saab ilmselt boneri iga kord kui saab midagi halvati naiste kohta ütelda. Seal teemast enam talle ei vastata, nüüd üritab oma halinaga teisi teemasid üle võtta. Halle äpust vennike.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 14:04Sulle teises teemas ei vastata enam, et pead siia ronima või?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 11:35
Laps on ühishooldusel. Pool aega kummagi vanemaga. Varem oli ainult kaks nädalalõppu kuus isaga, kuid emale see ei sobinud.
Aga õnneks on jõulupiltidelt näha, et kõik 3 last olid pühade ajal Kristiinaga juba. Väga armas. Õiglus võidab alati ja rahaga armastust ei osta.
-
Külaline
Ongi kaunis. Ilusam ja kaunima kehaga, kui 90 protsenti naistest. Silm puhkab.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 14:27Vaatasin piltudelt kuidas ligi 50 vananev beib on kunstrinnad ilusti pildile sättinud. Kogu rõhk piltidel on. Vaadake kui ilus ma olen. Ilysad pruntis mokad ja pringid rinnad mul onKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:09See on üks naistevihkajast töll jah siin foorumis, kes saab ilmselt boneri iga kord kui saab midagi halvati naiste kohta ütelda. Seal teemast enam talle ei vastata, nüüd üritab oma halinaga teisi teemasid üle võtta. Halle äpust vennike.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 14:04
Sulle teises teemas ei vastata enam, et pead siia ronima või?
Ja see on ka tema ainuke "väärtus" Kas sinu silm puhkab, aga hinges suur kadedusKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 14:32Ongi kaunis. Ilusam ja kaunima kehaga, kui 90 protsenti naistest. Silm puhkab.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 14:27Vaatasin piltudelt kuidas ligi 50 vananev beib on kunstrinnad ilusti pildile sättinud. Kogu rõhk piltidel on. Vaadake kui ilus ma olen. Ilysad pruntis mokad ja pringid rinnad mul onKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:09
See on üks naistevihkajast töll jah siin foorumis, kes saab ilmselt boneri iga kord kui saab midagi halvati naiste kohta ütelda. Seal teemast enam talle ei vastata, nüüd üritab oma halinaga teisi teemasid üle võtta. Halle äpust vennike.
-
Külaline
Kadedus on asi, mis mul absoluutselt puudub. Mul on endal kõike piisavalt-nii välimust kui raha. Hea meel, et õiglus sai võidu ning tütar ema juures tagasi.Uudistaja kirjutas: ↑27 Dets 2024 14:35Ja see on ka tema ainuke "väärtus" Kas sinu silm puhkab, aga hinges suur kadedusKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 14:32Ongi kaunis. Ilusam ja kaunima kehaga, kui 90 protsenti naistest. Silm puhkab.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 14:27
Vaatasin piltudelt kuidas ligi 50 vananev beib on kunstrinnad ilusti pildile sättinud. Kogu rõhk piltidel on. Vaadake kui ilus ma olen. Ilysad pruntis mokad ja pringid rinnad mul on
-
Külaline
Teises teemas väidavad paljud, et teismelisele ei kulu 400 eurot kuus. Täiskaksvanule kulub siis veel vähem, sest ei kasva riietest välja ja ei söö hiigelkoguseid. Miinimumpalgaga elab ju kenasti ära!Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 20:55 Kui ei soovi elukaaslasest majanduslikult sõltuda, siis ainus variant on tasuvam töökoht leida. Või lisatööd teha vabast ajast.
Miinimumpalgalistel polegi võimalik iseseisvalt toime tulla. Eriti, kui lapsed ka veel on.
-
Külaline
Ei väida paljud. Üks troll väidab seal seda sajase erinevas postituses.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 07:52Teises teemas väidavad paljud, et teismelisele ei kulu 400 eurot kuus. Täiskaksvanule kulub siis veel vähem, sest ei kasva riietest välja ja ei söö hiigelkoguseid. Miinimumpalgaga elab ju kenasti ära!Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 20:55 Kui ei soovi elukaaslasest majanduslikult sõltuda, siis ainus variant on tasuvam töökoht leida. Või lisatööd teha vabast ajast.
Miinimumpalgalistel polegi võimalik iseseisvalt toime tulla. Eriti, kui lapsed ka veel on.
-
Külaline
No kuidas on rahaliselt okei, kui saad ainult 1100 kätte?!? See ei ole okei, sellise palgaga ei saa iseseisvalt elada. Õpeta oma lapsi, et vaadake, ärge tehke sama viga nagu mina, vaid käige koolis, saage tasustatud oskused ja saavutage iseseisvus. Et teil ei läheks nii nagu minuga, minuga on kööga.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 20:45Rahaliselt on okei. Saame hakkama.
Aga küsimus ongi selles, et kuidas on võimalik üldse üürida endale korter kui teenid maksimaalselt 1100kätte
Ja kust sa selle korteri 350€ eest loodad leida, Kohtla-Järvel elad või?
-
Külaline
Kuidas see elu veel ohtu sattus? Tõi susilt mingi halva haiguse või?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 13:53Järgmised kätsijad https://www.ohtuleht.ee/melu/1120854/ar ... lesid-sonu
Juba seati naise elu ohtu....![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Tallinnas on hetkel 194 üürikorterit hinnaga kuni 350 eurot kuus.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 09:35No kuidas on rahaliselt okei, kui saad ainult 1100 kätte?!? See ei ole okei, sellise palgaga ei saa iseseisvalt elada. Õpeta oma lapsi, et vaadake, ärge tehke sama viga nagu mina, vaid käige koolis, saage tasustatud oskused ja saavutage iseseisvus. Et teil ei läheks nii nagu minuga, minuga on kööga.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 20:45Rahaliselt on okei. Saame hakkama.
Aga küsimus ongi selles, et kuidas on võimalik üldse üürida endale korter kui teenid maksimaalselt 1100kätte
-
Külaline
Sellele lisanduvad kommunaalid.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 11:48Tallinnas on hetkel 194 üürikorterit hinnaga kuni 350 eurot kuus.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 09:35No kuidas on rahaliselt okei, kui saad ainult 1100 kätte?!? See ei ole okei, sellise palgaga ei saa iseseisvalt elada. Õpeta oma lapsi, et vaadake, ärge tehke sama viga nagu mina, vaid käige koolis, saage tasustatud oskused ja saavutage iseseisvus. Et teil ei läheks nii nagu minuga, minuga on kööga.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 20:45Rahaliselt on okei. Saame hakkama.
No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Mina näiteks võiksin küll sel moel omale naisterahva kostile võtta.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.Tõutäkk kirjutas: ↑12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
-
Külaline
Mitteüürikorteris siis ei lisandu või?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 05:58Sellele lisanduvad kommunaalid.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 11:48Tallinnas on hetkel 194 üürikorterit hinnaga kuni 350 eurot kuus.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 09:35
No kuidas on rahaliselt okei, kui saad ainult 1100 kätte?!? See ei ole okei, sellise palgaga ei saa iseseisvalt elada. Õpeta oma lapsi, et vaadake, ärge tehke sama viga nagu mina, vaid käige koolis, saage tasustatud oskused ja saavutage iseseisvus. Et teil ei läheks nii nagu minuga, minuga on kööga.
-
Külaline
Enamus naisi nii ehk naa müüvad ennast.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 09:22Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.Tõutäkk kirjutas: ↑12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist