Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:14
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:12
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:09 Miks need mehed korraga vaesed on? Seksi said, armunud olla said, kõik on hästi. Vaheldus hallis argipäevas olemas.
Ok, sõnastan siis niipidi. Vaesed naised, kes nende murtud südamete ja naistes pettunud meestega pärast tegelema peavad ja neile tõestama, et kõik naised ei ole litsakad, vaid on korralikke ja usaldusväärseid ka.
Keegi ei saanud teada ju, mis vahet sel on. Suhet polnud, järelikult kedagi ka ei petetud.
Mida sa targutad? Oma musta südametunnistust õigustad või? Suhe oli.Isegi 3 suhet oli. Ühele poolele jäeti mulje, et ollakse suhtes. Teine pool (naine) lasi ringi. Vaevalt neid suhteid ja armumisi oleks olnud kui proua oleks öelnud, et vot nüüd on niimoodi, et ma seksin teistega ka ja siis teen teie vahel valiku. Ja pakun välja, et suhted lõpetas ka naine. Lihtsalt ühel hetkel kas kadus midagi selgitama või teatas süüdimatult. Et kõik on läbi ja midagi selgitamata.
Mul kohati suguõdede käitumise pärast häbi. Ja siis siuanatakse mehi. Kellega need mehed siis petavad oma kaasasid. Ikka naistega.
Külaline

Tegelikult kerglasest naisest kiirgab litsakust ja nad lihtsalt jäetakse.
Liiderdajast mehega samamoodi. See on tunda ja veel pareminigi aru saada kui naisest, et tal on ka teisi. Keskealine mees ei suudagi mitut naist korraga rahuldada, hea, kui ühegagi hakkama saab. See ringitõmbamine siiski rohkem nooremate meeste teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:23
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:18
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:14 Tegelikult päris nii ei ole. Ka meestel on sees hing ja ka nemad saavad haiget. Ja mõnikord ka tugevamalt kui naised. Kui nende eluteele satub mitu sellist juhust ja kogemust kus neid lihtsalt ära kasutatakse (mis see muud on) muutuvad nemadki. Ei suuda enam naisi usaldada jne. Tekivad raskused suhete loomisel ja hoidmisel jne. Tegelikult on naised paras ussisugu :roll:
Mehed teevad naistele täpselt samamoodi ja keegi ei köhi ka selle peale, aga kui naised samaga vastavad, on nad kohe "ussisugu". Lahe topeltmoraal.
Sina oled "lahe". Selline mõnus vanamutt kelle areng on jäänud kuskile 12-13 aastase tasemele seisma. Täiskasvanulik on meeleheitlikult karjatata aga tema tegi kaaa. mitte ainult minaaaa. Talitse oma kibestunud meelt ja emotsioone. Ma arvan, et su mees pettis sind ja lõpuks läks üldse minema. Kes kannataks kooselu "draamamutiga". Eriti kui ta veel eriti hea välja ka ei näe.
Muuda suhtumist ja tuleb ka päike sinu ellu. Võibolla ka mõni mees kes ei peta :lol:
Sinu peegelpilt tuli siit praegu väga hästi välja, aitäh selle detailse kirjelduse eest. Ma lisaks sinna ka selle juurde, et su ebaterve huvi võõraste naiste suguelu vastu viitab ilmselgelt su oma vajakajäämistele. Oleks ka ehk pidanud omal ajal rohkem kogema, siis ei peaks teiste üle nii suurt kadedust tundma, kes elu vabamalt võtavad.
Külaline

Kellesse te kogu aeg armute? Mulle tundub, et armuda peab tahtma, muidu küll niivägq neid armumiseobjekte elus ette ei tule. Või olen ma lihtsalt liiga karastatud, või kindla maitsega.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:37
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:34
Liiderdajast mehega samamoodi. See on tunda ja veel pareminigi aru saada kui naisest, et tal on ka teisi. Keskealine mees ei suudagi mitut naist korraga rahuldada, hea, kui ühegagi hakkama saab. See ringitõmbamine siiski rohkem nooremate meeste teema.
Kui sa mõtled siin seksuaalset rahuldust, siis see ongi naise enda saada, kui naine ikka ei saa, siis ei suuda seda mitte üks mees teda rahuldada. Seisa vooditegudes rohkem enda eest ja ära pettu kui passiivselt ootasid teiselt mingit imet.
Sellega pean nõustuma. Partner võib võimelda palju suudab, aga kui mina ei suuda ennast vabaks lasta, siis tulemust ei ole.
Külaline

Justnimelt. Mehed tõmbavad ringi nooremas eas. KKeskeas mees üldjuhul enam ei tõmba. Tal on muud väärtused. Ta ei viitsi ja ei jaksa ka. Kuigi see viimane ei pruugi tõele vastata, sest iga erinev partner erutab ju :lol:
Aga mis on imelik. Ringi hakkavad tõmabama kesealised naised. Alates 40 ja mis veel kummalisem. Vallaliste turg on täis ka seksimaijaid 50-d ka. Nad kõik arvavad, et on mingi väärtus ja see, et neid mitu meest põrutavad teeb nad ihaldusväärseks ja neil on veel mingi väärtus. Ei ole kulla keskealised prouad. Teid lihtsalt kasutatakse. Keegi ei plaani teiega midagi pikemat. Ja ärge arvake, et teie praegune sekspartner ei saa aru, et te külastate ka teisi voodeid. Saab küll. Tal on lihtsalt ükskõik. Sest ta ei pea sinuga mingit plaani pikemat kui kas see nädalavahetus saame kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:18
Mehed teevad naistele täpselt samamoodi ja keegi ei köhi ka selle peale, aga kui naised samaga vastavad, on nad kohe "ussisugu". Lahe topeltmoraal.
Sina oled "lahe". Selline mõnus vanamutt kelle areng on jäänud kuskile 12-13 aastase tasemele seisma. Täiskasvanulik on meeleheitlikult karjatata aga tema tegi kaaa. mitte ainult minaaaa. Talitse oma kibestunud meelt ja emotsioone. Ma arvan, et su mees pettis sind ja lõpuks läks üldse minema. Kes kannataks kooselu "draamamutiga". Eriti kui ta veel eriti hea välja ka ei näe.
Muuda suhtumist ja tuleb ka päike sinu ellu. Võibolla ka mõni mees kes ei peta :lol:
Sinu peegelpilt tuli siit praegu väga hästi välja, aitäh selle detailse kirjelduse eest. Ma lisaks sinna ka selle juurde, et su ebaterve huvi võõraste naiste suguelu vastu viitab ilmselgelt su oma vajakajäämistele. Oleks ka ehk pidanud omal ajal rohkem kogema, siis ei peaks teiste üle nii suurt kadedust tundma, kes elu vabamalt võtavad.
Aga mida ta sinu kohta valesti ütles. Tõsi väljendusviis oli reljeefne ja liiga otsekohene. Arvan samuti. Igasse teemasse pole vaja karjatusi stiilis tema tegi ka ja topeltmoraal jne. Ja kuidas see sinu karjatus teemat edasi viis või mis ta sellele teemale juurde andis? Tee endale teema kuidas mehed tegid nii või naa.

Mis puudutab minu suguelu siis see on rahuldustpakkuv ja täis värve. Küll aga ei harrasta ma samaegselt erinevate partneritega seksi. Sinu karjatusest võib eeldada, et sinul selles suhtes tabusid ei ole. Sest vabanuds oli kohe varnast võtta. Mehed teevad ka. Topeltmoraal kui naised st sina ei või seda teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:53

Aga mida ta sinu kohta valesti ütles. Tõsi väljendusviis oli reljeefne ja liiga otsekohene. Arvan samuti. Igasse teemasse pole vaja karjatusi stiilis tema tegi ka ja topeltmoraal jne. Ja kuidas see sinu karjatus teemat edasi viis või mis ta sellele teemale juurde andis? Tee endale teema kuidas mehed tegid nii või naa.

Mis puudutab minu suguelu siis see on rahuldustpakkuv ja täis värve. Küll aga ei harrasta ma samaegselt erinevate partneritega seksi. Sinu karjatusest võib eeldada, et sinul selles suhtes tabusid ei ole. Sest vabanuds oli kohe varnast võtta. Mehed teevad ka. Topeltmoraal kui naised st sina ei või seda teha.
Ah et mida minu kohta valesti öeldi? See kirjeldus poleks rohkem mööda minna saanudki. See siin on juhtumisi anonüümne foorum, nii et seda naljakam on neid ettekujutusi lugeda. Siit tuleb väga hästi välja, mis kellegi ebakindlus ja hirm on. Surutakse teistele oma tõekspidamisi peale, et jumala eest keegi teisiti ei mõtleks ja endast ohtu ei kujutaks. Kui ma toon välja teise vaatenurga, siis tuleb kohe "tee oma teema". Tahaks elada oma kõlakojas edasi, kus kõik räägivad ühte juttu, sest kõik erinev on ohtlik. Ohustab nõrka minapilti ja enesehinnang on nii madal, et kellegi eriarvamus tõmbab kohe käima ja kukutakse huupi sõimama. Mine tee üks sahmakas ära, siis ei pea rohkem oma rahuldamatust foorumis teiste peal välja elama. Naljatilgad. Ma lähen nüüd võidupüha tähistama.
Külaline

Mitu sekspartnerit, aga kas saate orgasme ka või? Milleks seksite?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 16:06
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:53

Ah et mida minu kohta valesti öeldi? See kirjeldus poleks rohkem mööda minna saanudki. See siin on juhtumisi anonüümne foorum, nii et seda naljakam on neid ettekujutusi lugeda. Siit tuleb väga hästi välja, mis kellegi ebakindlus ja hirm on. Surutakse teistele oma tõekspidamisi peale, et jumala eest keegi teisiti ei mõtleks ja endast ohtu ei kujutaks. Kui ma toon välja teise vaatenurga, siis tuleb kohe "tee oma teema". Tahaks elada oma kõlakojas edasi, kus kõik räägivad ühte juttu, sest kõik erinev on ohtlik. Ohustab nõrka minapilti ja enesehinnang on nii madal, et kellegi eriarvamus tõmbab kohe käima ja kukutakse huupi sõimama. Mine tee üks sahmakas ära, siis ei pea rohkem oma rahuldamatust foorumis teiste peal välja elama. Naljatilgad. Ma lähen nüüd võidupüha tähistama.
Aga kuidas sellega ikka on millest teema oli? Oled keppinud korrga 2-4 mehega. Ma arvan, et oled. Sest mehed teevad kahhhhh
Külaline

[/quote]
Ok, sõnastan siis niipidi. Vaesed naised, kes nende murtud südamete ja naistes pettunud meestega pärast tegelema peavad ja neile tõestama, et kõik naised ei ole litsakad, vaid on korralikke ja usaldusväärseid ka.
[/quote]
Sellistest mitu-rauda-tules-kuskil on parem-naistest jäävadki maha ja manduvad sellisteks meesteks nagu see "lahutaaa, indevad, veini lürpivad neljaviiekümbised" lõugav sõnavaraga mees, kes elus ega naistes enam midagi head ei näe.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:48 Justnimelt. Mehed tõmbavad ringi nooremas eas. KKeskeas mees üldjuhul enam ei tõmba. Tal on muud väärtused. Ta ei viitsi ja ei jaksa ka. Kuigi see viimane ei pruugi tõele vastata, sest iga erinev partner erutab ju :lol:
Aga mis on imelik. Ringi hakkavad tõmabama kesealised naised. Alates 40 ja mis veel kummalisem. Vallaliste turg on täis ka seksimaijaid 50-d ka.
Kellega need neljaviiekümbised seksivad siis, kui keskealised mehed enam ei jaksa? Võtavad noorema? Kah võimalus, sest vanad mehed on kortsus ja väljaveninud tagumikuga kiilaspead.
Külaline

Sellistest mitu-rauda-tules-kuskil on parem-naistest jäävadki maha ja manduvad sellisteks meesteks nagu see "lahutaaa, indevad, veini lürpivad neljaviiekümbised" lõugav sõnavaraga mees, kes elus ega naistes enam midagi head ei näe.
Mis sa tema pärast muretsed. Pidi ju eluga väga rahul olema. Jaaniööl kell kaks öösel istub foorumis ja uhkustab, kuidas aga tinderimutte paneb. See tema jutt on rohkem fantaasia valdkonda liigitatav.
Külaline

Vallaliste turg on täis ka seksimaijaid 50-d ka.
Huvitav, Yxikmees rääkis siin aastaid, et menopausiealised mutid enam üldse ei seksi, aga nüüd on need põhiliiderdajad.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 11:50
Mis sa tema pärast muretsed. Pidi ju eluga väga rahul olema. Jaaniööl kell kaks öösel istub foorumis ja uhkustab, kuidas aga tinderimutte paneb. See tema jutt on rohkem fantaasia valdkonda liigitatav.
Perekooli räuskajast õeluskägu ka siia lennanud. Ja kohe röökima, targutama jne. Tema teab kohe kes on kes. Kes paneb Tinderimutte jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 11:52
Vallaliste turg on täis ka seksimaijaid 50-d ka.
Huvitav, Yxikmees rääkis siin aastaid, et menopausiealised mutid enam üldse ei seksi, aga nüüd on need põhiliiderdajad.
Iga kell usun enne Yxikut kui seda "kõigi naiste märga unenägu".
Külaline

Aga kuidas sellega ikka on millest teema oli? Oled keppinud korrga 2-4 mehega. Ma arvan, et oled. Sest mehed teevad kahhhhh
Olen olnud ainult püsisuhetes ühe inimesega korraga. Ei kahetse midagi, mul on praegu maailma parim partner ega vahetaks teda mitte kunagi millegi/kellegi vastu, aga mul on ka see mõttest läbi käinud, et oleks "enne meie ajaajarvamist" saanud põnevamalt ka elada. Mees tundis alguses sellepärast muret, et kas olen ikka suhteks valmis ja kas ma pikemalt ei taha vallaline olla. Ilmselgelt ma nii normaalset meest käest ei lasknud. :)

Ma ei kujuta ette, mis tunne oleks samal ajal 2-4 partneriga voodit jagada. Aga no jumala eest, kui inimesel huvi on ja aplust jagub, siis kütku. Igal juhul on see parem, kui pärast tõsises suhtes olles avastada, et tegelikult on ju elul veel midagi pakkuda. Sarved võiks enne maha joosta ning pole kellegi asi selle kohta uurida, et selle põhjal hukka mõista ja moraali lugeda. Pole tarvis oma põhimõtteid teistel kurgust alla suruda ning käuksuda, kuidas neil kohe terve oma soo pärast häbi on. See on puhas eneseupitamine, ei midagi muud. Kes tahab, on ühe partneriga, kes tahab, olgu või kümnega korraga. Ümbritsed ju ennast ikka nendega, kes on sinule sarnaste väärtustega ning see, mida kõrvalised isikud teevad, ei puutu üldse asjasse. Kui see nii väga korda läheb ja ei suuda teiste üle rõõmu tunda, kes oma elu valikutega rahul on, siis tuleks korra omale otsa vaadata, mis okas seal hinges torgib.
Külaline

Kui minul on suhte moodi asi. See tähendab seda, et ma olen kellegiga tutvunud. Suhtleme ja oleme ka voodit jaganud siis olen kustutanud kohe peale esimest voodiskäiku oma kontod. Ei ole enam nn turul ja ei vaata ka ise ringi. Minu jaoks on asi lihtne. Kui sa oled ühe inimesega siis oled ühe inimesega ja keskendud temale. Teisiti polegi võimalik, et see tutvus areneks millegiks tõsisemaks. Kui ei tule välja siis ei tule välja. Lähme laiali ja kui veab tutvume uue toreda inimesega.
Mingeid kokkulepeid pole vaja. Eeldan seda ka oma partnerilt. Kuigi tänapäeval on mõistlik üle küsida kas parner käitub samamoodi või mainida talle, et mina olen kõik oma uksed sulgenud ja loodan, et ka sina. Kui peale seda. Olenemata kas on seda vestlust olnud või mitte avastan kaaslase kuskilt suhtlusportaalist või kuulen, et tutvutakse edasi on minu poolt tingimusteta lõpp. Mitte mingit varianti selgitusteks pole. Ükskõik kui valus mul oleks. Suhte eelduseks on usaldus ja kui seda rikutakse siis ei olegi enam lihtsalt midagi. Ma võin paljude veidruste, pahedega leppida, aga mitte sellega, et minu selja taga toimub midagi sellist. Ei ole minagi ideaalne, aga ühte saan ma alati oma kaaslasele lubada ja olen sellest terve elu kinni pidanud. Ma ei peta kaaslast. Ja ei käitu ka nii, et oleks mingit kahtlust. Proovige ka. Nii on tegelikult päris kerge elada. Reaalses elus on paraku nii, et on suhetes petis petab ka muudes asjades.
Naine olen muidu. Ja vanust on 41 aastat. See paistab siin kõiki huvitavat.
Külaline

Petmine pole ok, aga kui kokku lepitud, et avatud suhe, siis ei häiri, ise ei hooli teistest, aga kui mees tahab ja mina saan piisavalt seksi ja tähelepanu siis ei näe põhjust kadetseda
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 19:03 Petmine pole ok, aga kui kokku lepitud, et avatud suhe, siis ei häiri, ise ei hooli teistest, aga kui mees tahab ja mina saan piisavalt seksi ja tähelepanu siis ei näe põhjust kadetseda
Ei saanud aru. Kui mees suudab sinu ära rahuldada ja tähelapanu pöörab siis võib ta ka teistega magada. Kas sain õigesti aru? Või sul pole vahet kes kellega ja kuipalju magab. Magad sina ja magab mees ja ongi nn avatud suhe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, kiisu, Triibu ja 6 külalist