Eestis ei olegi asja, mida mõni rumal naine ära ei ostaks

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen ka kuulnud sellest, et kui vähe või ebaregulaarselt süüa, läheb kõik rasvaks. Aga ma ei saa aru sellest ikka. Nt kui ei saa millegi pärast süüa, nt haiguse või vangi võtmise tõttu. Need inimesed ju kõhnuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 09:14 Olen ka kuulnud sellest, et kui vähe või ebaregulaarselt süüa, läheb kõik rasvaks. Aga ma ei saa aru sellest ikka. Nt kui ei saa millegi pärast süüa, nt haiguse või vangi võtmise tõttu. Need inimesed ju kõhnuvad.
Jah kõhnuvad senikaua kui ei söö, aga kui hiljem natukenegi rohkem(normaalselt) süüa, siis talletubki kõik rasvaks. Sellepärast ei soovitatagi neid ekstreemseid dieete lühiajaliselt. Sest hiljem tuleb juurde ja topelt. Ma nüüd paksuna ka suudan max 2 päeva nö nälgida siis kaal kukub lausa 2-3 kg. Aga mina kauem näljas olla ei suuda. Ja see sama kaal või isegi rohkem on ka kahe päevaga tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 00:39 Vaatasin pildid üled. Keskealised hullunud aga tühjade pikudega mitte just kenad keskealised prouad kelledel vist erilist lööki pole. Nüüd siis huinamuina teele asunud. Seal armastavad neid kõik. Raha eest. :lol:
Miks arvad, et nende keskealiste unistus on, et neil "oleks lööki"? Tundub kinnisidee sul lausa?
Keskealisena ütlen sulle, et me saame väga hästi aru, et pole enam turul esimesel riiulil ja see pole ka oluline. Teiste jaoks on juba elatud küll, nüüd tahakski midagi ka enda hingele. Nii lihtne see ongi.
Ei, ma pole päris selliste ürituste sihtgrupp, aga saan neist "tühjade pilkudega naistest" väga hästi aru. Hingerahu tahaks, rahu tahaks, puhata tahaks.
Mehed lähevad teistpidi lolliks, ostavad omale sportauto ja liibuvad püksid ning leiavad, et nemad küll veel vanad pole.

Võiks hoopis filosoofilisemalt läheneda, et kuidas see nii on läinud, et keskealistena leitakse, et elu on valesti elatud? Miks naised (ja mehed) nii tunnevad? Millised ühiskondlikud dogmad on naisi suunanud varem ja suunavad praegu?
Seda, et naist peetakse ühiskonnas alaväärseks olendiks, nägime ka ERR aastavahetuse etendusest, kabareest, nagu nad seda nimetasid. Ja siin võibki olla põhjus, miks keskealine naine metsa nälgima läheb või muudes uugapuugades osaleb.
Sest nii tunneb ta vähem alaväärsust. Ta tunnneb seal, et temast hoolitakse ja ta on oluline.
Õis
Kontakt:

Postitus Postitas Õis »

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 09:21
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 09:14 Olen ka kuulnud sellest, et kui vähe või ebaregulaarselt süüa, läheb kõik rasvaks. Aga ma ei saa aru sellest ikka. Nt kui ei saa millegi pärast süüa, nt haiguse või vangi võtmise tõttu. Need inimesed ju kõhnuvad.
Jah kõhnuvad senikaua kui ei söö, aga kui hiljem natukenegi rohkem(normaalselt) süüa, siis talletubki kõik rasvaks. Sellepärast ei soovitatagi neid ekstreemseid dieete lühiajaliselt. Sest hiljem tuleb juurde ja topelt. Ma nüüd paksuna ka suudan max 2 päeva nö nälgida siis kaal kukub lausa 2-3 kg. Aga mina kauem näljas olla ei suuda. Ja see sama kaal või isegi rohkem on ka kahe päevaga tagasi.
Külaline

Ei näinud tühje pilke, täiesti tavalised naised, sära oli täitsa silmas olemas. Selles eas tehaksegi midagi uut, teistmoodi, et end üles raputada eluaegsest nüristavast lapsed-kodu-töö rutiinist. Kes oled sina, et neid südistada selles? Eks nälgimine ei ole tõesti parim viis, seda küll.
Külaline

Ja ma ei näinud ka mingeid pakse.
Külaline

Isegi mehi on piltidel. Ja tõesti väga rõõmsad näod, rõõmsamad kindlasti kui enamikel naistel.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 10:30 Ei näinud tühje pilke, täiesti tavalised naised, sära oli täitsa silmas olemas. Selles eas tehaksegi midagi uut, teistmoodi, et end üles raputada eluaegsest nüristavast lapsed-kodu-töö rutiinist. Kes oled sina, et neid südistada selles? Eks nälgimine ei ole tõesti parim viis, seda küll.
ja jaa kristallide laadimine, väestamine ja muu säärane tegevus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 08:53
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 07:14Teiseks. Minu vanaema, kes oli sõjaaja üle elanud, oli tohutu paks (ei ütle seda kuidagi negatiivselt, vaid lihtsalt nendin). Kusjuures ta ei söönudki eriti palju. Minu küsimise peale ta rääkis, et sõjaajal pidi ta üksvahe nälgima, sest toitu polnud, andis kogu toidu lastele. Ja kui jälle süüa sai, siis organism oli harjunud iga rasvagrammi talletama ja nii ta paksuks läkski. Ning pani südamele, et me ei nälgiks - sest kõige kindlam viis pärast paksuks minna on niisugune umbes nädalapikkune nälgimine. Seega need näljutamislaagrid on parim viis pärast ülekaalu sattuda.

Nõus. Ma olen ka oma kaalu ja tervise sellega tuksi keeranud. Nooremana nälgisin tihti. Küll mitte meelega aga vot seda isu väga polnud. Nii võisingi päevade viisi elada vaid kohvi ja paari võileiva peal.

Nüüd 35sena maadlen ülekaaluga, mis ei taha kohe üldse mitte alla minna. Isegi mitte toitumiskavaga. Eks ma nüüd paksuna harrastan ka vahel seda, et söön väga vähe aga kaal hoolimata sellest ei lange. Jube raske on ennast näiteks hommikusööki sööma sundida.

Targad räägivad, et keha läheb lõpuks ellujäämise reziimile ja siis iga amps mis saab, talletatakse rasvaks, sest organism ei tea, millal jälle süüa saab.
Ma olin hilisteismelisena väga kaootilise söömisega, küll unustasin, küll polnud aega ja alakaalus seetõttu. Täiskasvanuna hakkasin normaalselt toituma ja ikka alakaalus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 13:32
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 08:53
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 07:14Teiseks. Minu vanaema, kes oli sõjaaja üle elanud, oli tohutu paks (ei ütle seda kuidagi negatiivselt, vaid lihtsalt nendin). Kusjuures ta ei söönudki eriti palju. Minu küsimise peale ta rääkis, et sõjaajal pidi ta üksvahe nälgima, sest toitu polnud, andis kogu toidu lastele. Ja kui jälle süüa sai, siis organism oli harjunud iga rasvagrammi talletama ja nii ta paksuks läkski. Ning pani südamele, et me ei nälgiks - sest kõige kindlam viis pärast paksuks minna on niisugune umbes nädalapikkune nälgimine. Seega need näljutamislaagrid on parim viis pärast ülekaalu sattuda.

Nõus. Ma olen ka oma kaalu ja tervise sellega tuksi keeranud. Nooremana nälgisin tihti. Küll mitte meelega aga vot seda isu väga polnud. Nii võisingi päevade viisi elada vaid kohvi ja paari võileiva peal.

Nüüd 35sena maadlen ülekaaluga, mis ei taha kohe üldse mitte alla minna. Isegi mitte toitumiskavaga. Eks ma nüüd paksuna harrastan ka vahel seda, et söön väga vähe aga kaal hoolimata sellest ei lange. Jube raske on ennast näiteks hommikusööki sööma sundida.

Targad räägivad, et keha läheb lõpuks ellujäämise reziimile ja siis iga amps mis saab, talletatakse rasvaks, sest organism ei tea, millal jälle süüa saab.
Ma olin hilisteismelisena väga kaootilise söömisega, küll unustasin, küll polnud aega ja alakaalus seetõttu. Täiskasvanuna hakkasin normaalselt toituma ja ikka alakaalus.
Ma olin ka. Isegi 20.ndate alguses ka veel pooled päecad ei söönud. Kuni 31 aastaseni olin alakaalus. Siis aga hakkas vaikselt ligi hiilima. Nüüd peagi 36 sena päris hädas.
Esimese lapse sain 25selt. See läks ilusti maha tagasi ruttu. Teise nüüd sain aasta tagasi 35selt. Ja ma olin sünnitama minnes kergem, kui ma nüüd aastase lapsega.
Ei saa nagu AIH ka süüdistada, sest see diagnoositi juba 8 aastat tagasi ja rohud muutunid ei ole.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 09 Jaan 2025 08:39 Siis lähevad uuesti näljutamislaagrisse, et kõhnaks saada, "esimene kord ei aidanud, tuleb ikka mitu korda käia". Äriidee missugune.
Ja teine kord on "osaluspanus" juba korda 2. Nõid, guru, suur juht ja vaimse teekonna teenäitaja ostab veel ühe laeka kuhu saab kortsus 50 euroseid pressida.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 10:06
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 00:39 Vaatasin pildid üled. Keskealised hullunud aga tühjade pikudega mitte just kenad keskealised prouad kelledel vist erilist lööki pole. Nüüd siis huinamuina teele asunud. Seal armastavad neid kõik. Raha eest. :lol:
Miks arvad, et nende keskealiste unistus on, et neil "oleks lööki"? Tundub kinnisidee sul lausa?
Keskealisena ütlen sulle, et me saame väga hästi aru, et pole enam turul esimesel riiulil ja see pole ka oluline. Teiste jaoks on juba elatud küll, nüüd tahakski midagi ka enda hingele. Nii lihtne see ongi.
Ei, ma pole päris selliste ürituste sihtgrupp, aga saan neist "tühjade pilkudega naistest" väga hästi aru. Hingerahu tahaks, rahu tahaks, puhata tahaks.
Mehed lähevad teistpidi lolliks, ostavad omale sportauto ja liibuvad püksid ning leiavad, et nemad küll veel vanad pole.

Võiks hoopis filosoofilisemalt läheneda, et kuidas see nii on läinud, et keskealistena leitakse, et elu on valesti elatud? Miks naised (ja mehed) nii tunnevad? Millised ühiskondlikud dogmad on naisi suunanud varem ja suunavad praegu?
Seda, et naist peetakse ühiskonnas alaväärseks olendiks, nägime ka ERR aastavahetuse etendusest, kabareest, nagu nad seda nimetasid. Ja siin võibki olla põhjus, miks keskealine naine metsa nälgima läheb või muudes uugapuugades osaleb.
Sest nii tunneb ta vähem alaväärsust. Ta tunnneb seal, et temast hoolitakse ja ta on oluline.
See kabaree oli sallijate, õigete inimeste ja üleüldse eliidi tehtud. Mille üle kurdad?
Mitte keegi siin riigis ei alaväärista naisi rohkem kui naised iseennast. Ja läbi selle ka mehi. Mis tulemust sa siis tahaksid? Et mees oleks elulõpuni oma kibestunud, ahne ja küüned enda poole olendi ori?
Külaline

Kas nii saaks ka kaalu juurde võtta, kui olen alakaalus? Lähen sinna laagrisse. Nädal näljas. Ja siis hakkab kaalu kogunema pärast? Süües sama palju, kui praegu?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 16:10 Kas nii saaks ka kaalu juurde võtta, kui olen alakaalus? Lähen sinna laagrisse. Nädal näljas. Ja siis hakkab kaalu kogunema pärast? Süües sama palju, kui praegu?
Ei nii ei saa, vaja on teada õigeid võlusõnu, millega toit enne ära väestatakse. Aga seanss maksab kõigest 169 eurot ja me leiame sinu problemile lahenduse. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 10:30 Ei näinud tühje pilke, täiesti tavalised naised, sära oli täitsa silmas olemas. Selles eas tehaksegi midagi uut, teistmoodi, et end üles raputada eluaegsest nüristavast lapsed-kodu-töö rutiinist. Kes oled sina, et neid südistada selles? Eks nälgimine ei ole tõesti parim viis, seda küll.
Sellised äraselatatud ja pool totakad näoilmed. Pilgud olid sellised nagu on hullumeelsetel. Ja mida nad ka on, sest ainult hullumeelne käib kalli raha eest selliseid asju oma ellu tekitamas. Vean kihla, et pooled on juba oma abielu klahutanud, sest aeg on endale elada ja ässitavad seda teist poolt ka. Käime kõik koos seda teekonda :lol: :lol: :lol:
Külaline

Miks neid osa on seal tavariietes ja osa venepärastes hõlstides?
Külaline

Suur aitäh TA-le selle lingi eest! Mina olen siiamaani kobanud pimeduses ja ei teadnudki, et sellised imeasjad olemas on. Nüüd lugesin kõikide sündmuste kirjeldused läbi ja sain naiste omast teada, et seal tehakse 515 € eest (kui hiljaks jääd, siis 545 € eest) väekoopa massaaži. Mina lähen kindlasti. Kui see tehtud, siis istun nädal aega pimedas toas ja söön käsikaudu seda, mida ise kaasa võtsin ja külmkappi panin. Ja siis saab minust uus inimene.
Külaline

Kunagi nägin filmi sexguru vms. See "guru" värk ongi vanemate meeste poolt selleks välja mõeldud, et nad noorte naiste käest seksi saaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 10:51 Kunagi nägin filmi sexguru vms. See "guru" värk ongi vanemate meeste poolt selleks välja mõeldud, et nad noorte naiste käest seksi saaks.
Ah, ära plära! Sinna "väekoopa mudimisele" tulevad 500 euro eest ikka 40+ mammid, vean kihla.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 10:55Ah, ära plära! Sinna "väekoopa mudimisele" tulevad 500 euro eest ikka 40+ mammid, vean kihla.
Väekoopasse tulevad tõesti keskealised naised, see sexguru näide oli natukene nagu teema vahetus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 10 külalist