Kuidas see siia puutub?
Eestis ei olegi asja, mida mõni rumal naine ära ei ostaks
-
Külaline
-
Külaline
Jutustage jah milliseid imelisi koolitusi veel tehakse! Ega me kõik sinna tallu mahu.
-
Külaline
Mis ajast 40 pluss mammi on?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:55Ah, ära plära! Sinna "väekoopa mudimisele" tulevad 500 euro eest ikka 40+ mammid, vean kihla.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:51 Kunagi nägin filmi sexguru vms. See "guru" värk ongi vanemate meeste poolt selleks välja mõeldud, et nad noorte naiste käest seksi saaks.
-
Külaline
Mõni juba 25 mammi. Mine vaata liivakastide ümbruses korrusmajades.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 11:43Mis ajast 40 pluss mammi on?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:55Ah, ära plära! Sinna "väekoopa mudimisele" tulevad 500 euro eest ikka 40+ mammid, vean kihla.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:51 Kunagi nägin filmi sexguru vms. See "guru" värk ongi vanemate meeste poolt selleks välja mõeldud, et nad noorte naiste käest seksi saaks.
-
Külaline
Mammi on pigem jah nagu elustiil, mitte vanus. Mirtel Pohlale, Evelin Võigemastile või Anu Saagimile ju mammi ei ütleks.
-
Külaline
No näiteks nii. "Guru" korraldab suvel "tantralaagri", sinna kogunevad igas vanuses naised, kes maksavad selle eest raha, et nad sinna koguneda saaks. "Guru" räägib neile tarka ja sügavmõttelist juttu. Valib välja mõne noorema ja ütleb siis, et paha aura ja paha vaim on sinu üle võimust võtnud....aga mul on lahendus ja ma saan sind aidata ning paha vaimu välja ajada. Mul on selleks üks "võlukepp" ja see tuleb paha vaimu väljaajamiseks sisestada...teate küll kuhu. Naine mõtleb, et kui juba "guru" nii räägib, siis tuleb ju tema õpetuse järgi tegutseda. Algabki paha vaimu väljaajamine, mille käigus sisestatakse "võlukepp" teadagi kuhu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 11:42Kuidas see siia puutub?
-
Külaline
Siin mudib tädi.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:44No näiteks nii. "Guru" korraldab suvel "tantralaagri", sinna kogunevad igas vanuses naised, kes maksavad selle eest raha, et nad sinna koguneda saaks. "Guru" räägib neile tarka ja sügavmõttelist juttu. Valib välja mõne noorema ja ütleb siis, et paha aura ja paha vaim on sinu üle võimust võtnud....aga mul on lahendus ja ma saan sind aidata ning paha vaimu välja ajada. Mul on selleks üks "võlukepp" ja see tuleb paha vaimu väljaajamiseks sisestada...teate küll kuhu. Naine mõtleb, et kui juba "guru" nii räägib, siis tuleb ju tema õpetuse järgi tegutseda. Algabki paha vaimu väljaajamine, mille käigus sisestatakse "võlukepp" teadagi kuhu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 11:42Kuidas see siia puutub?
-
Külaline
Ehk need inimesed käivad nagu teatrit vaatamas, tegelt ei usugi.
-
Külaline
See nädal aega üksi ja pimedas tundub täitsa põnev. Hind on küll ulme.
-
Külaline
Näe, Ants jälle oma olematu huumorimeelega.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:44No näiteks nii. "Guru" korraldab suvel "tantralaagri", sinna kogunevad igas vanuses naised, kes maksavad selle eest raha, et nad sinna koguneda saaks. "Guru" räägib neile tarka ja sügavmõttelist juttu. Valib välja mõne noorema ja ütleb siis, et paha aura ja paha vaim on sinu üle võimust võtnud....aga mul on lahendus ja ma saan sind aidata ning paha vaimu välja ajada. Mul on selleks üks "võlukepp" ja see tuleb paha vaimu väljaajamiseks sisestada...teate küll kuhu. Naine mõtleb, et kui juba "guru" nii räägib, siis tuleb ju tema õpetuse järgi tegutseda. Algabki paha vaimu väljaajamine, mille käigus sisestatakse "võlukepp" teadagi kuhu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 11:42Kuidas see siia puutub?
-
Külaline
500-euroste piletitega? Ise ka usud, et nad ei usu?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:01 Ehk need inimesed käivad nagu teatrit vaatamas, tegelt ei usugi.
-
Külaline
Miks mitte? Reisil kulutad ühe nädala eest 5x rohkem. Erinevad kogemused rikastavad.
-
Külaline
Need nn mehed ongi õnnelikud. Tööl ei käi,sest vaime inimene ei tee tööd. Kaasteelisest naine annab peavarju, natuke raha kanep jaoks. Saab ka seksivärki. Elu on lill. Ikkagi hingesugulased.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 10:39 Isegi mehi on piltidel. Ja tõesti väga rõõmsad näod, rõõmsamad kindlasti kui enamikel naistel.
-
Külaline
Vaata pilte. Vaata peeglisse.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 11:43Mis ajast 40 pluss mammi on?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:55Ah, ära plära! Sinna "väekoopa mudimisele" tulevad 500 euro eest ikka 40+ mammid, vean kihla.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:51 Kunagi nägin filmi sexguru vms. See "guru" värk ongi vanemate meeste poolt selleks välja mõeldud, et nad noorte naiste käest seksi saaks.
-
Külaline
Peeglis on ilus naine. Tuttavad selles eas samuti.
Pane endale veel hahaasid, sa oled nii vaimukas.
-
Külaline
Saledatele üle 40a ei öelda mammi. Kui pontšik, siis võid olla juba 35a mammi. Mu arust on nii.
-
Külaline
iga kolmas perekond Eestis ostab Tupperwaret. Eks seda ka ikka naised ostsid
https://www.postimees.ee/8169969/lopuag ... stis-edasi
https://www.postimees.ee/8169969/lopuag ... stis-edasi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist