Kuidas näha KV.ee kuulutust mis ei ole aktiivne?

vana hea klassika
Vasta
Õie
Kontakt:

Kuidas näha KV.ee kuulutust mis ei ole aktiivne?

Postitus Postitas Õie »

Et siis googles on kv.ee kuulutus olemas, näitab ka esimesi lauseid, aga lingile vajutades viib lihtsalt KV esilehele, mitte konkreetsele kuulutusele. Ma mäletan, et kunagi oli mingi nipp, kuidas neid kuulutusi ikkagi näha, kas enam ei ole?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Varem sai jah valida lingile vajutades "puhverdatud" ja viskas kuulutuse lahti, aga enam seda varianti ei ole. Mina neid lahti teha ei oska, mis mitteaktiivsed on.
Kikukaku112
Kontakt:

Postitus Postitas Kikukaku112 »

Googeldad korteri/maja välja ja vajutad sinna kolmele täpile esimesel kv real. Siis tulevad lahti jaga salvesta ja tagasiside. Vajutad jaga peale ja siis tekib sinna link mille kopeerid ja avad uues aknas. Enamus kuulutusi tulevad nii lahti.
Külaline

Kikukaku112 kirjutas: 11 Jaan 2025 18:38 Googeldad korteri/maja välja ja vajutad sinna kolmele täpile esimesel kv real. Siis tulevad lahti jaga salvesta ja tagasiside. Vajutad jaga peale ja siis tekib sinna link mille kopeerid ja avad uues aknas. Enamus kuulutusi tulevad nii lahti.
Kahjuks ei tulnud.
Kikukaku112
Kontakt:

Postitus Postitas Kikukaku112 »

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 19:12
Kikukaku112 kirjutas: 11 Jaan 2025 18:38 Googeldad korteri/maja välja ja vajutad sinna kolmele täpile esimesel kv real. Siis tulevad lahti jaga salvesta ja tagasiside. Vajutad jaga peale ja siis tekib sinna link mille kopeerid ja avad uues aknas. Enamus kuulutusi tulevad nii lahti.
Kahjuks ei tulnud.
Veider. Ma ise proovisin paljude erinevate kulutustega ja vb ainul paar tükki ei tulnud nii lahti.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Kui ise varem vaadanud, siis äkki näeb ajaloost?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas kasutaja »

Parem-klikk google tulemusel, valid Copy link, võtad uue tab-i lahti ja ctrl+v või paste/kleebi aadress
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 19:12Kahjuks ei tulnud.
Millist tahad, proovime ka
Külaline

Seal lingil on tavaliselt lõpus üks number, mis on selle kinnisvarakuulutuse kood - ma olen selle numbri sealt võtnud ja siis seal kinnisvara lehel otsingusse pannud, siis annab kätte selle kuulutuse.
Õie
Kontakt:

Postitus Postitas Õie »

See numbri kasutamine töötas! Suurepärane, aitäh sulle!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], kahupea, rucola, Tolmukübe ja 3 külalist