Kuidas näha KV.ee kuulutust mis ei ole aktiivne?
Kuidas näha KV.ee kuulutust mis ei ole aktiivne?
Et siis googles on kv.ee kuulutus olemas, näitab ka esimesi lauseid, aga lingile vajutades viib lihtsalt KV esilehele, mitte konkreetsele kuulutusele. Ma mäletan, et kunagi oli mingi nipp, kuidas neid kuulutusi ikkagi näha, kas enam ei ole?
-
Külaline
Varem sai jah valida lingile vajutades "puhverdatud" ja viskas kuulutuse lahti, aga enam seda varianti ei ole. Mina neid lahti teha ei oska, mis mitteaktiivsed on.
-
Kikukaku112
- Kontakt:
Googeldad korteri/maja välja ja vajutad sinna kolmele täpile esimesel kv real. Siis tulevad lahti jaga salvesta ja tagasiside. Vajutad jaga peale ja siis tekib sinna link mille kopeerid ja avad uues aknas. Enamus kuulutusi tulevad nii lahti.
-
Külaline
Kahjuks ei tulnud.Kikukaku112 kirjutas: ↑11 Jaan 2025 18:38 Googeldad korteri/maja välja ja vajutad sinna kolmele täpile esimesel kv real. Siis tulevad lahti jaga salvesta ja tagasiside. Vajutad jaga peale ja siis tekib sinna link mille kopeerid ja avad uues aknas. Enamus kuulutusi tulevad nii lahti.
-
Kikukaku112
- Kontakt:
Veider. Ma ise proovisin paljude erinevate kulutustega ja vb ainul paar tükki ei tulnud nii lahti.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 19:12Kahjuks ei tulnud.Kikukaku112 kirjutas: ↑11 Jaan 2025 18:38 Googeldad korteri/maja välja ja vajutad sinna kolmele täpile esimesel kv real. Siis tulevad lahti jaga salvesta ja tagasiside. Vajutad jaga peale ja siis tekib sinna link mille kopeerid ja avad uues aknas. Enamus kuulutusi tulevad nii lahti.
Kui ise varem vaadanud, siis äkki näeb ajaloost?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Parem-klikk google tulemusel, valid Copy link, võtad uue tab-i lahti ja ctrl+v või paste/kleebi aadress
-
Külaline
Millist tahad, proovime kaKülaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 19:12Kahjuks ei tulnud.
-
Külaline
Seal lingil on tavaliselt lõpus üks number, mis on selle kinnisvarakuulutuse kood - ma olen selle numbri sealt võtnud ja siis seal kinnisvara lehel otsingusse pannud, siis annab kätte selle kuulutuse.
See numbri kasutamine töötas! Suurepärane, aitäh sulle!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 8 külalist