On ju suur vahe, kas valid oma soovi järgi mehe ja võid iga kell lõpetada või siis tuleb leppida igasugustega kel raha näpu vahel.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 09:22Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.Tõutäkk kirjutas: ↑12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Mina näiteks võiksin küll sel moel omale naisterahva kostile võtta.
Tahan abielu lahutada, kuid rahaliselt lihtsalt ei ole võimalik uuesti alustada kõike.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Aga on ka suur vahe, kas on oma raha ja teen mis tahan. Olgu siis teenitud, kuidas tahes. Või pead mingi jobu pilli järgi tantsima. Põhimõtteliselt 24/7 töö, aga olematu raha eest. Sest kui rikka mehe sa ikka niimoodi ära lohistad. Reaalsuses ilmselt paraja näljaroti..Tõutäkk kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:42On ju suur vahe, kas valid oma soovi järgi mehe ja võid iga kell lõpetada või siis tuleb leppida igasugustega kel raha näpu vahel.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 09:22Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.Tõutäkk kirjutas: ↑12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
-
Külaline
Räägi enda eest.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:20Enamus naisi nii ehk naa müüvad ennast.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 09:22Äkki siis parem juba kohe tänavale minna ja seksi müüa? Oleks vähemalt iseenda peremees.Tõutäkk kirjutas: ↑12 Jaan 2025 07:41 No TA võiks siis lapsed jätta isale ja ise elatist maksta. Ja korterit poleks vaja üldse üürida, löögu tutvumisportaal lahti ja otsigu meest kes teda kohe enda juurde võtaks. Üüri ja toidu eest maksma ei peaks ju kui panustab kodutöödesse. Oma raha jääks endale. Kui see ei sobi või hiljem enam ei sobi saaks ju järgmise ja järgmise otsida, vajadusel iga kell. Muidugi võib mees ka ära tüdineda ja suhte lõpetada. Naistel see ju sel moel kaaslast lihtne leida. Saaks ju sel viisil ka nt liblikaid taga ajada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 2 külalist