Edulood
-
Külaline
Mina võiksin oma "karjäärist" raamatu kirjutada. Ja saaksin rikkaks tõenäoliselt. Suhteliselt lühikese aja jooksul nägin ja ka osalsesin selles maailmas üsna agaralt. Loomad kui öelda oleks loomade solvamine. Minu edulugu seisneb selles, et lahkusin sellest mängust seal. Kustutasin oma mälust selle peatüki. Kaaslase leidsin mujalt ja suhteliselt juhuslikult. Tema õnneks sellel karusellil tiirelnud pole.
-
Edulugu
Edulugusid polegi? Kummaline?
Mina olen 2 kaaslast leidnud. Mõlemaga olin üle 5 a koos. Ühega ka laps. Mõlemad väga toredad ja head inimesed. Aga ele teeb oma korrektiivid ja läks nagu läks. Seega usun, et on võimalik leida ja olen ühes portaalis tagasi.
Mina olen 2 kaaslast leidnud. Mõlemaga olin üle 5 a koos. Ühega ka laps. Mõlemad väga toredad ja head inimesed. Aga ele teeb oma korrektiivid ja läks nagu läks. Seega usun, et on võimalik leida ja olen ühes portaalis tagasi.
-
Külaline
Misasja, mis väljend see veel? Kui vana sa oled? Mingist vanadekodust heietad oma seiklusi?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 18:06järgmisel päeval saime kokku ja ader juba kündis vagu
-
Külaline
Hästi ader künnab vagu üles küntud saab see pragu ja kui pikalt hullatud saab seeme sisse külvatud.
Aga miks siia teemasse ei tule kogemusi. Häbenetakse? vuihh ega mina nüüd küll
netist suhteid otsi
-
Külaline
No mina näen siin teemas üsna mitmeid kogemusi. Sa loed valikuliselt, et ei näe?
Aga ok, minu kogemus on enamuse jaoks vastubõetamateu. Koroonakevadel hakkas kodukontoris (lapsed suured, üksi suures majas) igav ja tegin endale ihasse konto. Kirjutasin paljudega, osadega ka kohtusin, esimene kord kuskil neutraalsel pinnal, kui sobisime, siis hiljem ka voodis. Mõned jäid ühekordseks, mõnedele kohtusin korduvalt. Mingit püsisuhet ma ei otsinud ja ei tahtnud. 3 aastat hiljem oli järjekordne tüüp mu iha postkastis. Peletasin teda eemale, ei olnud kokkusaamise tuju. Ta oli järjekindel. Lõpuks ikka kohtusime. Päev hiljem olime juba voodis. Ja nüüdseks oleme pea kaks aastat koos elanud. Siiani imestan vahel, et mismoodi ta mu nii ära nõidus, et ma nõus olin koos elama. Aga ma ei kahetse, meil on siiani koos väga tore.
-
Külaline
Kõik ei saagi kõike mõista, ära seepärast kurvasta. Nagu ma kohe ütlesin, minu lugu ongi paljudele vastuvõetamatu.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:28 Postitus on kustutatud
Minu jaoks ei ole vastuvõetamtu. Vastupidi. Kusjuures usun, et IHA-s ei olegi kõik perverdid nagu arvatakse. Vastupidi. Seal on mõningad tegelased hoopis ausamad kui Amoremis, Tinderis jne. Ütlen saladuskatteKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:26No mina näen siin teemas üsna mitmeid kogemusi. Sa loed valikuliselt, et ei näe?
Aga ok, minu kogemus on enamuse jaoks vastubõetamateu. Koroonakevadel hakkas kodukontoris (lapsed suured, üksi suures majas) igav ja tegin endale ihasse konto. Kirjutasin paljudega, osadega ka kohtusin, esimene kord kuskil neutraalsel pinnal, kui sobisime, siis hiljem ka voodis. Mõned jäid ühekordseks, mõnedele kohtusin korduvalt. Mingit püsisuhet ma ei otsinud ja ei tahtnud. 3 aastat hiljem oli järjekordne tüüp mu iha postkastis. Peletasin teda eemale, ei olnud kokkusaamise tuju. Ta oli järjekindel. Lõpuks ikka kohtusime. Päev hiljem olime juba voodis. Ja nüüdseks oleme pea kaks aastat koos elanud. Siiani imestan vahel, et mismoodi ta mu nii ära nõidus, et ma nõus olin koos elama. Aga ma ei kahetse, meil on siiani koos väga tore.
-
Külaline
Ma eelistan inimestega reaalses elus tutvuda.
-
Külaline
Jah, ka mina arvan, et seal on seltskond mõnes mõttes ausam. Saab kohe teada, mis huvid kellelgi on ja otsustada, kas tahad suhelda, kas on mingit klappi huvides.Uudistaja kirjutas: ↑12 Jaan 2025 22:19Minu jaoks ei ole vastuvõetamtu. Vastupidi. Kusjuures usun, et IHA-s ei olegi kõik perverdid nagu arvatakse. Vastupidi. Seal on mõningad tegelased hoopis ausamad kui Amoremis, Tinderis jne. Ütlen saladuskatteKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:26No mina näen siin teemas üsna mitmeid kogemusi. Sa loed valikuliselt, et ei näe?
Aga ok, minu kogemus on enamuse jaoks vastubõetamateu. Koroonakevadel hakkas kodukontoris (lapsed suured, üksi suures majas) igav ja tegin endale ihasse konto. Kirjutasin paljudega, osadega ka kohtusin, esimene kord kuskil neutraalsel pinnal, kui sobisime, siis hiljem ka voodis. Mõned jäid ühekordseks, mõnedele kohtusin korduvalt. Mingit püsisuhet ma ei otsinud ja ei tahtnud. 3 aastat hiljem oli järjekordne tüüp mu iha postkastis. Peletasin teda eemale, ei olnud kokkusaamise tuju. Ta oli järjekindel. Lõpuks ikka kohtusime. Päev hiljem olime juba voodis. Ja nüüdseks oleme pea kaks aastat koos elanud. Siiani imestan vahel, et mismoodi ta mu nii ära nõidus, et ma nõus olin koos elama. Aga ma ei kahetse, meil on siiani koos väga tore., et ka mul on olnud väga ägedaid kogemusi IHA-ga. Tõsi sulgesin selle konto kuna tüdinesin sellest.
Mind ei häiri ka perverdid - las nad olla oma kiiksuga, need kiiksud öeldakse seal ju otse välja ja otsitakse sarnaste huvidega inimest. Las otsivad omasuguseid.
Seal on muidugi ka palju rumalust, aga jällegi, see paistab kohe välja, neid saab ignoreerida. Nii et mulle see keskkond sobis.
-
Külaline
Kuidas saab tutvuda ilma tulemuseta?
-
Külaline
Kaua sa oma totakat joga veel ajad? Pole ei üksik ega kibestunud. Läbisõit ei saa suureneda, ega ma oma meest siis peta.
-
Külaline
Sa oled muutunud naljanumbriks siin oma üle igasuguse piiri mineva praalimisega. Keegi ei võta sind tõsiselt. Vaikides taluvad sinu "pärleid"
-
Külaline
Imestan ja imestan selle proua sõnavara. Teemast teemasse jookseb sisse oma labase kõnepruugiga. Ja selline mõistab teisi hukka.
-
Külaline
Mida eduloog lugeda? Kui tahad lõbutseda siis kohad omalkohal. Kui tahad pikka, ausat ja head suhet siis keskealisena on see ilmvõimatu.
-
Külaline
Vastab tõele.Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 09:54 Mida eduloog lugeda? Kui tahad lõbutseda siis kohad omalkohal. Kui tahad pikka, ausat ja head suhet siis keskealisena on see ilmvõimatu.
-
Külaline
Meenutasin ja lugesin kokku. 2024 a leidsin ja seksisin kokku 16 naisega. Nendest 10 tk olid ühe või siis kahekordsed. Kuuega siis sai seksitud korduvalt ja korduvalt. Üle kümne korra kuid mitte üle 20-ne. Seega on küll edulugusid. Mitte kunagi pole olnud nii kerge seksiks naisi leida kui praegusel ajal. Minu sihtgrupp on 38-50 naised. Äsja või hiljuti lahutanud. Keskmine vanus 42 on olnud.
-
Külaline
Arvutasin pisut ja sain tulemuseks, et aastal 2024 said sa seksi umbes 100 korda. See ei ole üldse paha tulemus sinu eas.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 13:01 Meenutasin ja lugesin kokku. 2024 a leidsin ja seksisin kokku 16 naisega. Nendest 10 tk olid ühe või siis kahekordsed. Kuuega siis sai seksitud korduvalt ja korduvalt. Üle kümne korra kuid mitte üle 20-ne. Seega on küll edulugusid. Mitte kunagi pole olnud nii kerge seksiks naisi leida kui praegusel ajal. Minu sihtgrupp on 38-50 naised. Äsja või hiljuti lahutanud. Keskmine vanus 42 on olnud.
-
Külaline
Nii võib olla küll kui mõtlema hakata. Mõni päev on 2x mõni kord jääb 3-5 päeva vahele.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 13:20Arvutasin pisut ja sain tulemuseks, et aastal 2024 said sa seksi umbes 100 korda. See ei ole üldse paha tulemus sinu eas.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 13:01 Meenutasin ja lugesin kokku. 2024 a leidsin ja seksisin kokku 16 naisega. Nendest 10 tk olid ühe või siis kahekordsed. Kuuega siis sai seksitud korduvalt ja korduvalt. Üle kümne korra kuid mitte üle 20-ne. Seega on küll edulugusid. Mitte kunagi pole olnud nii kerge seksiks naisi leida kui praegusel ajal. Minu sihtgrupp on 38-50 naised. Äsja või hiljuti lahutanud. Keskmine vanus 42 on olnud.
Minu eas saavutabki selle ainult erinevaid põrutades. Vaheldus ja põnevus on erutav.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist