Edulood

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina võiksin oma "karjäärist" raamatu kirjutada. Ja saaksin rikkaks tõenäoliselt. Suhteliselt lühikese aja jooksul nägin ja ka osalsesin selles maailmas üsna agaralt. Loomad kui öelda oleks loomade solvamine. Minu edulugu seisneb selles, et lahkusin sellest mängust seal. Kustutasin oma mälust selle peatüki. Kaaslase leidsin mujalt ja suhteliselt juhuslikult. Tema õnneks sellel karusellil tiirelnud pole.
Edulugu

Postitus Postitas Edulugu »

Edulugusid polegi? Kummaline?
Mina olen 2 kaaslast leidnud. Mõlemaga olin üle 5 a koos. Ühega ka laps. Mõlemad väga toredad ja head inimesed. Aga ele teeb oma korrektiivid ja läks nagu läks. Seega usun, et on võimalik leida ja olen ühes portaalis tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 18:06järgmisel päeval saime kokku ja ader juba kündis vagu
Misasja, mis väljend see veel? Kui vana sa oled? Mingist vanadekodust heietad oma seiklusi?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 19:05
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 18:06järgmisel päeval saime kokku ja ader juba kündis vagu
Misasja, mis väljend see veel? Kui vana sa oled? Mingist vanadekodust heietad oma seiklusi?
Hästi ader künnab vagu üles küntud saab see pragu ja kui pikalt hullatud saab seeme sisse külvatud.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Aga miks siia teemasse ei tule kogemusi. Häbenetakse? vuihh ega mina nüüd küll :lol: netist suhteid otsi
Külaline

Uudistaja kirjutas: 12 Jaan 2025 19:48 Aga miks siia teemasse ei tule kogemusi. Häbenetakse? vuihh ega mina nüüd küll :lol: netist suhteid otsi
No mina näen siin teemas üsna mitmeid kogemusi. Sa loed valikuliselt, et ei näe?

Aga ok, minu kogemus on enamuse jaoks vastubõetamateu. Koroonakevadel hakkas kodukontoris (lapsed suured, üksi suures majas) igav ja tegin endale ihasse konto. Kirjutasin paljudega, osadega ka kohtusin, esimene kord kuskil neutraalsel pinnal, kui sobisime, siis hiljem ka voodis. Mõned jäid ühekordseks, mõnedele kohtusin korduvalt. Mingit püsisuhet ma ei otsinud ja ei tahtnud. 3 aastat hiljem oli järjekordne tüüp mu iha postkastis. Peletasin teda eemale, ei olnud kokkusaamise tuju. Ta oli järjekindel. Lõpuks ikka kohtusime. Päev hiljem olime juba voodis. Ja nüüdseks oleme pea kaks aastat koos elanud. Siiani imestan vahel, et mismoodi ta mu nii ära nõidus, et ma nõus olin koos elama. Aga ma ei kahetse, meil on siiani koos väga tore.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 20:28 Postitus on kustutatud
Kõik ei saagi kõike mõista, ära seepärast kurvasta. Nagu ma kohe ütlesin, minu lugu ongi paljudele vastuvõetamatu.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 20:26
Uudistaja kirjutas: 12 Jaan 2025 19:48 Aga miks siia teemasse ei tule kogemusi. Häbenetakse? vuihh ega mina nüüd küll :lol: netist suhteid otsi
No mina näen siin teemas üsna mitmeid kogemusi. Sa loed valikuliselt, et ei näe?

Aga ok, minu kogemus on enamuse jaoks vastubõetamateu. Koroonakevadel hakkas kodukontoris (lapsed suured, üksi suures majas) igav ja tegin endale ihasse konto. Kirjutasin paljudega, osadega ka kohtusin, esimene kord kuskil neutraalsel pinnal, kui sobisime, siis hiljem ka voodis. Mõned jäid ühekordseks, mõnedele kohtusin korduvalt. Mingit püsisuhet ma ei otsinud ja ei tahtnud. 3 aastat hiljem oli järjekordne tüüp mu iha postkastis. Peletasin teda eemale, ei olnud kokkusaamise tuju. Ta oli järjekindel. Lõpuks ikka kohtusime. Päev hiljem olime juba voodis. Ja nüüdseks oleme pea kaks aastat koos elanud. Siiani imestan vahel, et mismoodi ta mu nii ära nõidus, et ma nõus olin koos elama. Aga ma ei kahetse, meil on siiani koos väga tore.
Minu jaoks ei ole vastuvõetamtu. Vastupidi. Kusjuures usun, et IHA-s ei olegi kõik perverdid nagu arvatakse. Vastupidi. Seal on mõningad tegelased hoopis ausamad kui Amoremis, Tinderis jne. Ütlen saladuskatte :lol: , et ka mul on olnud väga ägedaid kogemusi IHA-ga. Tõsi sulgesin selle konto kuna tüdinesin sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 22:21
Postitus on kustutatud
Ma eelistan inimestega reaalses elus tutvuda.
Külaline

Uudistaja kirjutas: 12 Jaan 2025 22:19
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 20:26

Minu jaoks ei ole vastuvõetamtu. Vastupidi. Kusjuures usun, et IHA-s ei olegi kõik perverdid nagu arvatakse. Vastupidi. Seal on mõningad tegelased hoopis ausamad kui Amoremis, Tinderis jne. Ütlen saladuskatte :lol: , et ka mul on olnud väga ägedaid kogemusi IHA-ga. Tõsi sulgesin selle konto kuna tüdinesin sellest.
Jah, ka mina arvan, et seal on seltskond mõnes mõttes ausam. Saab kohe teada, mis huvid kellelgi on ja otsustada, kas tahad suhelda, kas on mingit klappi huvides.

Mind ei häiri ka perverdid - las nad olla oma kiiksuga, need kiiksud öeldakse seal ju otse välja ja otsitakse sarnaste huvidega inimest. Las otsivad omasuguseid.

Seal on muidugi ka palju rumalust, aga jällegi, see paistab kohe välja, neid saab ignoreerida. Nii et mulle see keskkond sobis.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 23:30
Postitus on kustutatud
Aga tulemust pole :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 01:59
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 23:30

Postitus on kustutatud
Kuidas saab tutvuda ilma tulemuseta?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 11:51
Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 08:39
Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 01:59

Postitus on kustutatud
Kaua sa oma totakat joga veel ajad? Pole ei üksik ega kibestunud. Läbisõit ei saa suureneda, ega ma oma meest siis peta.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 12:18
Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 11:51
Külaline kirjutas: 13 Jaan 2025 08:39
Postitus on kustutatud
Kaua sa oma totakat joga veel ajad? Pole ei üksik ega kibestunud. Läbisõit ei saa suureneda, ega ma oma meest siis peta.
Sa oled muutunud naljanumbriks siin oma üle igasuguse piiri mineva praalimisega. Keegi ei võta sind tõsiselt. Vaikides taluvad sinu "pärleid"
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2025 17:05
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Imestan ja imestan selle proua sõnavara. Teemast teemasse jookseb sisse oma labase kõnepruugiga. Ja selline mõistab teisi hukka.
Külaline

Mida eduloog lugeda? Kui tahad lõbutseda siis kohad omalkohal. Kui tahad pikka, ausat ja head suhet siis keskealisena on see ilmvõimatu.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 09:54 Mida eduloog lugeda? Kui tahad lõbutseda siis kohad omalkohal. Kui tahad pikka, ausat ja head suhet siis keskealisena on see ilmvõimatu.
Vastab tõele. :lol:
Külaline

Meenutasin ja lugesin kokku. 2024 a leidsin ja seksisin kokku 16 naisega. Nendest 10 tk olid ühe või siis kahekordsed. Kuuega siis sai seksitud korduvalt ja korduvalt. Üle kümne korra kuid mitte üle 20-ne. Seega on küll edulugusid. Mitte kunagi pole olnud nii kerge seksiks naisi leida kui praegusel ajal. Minu sihtgrupp on 38-50 naised. Äsja või hiljuti lahutanud. Keskmine vanus 42 on olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:01 Meenutasin ja lugesin kokku. 2024 a leidsin ja seksisin kokku 16 naisega. Nendest 10 tk olid ühe või siis kahekordsed. Kuuega siis sai seksitud korduvalt ja korduvalt. Üle kümne korra kuid mitte üle 20-ne. Seega on küll edulugusid. Mitte kunagi pole olnud nii kerge seksiks naisi leida kui praegusel ajal. Minu sihtgrupp on 38-50 naised. Äsja või hiljuti lahutanud. Keskmine vanus 42 on olnud.
Arvutasin pisut ja sain tulemuseks, et aastal 2024 said sa seksi umbes 100 korda. See ei ole üldse paha tulemus sinu eas.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:20
Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:01 Meenutasin ja lugesin kokku. 2024 a leidsin ja seksisin kokku 16 naisega. Nendest 10 tk olid ühe või siis kahekordsed. Kuuega siis sai seksitud korduvalt ja korduvalt. Üle kümne korra kuid mitte üle 20-ne. Seega on küll edulugusid. Mitte kunagi pole olnud nii kerge seksiks naisi leida kui praegusel ajal. Minu sihtgrupp on 38-50 naised. Äsja või hiljuti lahutanud. Keskmine vanus 42 on olnud.
Arvutasin pisut ja sain tulemuseks, et aastal 2024 said sa seksi umbes 100 korda. See ei ole üldse paha tulemus sinu eas.
Nii võib olla küll kui mõtlema hakata. Mõni päev on 2x mõni kord jääb 3-5 päeva vahele.
Minu eas saavutabki selle ainult erinevaid põrutades. Vaheldus ja põnevus on erutav.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline