Pole sellel olukorral viga miskit. Mis sul häda on?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 22:25Mina ei rääkinud toetustest, vaid kogu sellest olukorrast siin riigis.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 22:23 Ma mõtlesin ka kolmanda lapse peale, aga mind pani meelt muutma sõda. Toetustele pole kunagi lootnud. Kui üleeelmine vastaja siin kirjutas, et ühe- ja kahelapselised on veel rohkem pettunud vms. - räägi enda eest. Minul on toetustest täiesti ükskõik.
Keda siis nüüd üldse valida?
-
Külaline
Aga teeni rohkem siis. Mine kaevuriks. Nemad saavad 3000 kätte. Ahh liiga raske või?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 23:06Asi pole toetustes, vaid kõigis nendes maksutõusudes kokku. Kunagi ei tea, mis sulle veel kaela lajatatakse. See tekitab ebakindlust ja siis inimesed sünnitada ei taha. Lisame siia veel selle, et mingeid pereväärtusi siin riigis ei ole, naistel ongi tunne, et lapsed on vaid nende probleem. Kinnisvara on liiga kallis sellise riigi kohta. Tulemuseks ongi see, et naised sünnitada ei julge.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 22:32 Kas teate, et enamik maailmast pole lastetoetustest kuulnudki? Minu õde kasvatas oma lapsed üles USAs ja sellist asja seal ei eksisteeri. Kui piisavalt teenid, saad maksusoodustust (nagu meil oli). Piinlik peaks olema siin hädaldada, et oiii ma ei sünnita 3. last sest riik on nii kooner.
-
Külaline
ega siin väga valida ei ole jah. muidugi on alati võimalus ise partei teha ja majandada täpselt nii, nagu meeldib ja õige tundub. mina jään siiski reformi juurde, sest nagu keegi juba mainis, väga tüütu on hakata raha uuesti kokku korjama, kui mõni hull popupist selle süüdimatult laiali jagab ja ära laristab.
kuna eesti on väike riik ja võõrtöölisi ei salli, lapsi ei sünnita - vanurite osakaal muudkui kasvab - siis ega peale maksutõusude suuremat valida ei ole.
kuna eesti on väike riik ja võõrtöölisi ei salli, lapsi ei sünnita - vanurite osakaal muudkui kasvab - siis ega peale maksutõusude suuremat valida ei ole.
-
Külaline
Ei, oma kehvas elus oled ikka sina süüdi. Kao mujale elama, kui ei meeldi-kes sind siin kinni hoiab?Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 02:05Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 23:21Need maksutõusud lajatatakse kõigile - ole sa penskar või noor ema. Ja lapsed ongi eelkõige ikka vanemate rõõm (või probleem, nagu sina ütlesid).Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 23:06
Asi pole toetustes, vaid kõigis nendes maksutõusudes kokku. Kunagi ei tea, mis sulle veel kaela lajatatakse. See tekitab ebakindlust ja siis inimesed sünnitada ei taha. Lisame siia veel selle, et mingeid pereväärtusi siin riigis ei ole, naistel ongi tunne, et lapsed on vaid nende probleem. Kinnisvara on liiga kallis sellise riigi kohta. Tulemuseks ongi see, et naised sünnitada ei julge.
Sündivus on rekordmadal ka näiteks Soomes, Hiinas ja Lõuna-Koreas, kas selles on ka meie valitsus süüdi?
-
Külaline
Räägi meile sa truualamlik, aga agar õige eestlane. Kes selle raha siis täpselt laiali jagas? Valgusta meid. Võta ka statistika ameti ja rahandusminni andmed appi. Vaata neid numbreid ja äkki ikka asi ei olegi nii nagucsiin suure suuga seletad. Mu meelest oled selline suure suuga laimaja lihtsalt. Tühja jutu ajaja. Aga see eest häälekas.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 04:21 ega siin väga valida ei ole jah. muidugi on alati võimalus ise partei teha ja majandada täpselt nii, nagu meeldib ja õige tundub. mina jään siiski reformi juurde, sest nagu keegi juba mainis, väga tüütu on hakata raha uuesti kokku korjama, kui mõni hull popupist selle süüdimatult laiali jagab ja ära laristab.
-
Külaline
Tänases Postimehes olid ka möödunudaastased andmed:Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:30 Misssugune hüpe? 500 eurone toetus tuli kolmelapselistele 2016. Sündide arvud Eestis:
2016 14 003
2017 13 630
2018 14 235
2019 13 929
2020 13 043
2021 13 111
2022 11 545
2023 10 738
Mis asi siin hullult tõusnud on siis?
Eelmisel aastal registreeriti 9646 sündi
https://www.postimees.ee/8171231/graafi ... 9646-sundi
Sündivus langeb jätkuvas joones.
-
Külaline
Miks Leedus on majandustõus ja peale pangamaksu makse ei kehtestatud. Miks Lätis sama lugu?. Miks Poolas nii. Miks Eesti on Euroopa suurimas ja pikimas majanduslanguses. Ahjaaa me oleme rinderiik ja Venemaaga sõjas.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 04:21 ega siin väga valida ei ole jah. muidugi on alati võimalus ise partei teha ja majandada täpselt nii, nagu meeldib ja õige tundub. mina jään siiski reformi juurde, sest nagu keegi juba mainis, väga tüütu on hakata raha uuesti kokku korjama, kui mõni hull popupist selle süüdimatult laiali jagab ja ära laristab.
-
Külaline
Ebakindlad ajad. Pole usku tulevikku.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 11:27Tänases Postimehes olid ka möödunudaastased andmed:Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:30 Misssugune hüpe? 500 eurone toetus tuli kolmelapselistele 2016. Sündide arvud Eestis:
2016 14 003
2017 13 630
2018 14 235
2019 13 929
2020 13 043
2021 13 111
2022 11 545
2023 10 738
Mis asi siin hullult tõusnud on siis?
Eelmisel aastal registreeriti 9646 sündi
https://www.postimees.ee/8171231/graafi ... 9646-sundi
Sündivus langeb jätkuvas joones.
-
Külaline
Ta ei saa. Maailmas on olukord ebakindel. Rohepööret pole ka veel lõpuni viidud. Ja palka saab ka vähe.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 21:19Ehk alustaks esimesest?
-
Külaline
Tegu on valede poliitiliste otsustega. Sõda mängib ainult kaudset rolli. Ega meil enne sõda ka majandustõusu polnud. Ukrainlasi pole vaja süüdistada, Poola on võtnud vastu palju ukrainlasi, aga majanduslangust pole.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 11:57Miks Leedus on majandustõus ja peale pangamaksu makse ei kehtestatud. Miks Lätis sama lugu?. Miks Poolas nii. Miks Eesti on Euroopa suurimas ja pikimas majanduslanguses. Ahjaaa me oleme rinderiik ja Venemaaga sõjas.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 04:21 ega siin väga valida ei ole jah. muidugi on alati võimalus ise partei teha ja majandada täpselt nii, nagu meeldib ja õige tundub. mina jään siiski reformi juurde, sest nagu keegi juba mainis, väga tüütu on hakata raha uuesti kokku korjama, kui mõni hull popupist selle süüdimatult laiali jagab ja ära laristab.
Kesk ja EKRE valitsuse ajal polnud majandusel viga, aga EKRE d..lid rikkusid oma abielureferendumiga kõik ära. Siin pole siiski Saudi-Araabia.
-
Külaline
Leedu saab nüüd oma pangamaksu vilju maitsta. SEB toob oma Baltikumi peakontori Eestisse, sest siin on stabiilsem ärikeskkond. Töökohad ja maksud tulevad ka siia. Leedule see üldse ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 11:57
Miks Leedus on majandustõus ja peale pangamaksu makse ei kehtestatud. Miks Lätis sama lugu?. Miks Poolas nii. Miks Eesti on Euroopa suurimas ja pikimas majanduslanguses. Ahjaaa me oleme rinderiik ja Venemaaga sõjas.
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12034 ... mise-vastu
-
Külaline
Jaa. Kui nii mõelda, siis ega see õitsev kommunismgi meist enam kaugel pole. Esimene samm sinnapoole on SEBi poolt juba tehtud. Nüüd ainult edasi, seltsimehed.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 12:30Leedu saab nüüd oma pangamaksu vilju maitsta. SEB toob oma Baltikumi peakontori Eestisse, sest siin on stabiilsem ärikeskkond. Töökohad ja maksud tulevad ka siia. Leedule see üldse ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 11:57
Miks Leedus on majandustõus ja peale pangamaksu makse ei kehtestatud. Miks Lätis sama lugu?. Miks Poolas nii. Miks Eesti on Euroopa suurimas ja pikimas majanduslanguses. Ahjaaa me oleme rinderiik ja Venemaaga sõjas.
-
Külaline
Ericsson arvas teisiti. Ruhmetal arvas, et Leedu on hea. Pasi soomukite tootja arvas, et Läti on hea.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 13:42Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 12:30Leedu saab nüüd oma pangamaksu vilju maitsta. SEB toob oma Baltikumi peakontori Eestisse, sest siin on stabiilsem ärikeskkond. Töökohad ja maksud tulevad ka siia. Leedule see üldse ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 11:57
-
Külaline
Esiteks, äkki loeksid oma tekstikese enne postitamist läbi. Päris kole lugeda. Ei jäta eriti targa inimese muljet.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 13:42 Postitus on kustutatud
Teiseks, kui artiklit loeksid, siis saaksid teada, et SEB on kolmas pank, kes peakontori Leedust minema viib.
-
Külaline
Ja siis?. Mitmes kvartal meil Euroopas ainukesena majandus punases on? Vist oli 5 kvartalit. Rääkimata 11 kvartalit pidevat langust.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 13:51Esiteks, äkki loeksid oma tekstikese enne postitamist läbi. Päris kole lugeda. Ei jäta eriti targa inimese muljet.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 13:42 Postitus on kustutatud
Teiseks, kui artiklit loeksid, siis saaksid teada, et SEB on kolmas pank, kes peakontori Leedust minema viib.
Mida rõõmu meil pank toob?
-
Külaline
Ma ei kannata populiste, usuhulle, padukonservatiive ja muid taolisi ullikesi, kelle ainus idee on lennukilt raha külvata ja elada mõtteviisi järgi, et pärast meid tulgu veeuputus.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:14 Keda siis nüüd üldse valida?
Seepärast valin Reformi.
-
Külaline
Mina jätan üldse valimata. Juba viimased 5a ei ole valimistel osalenud. Sest pole kedagi valida. Samad hullud kõik seal poliitikas.
-
Külaline
Oled üks tubli eestlane. Kuulekas ja alandlik. Teed alati õiged otsused.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 20:46Ma ei kannata populiste, usuhulle, padukonservatiive ja muid taolisi ullikesi, kelle ainus idee on lennukilt raha külvata ja elada mõtteviisi järgi, et pärast meid tulgu veeuputus.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:14 Keda siis nüüd üldse valida?
Seepärast valin Reformi.
-
Külaline
Issand, kui tüütu sa oled. Mine vali oma Ekret edasi.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 21:14Oled üks tubli eestlane. Kuulekas ja alandlik. Teed alati õiged otsused.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 20:46Ma ei kannata populiste, usuhulle, padukonservatiive ja muid taolisi ullikesi, kelle ainus idee on lennukilt raha külvata ja elada mõtteviisi järgi, et pärast meid tulgu veeuputus.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:14 Keda siis nüüd üldse valida?
Seepärast valin Reformi.
-
Külaline
Ohtlik, et ma Reformi valin? Mulle sobib. Sa vali, kes sulle sobib. Easy.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline