välismaalasest abikaasa -- kui tihti külastate tema riiki

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 20:12 Tagantjärgi tarkus teemaalgataja jaoks, aga õppetund tulevastele abiellujatele. Eesti naine võiks võtta eesti mehe ja nad võiksid elada Eestis.
Eesti mees on kole, vaene ja pole üldse romantiline. Aga vot need L-Euroopa omad. Vot need on mehed. Hing lausa sulab kui nemad kompllimente teevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:25
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 19:53
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 13:34 Täpsustan igaks juhuks üle, et muidugi ma saan aru, et me seal käime ja selle vastu mul polegi midagi, aga iga aasta tuleb see mingi järjest suurema kuluhoobina, mis tähendab ühtlasi ka seda, et see ongi meie iga-aastane “perereis” ja mujale minna ei saa. Ma tahaks ka võibolla muud maailma näha kui seda ühte küla.

Teine asi on see, et mina pean seda planeerima ja korraldama ja minu soov (ja jaks) on hetkel teistele asjadele keskenduda, kui hakata uurima, millised laevad lõuna-euroopasse sõidavad jne.

Ja kolmandaks häiris see, et me peame minema terve perega nimelt nendel 3-4x kallimatel kuupäevadel, mitte me ei saa planeerida neid reise kasvõi erinevatesse aegadesse aastas.

Aga paistab et ma reageerisin natuke üle, räägin temaga kui ta koju tuleb, palun vabandust ja hakkan laevapileteid otsima :)
Sina pead?
No halloo, mehe pere, las siis tema võimleb sa sobitab selle eelarvesse ja graafikusse.

Mees laseb su seljas liugu, et sina kõik ette taha ära teeks.

Ma tõstaks käed ja ütleks, et see aasta on tema planeerida kõik.
Sina lahutaks ära ma pakun. Ega sa mõni ori pole. Onju. Sa oled ülimalt väärtuslik naine. Palju parem kui teised naised. Onju.
Kohtlane jälle laivis. Hihihhii ja ahhahaa, kõik ajab teda naerma. Repertuaar rumalustest ja naistevihkamisest taas käimas. Hale.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 13:34 Täpsustan igaks juhuks üle, et muidugi ma saan aru, et me seal käime ja selle vastu mul polegi midagi, aga iga aasta tuleb see mingi järjest suurema kuluhoobina, mis tähendab ühtlasi ka seda, et see ongi meie iga-aastane “perereis” ja mujale minna ei saa. Ma tahaks ka võibolla muud maailma näha kui seda ühte küla.

Teine asi on see, et mina pean seda planeerima ja korraldama ja minu soov (ja jaks) on hetkel teistele asjadele keskenduda, kui hakata uurima, millised laevad lõuna-euroopasse sõidavad jne.

Ja kolmandaks häiris see, et me peame minema terve perega nimelt nendel 3-4x kallimatel kuupäevadel, mitte me ei saa planeerida neid reise kasvõi erinevatesse aegadesse aastas.

Aga paistab et ma reageerisin natuke üle, räägin temaga kui ta koju tuleb, palun vabandust ja hakkan laevapileteid otsima :)
Sina pead?
No halloo, mehe pere, las siis tema võimleb sa sobitab selle eelarvesse ja graafikusse.

Sina lahutaks ära ma pakun. Ega sa mõni ori pole. Onju. Sa oled ülimalt väärtuslik naine. Palju parem kui teised naised. Onju.
Onju onju...
Ei mulle enam selliat supinahka ellu vaja pole. Ma ei taha enam täismehele ema eest olla.
Ma kannatasin sellist nahka 10 aastat.
Ei lahutaks. Nagu ma soovitasin, laseks mehel kõik plaanid ise edaspidi teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:28
Sina pead?

Kohtlane jälle laivis. Hihihhii ja ahhahaa, kõik ajab teda naerma. Repertuaar rumalustest ja naistevihkamisest taas käimas. Hale.
Kas sul kui vabatahtlikul korrapidajal on mingi kell kuhugi pantud. Nagu keegi kuskil postitab käib till ja sa reageerid. Kui WC-s oled mis siis saab. Mitu kõlli võib tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:29
Sina pead?

Onju onju...
Ei mulle enam selliat supinahka ellu vaja pole. Ma ei taha enam täismehele ema eest olla.
Supinahk läks ära. Nüüd oled üksi. Kuidas on kas koos supinaga või supinahata on parem. Ahh ära hakka vastama. Teame ju kõik seda vastust :lol:
Külaline

Kuidas saab teha olematut nalja ja panna enda kommentaaridele hahhaad? Miks inimene ei võta rohtu ja ei otsi abi?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:31

Onju onju...
Supinahk läks ära. Nüüd oled üksi. Kuidas on kas koos supinaga või supinahata on parem. Ahh ära hakka vastama. Teame ju kõik seda vastust :lol:
Loomulikult on parem 🙂 ma ei pea supinaha emalikke kohustusi enam täitma, et "pererahu" saavutada.
Supinahast ma läksib ise ära. Koos lapsega. Mul pole lisalast vaja.
Külaline

Lahendasime probleemi nii, et kolisin mehe elukohariiki. Nüüd teeme roadtrippe Eestisse.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:43
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:31

Onju onju...
Loomulikult on parem 🙂 ma ei pea supinaha emalikke kohustusi enam täitma, et "pererahu" saavutada.
Supinahast ma läksib ise ära. Koos lapsega. Mul pole lisalast vaja.
Mis tähendab emalike kohustusi. Pühkisid supinaha nina ja ei seksinud temaga sest emad lastega ei seksi. Nii või?
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:42 Kuidas saab teha olematut nalja ja panna enda kommentaaridele hahhaad? Miks inimene ei võta rohtu ja ei otsi abi?
Ta vähemalt ei räuska ja ei sõimle labaselt. Ei ropenda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist