Kui see ei ole sina ise, siis sa ju tead vaid seda, mida sulle räägiti. Kui rääkija midagi moonutas või rääkimata jättis, siis seda sa ei tea. Seega jääb mu soovitus samaks - midagi järeldada saab vaid siis, kui tead mõlema poole seisukohti ning suudad neid objektiivselt käsitleda.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:01 Sa võid ilma tausta tundmata siin lambist oletada mida tahad, aga kui enne veel sai teismelisega mingitki koostööd teha, siis pärast (loe: pärast) psühholoogi ässitust keeldus see teismeline absoluutselt igasugusest koostööst. Loopis oma sokid keset elutoa põrandat ja kui vanemad julgesid suu lahti teha, siis nähvas, et kui te mul seda teha keelata julgete, kitun psühhile ära ja keeran veel naljapärast veits vinti juurdegi. Ja samas vaimus edasi. Kusjuures see ei ole minu kogemus, päriselt ka. Noor inimene võib ju "ema käpa alt välja pääseda", aga vanemad ei peaks siiski muutuma selle tõttu oma lapse orjadeks. Hea psühholoog peaks siiski nägema läbi ühe osapoole manipuleerimise ja suutma perekonna omavahel toimima saada, et oleks võimalik koos ühe katuse all elada.
Kogemusi psühholoogidega
-
Külaline
-
Külaline
Ausõna, mina pole mingi psühholoog ja pole ka psühholoogiat õppinud ja selle tõttu pole. vaja risti lüüa. Aga suvalise kahe teismelise vanemana lihtsalt mainiks, et kui tõesti mingite sokkide pärast tekib selline vastasseis perekonnas, siis on asi ikka palju sügavamal tasandil täiesti mäda. Sellise tühiasja peale tuuakse mängu mõisted ori, manipuleerimine ja mida iganes, siis see vanem on tõesti üle võlli ja vajaks abi. Aga see vanem süüdistab kõiges psühholooge, seega abi ei ole ega tule. Kahju lastest, kellel sellised vanemad on sattunud.Sa võid ilma tausta tundmata siin lambist oletada mida tahad, aga kui enne veel sai teismelisega mingitki koostööd teha, siis pärast (loe: pärast) psühholoogi ässitust keeldus see teismeline absoluutselt igasugusest koostööst. Loopis oma sokid keset elutoa põrandat ja kui vanemad julgesid suu lahti teha, siis nähvas, et kui te mul seda teha keelata julgete, kitun psühhile ära ja keeran veel naljapärast veits vinti juurdegi. Ja samas vaimus edasi. Kusjuures see ei ole minu kogemus, päriselt ka. Noor inimene võib ju "ema käpa alt välja pääseda", aga vanemad ei peaks siiski muutuma selle tõttu oma lapse orjadeks. Hea psühholoog peaks siiski nägema läbi ühe osapoole manipuleerimise ja suutma perekonna omavahel toimima saada, et oleks võimalik koos ühe katuse all elada.
-
Külaline
Sa valetad jälle, pannes suhu sõnu, mida ei ole siin öeldud. Inimene võib väga-väga tahta midagi muuta ja võib olla selleks ka täiega valmis. Aga inimene tahab muuta asjad paremaks, seda esiteks. Teiseks ei soovi klient ennast ainult ise aidata, vaid just nimelt soovib abi. Kui ta tõesti vabatahtlikult peaks pöörduma teenusele eesmärgiga saada abi ja seda ikkagi ei saa, siis ta ka tõesti loodab, et nüüd muutub midagi paremaks, või vähemalt jääb samaks. Ja kordan uuesti: suur riskikoht on see, et üha rohkem tekitatakse juurde niisuguseid vaimse tervise teenuseid, mis ei ole vabatahtlikud. Kui inimene küsib ametnikult otsesõnu: "Miks ma pean ka seda teenust tarbima, kui mu probleem on mujal?", siis ei selgita ametnik talle midagi konkreetset, vaid annab ümmarguse sisutühja vastuse: "Noh aga ikka ju on see alati ainult hea ja kasulik, ikka ju kõik võiksid vahel seal käia."Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 20:01Minu arust räägivad täpselt sama ka kõik psühholoogid. Kui ei soovi, ei tunne vajadust, ei taha midagi muuta, ei meeldi psühholoog, ära tule. Milleks selline klient, kui on palju neidki, kes soovivad väga end ise aidata.Oluline on seda teadvustada ja usaldada oma sisetunnet. Kui ikka on tunne, et selle spetsialistiga te tulemuseni ei jõua, halvimal juhul muudab ta olukorra veelgi hullemaks kui see enne oli, siis tuleb koostöö lõpetada. Muidu on pärast suur jama.
See ongi point, et ei, psühholoogi teenuse tarbimine ei pruugi mitte alati olla ei hea ega kasulik ja võib teha mõnikord isegi päris olulist kahju.
-
Külaline
Ja ma taas küsin, et mis need sunduslikud teenused on siis? Sa ikka kurdad, et sellised teenused on, mida peale surutakse ja kohustuslikuks tehakse, aga ei vasta, mis need on.Ja kordan uuesti: suur riskikoht on see, et üha rohkem tekitatakse juurde niisuguseid vaimse tervise teenuseid, mis ei ole vabatahtlikud.
-
Külaline
Sina oskad hästi oletusi pilduda ja väga vähese info põhjal ülisuuri järeldusi teha. Kuid "mingid sokid" on isegi abielupaare lahku ajanud, asi siis möllavate hormoonidega pubekal katust sõitma panna. Enne psühholoogi juurde minekut oli tegemist tõesti tühiasjaga. Kuid nimelt ebapädev psühholoog, kes allus teismelise manipulatsioonile, oli see, kes keeras selle juhtumi üle võlli ja mõtles selle oma peas mingiks suureks sümboliks, kuidas vanem oma last ahistab ja piirab. Saad aru - enne ei olnud see probleem ja ema ning noor said sel teemal koostööle, leidsid kompromisse jne - aga pärast psühholoogi kaasamist muutusid kõik niisugused olukorrad perekonnas äkki probleemiks ja koostööle nüüd enam ei jõutudki. Seega väidad sa, et psühholoog muutis perekonna "mädaks"Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:17Ausõna, mina pole mingi psühholoog ja pole ka psühholoogiat õppinud ja selle tõttu pole. vaja risti lüüa. Aga suvalise kahe teismelise vanemana lihtsalt mainiks, et kui tõesti mingite sokkide pärast tekib selline vastasseis perekonnas, siis on asi ikka palju sügavamal tasandil täiesti mäda. Sellise tühiasja peale tuuakse mängu mõisted ori, manipuleerimine ja mida iganes, siis see vanem on tõesti üle võlli ja vajaks abi. Aga see vanem süüdistab kõiges psühholooge, seega abi ei ole ega tule. Kahju lastest, kellel sellised vanemad on sattunud.Sa võid ilma tausta tundmata siin lambist oletada mida tahad, aga kui enne veel sai teismelisega mingitki koostööd teha, siis pärast (loe: pärast) psühholoogi ässitust keeldus see teismeline absoluutselt igasugusest koostööst. Loopis oma sokid keset elutoa põrandat ja kui vanemad julgesid suu lahti teha, siis nähvas, et kui te mul seda teha keelata julgete, kitun psühhile ära ja keeran veel naljapärast veits vinti juurdegi. Ja samas vaimus edasi. Kusjuures see ei ole minu kogemus, päriselt ka. Noor inimene võib ju "ema käpa alt välja pääseda", aga vanemad ei peaks siiski muutuma selle tõttu oma lapse orjadeks. Hea psühholoog peaks siiski nägema läbi ühe osapoole manipuleerimise ja suutma perekonna omavahel toimima saada, et oleks võimalik koos ühe katuse all elada.
-
Külaline
Loe palun teemat uuesti. Siin on juba toodud mitmeid sellekohaseid näiteid, ei viitsi kordama hakata.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:21Ja ma taas küsin, et mis need sunduslikud teenused on siis? Sa ikka kurdad, et sellised teenused on, mida peale surutakse ja kohustuslikuks tehakse, aga ei vasta, mis need on.Ja kordan uuesti: suur riskikoht on see, et üha rohkem tekitatakse juurde niisuguseid vaimse tervise teenuseid, mis ei ole vabatahtlikud.
-
Külaline
Sunduslike psühholoogiteenuste kohta on näiteid toodud? Mina küll märganud ei ole. Ole hea ja pane kiirelt uuesti kirja.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:23Loe palun teemat uuesti. Siin on juba toodud mitmeid sellekohaseid näiteid, ei viitsi kordama hakata.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:21Ja ma taas küsin, et mis need sunduslikud teenused on siis? Sa ikka kurdad, et sellised teenused on, mida peale surutakse ja kohustuslikuks tehakse, aga ei vasta, mis need on.Ja kordan uuesti: suur riskikoht on see, et üha rohkem tekitatakse juurde niisuguseid vaimse tervise teenuseid, mis ei ole vabatahtlikud.
-
Külaline
Olen teemat väga tähelepanelikult lugenud. Pole saanud ühtki näidet, kus on kohustuslik psühholoogi teenus, mille üle siin väga mitmel korral kurdetakse. Kes või millal sunnib psühholoogi poole pöörduma, kui inimene ei tunne vajadust ega soovi? Palun vasta.Loe palun teemat uuesti. Siin on juba toodud mitmeid sellekohaseid näiteid, ei viitsi kordama hakata.
-
Külaline
Ei vasta ta loomulikult midagi. Igast konkreetsest vastuargumendist ju vingerdab mööda nagu libe kala. Ainult raevukat vahtu tuleb sealtpoolt.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:36Olen teemat väga tähelepanelikult lugenud. Pole saanud ühtki näidet, kus on kohustuslik psühholoogi teenus, mille üle siin väga mitmel korral kurdetakse. Kes või millal sunnib psühholoogi poole pöörduma, kui inimene ei tunne vajadust ega soovi? Palun vasta.Loe palun teemat uuesti. Siin on juba toodud mitmeid sellekohaseid näiteid, ei viitsi kordama hakata.
-
Külaline
Mulle tundub, et sinu kogemused on Facebookist või mujalt leitud libapsühholoogidega. Hiljuti oli meedias juttu nt arstihariduseta tegelasest, kes raha eest lubas vähi "juurpõhjuse" välja selgitada.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 19:11 Jään endale kindlaks selles, et jah, psühholoog saab teha kahju, ta saab kahjustada inimesi päriselt. Mitte kõik, aga neid siiski leidub, ja sellele teemale tuleb otsa vaadata. Rääkige oma juttu, et psühholoog ei saavat mitte iialgi teha mitte mingit kahju, emale, kelle teismeline keeras psühholoogi ümber oma väikese sõrme ja keda psühholoog seejärel hakkas ässitama oma vanemate vastu üles. Enne olid suhted ja koostöö peres veel enam-vähem, ent pärast psühholoogi tööd on peres suhted muutunud talumatuks ja enam mitte mingit koostööd ei ole.
Või rääkige seda inimesele, kes aastate viisi käib psühholoogi juures ja kelle enesetunne halveneb sellest hoolimata kogu aeg. Kui ta aga seda spetsialistile mainib, kinnitab too, et nii just peabki olema, et enesetunne alguses halveneb, aga et kohe-kohe jõutakse "juurpõhjuseni" ja siis algab uus helge elu! Lõpuks, kui inimene aru saab, et see psühholoog tõmbas ta lihtsalt haneks ja tegi rahast lagedaks, on vaimne seisund juba nii vilets, et seda ei suuda ravida ka mitte ükski teine psühholoog enam mitte.
Kui laps teeb vahetult pärast psühholoogi kabinetist teraapiast väljumist enesetapukatse, siis kirjutab psühholoog vanematele üleolevas toonis kirja, et tema ei vastuta, kui laps vahetult pärast tema ravi suitsiidi teeb. Samuti esitab ta vanematele allkirjastamiseks paberi, kus nõuab vanemate allkirja, et psühholoog ei pea rääkima leinas vanematele mitte ühtki sõna, mis selles lapse elu viimases teraapias juhtus, et laps kabinetist väljus niisuguse otsusega. Kui vanemad sellist paberit ei allkirjasta, siis koostöö katkeb.
Koolipsühholoogid võiksid rohkem tegeleda koolis aset leidvate probleemidega, eriti koolikiusamisega. Kuid sellega nad väga tegeleda ei taha, põhjusel et nende leivaisa on ju kool! Seega valitakse väga sageli taktika, et teravik juhitakse koolist igal juhul eemale, ainult kodu suunas. Koolipsühholoogide esimees on läinud sellega kogunisti nii kaugele, et kuulutas ajalehes enesekindlalt: "Koolikiusamist pole olemas!" Aga mõnikord on siiski tegemist ka koolipoolse probleemiga ja sel juhul tekib huvide konflikt ning laps ei saa seda abi, mida ta tegelikult vajab.
Rääkimata neist juhtumitest, kus psühholoog ei taba ära, kas inimese muret hakata pisendama või suurendama. Lapse kaotanud emale võib mõni hakata sisendama, et ta kaotus oli tühiasi ja teisele, kes 30 aastat tagasi sattus ühe korra peale vanemate vahekorrale, hakkab ta sisendama, et see oli midagi nii jubedat, mille tõttu on ime, et ta üldsegi veel funktsioneerib, kuni lõpuks hakkab too inimene ka seda uskuma, et nüüd on kogu ta elu pekkis ja hakkab oma vanemaid vihkama.
Need olid mõned näited erinevate inimeste päriselust, mida sa nüüd kahtlemata hoolega tühistama hakkad. Sest sul on hirm, et kellegi äri võib kokku kuivada ja kellegi karjäär pisut ehk kannatada saada.
Kogu sinu kirjeldus ei vasta psühholoogi tööle.
Ja veel imelikum on, et koolipsühholoogid täidavad kooli juhtkonna "tellimust" kooli mitte kisamisvabaks muuta.
-
Külaline
Lugesin, mida pole, seda pole.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 21:23Loe palun teemat uuesti. Siin on juba toodud mitmeid sellekohaseid näiteid, ei viitsi kordama hakata.
-
Külaline
Sa enne ei teadnud, et teenindatakse ikka seda, kes palka maksab, ja palka maksab kool, mitte laps ega tema vanemad.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 06:49Mulle tundub, et sinu kogemused on Facebookist või mujalt leitud libapsühholoogidega. Hiljuti oli meedias juttu nt arstihariduseta tegelasest, kes raha eest lubas vähi "juurpõhjuse" välja selgitada.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 19:11 Jään endale kindlaks selles, et jah, psühholoog saab teha kahju, ta saab kahjustada inimesi päriselt. Mitte kõik, aga neid siiski leidub, ja sellele teemale tuleb otsa vaadata. Rääkige oma juttu, et psühholoog ei saavat mitte iialgi teha mitte mingit kahju, emale, kelle teismeline keeras psühholoogi ümber oma väikese sõrme ja keda psühholoog seejärel hakkas ässitama oma vanemate vastu üles. Enne olid suhted ja koostöö peres veel enam-vähem, ent pärast psühholoogi tööd on peres suhted muutunud talumatuks ja enam mitte mingit koostööd ei ole.
Või rääkige seda inimesele, kes aastate viisi käib psühholoogi juures ja kelle enesetunne halveneb sellest hoolimata kogu aeg. Kui ta aga seda spetsialistile mainib, kinnitab too, et nii just peabki olema, et enesetunne alguses halveneb, aga et kohe-kohe jõutakse "juurpõhjuseni" ja siis algab uus helge elu! Lõpuks, kui inimene aru saab, et see psühholoog tõmbas ta lihtsalt haneks ja tegi rahast lagedaks, on vaimne seisund juba nii vilets, et seda ei suuda ravida ka mitte ükski teine psühholoog enam mitte.
Kui laps teeb vahetult pärast psühholoogi kabinetist teraapiast väljumist enesetapukatse, siis kirjutab psühholoog vanematele üleolevas toonis kirja, et tema ei vastuta, kui laps vahetult pärast tema ravi suitsiidi teeb. Samuti esitab ta vanematele allkirjastamiseks paberi, kus nõuab vanemate allkirja, et psühholoog ei pea rääkima leinas vanematele mitte ühtki sõna, mis selles lapse elu viimases teraapias juhtus, et laps kabinetist väljus niisuguse otsusega. Kui vanemad sellist paberit ei allkirjasta, siis koostöö katkeb.
Koolipsühholoogid võiksid rohkem tegeleda koolis aset leidvate probleemidega, eriti koolikiusamisega. Kuid sellega nad väga tegeleda ei taha, põhjusel et nende leivaisa on ju kool! Seega valitakse väga sageli taktika, et teravik juhitakse koolist igal juhul eemale, ainult kodu suunas. Koolipsühholoogide esimees on läinud sellega kogunisti nii kaugele, et kuulutas ajalehes enesekindlalt: "Koolikiusamist pole olemas!" Aga mõnikord on siiski tegemist ka koolipoolse probleemiga ja sel juhul tekib huvide konflikt ning laps ei saa seda abi, mida ta tegelikult vajab.
Rääkimata neist juhtumitest, kus psühholoog ei taba ära, kas inimese muret hakata pisendama või suurendama. Lapse kaotanud emale võib mõni hakata sisendama, et ta kaotus oli tühiasi ja teisele, kes 30 aastat tagasi sattus ühe korra peale vanemate vahekorrale, hakkab ta sisendama, et see oli midagi nii jubedat, mille tõttu on ime, et ta üldsegi veel funktsioneerib, kuni lõpuks hakkab too inimene ka seda uskuma, et nüüd on kogu ta elu pekkis ja hakkab oma vanemaid vihkama.
Need olid mõned näited erinevate inimeste päriselust, mida sa nüüd kahtlemata hoolega tühistama hakkad. Sest sul on hirm, et kellegi äri võib kokku kuivada ja kellegi karjäär pisut ehk kannatada saada.
Kogu sinu kirjeldus ei vasta psühholoogi tööle.
Ja veel imelikum on, et koolipsühholoogid täidavad kooli juhtkonna "tellimust" kooli mitte kisamisvabaks muuta.
Vaatan, et siin on üks hull lahti lastud, kes muud ei tee kui istub foorumis ja vorbib inimesi ründavat ning psühholooge kaitsvaid kirjutisi. On näha, kuidas sama isiku poolt vorbitakse postitusi siia kaheminutiliste vahedega: kl 21.23, 21.31, 21.36, 21.38. Siis puhkab pisut oma vihast sügelevaid näppe ja hommikul jätkab taas innuga: kl 6.49 ja kl 6.52. Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
Kuule, istu nüüd rahulikult maha ja mõtle nüüd läbi, mis su probleem tegelikult on? Äkki otsiksid professionaali abi?
-
Külaline
Sa meenutad väga neid emotsionaalselt ebastabiilseid inimesi, kes rääkisid koroona ajal vaksimisest. Nüüd vahutad psühhidest. Sellistel inimestel kohe peab alati mingi asi olema hambus, mille vastu saaks vahutada. Vastavad sõnad on ka nende kasutuses. Ja jutt läheb ka aina jaburamaks, psühh tegi teismelise nii jubedaks, et jätab lausa sokke laiali. Nüüd on vanemad orjad, kes peavad neid sokke koristama. Täitsa huvitav, minu teismeline on lohakas täitsa ühegi psühhi abita. Olen ka ori nüüd või.Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
-
Külaline
Sa ka ei väsi. Keerad kõik demagoogiliselt nii nagu ise tahad, sisust ka aru ei saa. Sul üldse mingit muud elu on peale päevade kaupa foorumis vahtimise ja sõimlemise? Arusaadav, miks su teismeline lohakas on, äkki oleks teil kasu pereteraapiast?Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 08:55Sa meenutad väga neid emotsionaalselt ebastabiilseid inimesi, kes rääkisid koroona ajal vaksimisest. Nüüd vahutad psühhidest. Sellistel inimestel kohe peab alati mingi asi olema hambus, mille vastu saaks vahutada. Vastavad sõnad on ka nende kasutuses. Ja jutt läheb ka aina jaburamaks, psühh tegi teismelise nii jubedaks, et jätab lausa sokke laiali. Nüüd on vanemad orjad, kes peavad neid sokke koristama. Täitsa huvitav, minu teismeline on lohakas täitsa ühegi psühhi abita. Olen ka ori nüüd või.Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
-
Külaline
Vahutamise asemel vasta rahulikult, kes on need, kes sul pidevalt psühholoogi käsevad külastada.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 08:27Sa enne ei teadnud, et teenindatakse ikka seda, kes palka maksab, ja palka maksab kool, mitte laps ega tema vanemad.
Vaatan, et siin on üks hull lahti lastud, kes muud ei tee kui istub foorumis ja vorbib inimesi ründavat ning psühholooge kaitsvaid kirjutisi. On näha, kuidas sama isiku poolt vorbitakse postitusi siia kaheminutiliste vahedega: kl 21.23, 21.31, 21.36, 21.38. Siis puhkab pisut oma vihast sügelevaid näppe ja hommikul jätkab taas innuga: kl 6.49 ja kl 6.52. Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
Kuule, istu nüüd rahulikult maha ja mõtle nüüd läbi, mis su probleem tegelikult on? Äkki otsiksid professionaali abi?
-
Külaline
Sa vastad siin mitmele inimesele, sa ise istud siin foorumis päevad otsa. Sulle vastajad seda ei tee. Sa räägid pidevalt demagoogiast, kuigi sa ise kasutad neid võtteid siin kõige rohkem. Kui midagi ei oska öelda ja argumente pole, siis kasutad isiklikku rünnakut minu laste vastu. Kas see pole sinu arust demagoogiavõte.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 09:04Sa ka ei väsi. Keerad kõik demagoogiliselt nii nagu ise tahad, sisust ka aru ei saa. Sul üldse mingit muud elu on peale päevade kaupa foorumis vahtimise ja sõimlemise? Arusaadav, miks su teismeline lohakas on, äkki oleks teil kasu pereteraapiast?Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 08:55Sa meenutad väga neid emotsionaalselt ebastabiilseid inimesi, kes rääkisid koroona ajal vaksimisest. Nüüd vahutad psühhidest. Sellistel inimestel kohe peab alati mingi asi olema hambus, mille vastu saaks vahutada. Vastavad sõnad on ka nende kasutuses. Ja jutt läheb ka aina jaburamaks, psühh tegi teismelise nii jubedaks, et jätab lausa sokke laiali. Nüüd on vanemad orjad, kes peavad neid sokke koristama. Täitsa huvitav, minu teismeline on lohakas täitsa ühegi psühhi abita. Olen ka ori nüüd või.Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
-
Külaline
Mina hakkan taipama, miks seda inimest kogu aeg psühholoogi juurde saadetakse. Tundub täitsa usutav.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 09:06Vahutamise asemel vasta rahulikult, kes on need, kes sul pidevalt psühholoogi käsevad külastada.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 08:27Sa enne ei teadnud, et teenindatakse ikka seda, kes palka maksab, ja palka maksab kool, mitte laps ega tema vanemad.
-
Külaline
Ilma igasuguse psühholoogi hariduseta tundub mulle, et siin võib olla tegemist paranoia või jälitusmaania tunnustega.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 08:27Vaatan, et siin on üks hull lahti lastud, kes muud ei tee kui istub foorumis ja vorbib inimesi ründavat ning psühholooge kaitsvaid kirjutisi. On näha, kuidas sama isiku poolt vorbitakse postitusi siia kaheminutiliste vahedega: kl 21.23, 21.31, 21.36, 21.38. Siis puhkab pisut oma vihast sügelevaid näppe ja hommikul jätkab taas innuga: kl 6.49 ja kl 6.52. Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
-
Külaline
Tead, mul on lihtsalt huvitav vaadata, kui kaua see sinusugune hull siin sõimata jaksab. Paranoia on see, kui sind valdab tunne, et alati on süüdi inimesed, seevastu mitte ükski psühholoog ei saa eales kedagi kahjustada. Kellaaegu vaadates on näha, et sa aktiviseerud täpselt siis, kui vastaspool sulle vastab - järelikult istud kogu aja foorumis passimas. No hästi, eks teeme nüüd nii, et mina ka jätan selle foorumi praegu avatuks ja vastan sulle. Nii kiirelt reageerida nagu sina seda siin teed, ma ilmselt siiski ei jõua, sest tegelen vahepeal muude asjadega ka. Samuti ei viitsi ma igale su purtsatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 09:12Ilma igasuguse psühholoogi hariduseta tundub mulle, et siin võib olla tegemist paranoia või jälitusmaania tunnustega.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 08:27Vaatan, et siin on üks hull lahti lastud, kes muud ei tee kui istub foorumis ja vorbib inimesi ründavat ning psühholooge kaitsvaid kirjutisi. On näha, kuidas sama isiku poolt vorbitakse postitusi siia kaheminutiliste vahedega: kl 21.23, 21.31, 21.36, 21.38. Siis puhkab pisut oma vihast sügelevaid näppe ja hommikul jätkab taas innuga: kl 6.49 ja kl 6.52. Stiil on äratuntav, pealegi ei ole loogiline, et juhtumisi satub siia korraga mitu teineteist mittetundvat psühhifänni!
-
Külaline
MOTTKülaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 09:38Tead, mul on lihtsalt huvitav vaadata, kui kaua see sinusugune hull siin sõimata jaksab. Paranoia on see, kui sind valdab tunne, et alati on süüdi inimesed, seevastu mitte ükski psühholoog ei saa eales kedagi kahjustada. Kellaaegu vaadates on näha, et sa aktiviseerud täpselt siis, kui vastaspool sulle vastab - järelikult istud kogu aja foorumis passimas. No hästi, eks teeme nüüd nii, et mina ka jätan selle foorumi praegu avatuks ja vastan sulle. Nii kiirelt reageerida nagu sina seda siin teed, ma ilmselt siiski ei jõua, sest tegelen vahepeal muude asjadega ka. Samuti ei viitsi ma igale su purtsatusele reageerida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 6 külalist