Nii et organiseeritud jälitustegevus...Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 12:54Tütar on käes hetkel jah, aga millise hinnaga? millised traumad see laps sai? Ja lugu ei ole ju veel lõppenud. Ja niipalju, kui mina jälginud olen, siis enne praegust KH postitust viimane uudis sellest "mitte rahulejäetud naisest" oli intervjuu temaga, st ta ikka ise trügis kõigile nähtavaks ise.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 10:55
Selline eraeluline jälitamine on lihtsalt maniakaalne. Esialgu ta väitis, et tema mehega on lastekaitsjal suhe, nüüd juba kohtutäituriga. See inimene on hullem kui ma arvasin. Selline teiste inimeste jälitamine ei ole normaalne. Ja miks ta seda naist rahule ei jäta? Tütar on ju käes, mis veel viga on.
Ja näed selline tore telefonikõne ka veel https://www.youtube.com/watch?v=SCMPEsTnzUs - Siin nüüd ei ole KH üldse teemaks, küll aga seesama lastekaitsespetsialist.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Et see lastekaitsespetsialist on tiba imelik oma kaartidega või et kakleb oma laste isa uue pruudiga ei puutu ometi praegu asjasse. Selline jälitustegevus ei ole okei. Ja kes paneb mingeid eraelulisi kõnesid ja Youtube'i ja FB-sse ei ole ka normaalne.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 12:54Tütar on käes hetkel jah, aga millise hinnaga? millised traumad see laps sai? Ja lugu ei ole ju veel lõppenud. Ja niipalju, kui mina jälginud olen, siis enne praegust KH postitust viimane uudis sellest "mitte rahulejäetud naisest" oli intervjuu temaga, st ta ikka ise trügis kõigile nähtavaks ise.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 10:55
Selline eraeluline jälitamine on lihtsalt maniakaalne. Esialgu ta väitis, et tema mehega on lastekaitsjal suhe, nüüd juba kohtutäituriga. See inimene on hullem kui ma arvasin. Selline teiste inimeste jälitamine ei ole normaalne. Ja miks ta seda naist rahule ei jäta? Tütar on ju käes, mis veel viga on.
Ja näed selline tore telefonikõne ka veel https://www.youtube.com/watch?v=SCMPEsTnzUs - Siin nüüd ei ole KH üldse teemaks, küll aga seesama lastekaitsespetsialist.
-
Külaline
Jah, ei ole normaalne eraelulisi kõnesid niimoodi youtube panna või FB jagada, sellega olen nõus. Aga asjasse puutub see niipalju, et kui inimene ikka nii "tiba imelik" on, kas ta ikka on pädev lapsi kaitsma?Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:07Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 12:54Tütar on käes hetkel jah, aga millise hinnaga? millised traumad see laps sai? Ja lugu ei ole ju veel lõppenud. Ja niipalju, kui mina jälginud olen, siis enne praegust KH postitust viimane uudis sellest "mitte rahulejäetud naisest" oli intervjuu temaga, st ta ikka ise trügis kõigile nähtavaks ise.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 10:55
Et see lastekaitsespetsialist on tiba imelik oma kaartidega või et kakleb oma laste isa uue pruudiga ei puutu ometi praegu asjasse. Selline jälitustegevus ei ole okei. Ja kes paneb mingeid eraelulisi kõnesid ja Youtube'i ja FB-sse ei ole ka normaalne.
-
Külaline
Selle kohta puuduvad mul igasugused andmed, kas on või ei ole. Ja meenutagem siiski, et selle juhtumiga on tegelenud paljud ametnikud, mitte see inimene pole otsustanud nii või naa. Kohtuotsustega pole tal mingit pistmist, Nüüd ei tööta ta ka enam üldse sellel ametikohal, võiks selle eraelulise jälitamise lõpetada. Ka H-a enda kohta ma ütleks sama, et tiba imelik.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:18Jah, ei ole normaalne eraelulisi kõnesid niimoodi youtube panna või FB jagada, sellega olen nõus. Aga asjasse puutub see niipalju, et kui inimene ikka nii "tiba imelik" on, kas ta ikka on pädev lapsi kaitsma?Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:07Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 12:54
Tütar on käes hetkel jah, aga millise hinnaga? millised traumad see laps sai? Ja lugu ei ole ju veel lõppenud. Ja niipalju, kui mina jälginud olen, siis enne praegust KH postitust viimane uudis sellest "mitte rahulejäetud naisest" oli intervjuu temaga, st ta ikka ise trügis kõigile nähtavaks ise.
Et see lastekaitsespetsialist on tiba imelik oma kaartidega või et kakleb oma laste isa uue pruudiga ei puutu ometi praegu asjasse. Selline jälitustegevus ei ole okei. Ja kes paneb mingeid eraelulisi kõnesid ja Youtube'i ja FB-sse ei ole ka normaalne.
-
Külaline
Kõik õige ja nõus.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:45Selle kohta puuduvad mul igasugused andmed, kas on või ei ole. Ja meenutagem siiski, et selle juhtumiga on tegelenud paljud ametnikud, mitte see inimene pole otsustanud nii või naa. Kohtuotsustega pole tal mingit pistmist, Nüüd ei tööta ta ka enam üldse sellel ametikohal, võiks selle eraelulise jälitamise lõpetada. Ka H-a enda kohta ma ütleks sama, et tiba imelik.
Ja tõepoolest, KH enda isikut arvestades ei ole nn imelik olemine mingi kriteerium.
-
Külaline
Jah, võiks lõpetada. Ja tema võiks enda puhtakspesemise katsed suures ajalehes lõpetada - ma pakun, et ekspressi loevad siiski palju rohkemad inimesed, kui need, kes KH sotsiaalmeedias jälgivad. Nii et ekspressis avaldatu mõjutab avalikku arvamust palju rohkem sellest, mida KH teeb.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:45
Selle kohta puuduvad mul igasugused andmed, kas on või ei ole. Ja meenutagem siiski, et selle juhtumiga on tegelenud paljud ametnikud, mitte see inimene pole otsustanud nii või naa. Kohtuotsustega pole tal mingit pistmist, Nüüd ei tööta ta ka enam üldse sellel ametikohal, võiks selle eraelulise jälitamise lõpetada. Ka H-a enda kohta ma ütleks sama, et tiba imelik.
-
Külaline
Kui inimene sopaga üle valatakse, on tal siiski õigus ka endapoolne nägemus öelda. Sinugugustele see nagunii midagi ei loe. KH on rünnanud nimepidi ka kohtunikku ja veel palju teisi inimesi. See tegevus minu silmis pigem alandab teda ennast minu silmis, kui paneb talle kaasa tundma. Nüüd veel mingid kaardimoorid ja jumal teab mis mängus. Lame.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:54Jah, võiks lõpetada. Ja tema võiks enda puhtakspesemise katsed suures ajalehes lõpetada - ma pakun, et ekspressi loevad siiski palju rohkemad inimesed, kui need, kes KH sotsiaalmeedias jälgivad. Nii et ekspressis avaldatu mõjutab avalikku arvamust palju rohkem sellest, mida KH teeb.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 13:45
Selle kohta puuduvad mul igasugused andmed, kas on või ei ole. Ja meenutagem siiski, et selle juhtumiga on tegelenud paljud ametnikud, mitte see inimene pole otsustanud nii või naa. Kohtuotsustega pole tal mingit pistmist, Nüüd ei tööta ta ka enam üldse sellel ametikohal, võiks selle eraelulise jälitamise lõpetada. Ka H-a enda kohta ma ütleks sama, et tiba imelik.
Tihtipeale pole emal mingit võõrutamist vaja teha, kuna isa pole kunagi lapse elus osalenudki. Mul oli endal selline isa, kes küll meiega elas, aga meiega pea üldse ei suhelnud. Lisaks võis ta nädalate kaupa vaikida, kuna miski talle ei meeldinud ja napsutada meeldis talle muidugi ka. Kui mina oleks pidanud väikese lapsena osa aega isaga elama, poleks ma seda kindlasti mitte soovinud. Minule jäi minu isa võõraks kuni ta elu lõpuni. Kommentaaride järgi paistab A. samasugune isa olema.
-
Külaline
-
Külaline
Ma neid KH ja tema fännklubi kommentaare päris tõe pähe ei võtaks. Suuremad poisid ju tahavad isa juures elada ja kui tütar seal oli, siis ei tulnud ka kuskilt välja, et talle seal üldse ei meeldinud.Kommentaaride järgi paistab A. samasugune isa olema.
-
Külaline
See on ju suuremate poiste KODU. See on olnud nende kodu, sõltumata, kas muna praeb köögis ema või isa. Seal on nende sõbrad. Pealegi on poisid juba nii suured, et ei vaja pidevat vanemlikku järelvalvet. Praevad ise köögis seda muna, kui tuju tuleb. Sellises vanuses pannakse lihtsalt oma toa uks kinni ja klapid pähe, kui midagi ei meeldi. Või minnakse sõpradega välja.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:04Ma neid KH ja tema fännklubi kommentaare päris tõe pähe ei võtaks. Suuremad poisid ju tahavad isa juures elada ja kui tütar seal oli, siis ei tulnud ka kuskilt välja, et talle seal üldse ei meeldinud.Kommentaaride järgi paistab A. samasugune isa olema.
Pealegi "üldse ei meeldinud" ja "meeldis väga" vahele jääb kena jupp erinevaid variante.
-
Külaline
Kust sul need andmed, kas meeldis või ei meeldinud? Sa usud pimedalt ainult KH juttu, milles on palju valeväiteid muude asjade kohta, kust sa siis tead, et ka selle? Ja poisid pole alati suured olnud, kui lahku mindi, oli noorem poeg umbes sama vana kui see tüdruk praegu. Sellegipoolest tahtsid nad isaga elada.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:30See on ju suuremate poiste KODU. See on olnud nende kodu, sõltumata, kas muna praeb köögis ema või isa. Seal on nende sõbrad. Pealegi on poisid juba nii suured, et ei vaja pidevat vanemlikku järelvalvet. Praevad ise köögis seda muna, kui tuju tuleb. Sellises vanuses pannakse lihtsalt oma toa uks kinni ja klapid pähe, kui midagi ei meeldi. Või minnakse sõpradega välja.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:04Ma neid KH ja tema fännklubi kommentaare päris tõe pähe ei võtaks. Suuremad poisid ju tahavad isa juures elada ja kui tütar seal oli, siis ei tulnud ka kuskilt välja, et talle seal üldse ei meeldinud.Kommentaaride järgi paistab A. samasugune isa olema.
Pealegi "üldse ei meeldinud" ja "meeldis väga" vahele jääb kena jupp erinevaid variante.
-
Külaline
Mina võiks küll lastekaitseametnikuna töötada.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 09:41 Mina õppisin sellest loost seda, et amet, mida ma mitte iialgi pidada ei taha, on lastekaitseametnik. Ükskõik mis sa teed, alati oled kõiges süüdi, vähemalt üks pool pole sinu tööga igal juhul rahul. Mõni hull hakkab veel tööväliselt jälitama ja laimama (nagu H mõtles välja, et sellel lastekaitseametnikul on tema mehega suhe). Õudne.
Aga mitte enne, kui nad ära tunnevad LSV, seda kaardistada oskavad ja koolitustega tänapäeva jõuavad.
Siis, palun väga! Mul on kindel reeglistik, millest pean kinni pidama, moraal ja julgus võtta vastutus. Praegu minu teada lähisuhtevägivalda ei arvestata üldse, võite täpsustada.
Miks ma tänapäevast räägin, siis meil pole enam NSVL, kus kindlasti ei olnud homosid, vägivalda ega pedofiile. Vanemad inimesed ehk mäletavad, kuidas meil "neid kindlasti ei olnud", kõik "sellised" pandi hullumajja sundravile. Hoidku jumal, kui tegemist oli kommunistliku partei liikmega, siis pidi kindlasti tegemist olema ennekuulmatu ja alatu laimuga. Ja ravile saadeti see välismaa spioonist laimaja, kapitalist selline.
-
Külaline
Palun viited valeväidete kohta. Vedleri sisuturunduslikud artiklid ei lähe arvesse.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:37Kust sul need andmed, kas meeldis või ei meeldinud? Sa usud pimedalt ainult KH juttu, milles on palju valeväiteid muude asjade kohta, kust sa siis tead, et ka selle? Ja poisid pole alati suured olnud, kui lahku mindi, oli noorem poeg umbes sama vana kui see tüdruk praegu. Sellegipoolest tahtsid nad isaga elada.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:30See on ju suuremate poiste KODU. See on olnud nende kodu, sõltumata, kas muna praeb köögis ema või isa. Seal on nende sõbrad. Pealegi on poisid juba nii suured, et ei vaja pidevat vanemlikku järelvalvet. Praevad ise köögis seda muna, kui tuju tuleb. Sellises vanuses pannakse lihtsalt oma toa uks kinni ja klapid pähe, kui midagi ei meeldi. Või minnakse sõpradega välja.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:04
Ma neid KH ja tema fännklubi kommentaare päris tõe pähe ei võtaks. Suuremad poisid ju tahavad isa juures elada ja kui tütar seal oli, siis ei tulnud ka kuskilt välja, et talle seal üldse ei meeldinud.
-
Külaline
No okei, isegi kui nad on mõlemad imelikud, oletame - siis üks on lihtsalt imelik ema, kes tahab oma lapsega elada ja tõenäoliselt on igati võimeline lapsele vajalikku hoolt pakkuma. Teine on (vähemalt sama) imelik, aga miskipärast tema emaõiguste kallale ei kipu keegi, hoopis tal enesel on üpriski piiramatu voli selle esimese elu üle otsustada. Ei tundu justkui õiglane?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 16:12 No okei, isegi kui nad on mõlemad imelikud, oletame - siis üks on lihtsalt imelik ema, kes tahab oma lapsega elada ja tõenäoliselt on igati võimeline lapsele vajalikku hoolt pakkuma. Teine on (vähemalt sama) imelik, aga miskipärast tema emaõiguste kallale ei kipu keegi, hoopis tal enesel on üpriski piiramatu voli selle esimese elu üle otsustada. Ei tundu justkui õiglane?
-
Külaline
Justament. Arvesse lähevad ainult Heinmetsa postitused.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 15:52Palun viited valeväidete kohta. Vedleri sisuturunduslikud artiklid ei lähe arvesse.
-
Külaline
Kaua võib jaurata. See lastekaitseametnik ei teinud talle kohtuotsuseid, miks see laps üldse ära võeti. Lastekaitseametnik üksi ei saa otsustada mitte kui midagi, kohtuotsuseid ta ei tee.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 16:12 No okei, isegi kui nad on mõlemad imelikud, oletame - siis üks on lihtsalt imelik ema, kes tahab oma lapsega elada ja tõenäoliselt on igati võimeline lapsele vajalikku hoolt pakkuma. Teine on (vähemalt sama) imelik, aga miskipärast tema emaõiguste kallale ei kipu keegi, hoopis tal enesel on üpriski piiramatu voli selle esimese elu üle otsustada. Ei tundu justkui õiglane?
-
Külaline
Täpselt, kaua võib jaurata!Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 16:47 Kaua võib jaurata. See lastekaitseametnik ei teinud talle kohtuotsuseid, miks see laps üldse ära võeti. Lastekaitseametnik üksi ei saa otsustada mitte kui midagi, kohtuotsuseid ta ei tee.
Mitte midagi lastekaitsespetsialist ei otsusta ega määra, imelik, et teda siis üldse vaja palgal pidada ja kaasata?!
Loomulikult ei otsustagi lastekaitseametnik üksi.
Loomulikult ei tee ta kohtuotsuseid.
Aga süsteem kogu oma vildakuses on üles ehitatud kuidagi nii kummaliselt, et ühe suvalise ametniku poolehoid võibki määrata, kuidas kohtunik otsustab. Sest see ametnik annab eksperthinnangu. Õigemini peaks andma eksperthinnangu, aga nagu nüüd ilmnenud on, annab hoopis selle hinnangu, mida nõid Aljona või maag Margatiita talle kuskil messengeri tsätis öelnud on. Absurd kuubis!
-
Külaline
Jaurame küll, jaurame, nagu sa isegi. Otsus tehti esitatud dokumentide põhjal, nii, nagu kohtus asjad käivad. Kohtunik ei käi ise kummagi poole kätt hoidmas ega pisaraid pühkimas.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 16:47Kaua võib jaurata. See lastekaitseametnik ei teinud talle kohtuotsuseid, miks see laps üldse ära võeti. Lastekaitseametnik üksi ei saa otsustada mitte kui midagi, kohtuotsuseid ta ei tee.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2025 16:12 No okei, isegi kui nad on mõlemad imelikud, oletame - siis üks on lihtsalt imelik ema, kes tahab oma lapsega elada ja tõenäoliselt on igati võimeline lapsele vajalikku hoolt pakkuma. Teine on (vähemalt sama) imelik, aga miskipärast tema emaõiguste kallale ei kipu keegi, hoopis tal enesel on üpriski piiramatu voli selle esimese elu üle otsustada. Ei tundu justkui õiglane?
Selgub aga, et dokumentide koostaja vaimne tervis polnud tol perioodil just kiita, seda kirjeldab ta ise oma FB lehel, avalik postitus. Raske aeg oli, noh.
Või saab seda veel kuidagi mõista?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist