Hoidsid jalgu või?
Mis sellistel naistel viga on?
-
Külaline
Jäta labased ja inetud kommentaarid. Tal on õigus, suhe Ievaga oli juba käimas ja laps ju sündis sama aasta lõpul? Evelin on ise öelnud, et see oli tema appikarje
-
Külaline
Vaatan seda, kes meeldib. Abielumees saab oma abielu lahutada, kui peaksime edaspidi otsustama koos olla. Ega abielu ole kuidagi olulisem, kui lihtsalt kaaslase olemasolu.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 15:27Seda ma ei te kas halvustas, aga ta teadis, et Toomas on abielumees.
Kas teie vaataksite abielumehi?
-
Külaline
Kuulus mees ju. See mõjub paljudele naistele nagu kergitusaine. Et näete, see kuulus mees tahtis mind.Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 23:03Pean silmas seda räpparit, kes oma ühte elukaaslast julmalt peksis ja igatepidi väärkohtles - see oli avalikkusele teada. Aga ometigi oli sel tegelasel kohe uus kaaslanna olemas, kui eelmisest lahku läks. Nagu miks?
-
Külaline
Sama. Vaatan, keda meeldib vaadata. Abielu on ikka abielus olevate inimeste asi, mitte kolmandate osapoolte. Ilvest ausalt öeldes ei vaataks küll ei abielus ega mitte abielus olles.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 20:28Vaatan seda, kes meeldib. Abielumees saab oma abielu lahutada, kui peaksime edaspidi otsustama koos olla. Ega abielu ole kuidagi olulisem, kui lihtsalt kaaslase olemasolu.
-
Külaline
Ei ole sinu asi. Armastus ei küsi kas abielus või mitte.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 15:27Seda ma ei te kas halvustas, aga ta teadis, et Toomas on abielumees.
Kas teie vaataksite abielumehi?
-
Külaline
Mioslemiga abiellusid? Kuidas muidu on?Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 10:23 Sest osa naisi on uskumatult juhmid, nagu muide osa mehigi.
Eestis olin see põlatud iseseisev naine, oma majaga, mis asus küll linnast väljas, aga siiski, oma sissetulekuga, jne. Vahel sain ikka halvustamist tunda, nii meeste kui naiste poolt, et kuidas ma ikka niimoodi üksi elan, ja veel majas, noor naine.
Siis kohtusin oma abikaasaga, ning kolisin Eestist ära. Sellest on nüüd kakskümmend aastat. Loodan, et suhtumine on muutunud, aga eks sellised naised tulevad just sellise suhtumisega peredest, et naine üksikuna ei ole midagi väärt, et mees peab ikka olema, vahet pole, milline, kui ei vea, siis ei vea. Lisaks ei ole need naised kindlasti eriti teravad pliiatsid, kes suudavad igasuguseid olukordi ette näha. Lisaks neil puudub veel elukogemus.
Teine liik võib veel olla see nn. kullakaevaja, kes ligi ujub kohe, kui mees natuke kuulus või rikas on. Loodavad tutvuste ja raha peale.
-
Külaline
Ma arvan, et inimestel on vajadus ennast paremaks pidada. Noh, näed, selle naise /mehe kõrval oli ta SELLINE, aga minu kõrval, mina olen ju nii hea, mina olen teda muutnud jne. Inimesed lihtsalt ei usu, et nendega võib minna nii, nagu läks eelmistega, nemad on ju ometigi palju paremad, kui olid need pahad, rumalad ja koledad eelmised!Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 23:03 Mis sellistel naistel viga on, kes teadlikult astuvad suhtesse vägivaldse ja kriminaalse taustaga mehega? Pean silmas seda räpparit, kes oma ühte elukaaslast julmalt peksis ja igatepidi väärkohtles - see oli avalikkusele teada. Aga ometigi oli sel tegelasel kohe uus kaaslanna olemas, kui eelmisest lahku läks. Nagu miks?
Kas sellistel naistel on arvamus, et minuga ta nii ei tee?
Küsimus ei ole tegelikult esitatud otseselt selle kodaniku kohta, vaid laiemas plaanis. Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?
Kui konkreetsest kodanikust rääkida, siis mu meelest on ta juba välimuselt ja pealiskaudsel vaatlemisel nii rets, et sellistest jookseks suure kaarega mööda, kui kuskil vastu tuleks. Aga mõni näed tahab isegi naiseks hakata.
-
Külaline
Sellistel naistel on see viga, et nad on armunud. Armunud naine ei lase sellistel pisiasjadel oma eluarmastuses kahtlema hakata. Vastupidi, siis saab ta end näidata ülihooliva ja ülimõistvana. Kunagi, kui kaineks saab, siis jõuab ka mõistus koju, siis on üldiselt piinlik.
-
Külaline
Vaata linnapeal paarikesi. Sul pole kunagi sellist küsimust tekkinud, et kuidas küll need kaks on teineteist leidnud? Tekib tõmme ja naine ongi tehtud.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 23:09 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Aga ei olegi minu asi. Ma ise ka olles suhtes teise armunud kõrvuni. No lihtsalt tuli ja on. Ära ka ei lähe.
-
Külaline
Mina sellest eespool rääkisingi, et nii Evelin kui Ieva astusid täpselt sama reha otsa. Ise lõid abielumehe üle, aga kui neile endale täpselt sama tehti, siis olid väga kibestunud ja solvunud. Kumbki nendest ei uskunud, et Ilves neile nii teeb, sest arvasid, et see eelmine naine oli üks suva nõid, aga nüüd minuga on suur armastus. Selle peale ei tulnud kumbki, et äkki ikka pole naistes asi, vaid nende suur hingesugulane ongi selline.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 15:34Eks Evelin tõmbas ka ju abielumehe ära, nii et selles suhtes on seis viigis![]()
-
Külaline
Mina olin noorena ühe abielumehe armuke. Mees oli ka minust tükk maad vanem. Aga ma küll kunagi ei arvanud, et mehe naine oleks paha, rumal või kole. Samuti ei arvanud ma, et ma olen sellest teisest naisest parem. Täiesti neutraalselt suhtusin tookord ja suhtun siiamaani. See, et armukesed abielunaisest midagi väga arvavad on vale uskumus.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 22:16Ma arvan, et inimestel on vajadus ennast paremaks pidada. Noh, näed, selle naise /mehe kõrval oli ta SELLINE, aga minu kõrval, mina olen ju nii hea, mina olen teda muutnud jne. Inimesed lihtsalt ei usu, et nendega võib minna nii, nagu läks eelmistega, nemad on ju ometigi palju paremad, kui olid need pahad, rumalad ja koledad eelmised!Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 23:03 Mis sellistel naistel viga on, kes teadlikult astuvad suhtesse vägivaldse ja kriminaalse taustaga mehega? Pean silmas seda räpparit, kes oma ühte elukaaslast julmalt peksis ja igatepidi väärkohtles - see oli avalikkusele teada. Aga ometigi oli sel tegelasel kohe uus kaaslanna olemas, kui eelmisest lahku läks. Nagu miks?
Kas sellistel naistel on arvamus, et minuga ta nii ei tee?
Küsimus ei ole tegelikult esitatud otseselt selle kodaniku kohta, vaid laiemas plaanis. Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?
Kui konkreetsest kodanikust rääkida, siis mu meelest on ta juba välimuselt ja pealiskaudsel vaatlemisel nii rets, et sellistest jookseks suure kaarega mööda, kui kuskil vastu tuleks. Aga mõni näed tahab isegi naiseks hakata.
Armuke ei võrdle ennast mehe naisega. Ausalt öeldes ei ole see abielunaine sellises suhtes üldse oluline.
-
Külaline
Räägid pikalt laialt, kuidas sina küll ei mõelnud, et mehe enda naine oleks halb ja siis tõmbad täiega vee peale, et no abielunaine pole üldse oluline. See on ju veel hullem kui temast halvasti rääkimine. Täpselt samasugused egod olid ka Evelin ja Ieva, aga kui nende endaga samamoodi käituti, siis küll tore ei olnud. Mõlemad olid ikka vägagi pahased.Ausalt öeldes ei ole see abielunaine sellises suhtes üldse oluline.
-
Külaline
Ma vist väljendasin ennast halvasti. Mitte et ta ei oleks inimesena oluline. Ta ei olnud selle suhte juures oluline selles mõttes, et ma ei üritanud temaga võistelda või ennast temaga kuidagi võrrelda. Ma ei tegelenud temaga üldse. Selles mõttes oli suhe abielumehega nagu iga teine suhe, et suhe on siiski kahe inimese vahel.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 18:43Räägid pikalt laialt, kuidas sina küll ei mõelnud, et mehe enda naine oleks halb ja siis tõmbad täiega vee peale, et no abielunaine pole üldse oluline. See on ju veel hullem kui temast halvasti rääkimine. Täpselt samasugused egod olid ka Evelin ja Ieva, aga kui nende endaga samamoodi käituti, siis küll tore ei olnud. Mõlemad olid ikka vägagi pahased.Ausalt öeldes ei ole see abielunaine sellises suhtes üldse oluline.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 00:32Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 23:25Ma vist väljendasin ennast halvasti. Mitte et ta ei oleks inimesena oluline. Ta ei olnud selle suhte juures oluline selles mõttes, et ma ei üritanud temaga võistelda või ennast temaga kuidagi võrrelda. Ma ei tegelenud temaga üldse. Selles mõttes oli suhe abielumehega nagu iga teine suhe, et suhe on siiski kahe inimese vahel.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 18:43
Räägid pikalt laialt, kuidas sina küll ei mõelnud, et mehe enda naine oleks halb ja siis tõmbad täiega vee peale, et no abielunaine pole üldse oluline. See on ju veel hullem kui temast halvasti rääkimine. Täpselt samasugused egod olid ka Evelin ja Ieva, aga kui nende endaga samamoodi käituti, siis küll tore ei olnud. Mõlemad olid ikka vägagi pahased.
Mis mõttes lohakas? Et nagu ei võta kord nädalas riiulilt tolmu või?
Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 00:32Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 23:25Ma vist väljendasin ennast halvasti. Mitte et ta ei oleks inimesena oluline. Ta ei olnud selle suhte juures oluline selles mõttes, et ma ei üritanud temaga võistelda või ennast temaga kuidagi võrrelda. Ma ei tegelenud temaga üldse. Selles mõttes oli suhe abielumehega nagu iga teine suhe, et suhe on siiski kahe inimese vahel.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 18:43
Räägid pikalt laialt, kuidas sina küll ei mõelnud, et mehe enda naine oleks halb ja siis tõmbad täiega vee peale, et no abielunaine pole üldse oluline. See on ju veel hullem kui temast halvasti rääkimine. Täpselt samasugused egod olid ka Evelin ja Ieva, aga kui nende endaga samamoodi käituti, siis küll tore ei olnud. Mõlemad olid ikka vägagi pahased.
-
Külaline
Arvad, jah? Et naisterahvas läheb peale puhkust tööle tagasi ja kiitleb: "ossa raisk, mingi kaheksa meest tõmbasin läbi, osa juuatäis peaga, näod ei jäänud meeldegi" ja kõik vaatavad, et jõle osav naine või?Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 00:32Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 23:25
Ma vist väljendasin ennast halvasti. Mitte et ta ei oleks inimesena oluline. Ta ei olnud selle suhte juures oluline selles mõttes, et ma ei üritanud temaga võistelda või ennast temaga kuidagi võrrelda. Ma ei tegelenud temaga üldse. Selles mõttes oli suhe abielumehega nagu iga teine suhe, et suhe on siiski kahe inimese vahel.
-
Külaline
Absoluutselt samad emotsioonid kui seda juttu räägiks meesterahvas. No mitte mingit vahet pole.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 07:07Arvad, jah? Et naisterahvas läheb peale puhkust tööle tagasi ja kiitleb: "ossa raisk, mingi kaheksa meest tõmbasin läbi, osa juuatäis peaga, näod ei jäänud meeldegi" ja kõik vaatavad, et jõle osav naine või?Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist