Kuidas kaalus alla võtta? See igavene küsimus.

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 15:19See läheb vägagi teemasse. Kaalust alla võtmiseks on oluline kõigepealt selgeks teha mida tervislik toitumine üldse tähendab, aga sa otsid vist ebamugava tõe asemel rohkem tugigruppi?
Pole see, kellelt küsisid, aga ütleks omalt poolt, et esimeses postituses on ometi öeldud ju, et teemaalgatuse eesmärk oli kogemuste vahetamine, kes ka samal teekonnal - ja no ausalt ei ole huvitav lugeda kahe tüübi tigedalt ärapanevas stiilis lehekülgede pikkust vaidlemist, kumb on loll ja kumb veel lollim.

Üldse on nii veider, et inimesed ei saa oma nabaaugu vahtimisest isu täis ja eeldavad, et kõiki teisi huvitab ka lõpmatuseni see, mis just temal, sellel kõige targemal lõpliku tõe valdajal mõttes mõlgub. Nagu et ütle oma arvamus ära, näiteks et liha tuleb rohkem süüa või liha ei tohiks nii palju süüa või mida iganes muud. Ja kui keegi selle kohta täpsustavalt küsib või vastu vaidleb, siis argumenteeri pealegi ühe vastusena, aga mitte viis lehekülge järjest! Aga kui vastaspool jääbki sulle vastu plõksima, siis on ju selge, et teda ei huvita tegelikult mingi uue teadmise saamine, vaid ta vaidleb vaidlemise pärast ja see on niivõrd tüütu ja nõme teistele lugeda, kuidas kaks kangekaelset tõekuulutajat üritavad teineteisele ära panna. Nagu võtke tuba endale ja madistage seal privaatselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 16:08
Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 15:19See läheb vägagi teemasse. Kaalust alla võtmiseks on oluline kõigepealt selgeks teha mida tervislik toitumine üldse tähendab, aga sa otsid vist ebamugava tõe asemel rohkem tugigruppi?
Pole see, kellelt küsisid, aga ütleks omalt poolt, et esimeses postituses on ometi öeldud ju, et teemaalgatuse eesmärk oli kogemuste vahetamine, kes ka samal teekonnal - ja no ausalt ei ole huvitav lugeda kahe tüübi tigedalt ärapanevas stiilis lehekülgede pikkust vaidlemist, kumb on loll ja kumb veel lollim.

Üldse on nii veider, et inimesed ei saa oma nabaaugu vahtimisest isu täis ja eeldavad, et kõiki teisi huvitab ka lõpmatuseni see, mis just temal, sellel kõige targemal lõpliku tõe valdajal mõttes mõlgub. Nagu et ütle oma arvamus ära, näiteks et liha tuleb rohkem süüa või liha ei tohiks nii palju süüa või mida iganes muud. Ja kui keegi selle kohta täpsustavalt küsib või vastu vaidleb, siis argumenteeri pealegi ühe vastusena, aga mitte viis lehekülge järjest! Aga kui vastaspool jääbki sulle vastu plõksima, siis on ju selge, et teda ei huvita tegelikult mingi uue teadmise saamine, vaid ta vaidleb vaidlemise pärast ja see on niivõrd tüütu ja nõme teistele lugeda, kuidas kaks kangekaelset tõekuulutajat üritavad teineteisele ära panna. Nagu võtke tuba endale ja madistage seal privaatselt.
Aitäh! Vot seda ma silmas pidasin. Mind vahest paneb lausa imestama kuidas mõni viitsib suvalise anonüümse inimesega nii pikalt vaielda. Lihtsalt raiskab oma aega.

Igatahes, teemasse. Hetkel olen ikka väga tubli ja eeskujulik toitumise kui ka trenni osas ja teen endale pika pai!
Kunagi oli äge koht nagu kaaluabi ja seal sai siis duellitatud. Oligi tehtud tabel kuhu iga nädal siis märgiti kaal. Ja sai siis jutustada ja arutada ja toetada teineteist.
olessepimme
Kontakt:

Postitus Postitas olessepimme »

Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth247.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis olessepimme, 21 Veebr 2025 08:11, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

olessepimme kirjutas: 29 Jaan 2025 09:31 Mina olen suutnud ennast kokku võtta ja kaal on langema hakanud. Toidulaud on palju muutunud ja tunnen ennast hästi. Hetkel
Siis 3 nädalaga -2kg.
mida teisiti teed, sööd?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 09:53mida teisiti teed, sööd?
Neli korda nädalas on sex ja see tundub aitavat. Varem kehaliselt nii aktiivne ei olnud, aga nüüd uue partneriga tekkis see võimalus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist