Kas seksipuudus teeb õnnetuks?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tundub, et osasid teeb seksipuudus lausa kurjaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:05 Tundub, et osasid teeb seksipuudus lausa kurjaks.
Mõni vanamees arvab tõesti, et seks on mingi inimõigus. Ei ole. Kui tahad oma laadungist lahti saada, peksa pihku. Et teine inimene sinuga lähedust jagaks, tuleb see ära teenida. Olla meeldiv ja lugupidav. Ma ei saa küll aru, kuidas sellise mehega keegi voodisse üdlse läheb, kes räägib naistest halvasti, ei austa neid, räägib mingist pruukimisest ja kasutamisest. Minu jaoks on selline mees lihtsalt rõve. Ja kõige hullem on see, et ta ei saa aru, et alandab sellise jutuga peamiselt ennast, kui ta läheb selliste naistega voodisse, keda ta siin kirub. Kes sa siis ise oled, kui mudakihiga voodit jagad.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:40
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:34
Kerepool kirjutas: 05 Veebr 2025 18:31 Öeldakse, et mida viletsam on suhe, seda olulisem on suhtes seks.
Mul sama kogemus. Kõige parem seks oli mehega, kellega üldse ei klappinud. Ja ei vea seksiga suhet välja mitte kuidagi. Muud asjad on ikkagi olulisemad. Aga kui ongi selline primitiivne inimene, siis vist ükskõik. See mees oleks ka edasi lasknud, oli väga üllatunud, kui soovisin lahku minna.
Postitus on kustutatud
Oleks ta pidanud selle mehega edasi olema, vastutahtmist või? Seks klappis-seksiti. Kui tuleb välja, et meheks ei kõlba-aidaa. Lihtne.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:47
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:33
Kerepool kirjutas: 05 Veebr 2025 18:31 Öeldakse, et mida viletsam on suhe, seda olulisem on suhtes seks.
Kui seksi pole või on vilets seks ongi suhe kehv. Ja kuna on olematu või kehv seks siis ongi see teemaks ja muutubki oluliseks. Kui raske on sellest aru saada? Sinu versioon on lihtsalt õigustamine. Võta midagi ette. Proovi teistmoodi.
Postitus on kustutatud
Siis tuleb ausalt. Ennem suhte alustamist öelda, et vot mul seksiga see lugu, et olen tiba frigiidne ja kõik organud ka ei tööta nagu teistel. Või lepite kokku, et mees võib tasulistega hullata. Avalikult. Annad isegi raha selleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:53
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:34

Mul sama kogemus. Kõige parem seks oli mehega, kellega üldse ei klappinud. Ja ei vea seksiga suhet välja mitte kuidagi. Muud asjad on ikkagi olulisemad. Aga kui ongi selline primitiivne inimene, siis vist ükskõik. See mees oleks ka edasi lasknud, oli väga üllatunud, kui soovisin lahku minna.
Postitus on kustutatud
Oleks ta pidanud selle mehega edasi olema, vastutahtmist või? Seks klappis-seksiti. Kui tuleb välja, et meheks ei kõlba-aidaa. Lihtne.
Sa oled õigel teel. Satuks minu teele ka rohkem selliseid naisi kes ise ütlevad. Seks oli tore, aga liigume edasi. Ei ole selliseid viimase viie aasta jooksul keskealiste prouade hulgast näinud, leidnud. Ikka ja alati tuleb stseen ja seletamist kui teatad, et oli tore aga aidaaa. Kust saaks selliseid? Juhata palun.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:56

Postitus on kustutatud
Sa oled õigel teel. Satuks minu teele ka rohkem selliseid naisi kes ise ütlevad. Seks oli tore, aga liigume edasi. Ei ole selliseid viimase viie aasta jooksul keskealiste prouade hulgast näinud, leidnud. Ikka ja alati tuleb stseen ja seletamist kui teatad, et oli tore aga aidaaa. Kust saaks selliseid? Juhata palun.
Teenusepakkujad ehk? Kiired ja korralikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:51Postitus on kustutatud
Kirjuta ja fantaseeri, kuidas tahad, aga miks sa pead oma ego tõstmiseks alati omaenda jutule kohe naerunägusid ja püstiseid pöidlaid lisama, jääb arusaamatuks. Selle sekundiga, millal need su igale kommile alati ilmuvad, ei suuda keegi su juttu läbigi lugeda, saati veel meeldivaks märkimisest. Võibolla ootaksid paar minutitki, tunduks usutavam.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:01
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:56
Teenusepakkujad ehk? Kiired ja korralikud.
Teenusepakkujad on sama kapriissed tujurikkujad nagu teisedki - nendega ei saa millestki rääkida, ei viitsi nad kuulata ega kaasaelada, peab aja kokkuleppima ja õigeks ajaks kohale hiivama end, võib nn käsu peale mitte lahti minna, mistõttu rahalised ärakasutajad, ei näe head välja või koledad riided seljas, ja muud võimalikud ettetulevad jooksvad olmemured kohtumistel.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 08:25
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:29
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:26
Teenusepakkujad on sama kapriissed tujurikkujad nagu teisedki - nendega ei saa millestki rääkida, ei viitsi nad kuulata ega kaasaelada, peab aja kokkuleppima ja õigeks ajaks kohale hiivama end, võib nn käsu peale mitte lahti minna, mistõttu rahalised ärakasutajad, ei näe head välja või koledad riided seljas, ja muud võimalikud ettetulevad jooksvad olmemured kohtumistel.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mul tekib kohe huvi, et mida siis kõike kokku valetatakse ja milleks? Kas naistel endal asjadest oma arvamust ei ole? Omaarvamusega naised praagitaks ju välja, kas pole nii? Või toimub hoopis kohandumine a la kui naisel on koer, siis mees räägib milline suur koeraarmastaja ta on? Või alustatakse kohe tissidest? Mismoodi see kõik käib?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 12:12
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 10:12
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 08:25

Postitus on kustutatud
Mul tekib kohe huvi, et mida siis kõike kokku valetatakse ja milleks? Kas naistel endal asjadest oma arvamust ei ole? Omaarvamusega naised praagitaks ju välja, kas pole nii? Või toimub hoopis kohandumine a la kui naisel on koer, siis mees räägib milline suur koeraarmastaja ta on? Või alustatakse kohe tissidest? Mismoodi see kõik käib?
Postitus on kustutatud
Kõik õige. Mehed on õppimisvõimelised ja loevad naisi nagu avatud Kroonikat. Esimene reegel. Las naine arvab, et ta on targem. Las arvab :D See aitab eesmärgile lähemale. Ja mis selkes info vahetamises halba on. Info on jõud. Jälle sammuke eesmärgile lähemale. Lisaks saad ju teada milline ta on. Kui ikka käib voodist voodisse siis see muster ei muutu. Saad asja lõdvemalt võtta kuna tead, et see muinasjutt jääb lühikeseks. Saad teada, et on agar tutvuja. Liigagi agar ja tavapäraselt on tal mitu rauda tules. Jällegi. Ei pea arutama kuidas ise käitud. Lased samas vaimus edasi. Tutvud, kohtud, seksid. Elad täpselt sama elu edasi nagu enne "temakesega" tutvumist. Mängu ilu.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 06 Veebr 2025 09:45
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 16:17
Tolmukübe kirjutas: 05 Veebr 2025 11:52 Mind ei tee. Kui ma pole armunud, siis on see ala täiesti välja surnud. Kuidas teil on? Saab ju hästi ilma hakkama? Kas erinevais vanustes on olnud olukord erinev, või kuidas? Mulle kunagi üks mees rääkis, et kui oli noorem ja naist polnud, siis pane kasvõi seina, vanemas eas oli taltsamaks muutunud.
Naistel on jah nii. Meestel on teistmoodi. Spermat tuleb vabaneda regulaarselt.
Väga võimalik. Mul oli kunagi tuttav mees, kes ütles, et kui juba nädal jääb vahele, siis hakkab tal paha. Ma küsisin, et kuidas paha, ta ei täpsustanud. Nii et mees vbl peab tõesti kotte tühjendama regulaarselt. Eks mehi on muidugi erinevaid, usun, et osadel ei hakka paha ja saavad ilma seksita elatud küll.
Isegi munandid ja alakõht hakjab valutama. Eesnäärme probleemid tekivad. Vaimsed probleemid tekivad. Googelda.
Surmatõbi pole. Aga kas peab siis sellist elu elama? See näitab ka kaaslase suhtumist. Ei ole vaja sellist elu. Eriti kui on variant elada hoopus teistsugust elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 13:02
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 16:17

Naistel on jah nii. Meestel on teistmoodi. Spermat tuleb vabaneda regulaarselt.
Väga võimalik. Mul oli kunagi tuttav mees, kes ütles, et kui juba nädal jääb vahele, siis hakkab tal paha. Ma küsisin, et kuidas paha, ta ei täpsustanud. Nii et mees vbl peab tõesti kotte tühjendama regulaarselt. Eks mehi on muidugi erinevaid, usun, et osadel ei hakka paha ja saavad ilma seksita elatud küll.
Isegi munandid ja alakõht hakjab valutama. Eesnäärme probleemid tekivad. Vaimsed probleemid tekivad. Googelda.
Surmatõbi pole. Aga kas peab siis sellist elu elama? See näitab ka kaaslase suhtumist. Ei ole vaja sellist elu. Eriti kui on variant elada hoopus teistsugust elu.
· 35–50aastastel võiks tervisele kasulik olla vähemalt 2–3 seemnepurset nädalas.

· Vanuses 50–70 oleks hea 1–2 seemnepurset nädalas.

Selle jaoks sul käed ju ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 13:26
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 13:02

· 35–50aastastel võiks tervisele kasulik olla vähemalt 2–3 seemnepurset nädalas.

· Vanuses 50–70 oleks hea 1–2 seemnepurset nädalas.

Selle jaoks sul käed ju ongi.
Tark kasutab teiste käsi. Nii käib elu. Nii voodis kui tööelus.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 12:56
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 12:12
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 10:12
Täpselt nii. Mehed õpivad üsna kiiresti, kuidas naistele "muljet avaldada". See käib nii, et naisele tuleb rääkida, mida too kuulda tahab.
Meie vanapäss siin hoopleb, et on kinnised grupid ja saunapeod, kus jagatakse infot kasutajate kohta ja nõuandeid, kuidas sellele või tollele läheneda, et kiirelt seksi saaks.
Kõik õige. Mehed on õppimisvõimelised ja loevad naisi nagu avatud Kroonikat. Esimene reegel. Las naine arvab, et ta on targem. Las arvab :D See aitab eesmärgile lähemale. Ja mis selkes info vahetamises halba on. Info on jõud. Jälle sammuke eesmärgile lähemale. Lisaks saad ju teada milline ta on. Kui ikka käib voodist voodisse siis see muster ei muutu. Saad asja lõdvemalt võtta kuna tead, et see muinasjutt jääb lühikeseks. Saad teada, et on agar tutvuja. Liigagi agar ja tavapäraselt on tal mitu rauda tules. Jällegi. Ei pea arutama kuidas ise käitud. Lased samas vaimus edasi. Tutvud, kohtud, seksid. Elad täpselt sama elu edasi nagu enne "temakesega" tutvumist. Mängu ilu.
Tuleb välja, et oled korralik poiss, kuna jutt käib vaid ühe naise näitel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, kiisu ja 4 külalist