Tutvumisportaalid

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mind nüüd hakkas huvitama, mismoodi on võimalik oma kaaslane kuskilt portaalist avastada, kui sa ise oled korralik olnud ja konto ära kustutanud? Sa ise ju ka ei kustutanud, onju? Kust sa muidu teaks, kus keegi on. Või siis oled mingi võltskontoga luuramas, mis on veel haigem variant. Mul on hea meel, et Malled su küüsist on pääsenud. Armukadeda kontrollifriigiga oleks päris kole elu ees ootamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 00:31 Alati on olnud põhjus üks. Avatud tagauksed. Erinevates portaalides kontod mis jäävad avatuks ka nn "suhtes" olles. Mina nimetan seda litsakuseks ja ei soovi sellist kaaslast pikaks ajaks.
Need naised muidu teadsid üldse, et teil suhe on? Sa ise ka kirjutad sell koht "nn suhe". Kui ikka kõigiga on sama teema, siis mina küll julgen arvata, et asi oli sinus.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 00:55 Mind nüüd hakkas huvitama, mismoodi on võimalik oma kaaslane kuskilt portaalist avastada, kui sa ise oled korralik olnud ja konto ära kustutanud? Sa ise ju ka ei kustutanud, onju? Kust sa muidu teaks, kus keegi on. Või siis oled mingi võltskontoga luuramas, mis on veel haigem variant. Mul on hea meel, et Malled su küüsist on pääsenud. Armukadeda kontrollifriigiga oleks päris kole elu ees ootamas.
Aga ma räägin sulle siis. Ja vastan üksiti ka teistele.
Kuidas on võimalik. Üldjuhul on läinud nii, et peale 3-4 kuud suhtlemist olen tundnud, et peaks kontrollima. Üldjuhul on ikkagi keegi sõber kellel on portaalides kontod. Olen palunud vaadata kas sellise kasutajanimega või siis just sellistele parameetritele vastav kasutaja on olemas. On olnud rumalaid kes on jäänud ka sama kasutajaga. Portaalides on ka näha kuna oldi viimati aktiivne jne. Targemad on teinud uue kasutaja. Aga üldjuhul on inimese stiil ära tuntav. Asi see siis lasta paarile parameetritele vastavale kirjutada ja nii see välja ongi tulnud. Valus oli. Neetult valus oli. Esimesel paaril korral. Mis muutus. Muutus see, et peale teadasaamist muutus ka kohe minu suhtumine. Teadsin, et see suhe ei vii kuhugi. Temakestele midagi ei maininud. Teadlikult kasutasin neid ja otsisin uut. Siis ühel hetkel sain aru. Ei ole vaja elada enda elu keeruliseks. Ära eelda ja looda, et sellest saab asju. Võta asju rahulikult. Ja lõbutse, naudi ja ela kuniks veel saad. Tulemus. Olen oma eluga väga rahul. Ei mäletagi enam seda tunnet mis on kui sa kedagi usaldad ja arvad, et sul on midagi tekkimas ja siis saad aru, et see oli ainult minu kujtelm elust, et naised on toredad, head ja ausad.

Suhe. Mis asi on suhe? Noo öelge teie. Oled kellegiga tutvunud. Sul on temaga tore ja hea. Elad ka aktiivset ja rahuldustpakkuvat suguelu. Teine pool kinnitab, ja kordab, et tal on koos olles väga hea ja tore ning vastupidi. Ja see on kestnud 3-4 kuud. Minu arust on see juba mingi suhte moodi asi ja aeg kus jõuad armuda ja mõtlema ka kuidas edasi. Ja siis tuleb välja, et edasi minna pole võimalik kuna usaldus on kadunud. Tõsi pole kunagi mingit lepingut ja kokkulepet teinud stiilis, et lepime kokku ja ärme kellegi teisega maga, ärme otsi kedagi teist ja kustutame kontod. Olen ainult öelnud, et olen ise kustutanud. Tagantjärgi vaadates pole keegi sellele midagi vastanud. Ehk siis pole otseselt valetanud vaid keerutanud ennast vastusest välja. Ju ma eeldasin siis midagi.
Kibestumise juttu ja halvustamise jutt mind ei morjenda. Sellega te mu nõrka kohta ei taba. Tean ise mis ma olen ja kes ma olen. Olen praeguse eluga rahul kui kunagi varem. Võibiolla kunagi ehk tahan ja leian kellegi kellega koos elada. Kunagi tahtsin. Praegu ei taha. Elan hetkes. Siiani pole olnud probleemi, et paksin ilma kaaslasteta olema. Isegi liiga palju on neid kuna laveerimine väsitab.
See on siis minu vaatenurk asjale ja kui ei meeldi siis pole vaja sõimama hakata vaid scrollige lihtsalt edasi.
Külaline

See kirjeldus küll ei vasta minu "eluga rahul" arusaamale. Õnnetu ja ilma armastuseta, pidevalt kahtlustav, kedagi usaldada ei saa... Ma oleks sinu asemel üksi ja otsiks abi. Kui suudad uuesti inimesi usaldama hakata, siis kiirgad hoopis teistsugust energiat ja sinu juurde leiavad tee ka head naised. Siis saad teada, mis tunne on armastada ja olla armastatud, et sul on keegi, kellele alati kindel olla ja kellele toetuda, kes teeb su heaks kõike. Siis võid öelda, et elu on ilus.
Edu!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 00:37 Siis tasub natuke iseendasse vaadata ja mõelda, miks mitte ükski naine ei võta sind piisavalt tõsiselt, et sinuga suhtlemist suhteks pidada ja ringivahtimine lõpetada.
ole
oled 1 nendest kes praalib seal teemas mitu sekspartberit on normaalne??????? paar tükki korraga pidi ju täitsa norm olema. vabad naised ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 12:27 See kirjeldus küll ei vasta minu "eluga rahul" arusaamale. Õnnetu ja ilma armastuseta, pidevalt kahtlustav, kedagi usaldada ei saa... Ma oleks sinu asemel üksi ja otsiks abi. Kui suudad uuesti inimesi usaldama hakata, siis kiirgad hoopis teistsugust energiat ja sinu juurde leiavad tee ka head naised. Siis saad teada, mis tunne on armastada ja olla armastatud, et sul on keegi, kellele alati kindel olla ja kellele toetuda, kes teeb su heaks kõike. Siis võid öelda, et elu on ilus.
Edu!
Ma ei ole õnnetu. Armastavad mind lapsed. Pidevalt kahtlustamine ja usaldamatus ei ole probleemiks. See on harjumus ja muster. Usalda aga kontrolli. Ja kui avastan, et on jälle midagi sellist ei liigu mul mitte ükski närv kuna ma elan hetkes ja ei tee kellegiga oma mõtetes plaane ning ei seo kellegiga ennast. Need sündmused mida kirjeldasin oli paari aasta vanused ja neid oli mitu tükki järjest. Neid kogemusi ma enam kogeda ei taha. Praegu on lihtne. Ma ei luba kellegile mitte midagi. Ma ei nõua kellegilt mitte midagi. Hoian kõik võimalused avatuna ja tuleb mis tuleb. Ja seetõttu miond ausalt öeldes ei huviatgi mida praegused kaaslased teevad. On neil kuskil kontod ja kui avatud nad on. Selles mõttes ma ei pea ka sinu keeles kahtlustama. Ei pea kontrollima ja nuhkima. On nagu on ja kui asi vajub ära siis vajub ära. Ja üldjuhul vajub. See küll rohkem minu süü kuna ma ei leia aega niipalju kui kaaslased sobiksid. Ühele leiaks, aga 2-3 on see raske nii, et kõik oleksid rahul. Portaalides kontod jätan kõik avatuks. Muudan kasutajanime ja parameetreid lihtsalt.
Väike näide. Paljud teist saavad näiteks kaks korda aastas reisil erineva partneriga käia? Tõenäoliselt mitte. Mina saan. Mis mu elul siis niiväga katki on?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 12:22
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 00:55 Mind nüüd hakkas huvitama, mismoodi on võimalik oma kaaslane kuskilt portaalist avastada, kui sa ise oled korralik olnud ja konto ära kustutanud? Sa ise ju ka ei kustutanud, onju? Kust sa muidu teaks, kus keegi on. Või siis oled mingi võltskontoga luuramas, mis on veel haigem variant. Mul on hea meel, et Malled su küüsist on pääsenud. Armukadeda kontrollifriigiga oleks päris kole elu ees ootamas.
Aga ma räägin sulle siis. Ja vastan üksiti ka teistele.
Kuidas on võimalik. Üldjuhul on läinud nii, et peale 3-4 kuud suhtlemist olen tundnud, et peaks kontrollima. Üldjuhul on ikkagi keegi sõber kellel on portaalides kontod. Olen palunud vaadata kas sellise kasutajanimega või siis just sellistele parameetritele vastav kasutaja on olemas. On olnud rumalaid kes on jäänud ka sama kasutajaga. Portaalides on ka näha kuna oldi viimati aktiivne jne. Targemad on teinud uue kasutaja. Aga üldjuhul on inimese stiil ära tuntav. Asi see siis lasta paarile parameetritele vastavale kirjutada ja nii see välja ongi tulnud. Valus oli. Neetult valus oli. Esimesel paaril korral. Mis muutus. Muutus see, et peale teadasaamist muutus ka kohe minu suhtumine. Teadsin, et see suhe ei vii kuhugi. Temakestele midagi ei maininud. Teadlikult kasutasin neid ja otsisin uut. Siis ühel hetkel sain aru. Ei ole vaja elada enda elu keeruliseks. Ära eelda ja looda, et sellest saab asju. Võta asju rahulikult. Ja lõbutse, naudi ja ela kuniks veel saad. Tulemus. Olen oma eluga väga rahul. Ei mäletagi enam seda tunnet mis on kui sa kedagi usaldad ja arvad, et sul on midagi tekkimas ja siis saad aru, et see oli ainult minu kujtelm elust, et naised on toredad, head ja ausad.

Suhe. Mis asi on suhe? Noo öelge teie. Oled kellegiga tutvunud. Sul on temaga tore ja hea. Elad ka aktiivset ja rahuldustpakkuvat suguelu. Teine pool kinnitab, ja kordab, et tal on koos olles väga hea ja tore ning vastupidi. Ja see on kestnud 3-4 kuud. Minu arust on see juba mingi suhte moodi asi ja aeg kus jõuad armuda ja mõtlema ka kuidas edasi. Ja siis tuleb välja, et edasi minna pole võimalik kuna usaldus on kadunud. Tõsi pole kunagi mingit lepingut ja kokkulepet teinud stiilis, et lepime kokku ja ärme kellegi teisega maga, ärme otsi kedagi teist ja kustutame kontod. Olen ainult öelnud, et olen ise kustutanud. Tagantjärgi vaadates pole keegi sellele midagi vastanud. Ehk siis pole otseselt valetanud vaid keerutanud ennast vastusest välja. Ju ma eeldasin siis midagi.
Kibestumise juttu ja halvustamise jutt mind ei morjenda. Sellega te mu nõrka kohta ei taba. Tean ise mis ma olen ja kes ma olen. Olen praeguse eluga rahul kui kunagi varem. Võibiolla kunagi ehk tahan ja leian kellegi kellega koos elada. Kunagi tahtsin. Praegu ei taha. Elan hetkes. Siiani pole olnud probleemi, et paksin ilma kaaslasteta olema. Isegi liiga palju on neid kuna laveerimine väsitab.
See on siis minu vaatenurk asjale ja kui ei meeldi siis pole vaja sõimama hakata vaid scrollige lihtsalt edasi.
Arusaadav. Tänan, et selgitasid. Kahju, et sa endal enam armuda ei luba - oleksid kindlasti hea partner. Mis tõestab mulle taaskord, et Tinderist ei tasu kedagi otsida, pigem vältida neid, kes seal on. Mina ka ei soovi enam haiget saada kellegi mängukann olles. Võtan suhteid ehk liiga tõsiselt.
Külaline

Su elus on katki see, et pool sinust on puudu. Ja seni kuni sa pole oma teist poolt leidnud, sa ei oska temast puudust tundagi, aga kui oled ta leidnud, siis ei kujuta enam elu ilma temata ette. Ja see, mu sõber, ongi armastus. Iga inimene peaks seda vähemalt korra oma elua tundma, oleks maailm hoopis ilusam paik.
Külaline

Ma olen ka elu teistpoolt elust kogenud. Olen olnud pikas abielus millest sündisid ka lapsed. See suhe kas õnneks või kahjuks ammendus, aga kõik mis peab ühes abielus olema oli olemas. Ma arvan, et esimesed 10 aastat kindlasti. Ja ega see teinepool ka nüüd väga hull ei olnud.

Ma muideks polegi Tinderis olnud. Õigemini olen aga panin selle peale paari nädalat olekut kinni. Mul seal nagu kuidagi ei läinud. Ju ma ei sobinud ja ei osanud. Küll aga olen olnud 2-3 erinevas portaalis ja olen siiani.
Mis puudutab nüüd mängukannni ja kergemalt võtmist. Ma päris nii ei ütleks. Mängukann mitte aga kergemalt küll võtan. Üritan kinni pidada mõnest reeglist. Proovin mitte valetada. Tõsi see ei õnnestu eriti :) Ei luba midagi. Esimesena tunnetest ei räägi. Proovin mitte teadlikult haiget teha.

Ja küllap tuleb ka see nn minu aeg. Aga see peab tulema siis kui ma selleks ise valmis olen. Praegu pole. Ja kuna pole elan nii nagu oskan. Ja ma arvan, et mul ei ole katki midagi.
Külaline

Ok, sinul ei ole midagi katki. Aga need, kes sinu käe läbi nüüd haiget saavad, kui loodavad suhet, aga saavad hoopis kõrvetada? Sa karmat ei karda?
282AH

Postitus Postitas 282AH »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 13:14 Ok, sinul ei ole midagi katki. Aga need, kes sinu käe läbi nüüd haiget saavad, kui loodavad suhet, aga saavad hoopis kõrvetada? Sa karmat ei karda?
Raske küsimus millele ei oskagi vastata. Karmat ei karda. Mina sain oma karmavõla ennem kätte kui olin üldse midagi sellist teinud, et karma oleks pidanud mulle külla tulema.
Jahh. Ma tunnen süümepiinu ja ma proovin asju ajada nii, et kummagil ei tekiks suuri ja tugevaid tundeid. Ja lohutan ennast sellega, et mul on liigagi hästi meeles mis võib juhtuda kui lased nn "nõrga" koha sisse ja vea teed sellega, et hakkad millessegi uskuma. Mingist east alates võivad naised olla tegelikult väga alatud ja õelad. Kusjuures nad ei saa sellest pahatihti isegi aru ja seetõttu ei tunne ka mitte mingeid südametunnistuse või hingepiinu.
Ma ei välista, et kohtudes kunagi kellegiga muutun ma endiseks tagasi. Siiani pole kohtunud. See võib viga olla kuid kellegile esimesena ma ennast enam avama ei hakka, sest läbiv muster on minu puhul olnud see, et nagu sa oled ennast avanud nii sul probleemid hakkavad.
Külaline

Nõrkuse näitamine ongi raske. Aga mul hea meel näha, et sinuga on võimalik mõistlikku juttu ka ajada.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 22:59
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 20:56
Revolver kirjutas: 24 Juun 2024 20:36

Ikka mees on hullem kui sina.
No mina ei aruta sõbrannadega oma suguelu, mingite tuttava tuttavate Malledega ammugi mitte.
Kui mina olen portaalist leidnud naise ja sellega maganud ja siis on meie teed lahku läinud ja avastan, et minu sõber või ka tuttav on sama reha otsa astumas ütlen küll neile,et vot alles nädal tagasi põrutasin teda. Sealt edasi otsustavad ise. Tahad ju ikka inimestele head.
No täpselt, head peab tegema. Sama olukorda kogedes ütlen ka alati sõbrannale või tuttavale, et tasub ehk valvel olla.
Külaline

Üldjuhul on läinud nii, et peale 3-4 kuud suhtlemist olen tundnud, et peaks kontrollima. Üldjuhul on ikkagi keegi sõber kellel on portaalides kontod. Olen palunud vaadata kas sellise kasutajanimega või siis just sellistele parameetritele vastav kasutaja on olemas. On olnud rumalaid kes on jäänud ka sama kasutajaga. Portaalides on ka näha kuna oldi viimati aktiivne jne.
Minu arust sa jällegi teed täiesti valesid järeldusi sellest, et kui kellelgi on konto alles ja ta käib seal, siis ta petab ja otsib pidevalt uut. Mul on näiteks Tinderis konto alles ja suhtlen seal ühe mehega, kellel on vähk. Tal pole kellegagi rääkida, siis kirjutab mulle. Me pole iialgi kohtunud ja ei plaani ka, lihtsalt sõbrana toetan teda. Minu partner teab seda ja küll kuidagi ohustatuna sellest ennast ei tunne. Kui pole kontot kustutanud ja näiteks äpp on telefonis, siis võib ka näidata, et oled aktiivne, samas sa polegi sinna vaadanud üldse. Pidevalt räägid sellest, kuidas käid seal kontrollimas ja alati pettud, aga võib täiesti olla, et ise teed valesid järeldusi ja keegi sind ei peta. Aga rikud nii igaks juhuks hea suhte ära, et jumala eest jälle haiget ei saaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 15:39 Postitus on kustutatud
See on tõesti veider. PK-s seesama inimene pidevalt rääkis pidevalt, et ise ta ei kustuta kontot, vaid käib naist luuramas. Ja niikui näeb, et sel konto alles, siis hakkab petma ja jätab maha. Veider käitumine minu jaoks. Lisaks ise ka ei kustuta kontot, sest temal on ju luuramiseks ja tema võib petta ka, aga naisi on kogu aeg vaja salaja kontrollida. Äkki nemad kontrollivad hoopis ise seda meest, selleks on konto alles? Kui sellised luuramismängud käivad, aga omavahel ei suhelda, siis on ju selge, et selline suhe ei vii kuskile. Ja kui seesama mees kogu aeg nii käitub, siis ta ei leiagi mtite iialgi päris suhet, päris tundeid, päris armastust. Ja süüdi on ta selles ise, mitte maailm pole nii jube ja naised pole kõik petturid.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 16:39
See on tõesti veider. PK-s seesama inimene pidevalt rääkis pidevalt, et ise ta ei kustuta kontot, vaid käib naist luuramas. Ja niikui näeb, et sel konto alles, siis hakkab petma ja jätab maha. Veider käitumine minu jaoks. Lisaks ise ka ei kustuta kontot, sest temal on ju luuramiseks ja tema võib petta ka, aga naisi on kogu aeg vaja salaja kontrollida. Äkki nemad kontrollivad hoopis ise seda meest, selleks on konto alles? Kui sellised luuramismängud käivad, aga omavahel ei suhelda, siis on ju selge, et selline suhe ei vii kuskile. Ja kui seesama mees kogu aeg nii käitub, siis ta ei leiagi mtite iialgi päris suhet, päris tundeid, päris armastust. Ja süüdi on ta selles ise, mitte maailm pole nii jube ja naised pole kõik petturid.
Mina ei ole PK-s olnud. Perekoolist kuulsin esimet korda üldse läbi uudiste ja olen siit mingeid kommentaare lugenud. Sinupoolne tõlgendus asjast on väär. Puhas hinnangute andmine. Mina pole kunagi teadliku petmist õigustanud. Tõsi olen siin kirjutanud, et oma kogemustele tuginedes olen teinud uue konto või lasknud kellegil vaadata mis toimub. Ja toimus palju. Ja naised teevad sama. Kontrollivad. Mulle on seda mitmeid kordi öeldud. Ka mind on kontrollitud. Mina pole ka kunagi öelnud, et kõik naised on pettturid. Ütlesin, et võtan elu ja suhteid palju, palju kergemalt kui tegin seda veel paar aastat tagasi. Pigem, olem mina see kes petab. Kuigi mitte sõnades ja lootust andes. Ma ka ei planeeri midagi ette. Ma lihtsalt olen. Ja võtan elult seda mis võtta saab ja mida ka pakutakse.
Sina õigustad kõike mis sinu arust on õige. Mina nii ei arva ja õigustan ennast. Tegelikult ei õigustagi vaid pigem jagan enda kogemust, aga nagu aru saan siin mingeid teisi vaatenurkasid ei sallita. Nii nagu mõni mees siia midagi kirjutab nii tallle ka selga lennatakse. Ka naistele kes ei jaga siinse kaadri üldlevinud mõttemaailma, et kõik mehed on halvad ja kõik naised on head. Kui naised mingitpidi käituvad on see õigustatud, sest sellel on põhjus. Mees.
Kas sinul on 20 ja enam aastat abielu olnud ja kolm tublit last? Meie abielus ei toimunud füüsilist petmist. Mitte kummaltki poolt. Olid muud mured mille tõttu lõpuks lahku kasvasime. Lahutus ja varade jagamine toimusid suhtkoht mõistlikult. Lastega saan väga hästi läbi. Kui sinul ei ole sellist elu olnud ei ole ka sinu asi minu üle kohut mõista. See on vaba foorum ja kirjutan mida tahan. Mingisugune sildistamine või halvustamine ei sunni mind siit lahkuma kui ma ise ei taha seda. Ja praegu ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 16:48
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 16:44
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kas tõesti siis midagi solvamat ei suutnud välja mõelda? Oled endaga rahul? Minul veab, et ma sinuga kokku pole saanud. Üldjuhul sellised tunneb kohe ära ja ma tõesti ei viitsi selliste äärmustega suhelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 17:06
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 16:44
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Peegeldasin sulle sinu stiili tagasi. Andsin hinnanguid nagu sina. Ja kuna sa asjadest aru ei saa siis selgitan uuesti. Minuga ei tehta mitte midagi. Mul kunagi juhtus paar korda järjest halba kogemust. Oleks ma aru saanud mida ma valesti tegin. Aga näe ei saanud. Ei küsinud ka. Ja vaevalt sealt oleks tulnud midagi sellist millega ma rahul oleks olnud. Väike näide. Ja see on veel üks leebemiaid. Karmimad on ikka nii naljakad ja totrad, et neid kirjeldades võivad ka kangelannad ise seda lugeda. Aga seda ma ei taha.

- Mari sul on veel konto aktiivne?
- Oi jahh ongi. Ma unustasin. Pole sinna ammu loginud.

Nii ja mis nüüd edasi? Ma ju tean, et logis samal päeval ja leppis järgmiseks päevaks kohtumise kokku. Ja just rääkis, et temal on homme natuke pikem päev tööl ja vabaneb kuskil kell 19.00-20.00 vahel. Suhlteme homme kuskil kell 21.00 paiku õhtul.

Ma tõesti arvan, et mul puudub igasugune süü neis varakult lõppenud suhetes. Ma tõsimeeli püüdsin. Et ei teeks abielus tehtud vigasid ja iga uue suhte puhul proovisin paremini. Kuna siin armastatkse sildistada. Siis ei olnud ka klammerduv ega armukade. Minu pisiviga oli, et ma tõesti eeldasin. Enam ei eelda midagi. ka ei pinguta rohkem kui vaja jne. Ja nagu näha toimib see minu puhul paremini. Suhted kestavad kauem. Ja keegi pole mind ka molekulideks lõhkunud.
Külaline

Njah, paar korda juhtus ja nüüd on mees lõhutud ja naised pahad. Help.
Külaline

Mind jäi kummitama lause, nagu oleks väga tore erinevate naistega reisil käia. Ma küll ei tahaks erinevate meestega reisil käia, pigem käin üksi.
(Päris õudne oleks olla see naine, kes suvalisel hetkel välja vahetatakse.)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline