Jahh vastab tõele. Ei ole mina viitsiud sellega jännata. Ma vanakooli mees. Aga nohh kui ikka ette kantakse kuda sa siis ei ütled. Ütleks, et oli kahh. Ei mingit ülemäärast naudingut ei saanud.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:52Oled nii vana mees, alles nüüd tegid seda esimest korda? Aah? Päriselt?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:43Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 13:45 Küsiti: miks naine tüdineb seksist. Tüdineb siis, kui seksist saab kohustus ja nühkimine. Ja kohustuseks ning nühkimiseks saabki seks siis, kui kaob särin. Jah, naisel pole rahulduse saamiseks meest vaja, orgasmi saab iga naine endale ise tekitada. Selle saamiseks ei pea viisakalt nühkima. Seks kui protsess on naisele rahulduspakkuv vaid siis, kui see käib läbi tema aju ehk läbi emotsionaalse sideme mehega. Kui mees viimast ei toida, siis naine enam seksida ei viitsi ja nii ongi.![]()
Miks naine tüdib seksist?
-
Külaline
-
Külaline
Ühes sa eksid. Enamus mehi ei taha endale enam elukaaslast Pole vaja elu raskeks elada.
-
Külaline
Naiste nimetamine muttideks ja mutikesteks on tõesti erakordselt erutav 
-
Külaline
Avaldan saladuse - peale pikemat jobukogemust ei taha ka naised enam elukaaslast.
-
Külaline
Nii tõsi! Naistel ei võta ka seksipuudus silmanägemist ära. Vajadusel saab üksi kiiremini ja võimsamalt.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 20:30Avaldan saladuse - peale pikemat jobukogemust ei taha ka naised enam elukaaslast.
-
Külaline
Oleneb ikka kooselatud aastatest ka ja naise/mehe tervisest. Ma olin täiesti tegija oma mehega 20a, aga siis tuli mul menopaus ja isu kadus täiesti. Kuna mees armas ja kallis ikkagi, siis tulen talle vastu. Aga orgasmi saan ise vist kord kvartalis. Ja kui saan, siis ikka täiega. Vot, mul läks nii selle seksitahtmisega, et kurat, kadus ära peale 20a. Ehk tuleb ikka mingil ajal tagasi, ma siiralt loodan. Enda ja mehe ja pere pärast.
-
Külaline
Mis sinu pika ja seosetu mulina mõte on? Igaüs elab nagu tahab ja oskab. Sina oma igavat ja üksikut elu. Mõni aga huvitavat, põnevat ja seksirohket elu.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 17:12Aga siis ulud perelõhkumisest. Kui mees ei meeldi ja lisaks selgub veel, et mees petab, rikub abielu, kepib suvalisi- see on juba lihtsalt terviseprobleem, kui naine veel sellisega magab, lisaks on selline mees vastik. Kui ennegi ei armastanud küllalt, et mehega seksida, kuidagi eksisteeriti "laste pärast jne" koos, siis petmise selgusedes on tõepoolest viimane aeg mehele jalaga anda- tihtipeale on see viimane piir. Pere lõhkus siis ikka mees- ilma petmiseta oleks pere koos. Ja millegipärast siis jätkub mehel ininat kauemaks- sinusugusel. Aga miks sa sellest ei õppinud, mis sa kõik elus valesti tegid?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 13:48 No siis kõik hästi. Seks on sulle kohustus ja nüri, mees leiab teise naise, sina jooksed netti nutma. Tegid ise midagi nüriduse vastu? Ei teinud, ainult õigustasid end. Ei viitsi sina, viitsib keegi teine. Milleks jaurata. Sama nagu käid tööl, kui töö ei meeldi enam, siis lastakse lahti.
Ja jälle tuleb edasi, kuidas needsamad mutid siis alles hakkavad elus mingeid seksitrikke õppima, mis omale mehele keelati, kes siis kuival on?![]()
Loogika pole siiani külge hakanud.
-
Külaline
Miks peab kodus olema mingi naine? Päriselt. Miks peaks? Võid neid külla kutsuda kui juba paar sahmakat kuskil mujal ära tehtud. Aga siis pole ka piikka pidu. Hommikul jalad alla ja vutt vutt iga roju oma koju.
-
Külaline
Aga miks sa siis jahud vahetpidamata sellest, kuidas naised ikka peret lõhuvad ja ilged süüdlased on? Tore ju, kui su maha jättis.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 21:10Miks peab kodus olema mingi naine? Päriselt. Miks peaks? Võid neid külla kutsuda kui juba paar sahmakat kuskil mujal ära tehtud. Aga siis pole ka piikka pidu. Hommikul jalad alla ja vutt vutt iga roju oma koju.
-
Külaline
Segane jutt sul ja ei oskagi nagu vastata sellele.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 21:16Aga miks sa siis jahud vahetpidamata sellest, kuidas naised ikka peret lõhuvad ja ilged süüdlased on? Tore ju, kui su maha jättis.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 21:10Miks peab kodus olema mingi naine? Päriselt. Miks peaks? Võid neid külla kutsuda kui juba paar sahmakat kuskil mujal ära tehtud. Aga siis pole ka piikka pidu. Hommikul jalad alla ja vutt vutt iga roju oma koju.
Huvitav, kas prost valib klienti ka? Kui valib, siis kehtib prosti puhul ka ikkagi, et prosti kas saadakse, või ei saada. Kui ei vali, siis jah ostad teenuse ja tarbi, palju kulub. Nii et võib juhtuda, et osasid proste saadakse, ja osasid jälle ei saada, ka nii võib olla..Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 10:17 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Arvatakse, et umbes 20-25% naistest on kõrge seksuaalsusega. Ülejäänute puhul peab mees vaeva nägema, et naine seksi tahaks. Paljud seda ei tee ja sellepärast naised ei tahagi seksida. Ja kui mees saab vanemaks, siis ta mõistab, et on naisi, kellega on mõtet vaeva näha ja on naisi kellega ei ole.
-
Külaline
Huvitav, kust selline info pärineb? Palun viidet.Külaline kirjutas: Arvatakse, et umbes 20-25% naistest on kõrge seksuaalsusega.
Ma ise ka ei uskunud, et see protsent nii suur on. Mingites artiklites on läbi käinud. Ühes oli toodud ca 25%, teises ca 20%. Kui ise tõesti otsida ei viitsi, siis võin pärast paar linki panna siia.
-
Külaline
Isegi kõrge liibidoga naine ei taha IGAT meest, olge nüüd 
-
Külaline
Ei saa aru jah, miks mõni mees arvab, et kõrge libiidoga naine magab suvalistega ja on kogu aeg vaja uusi. Ta võib täiesti vabalt olla püsisuhtes ja igati truu. Need asjad pole kuidagi seotud. Ringi liiderdavad pigem katkise hingega naised, kellel on mingi hingeline probleem. Kas otsivad muudkui hoolimist ja armastust või püüavad oma ego sellega tõsta, et neid tahavad paljud. Mõni ajab just suhtes mehi taga, et taas tõestada, näe, olen sellest naisest parem ja lohistasin su mehe ära. Pole mul head suhet, pole sul ka vaja. Kõrge libiidoga pole ükski nendest olukorrast seotud. Aga mõni mees arvab, et kui on kõrge libiidoga naine, siis tema saab ta kindlasti kätte. Ma pole näinud solvunumat meest, kui üks mu tuttav, kes lõi külge naisele, kes pidi absoluutselt kõigiga magama. Aga tema peale tegi ainult põlglikult päh.
-
Külaline
Pean ennast normaalse libiidoga naiseks, kuid nagu siinsetest juttudest aru saada, siis ilmselt olen see 20% kõrge libiidoga naistest? Oma 15 abieluaasta jooksul ei öelnud vist küll kordagi ei ning sdmuti olen ise aktiivne. Aga nüüd, peale lahkuminekut, olen mitu aastat kuival olnud. Ja noh, iseendaga tegelenud. Sest tegelikult olen väga valiv. Ja meest mul muuks vaja pole, kui sõbraks ja seksiks. Teiste mehi ma meelega ära lohistama ka ei hakka. Pole vaja neid jamasid oma ellu lihtsalt.
-
Külaline
Eks aeg on teinud keha kallal oma töö. 30 aastasest atraktiivsest noorest naisest on saanud....Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 21:02 Aga nüüd, peale lahkuminekut, olen mitu aastat kuival olnud. Ja noh, iseendaga tegelenud.
-
Külaline
Kõrge libiidoga naised on need kes iga päev või isegi mitu korda päevas tahavad. Tihti nende jutt keerleb ka naise kohta ebaharilikult palju ümber selle. Ma selle kirjelduse põhjal ütleks, et tavaline naine nagu nad enamus, lihtsalt keskikka jõudnud ja seetõttu seksuaalsus vähe suurem.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 21:02 Pean ennast normaalse libiidoga naiseks, kuid nagu siinsetest juttudest aru saada, siis ilmselt olen see 20% kõrge libiidoga naistest? Oma 15 abieluaasta jooksul ei öelnud vist küll kordagi ei ning sdmuti olen ise aktiivne. Aga nüüd, peale lahkuminekut, olen mitu aastat kuival olnud. Ja noh, iseendaga tegelenud. Sest tegelikult olen väga valiv. Ja meest mul muuks vaja pole, kui sõbraks ja seksiks. Teiste mehi ma meelega ära lohistama ka ei hakka. Pole vaja neid jamasid oma ellu lihtsalt.
-
Külaline
No eks see on vana asi, et “vana lits” on ikka see naine, kes mehele kätte ei annaKülaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 18:09Ei saa aru jah, miks mõni mees arvab, et kõrge libiidoga naine magab suvalistega ja on kogu aeg vaja uusi. Ta võib täiesti vabalt olla püsisuhtes ja igati truu. Need asjad pole kuidagi seotud. Ringi liiderdavad pigem katkise hingega naised, kellel on mingi hingeline probleem. Kas otsivad muudkui hoolimist ja armastust või püüavad oma ego sellega tõsta, et neid tahavad paljud. Mõni ajab just suhtes mehi taga, et taas tõestada, näe, olen sellest naisest parem ja lohistasin su mehe ära. Pole mul head suhet, pole sul ka vaja. Kõrge libiidoga pole ükski nendest olukorrast seotud. Aga mõni mees arvab, et kui on kõrge libiidoga naine, siis tema saab ta kindlasti kätte. Ma pole näinud solvunumat meest, kui üks mu tuttav, kes lõi külge naisele, kes pidi absoluutselt kõigiga magama. Aga tema peale tegi ainult põlglikult päh.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist