Aga mitte alati või?
Mehed mõtlevad seksist teistega
-
Külaline
No siis kui pole minu maitse. Pole ju nii, et kõik meeldivad.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:25 Aga mitte alati või?
-
Külaline
Kõige parem on see, kui naine on veel alt karvane ehk niiöelda vanakool. Siis viskab eriti kiiresti vembo vinna.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:23Ainult naised ja nende kehad erutavad.
-
Külaline
-
Külaline
Tasuta seksi ka kunagi saand oled vä?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 01:30 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Seks ei ole kunagi tasuta.
-
Külaline
Mina olen kuulnud, et keelatud vili pidi kõike magusam olema. Ehk siis mehed ihalevad neid, keda nad kätte ei saa.
-
Külaline
Tõsi, seepärast ei peagi ükski mees mõtlema naise orgasmile, sest mees maksab nagunii seksi kinni.
-
Külaline
Ükski seks pole tasuta. Mitte ükski. Mehe jaoks.
-
Külaline
Proovida ikka võib. Ka pime kana leiab tera. Kui piisavalt palju proovid siis juhtub kindöasti, et mõni missimõõtu neidise voodi saad. Kindel värkKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 15:51 Mina olen kuulnud, et keelatud vili pidi kõike magusam olema. Ehk siis mehed ihalevad neid, keda nad kätte ei saa.
-
Külaline
Mis mõttes pole tasuta?
-
Külaline
Viina ostan ise. Egas ma mõni selline pole.
-
Külaline
-
Külaline
Mis juhtus?Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 22:41 Kahtlen selles, et mehed üldse midagi mõtlevad.
-
Külaline
Kas üksnes tillist juhinduvat eluvormi saab mõtlevaks nimetada? Võimalik, et selline vorm eksisteerib üksnes arutle.ee foorumis.
-
Külaline
Kas muidu tahad, et sind ihaldatakse? Kui till ei juhinduks sinu poole, siis ei mõeldaks ka sinule kui ihaldusväärsest naisest.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:02 Kas üksnes tillist juhinduvat eluvormi saab mõtlevaks nimetada? Võimalik, et selline vorm eksisteerib üksnes arutle.ee foorumis.
Kui midagi sinus meeldib mehele, siis see info läheb mehe ajusse, sealt kaudu lülitatakse alles till tööle. Nüüd oleneb, et kas lased tilli omele ligi.
On mul õigus?
-
Külaline
Sinu tilli huvi kellegi vastu tekitab küll pigem jäledusvõdinaid, mitte et keegi sellest ennast meelitatuna tunneks.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 07:24Kas muidu tahad, et sind ihaldatakse? Kui till ei juhinduks sinu poole, siis ei mõeldaks ka sinule kui ihaldusväärsest naisest.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:02 Kas üksnes tillist juhinduvat eluvormi saab mõtlevaks nimetada? Võimalik, et selline vorm eksisteerib üksnes arutle.ee foorumis.
Kui midagi sinus meeldib mehele, siis see info läheb mehe ajusse, sealt kaudu lülitatakse alles till tööle. Nüüd oleneb, et kas lased tilli omele ligi.
On mul õigus?
-
Külaline
Kui seda huvi poleks, siis ei huvitaks sa mitte ühtegi meest üldse mitteKülaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 11:36Sinu tilli huvi kellegi vastu tekitab küll pigem jäledusvõdinaid, mitte et keegi sellest ennast meelitatuna tunneks.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 07:24Kas muidu tahad, et sind ihaldatakse? Kui till ei juhinduks sinu poole, siis ei mõeldaks ka sinule kui ihaldusväärsest naisest.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:02 Kas üksnes tillist juhinduvat eluvormi saab mõtlevaks nimetada? Võimalik, et selline vorm eksisteerib üksnes arutle.ee foorumis.
On mul õigus?
-
Külaline
Ja mis siis juhtuks? Erinevalt sinusugustest meestest ei ole see naiste jaoks mingi naailmalõpp. Neil on elus muudki kui kellegi tilli järgi tantsimine.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 11:40Kui seda huvi poleks, siis ei huvitaks sa mitte ühtegi meest üldse mitteKülaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 11:36Sinu tilli huvi kellegi vastu tekitab küll pigem jäledusvõdinaid, mitte et keegi sellest ennast meelitatuna tunneks.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 07:24
Kas muidu tahad, et sind ihaldatakse? Kui till ei juhinduks sinu poole, siis ei mõeldaks ka sinule kui ihaldusväärsest naisest.
On mul õigus?
-
Külaline
Ära unusta ära, naistel on meestelt PALJU rohkem vaja kui vastupidiKülaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 12:11Ja mis siis juhtuks? Erinevalt sinusugustest meestest ei ole see naiste jaoks mingi naailmalõpp. Neil on elus muudki kui kellegi tilli järgi tantsimine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist