Kogemusi psühholoogidega
-
Külaline
Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
-
Külaline
Tilk-tilk, kevad tuleb! Aga miks sa ise oma kena soovitust järgida ei taha?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56 Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
-
Külaline
Täpselt! Alles nüüd märkasid, et kaklemine ja trollitamine oli nii Perekooli ja on ka Arutle sisu? Mõnuga on mittu püsikasutajat (aliasega) juba välja söödud, ja trollid naudivad võitu.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56 Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
-
Külaline
Meenutab ühe minu õpetajat kes klassivennalt räigelt peksa saanud õpilasele ütles: jah, mõni on oma väljendustes aktiivsem, aga mõte jääb ju samaks.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:23 Jah, mõne väljendus oma kogemuste jagamisel võib olla robustsem, teisel viisakam, kuid mõte on sama.
-
elemaskaee
- Kontakt:
Mul ka hulga kurbi kogmusi Tartus, proovisin ikka päris mitmeid erinevaid terapeute, kuni leidsin Helgi Toomsalu, tänu kellele olen nüüdseks oma segastes asjades selgust saanud. Temagi stiil ja lähenemine ei pruugi igaühele sobida, kuid minu jaoks on ta konkurentsitult parim!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist