Kogemusi psühholoogidega

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2025 14:56 Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
Tilk-tilk, kevad tuleb! Aga miks sa ise oma kena soovitust järgida ei taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2025 14:56 Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
Täpselt! Alles nüüd märkasid, et kaklemine ja trollitamine oli nii Perekooli ja on ka Arutle sisu? Mõnuga on mittu püsikasutajat (aliasega) juba välja söödud, ja trollid naudivad võitu.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2025 14:23 Jah, mõne väljendus oma kogemuste jagamisel võib olla robustsem, teisel viisakam, kuid mõte on sama.
Meenutab ühe minu õpetajat kes klassivennalt räigelt peksa saanud õpilasele ütles: jah, mõni on oma väljendustes aktiivsem, aga mõte jääb ju samaks. :lol:
elemaskaee
Kontakt:

Postitus Postitas elemaskaee »

Mul ka hulga kurbi kogmusi Tartus, proovisin ikka päris mitmeid erinevaid terapeute, kuni leidsin Helgi Toomsalu, tänu kellele olen nüüdseks oma segastes asjades selgust saanud. Temagi stiil ja lähenemine ei pruugi igaühele sobida, kuid minu jaoks on ta konkurentsitult parim!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Bing [Bot], Semrush [Bot], taivopalm, YaCy [Bot] ja 6 külalist