Ozempic

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:57 Üks perearst ei kirjuta Ozempicut välja, teine kirjutab kohe. Kõik sõltub inimesest ehk arstist, mitte sellest nagu Ozempic tapaks kellegi ära. Tegemist ei ole toksilise ravimiga. Lihtsalt kuna Ozempic tarned on väiksed, siis üritatakse seda ravimit hoida diabeetikutele, aga paljud diabeetikud ei tarvita seda ravimist, sest nad lihtsalt ei taha.
Minu arust pole enam defitsiiti, kogu aeg on müügil.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:57 Üks perearst ei kirjuta Ozempicut välja, teine kirjutab kohe. Kõik sõltub inimesest ehk arstist, mitte sellest nagu Ozempic tapaks kellegi ära. Tegemist ei ole toksilise ravimiga. Lihtsalt kuna Ozempic tarned on väiksed, siis üritatakse seda ravimit hoida diabeetikutele, aga paljud diabeetikud ei tarvita seda ravimist, sest nad lihtsalt ei taha.
Igal pool on see olemas.
Külaline

Siin on uuringuandmed teie kalli ozempicu kohta- kaalulangus on suur ja tuleb täpselt sama palju tagasi, raiskate raha mõttetusele, et korraks kõhna olla- heal juhul paar kilo kergemaks:

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 00:20
Igal pool on see olemas.
Jah, kuni selle hetkeni, kui enam ei ole. Tootjalt toimuvad tarned vastavalt võimalustele ning järelikult on hetkel Eestis hulgimüügilaod täis ning seeläbi ka apteegid varustatud. Aga arvestades seda, kui populaarne ravim mujal maailmas on, siis ei saa küll kindel olla, et järjepidev tootmine ja piisav varustatus on alati tagatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 14:46Jah, kuni selle hetkeni, kui enam ei ole. Tootjalt toimuvad tarned vastavalt võimalustele ning järelikult on hetkel Eestis hulgimüügilaod täis ning seeläbi ka apteegid varustatud. Aga arvestades seda, kui populaarne ravim mujal maailmas on, siis ei saa küll kindel olla, et järjepidev tootmine ja piisav varustatus on alati tagatud.
Pole enam kuskil maailmas Ozempicu tarneraskusi ja uusi ravimeid tuleb aina juurde.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 15:06
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 14:46Jah, kuni selle hetkeni, kui enam ei ole. Tootjalt toimuvad tarned vastavalt võimalustele ning järelikult on hetkel Eestis hulgimüügilaod täis ning seeläbi ka apteegid varustatud. Aga arvestades seda, kui populaarne ravim mujal maailmas on, siis ei saa küll kindel olla, et järjepidev tootmine ja piisav varustatus on alati tagatud.
Pole enam kuskil maailmas Ozempicu tarneraskusi ja uusi ravimeid tuleb aina juurde.
Sulle ilmselt on farmaatsiatööstus ja sellega seonduv võõras teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 15:28Sulle ilmselt on farmaatsiatööstus ja sellega seonduv võõras teema.
Umbes sama võõras kui sulle. Kas sa oled see usin "välismeedia" lugeja?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 15:36
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 15:28Sulle ilmselt on farmaatsiatööstus ja sellega seonduv võõras teema.
Ei ole. Novo nordisk on ise öelnud, et varustamisprobleemid kestavad vähemalt selle aasta lõpuni, mis on ka loogiline, sest sõlmimisel on suuremahulised tarnekokkulepped. Aga no eks sa tead neid asju paremini, kui ravimi tootja ise, ma rohkem siin ei vaidle sinuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 14:39 Siin on uuringuandmed teie kalli ozempicu kohta- kaalulangus on suur ja tuleb täpselt sama palju tagasi, raiskate raha mõttetusele, et korraks kõhna olla- heal juhul paar kilo kergemaks:
Mina kasutasin Ozempicut ligi kolm aastat tagasi ja võtsin maha 20 kg. Isegi kui mitte mingit muud kasu ei oleks, siis kolm aastat sale olla on minu jaoks väga suur asi. Loodan, et püsib ikka edasi see kaal ja kui ei püsi, kasutan taas ajutiselt Ozempicut. Sina ära võta sõna teiste eest, kas nende jaoks oli tegu mõttetusega või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 15:48
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 15:36
Ei ole. Novo nordisk on ise öelnud, et varustamisprobleemid kestavad vähemalt selle aasta lõpuni, mis on ka loogiline, sest sõlmimisel on suuremahulised tarnekokkulepped. Aga no eks sa tead neid asju paremini, kui ravimi tootja ise, ma rohkem siin ei vaidle sinuga.
Tablettidel pole korrakski mingit tarneraskust olnud ja süstidel ka enam pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Jaan 2025 15:22
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 16:43
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 06:35

Mida uut siis ka on ilmnenud? Minu arust mitte midagi, mis poleks algusest peale teada olnud.
Võimalik, pole algusest saati jälginud, aga nüüd on need lähikonnas juba kaks inimest haiglasse viinud ja ülemaailmselt tuuakse sedasama välja.
Miks sa valetad?
Mida ma valetan? Et on märgatavalt suurenenud sooleummistustega haiglasse sattumine ja pankreatiit? Tahad nimesid ja aadresse?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 20:46
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2025 15:22
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 16:43

Võimalik, pole algusest saati jälginud, aga nüüd on need lähikonnas juba kaks inimest haiglasse viinud ja ülemaailmselt tuuakse sedasama välja.
Miks sa valetad?
Mida ma valetan? Et on märgatavalt suurenenud sooleummistustega haiglasse sattumine ja pankreatiit? Tahad nimesid ja aadresse?
Jah, palun.
Külaline

Mul pole midagi Ozempicu vastu, kellel rahast kahju pole, andke minna. Aga viimasel ajal jääb meedia kaudu mulje, nagu muud viisi kaalu reguleerimiseks üldse poleks kui Ozempic või operatsioon.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 13:57 Mul pole midagi Ozempicu vastu, kellel rahast kahju pole, andke minna. Aga viimasel ajal jääb meedia kaudu mulje, nagu muud viisi kaalu reguleerimiseks üldse poleks kui Ozempic või operatsioon.
Olen sama tähele pannud. Ja mis tegelikult on väga murettekitav, on asjaolu, et semaglutiidi puhul ei ole kaalulangetus enamasti püsiv. Meditsiinis töötava inimesena näen seda päris sageli, et kaal lihtsalt tuleb tagasi, kuna ravim pärsib söögiisu aga muutust mõtteviisis ja elustiilis tegelikult enamusel ei toimu. Tean mõnda üksikut tarbijat, kes on suutnud pikaajaliselt langetatud kaalu hoida aga see on tulnud ikka läbi elustiili muutuse, mis oleks tegelikult olnud võimalik ka täiesti ilma ravimita. Ehk siis tegelikult ravim, mis peaks mõjuma justkui abistava vahendina ja hüppelauana, on muutunud mugavuskaubaks ning tegelikult isegi tahtejõudu pärssivaks. Keegi tõi ülal välja illustreerivad graafikud ja nii ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 14:47
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 13:57 Mul pole midagi Ozempicu vastu, kellel rahast kahju pole, andke minna. Aga viimasel ajal jääb meedia kaudu mulje, nagu muud viisi kaalu reguleerimiseks üldse poleks kui Ozempic või operatsioon.
Olen sama tähele pannud. Ja mis tegelikult on väga murettekitav, on asjaolu, et semaglutiidi puhul ei ole kaalulangetus enamasti püsiv. Meditsiinis töötava inimesena näen seda päris sageli, et kaal lihtsalt tuleb tagasi, kuna ravim pärsib söögiisu aga muutust mõtteviisis ja elustiilis tegelikult enamusel ei toimu. Tean mõnda üksikut tarbijat, kes on suutnud pikaajaliselt langetatud kaalu hoida aga see on tulnud ikka läbi elustiili muutuse, mis oleks tegelikult olnud võimalik ka täiesti ilma ravimita. Ehk siis tegelikult ravim, mis peaks mõjuma justkui abistava vahendina ja hüppelauana, on muutunud mugavuskaubaks ning tegelikult isegi tahtejõudu pärssivaks. Keegi tõi ülal välja illustreerivad graafikud ja nii ongi.
Maovähendusega ju sama asi. Kui ikka elustiili ja mõtlemiat ei muuda, on kaal tagasi ja magu uuesti välja veninud.
Ma ei mäleta, mis see protsent oli(ei viitsi praegu otsida ka) aga väga vähesed suudavad opijärgselt oma kaalu säilitada ja nö õnnestuvad kaalulangetuses.
See kõik algab ikkagi ennekõike peast(kui meditsiiniline süü on välistatud) ja opp ja ravim on siiski vaid abimeede. Suurema osa peab inimene ise oma mõtlemises ära tegema.
Külaline

Aga sageli ei olegi ju. Eriti 50+ naiste jaoks.
Külaline

Mis siis 50a juhtub, et see on ainus võimalus? Ei suuda end ise enam üldse piirata?
Külaline

Praegu on Ozempicu näidustus juba KMI 30 või on ikka 35? KMI 30 on absoluutselt ilma ravimiteta tehtav kaalulangetus. Kui me räägime tõeliselt surmavalt rasvunutest, siis jah, nenedele ON vaja lisaabi kas opi või ravimi näol, lihtsalt vähem söömisega ei suudeta seda enam kaotada. Kes on vaadanud neid 600lb elu saateid maooperatsioonidest, isegi need ülipaksud pannakse 1200 kcal dieedile, et nad üldse õpiks vähem sööma- harjumus ja valmisolek oma toitumist muuta on hädavajalik, et asjal oleks üldse mingi mõte, mitte "korraks sale". See inimene, kes Ozempicut 3a tagasi tarbis- kas kirjutaksid ausalt, palju on tagasi tulnud? "Lootmisest", et kaal püsib, on küll vähe abi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 11:01 Praegu on Ozempicu näidustus juba KMI 30 või on ikka 35? KMI 30 on absoluutselt ilma ravimiteta tehtav kaalulangetus. Kui me räägime tõeliselt surmavalt rasvunutest, siis jah, nenedele ON vaja lisaabi kas opi või ravimi näol, lihtsalt vähem söömisega ei suudeta seda enam kaotada. Kes on vaadanud neid 600lb elu saateid maooperatsioonidest, isegi need ülipaksud pannakse 1200 kcal dieedile, et nad üldse õpiks vähem sööma- harjumus ja valmisolek oma toitumist muuta on hädavajalik, et asjal oleks üldse mingi mõte, mitte "korraks sale". See inimene, kes Ozempicut 3a tagasi tarbis- kas kirjutaksid ausalt, palju on tagasi tulnud? "Lootmisest", et kaal püsib, on küll vähe abi.
Milline on sinu enda kaloraaž päevas?
Kui kaua sa oled pidanud toituma 1200 kcal päevas?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 15:53
Milline on sinu enda kaloraaž päevas?
Kui kaua sa oled pidanud toituma 1200 kcal päevas?
Mina olengi see KMI 32 (nüüd juba 30) ja saan väga hästi 1200-1500 kcal päevas hakkama, selle asemel, et nõela otsas istuda. Ja kaal langeb, läbimõeldud toitumisvalikud on asja põhimõte. Enne kui ennast mäeks süüa, niiet ilma farmaatsiaimedeta enam hakkama ei saa, võiks ju isiklik aju ka tööle hakata, et asi läheb käest ära, tuleb midagi ette võtta, või ei? Ozempic jpm on mugavustoode. Kui ei järgne TEGELIKKU elustiili muutust, on see ajutine hädaabi. Miks rünnata mind lambist, selle asemel, et küsimusele vastata- kuipalju kilosid on kogunenud tagasi O lõpetades?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist