Leevike kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:18
Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:14
Juustup kirjutas: ↑25 Juun 2024 23:41
Just. Ka minu mitu tuttavat inimest pidid töö tõttu vaktsineerima. Mõni sai positiivse koroonatesti, mõni mitte. Kõik on öelnud aga nagu ühest suust, et peale vaktsiini oli kehv olla- kahel neist on ka tüsistused. Mina leian, et see peaks igaühe enda valik olema kas, mida ja kui palju ta sisse süstib. Kindlasti ei tohiks seda otsustada tööandja või valitsus. Ja jube mõelda mis raha sinna alla paigutati.
/Juustup
Mina pidin töö tõttu vaktsineerima. Otseselt ei sunnitud, aga kasutati mõjutusmeetodeid à la "kas võtad teiste surma eest vastutuse?" Sain kaks süsti ja kannatasin küllaltki ränkade kõrvalmõjude käes. Väga jube kogemus, mis mingit immuunsust ei andnud, kuna pärast seda põdesin kovidit mitu korda. Tean, sest töö tõttu pidin testima. Mu kolleeg sai pärast teist süsti infarkti. Teisel tekkisid hingamisraskused. Tead mitut inimest, kellel tekkisid probleemid südamega. Tutvusringkonnas on noor naine, kes sai pärast vaktsineerimist närvikahjustuse.

kahju. loodetavasti on kõrvalmõjud kadunud ja midagi permanentset ei juhtunud. minu imeilus noor õetütar keeras oma tervise ja tuleviku korralikult tuksi nendega ja äi sai järgmine päev peale 4ndat süsti infarkti. liikumine taastus, nägemine mitte. ole siis järgmisel korral targem ja ära allu.
Minu lähisugulane, keda ma kahjuks õppisin hindama alles peale tema kaotamist(jah, mul on häbi ja see teeb ropult haiget) meesterahvas, 60 aastane, läks propaganda ja ilusa noore blondi meediku jutuvada õnge ning sai insuldi. Peale seda veetis ta umbes kuu haiglas, oli kuu aega haiglas, hiljem hooldushaiglas ning kokku oli tal mitu insulti/infarkti. Tekkisid ka probleemid kopsudega, oli ka kunstlikus koomas. Tänaseks teda meie seas pole.
On ka ruttav, kellel peale vaktsiini ei tõusnud vasak käsi.
Lisaks noor peretuttav, 16 aastane, kes sai mingi närvikahjustuse(ma täpselt ei tea mille, sest ta elab Taanis ning ta pole minuga otsekontaktis)
Eksmees kurdab väsimust. Kunagi oli lootustandev sportlane(koolis), nüüd muud pole kui vedeleb voodis ja kurdab väsimuse üle.
Vanaema sai insuldi, aga on elus.
Kõige jubedam on see, et seda kõike ei tõesta iialgi ära. Ma arvan, et mina "riskigrupis" olnuna oleksin praegu surnud, kui ma end süstinud oleksin.
/Juustup