Mallukas on kiusaja

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 22:29
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 21:38
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 21:35

Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.

Selline käitumine näitab inimese kohta nii mõndagi.
Ma pole eales kellelegi võlgu olnud, kuid tema asemel ei maksaks mina ka.
Ja miks siis?

Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.
Ahh? Petetakse, et saada hõlptulu. Mis loogika alusel seda tagastama peaks? Sa vist ei jaga inimpsühholoogiat üldse. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:41
Ja miks siis?

Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.
Ahh? Petetakse, et saada hõlptulu. Mis loogika alusel seda tagastama peaks? Sa vist ei jaga inimpsühholoogiat üldse. :lol:
Eks peab tagastama küll, kui näopeks algab. Pole kerge elu lõpuni midagi arusaamatut iniseda.
Aga võib vingerdada, kuni ohtlik pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 00:24
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:41
Ja miks siis?

Eks peab tagastama küll, kui näopeks algab. Pole kerge elu lõpuni midagi arusaamatut iniseda.
Kedagi ei koti.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 00:24Eks peab tagastama küll, kui näopeks algab. Pole kerge elu lõpuni midagi arusaamatut iniseda.
No ei saa aru. Palun selgemalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 21:13kui näopeks algab
teated lausa allilmast?
Ta vist lumpeneid ei petnud, et sellist ohtu oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 21:46
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 21:13kui näopeks algab
teated lausa allilmast?
Ta vist lumpeneid ei petnud, et sellist ohtu oleks.
Puhas matemaatika. 5-10 tonniga saab paar pätti palgata, kes inetu osa ära teevad
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:22
Ja miks siis?

Ei pea tagastama. Aga sa ei saa väita, et sa oled hea inimene. Kõik teavad kes sa oled - vedel pask.
Väga huvitav, et mode sellist kommentaari ära ei kustuta. Küll aga kustutab täiesti tavalisi, normaalseid kommentaare.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 21:16
Tõutäkk kirjutas: 19 Veebr 2025 00:57
Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 23:05
Mees on ju juba kriminaalkorras vangis istunud ka. No vahet pole kas aegub või ei. Nõme käitumine igatemoodi 😐
Sellega olen päri, et mees on kaabakas. Õige mees tasuks oma võlad.
Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
Mis see paarsada tuhat eurot siis ära maksta ei ole, kui sissetulek on väga suur?

See mees on ikka üliülbe ja nõme inimene. Kohtuveskid jahvatavad aeglaselt, kuid õiglaselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 11:14
Tõutäkk kirjutas: 19 Veebr 2025 00:57
Sellega olen päri, et mees on kaabakas. Õige mees tasuks oma võlad.
Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
Mis see paarsada tuhat eurot siis ära maksta ei ole, kui sissetulek on väga suur?

See mees on ikka üliülbe ja nõme inimene. Kohtuveskid jahvatavad aeglaselt, kuid õiglaselt.
Mulle ta meeldib.
Sul üldse endal on kunagi 200 tonni vaba raha olnud, et nii kõvasti rõkkad?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 10:19
Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 08:34
Vahi :D Siin elav näide rumalast ja madala enesehinnanguga naisest, kes lisaks sellele, et võtab ainsa, kes teda tahab, siis maksab vennikese vanad, uued ja tulevad võlad. Miks?
Mis mõttes maksab? Sa oled elav näide rumalast inimesest, kes kujutab ette, et kui abiellud, pead maksma mehe eelnevad ja tulevased võlad. Kui loll saab olla?
Eelnevaid võlgu tõenäoliselt ei maksa, oodatakse kuni aeguvad. Aga kogu tema edaspidise elu ja tegevuse maksab ju kinni M. See mees ei hakka kunagi ausal teel raha teenima see on selge.
Miks sa nii arvad? Praegugi tal podcast, vestlussaated, youtube, raamatud jne. K. Pärtelpoeg ostis just korteri, ütles, et poleks 2 aastat tagasi sellest unistanudki, et kõik tänu podcastile ja vestlusõhtutele.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 15:32K. Pärtelpoeg ostis just korteri, ütles, et poleks 2 aastat tagasi sellest unistanudki, et kõik tänu podcastile ja vestlusõhtutele.
Mul on tema üle ainult hea meel, lõpuks on jalad alla saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 11:12
Ja miks siis?

Ei pea tagastama. Aga sa ei saa väita, et sa oled hea inimene. Kõik teavad kes sa oled - vedel pask.
Väga huvitav, et mode sellist kommentaari ära ei kustuta. Küll aga kustutab täiesti tavalisi, normaalseid kommentaare.
Aga petis ongi vedel pask.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 21:35
Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 20:41
Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 20:35
Mis mõttes ei puutu?
Mis mõttes nagu puutub? Kas siin on koos mingid retarded kodanikud?
Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?

Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.
Mul oleks savi, igal inimesel oma raha ja ise vastutab. See veel puudub, et tunneksin end kellegi teise võlgade olemasolus süüdi :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 15:29
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 11:14

Mulle ta meeldib.
Sul üldse endal on kunagi 200 tonni vaba raha olnud, et nii kõvasti rõkkad?
Miks peab 200 tuhat vaba raha olema? Maksku osade kaupa. 5 tuhandesest kuu sissetulekust saab ilusti tagasimakseid teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 17:47
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 11:12

Aga petis ongi vedel pask.
Loe nüüd kommentaari uuesti. See inimene ütleb, et võlgu ei pea tagastama. Ehk siis ta pooldab petmist, aga nimetab seda inimest vedelaks pasaks, kelle arvates ei ole petmine ok.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 18:31
Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 20:41
Mis mõttes nagu puutub? Kas siin on koos mingid retarded kodanikud?
Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?

Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.
Mul oleks savi, igal inimesel oma raha ja ise vastutab. See veel puudub, et tunneksin end kellegi teise võlgade olemasolus süüdi :D
Kuidas saab omaenda abikaasa asjadest olla jumala savi? Milleks siis üldse koos elada, kui teisest on täiesti ükskõik?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 08:57
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 18:31

Kuidas saab omaenda abikaasa asjadest olla jumala savi? Milleks siis üldse koos elada, kui teisest on täiesti ükskõik?
Teisest pole ükskõik. Armastus on ikka. Tema võlgadest on ükskõik, mis see üldse minu asi on? Eriloll naine, kes hakkaks mingeid mehe võlgasid tasuma :D
Külaline

Eriloll naine, kes hakkaks mingeid mehe võlgasid tasuma :D
Eriloll naine, kes mingi võlgniku endale üldse võtab. Ja kui aitab mehe sissetulekuid varjata ja võlgade maksmisest hoiduda, siis on ta ka ise pätt mis pätt.
Külaline

Minu arust ka! Jutt käib ju ikka sellest, et miks üks naine peaks endale tahtma sellist meest. Mitte sellest, et naine peab mehe võlad kinni maksma.

Sellel mehel on ju kari lapsi teiste naistega. Kas ta neile elatist maksab?

Ehk siis, niimoodi käituv mees on täiesti ebausaldusväärne, valelik ja igas mõttes petis. Kui inimesel on see loomuses sees, siis on tõenäoline, et ühel päeval tõmmatakse ka naisel nahk üle kõrvade. Iga armumine läheb ju kord üle.

Seega, miks peaks siduma ennast sellise inimesega?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 10:44
Eriloll naine, kes hakkaks mingeid mehe võlgasid tasuma :D
Eriloll naine, kes mingi võlgniku endale üldse võtab. Ja kui aitab mehe sissetulekuid varjata ja võlgade maksmisest hoiduda, siis on ta ka ise pätt mis pätt.
Kuidas ta täpsemalt aitab?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist